پیشرفت

محدوده ی پیشرفت انسان

با سلام و عرض ادب انسان در این دنیا مادی وقت محدودی دارد هر روز 24 ساعت و 365 روز در سال و اگر میانگین محاسبه کنیم 80 سال عمر کند که میشود 42,048,000 دقیقه در طول زمان زندگی خود که خب معلوم است که در این زمان محدود میتواند به اندازه ای پیشرفت کند و وقتی زمان تمام میشود او به اندازه ای پیشرفت کرده است اگر در این مدت عمر خود تمام تلاش خود را بکند یعنی حداکثر تلاش خود را بکند در نهایت به نقطه ای دست پیدا میکند ( تمام کار هایی را که باید انجام دهد انجام دهد و تا اخرین لحظه ای که میتواند سعی و تلاش در راه مثبت و مفید کند ) این نقطه حداکثری پیشرفت انسان   حالا سمت دیگر ماجرا که این انسان میتوانست هیچ تلاشی نکند یا بدتر از ان در سمت مخالف پیش روی کند و یعنی فقط به خود ضرر برساند ( مانند کسی که به شرط بندی عادت کرده ... ) و وقتی این انسان روز های اخر عمرش را سپری میکند یک حیوان به تمام معنا شده است ، او تمام گناه هایی را که میتوانسته انجام داده و دیگر جایی برای انسانیت خود باقی نگذاشته است این نقطه حداکثری پسرفت انسان   انسان بین این دو نقطه اختیار دارد ؟ بالاخره زمان محدودی دارد و تا یک حدی میتواند پست شود و به خاطر همین زمان محدود تا یک حدی میتواند پیشرفت کند  تا اینجا را که قبول داریم ؟ همان طور که میگویند انسان میتواند از فرشته ها برتر باشد و هم میتواند از حیوانات پست تر باشد از طرفی هم بهشت و جهنم نتیجه اعمال خود انسان است .     اگر تا اینجا درست است ، خواهش میکنم به سوال زیر پاسخ دهید : چه کسی این محدوده (پیشرفت و پسرفت) را برای انسان تعیین میکند ؟؟؟  

آیا پیشرفت کردن خارج از فطرت انسان است؟

به نام خدا آیا پیشرفت کردن خارج از توان انسان است ؟ برای همین سخت است ؟ به همین دلیل ما فقط در این دنیا مادی تلاش میکنیم تا پیشرفت کنیم ولی در بهشت پیشرفت نمیکنیم ؟ ( البته میدانم در بهشت پیشرفت میکنیم و ساکن نمیمانیم ولی اصل پیشرفت در این دنیاست )

می خواهم پیشرفت کنم ؛ اما چگونه؟

انجمن: 

بسم الله الرحمن الرحیم

با سلام و عرض ادب .

پسری هستم 24 ساله ، دیپلم کاردانش رشته کامپیوتر ، با بیماری اسکیزوفرنی و وسواس فکری عملی ، هراس اجتماعی .

سابقه دارو درمانی حدود 10 سال .

سابقه بستری حدود 4 یا 5 ماه به خاطر رفتار خطرناک در حد خودکشی .

6 سال هست داروهامو تقریبا مرتب میخورم و روند رو به پیشرفتی داشتم ، یعنی بیماریم کمتر شده و کنترلم روی اعمال و رفتارم بالاتر رفته .

فقط مساله ی منزوی بودن و فرار از اجتماع بسیار اذیتم میکنه : مثلا توی مهمونی میرم یه گوشه میشینم که کسی نباشه !

یا حتی اکراه شدیدی دارم که برم از بقالی محله یه چیزی بخرم !

دائما نگرانی دارم ، استرس زیاد سر چیزهای کوچیک و حساسیت بالا .

______________________________________________________

همین امشب تصمیم گرفتم یهویی پیشرفت کنم ، خواستم برم دانشگاه ولی خانواده ام یادم آوردن که چهار بار رفتم دانشگاه و هر چهار بار قبل از اینکه یک ترم رو تموم کنم انصراف دادم !

نمیدونم چطوری و از کجا باید شروع کنم واسه پیشرفت !

به پدرم اصرار میکنم منو واسه نماز صبح بیدار کنه ولی میگه نمیشی ، میگه کلی صدات میکنم آخرش برمیگردی با یه قیافه ی ترسناک نگاهم میکنی و منم بیخیال میشم ( من یادمم نمیاد اینکارم )

ماه رمضون هم از ترس اینکه بیدار نشم تا سحری بیدار میموندم .

توی زندگی برنامه ندارم ( نه کلی نه جزئی ) نه میدونم که مثلا قراره فردا چیکار کنم ، نه میدونم که قرار دو سال دیگه چیکار کنم .

از این وضعیت خسته شدم ، دلم میخواد پیشرفت کنم ، همه زندگیم شده خوابیدن ، شب ها هم واسه خاطر عادت بیدار موندن ماه رمضون دیر وقت میخوابم و ظهر بلند میشم !

حتی مسجد نمیتونم برم ! چون به شدت بو میگیرن لباس هام جوری که مجبورم حداکثر دو روز یکبار برم حمام و لباسامو هم عوض کنم ، ولی با این حال همون روزی هم که حموم کردم سریع عرق میکنم و لباسام بو میدن .

و شکمم قاطی کرده و سوء هاضمه دارم ( نفخ زیاد هم میشم ) جوری که هر یک ساعت شاید میرم دستشویی .

مثلا ممکنه ظرف یکساعت سه چهار بار برم دستشویی !

اینارو گفتم چون فکر کردم شاید واسه ردگیری بیماریم کمک کنه ، پزشک رفتم گفت اسپاسم روده داری ، کمی داروهاشو خوردم اولاش یکمی بهتر شدم ولی الان دوباره همون آش و همون کاسه است .

داروهام اینا هستن : ریسپریدون ، لورازپام ، آرپیپرازول ، اس سیتالوپرام .
______________________________________________________

لطفا راهنمایی کنید چطوری پیشرفت کنم ؟ از کجا شروع کنم ؟

برچسب: 

صادر کردن الگوی کشور داری دینی

سلام
چرا با وجود پیشرفت هایی که بعد از انقلاب در ایران بوجود امده .الگو کشورداری دینی را صادر نکنیم؟یا دیگر کشورها از سیستم ایران الگو برداری نمیکنن؟
یعنی اینهمه ثبات اقتصادی، پیشرفت در صنایع مختلف، سطح بالای رفاهی مردم ایران ، سلامت اداری و پیشرفت در زمینه حفظ محیط زیست و اثارفرهنگی و .... خیلی دیگر از نتایج انقلاب اسلامی را در ایران نادیده میگیرن؟یا غبطه نمیخورن به جوونای ما که بعد از انقلاب وارد جامعه شدن و حاصل تربیت اسلامی هست؟آزادی بیان و آزادی اندیشه و ازادی انتخاب را چرا از کشور ما یاد نمیگیرن.و به ازادی های بی خودی خودشون چسبیدن.مفهوم ازادی واقعی را باید در ایران ببینن.من فکرمیکنم اگر هر کسی از کشورهای غربی بیاد ایران محاله زندگی در ایران را نخاد.
به نظر من اگه بیشتر این مسائل را در کشورمون نشون بدیم.کشورهای عقب افتاده ای مثل سوئیس و المان و ژاپن که کلی فساد اقتصادی و اجتماعی دارن و اقتصادشون رو به زواله سریعا رو به حکومت اسلامی مثل ایران میارن.و اینطور میتونیم زمینه را برای ظهور بهتر امام زمان محیا کنیم.مگر هدف حکومت اسلامی محیا کردن زمینه برای ظهور امام زمان نیست؟پس چرا غافلیم.

مقایسه وضعیت کشور پیش از انقلاب و پیشرفتهای آن زمان با شرایط فعلی و پیشرفتهای بعد از انقلاب

با سلام میخواهیم وضعیت کشور پیش از انقلاب و بعد از انقلاب را دنبال کنیم این موضوع در جای دیگر دنبال میشد که به سبب بی ارتباط بودن با موضوع حذف شد. ما بعد از انقلاب چه پیشرفتهایی داشتیم که باعث افتخارمان باشد؟ چه دستاوردهایی به دست آوردیم؟ چگونه می توانیم به صورت منطقی و بدون غرض این مقایسه را انجام دهیم؟ . لطفا نظرتان را بگویید و پیشرفتها و پسرفتهایی که به ذهنتان می رسد را ذکر فرمایید . با تشکر

اجنه کجایند!؟

سلام

من به جن اعتقادی ندارم! تابحال نه دیدم و نه حضورشو حس کردم! دوستم اعتقاد داره! ادعا میکنه دیده!! یکی دیگه هم ادعا میکنه! ولی هر کدوم یه مشخصاتی میگن!! بیشتر به نظر میاد ساخته ذهنشون از مجهولاته!
آیا کسی میتونه وجود جنو اثبات کنه!!؟؟ الان بوسیله ی علم میشه امواج گرما رو شناسایی کرد! اگه موجودی از آتش که نوعی انرژی گرماییه باشه، باید بشه پیداش کرد!

تجربه و مهارتهای کاربردی!

انجمن: 

گاهی استفاده از تجارب به قدری مفید و ارزشمند است،
که می تواند در زندگی انسان تحول و پیشرفت فوق العاده ای را ایجاد کند.
از اتلاف وقت گرفته تا هزینه های مادی، یا ضربه های روحی و جسمی و...
پس اگردلسوز همدیگر هستیم،
موفقیت و سلامتی همدیگر را خواهانیم،
بیایید، با بیان تجارب خوب و مفید همدیگر را یاری کنیم.

دلیل عدم پیشرفت کشور ایران چیست!؟

اعوذ بالله من الشیطان الرجیم
بسم الله الرحمن الرحیم

عرض سلام و ادب و احترام خدمت دوستان عزیز و گرامی


در این تاپیک قصد دارم دلایل عقب افتادگی کشور جمهوری اسلامی ایران را بیان کنم.البته از نگاهی جدید و تقریبا نو.
کسانی که دم از رفراندوم میزنند این تاپیک را دونبال کنند.و خوب ببینند که نسخه ای که غرب پیچیده است برای ما خوب است یا خیر.

سال 1501 میلادی برابر با 880 هجری شمسی و از آغاز سلسله صفویه که خود این سلسله با هرج و مرج های از سال 1490 غیر علنی شروع به کار کرد.تا در نهایت شاه اسماعیل در سن 14 سالگی در سال 1501 اولین پادشاه سلسله صفویه باشد.
این دوران که 221 سال به طول انجامید دوران طلایی پس از اسلام بود.

بعد از این دوران حکومت ایران به شدت رو به زوال میرود و دلیل اصلی آن این بود که حکومتها به ثبات نرسیده بودند.

دقیقا از اواخر این دوران بود که کشور ایران بخاطر هرج و مرج های کلان کشوری که آن هم سیاست غرب بود رو به زوال رفت. البته افراد قدرتمندی در این دروان ها ظهور کردند که متاسفانه حذف فیزیکی شدند.

طول حکومت محمود افغان از 1722 یعنی بعد از سقوط سلسله صفویه تا سال 1729 در واقع هفت سال.

طول حکومت افشاریه از سال 1729 الی 1747 در مجموع 21 سال.

از سال 1747 الی 1749 کشور ایران دچار هرج و مرج میشود و در نهایت از سال 1749 حکومت زندیه به قدرت می رسد و تا سال 1779 به مدت 30 سال حکومت میکند.

از سال 1779 الی 1789 به مدت ده سال دوباره کشور دوچار هرج و مرج می شود.

و از سال 1789 حکومت قاجاریه ظهور میکند و تا سال 1924 یعنی به مدت 135 سال حکومت میکند.

و از سال 1924 الی 1978 به مدت 54 سال حکومت پهلوی.

و از سال 1978 (57) تا هم اکنون حکومت جمهوری اسلامی ایران روی کار آمد.

ان چیز که به عینه قابل لمس است این است که تمام این افولهای حکومتی باعث عقب ماندگی ایران شد. و هرگاه در حکومتی افرادی درصدد برامدند که پایه ها حکومت را تقویت کنند ابتدا آن شخص حذف شده است و سپس حکومت تغییر کرد.

اگر امروز غرب به خیال خودش به یک ثبات رسیده است بابت این است که از سال 1453 یعنی بیش از 560 سال است که نوع سیاست کشورش تغییر نکرده است.
و تاریخ ثابت کرده است غرب همواره با اختلاف افکنی در شرق تلاش کرده است تا نگذارد حکومتها به یک اقتدار و ثبات برسند.

امروز هم عده ای آمده اند دم از رفراندوم میزنند بدون آنکه اصلا تاریخ را مطالعه کرده باشند ، بدون اینکه پیامد آن را بدانند.

ادامه دارد ...............

مأموریت جوان مؤمن انقلابی برای پیشرفت کشور

بسم الله الرّحمن الرّحیم



اگر جوان ایرانی بخواهد مأموریت خود را دریابد، باید ببیند در محور مختصاتی با دو محور عمودی و افقی «ایمان» و «انقلاب اسلامی»، در کجا ایستاده است؟ آن‌چه روشن است، این‌که «وظیفه‌شناسی» و «عمل مبتنی بر آن» بیش از آن‌که مسأله‌ای انتزاعی و نوعی باشد، یک واقعیت عینی و مصداقی است. یعنی مأموریت و وظایف هر کسی و هر جوانی با جوان دیگر به فراخور زندگی و حیات آن‌ها تفاوت دارد. اما این نکته که رهبر معظم انقلاب اسلامی همزمان با وضعیت و شرایط امروز از جوانان کشورش توقع افزون‌تری دارد، به هیچ استدلال و دلیلی نیاز ندارد. کافی است میزان مخاطب قرار دادن، دفاع‌ کردن، حمایت ‌کردن و مطالبات ایشان از جوانان را از این‌جا ببینید.

با این همه، در این نوشتار و صرف‌‌نظر از همه‌ی مصادیق و نمونه‌های متعددی که در طول چند دهه‌ی گذشته و خصوصاً چند ماهه‌ی اخیر در بیانات و پیام‌های رهبر انقلاب وجود دارد، کوشیده‌ایم برخی از برجسته‌ترین و مغفول‌ترین «وظایف جوان مؤمن انقلابی» را فهرست کنیم. ۱۲ بند پیش رو آن‌قدر صریح و روشن هست که نیازی به توضیح و تببین نداشته باشد؛ با این وجود و به فراخور هر فراز نکاتی را نیز توضیحاً اضافه کرده‌ایم.

۱. با «تقویت ارتباط با خدا» بر محیط خود اثر بگذارید نه با «سیاسی‌کاری»

۲. امر به معروف و نهی از منکر را ترک نکنید

۳. تاریخ معاصر را بخوانید

۴. کار فرهنگی را گسترش بدهید

۵. نظام سلطه را تحلیل کنید

۶. با مشکلات بسازید

۷. به هیچ کس ظلم نکنید

۸. پرچم گفتمان عدالت‌خواهی را بالا نگهدارید

۹. زودرنجی ممنوع!

۱۰. با معنویات بنیه‌ی دینی و انقلابی خود را قوی کنید

۱۱. بت‌های علوم انسانی را پرستش نکنید

۱۲. با هم دوست و رفیق باشید

برای مشاهده توضیح هر مورد بر روی پیوند زیر کلیک نمائید:

مأموریت جوان مؤمن انقلابی برای پیشرفت کشور

پیامهای فرهنگی و افزایش بهره وری

سلام علیکم
دوستان و سروران گرامی در این تاپیک میتونید تجارب یا نظریاتی را که فکر می کنید موجب ارتقاء سطح کیفی زندگی یا فرهنگی عمومی جامعه میشه را درج فرمائید.
نظرات میتونه برای اولین بار توسط شما مطرح شده باشه و یا میتونه جنبه های مثبت از فرهنگ کشورهای دیگر باشه که با فرهنگ ایرانی یا اسلامی مغایرتی نداشته باشه و یا حتی میتونه مواردی باشه که در فرهنگ خود ما وجود داره ولی مورد کم توجهی قرار گرفته و یادآوری شما میتونه باعث احیاء دوباره اون مورد بشه و کم کم جزء رفتار روزمره افراد جامعه بشه.
************************
پیشنهادات حقیر:
1- وقتی برای خرید میوه به میوه فروشی و مغازه میریم, در حدود 10-15 تا کیسه نایلون پر از میوه و لوازم به خونه می آریم ,اگر در هفته از 70 میلیون نفر ایرانی 10میلیون نفر خرید کنن , در هفته حدود 100-150میلیون کیسه مصرف میشه .
برای تهیه مواد اولیه, پروسه تولید و حمل و نقل این همه کیسه پلاستیکی هزینه زیادی مصرف میشه و یک عامل مهم دیگه اینه که تجزیه اون به مواد اولیه صدها سال طول میکشه.
لذا این مصرف را به حداقل برسونیم
[SPOILER]
[h=1]دست رد به سینۀ پلاستیک![/h] سهم ما در ایجاد آلودگی محیط‌زیست با کیسه‌های پلاستیکی چقدر است؟
حتماً همگی کانال‌های آبِ پر‌شده از کیسه‌های پلاستیکی در مسیر مسافرت و زمین‌های اطراف جاده‌های پر از درخت‌های پوشیده از پلاستیک که گاهی به درخت‌های تولید پلاستیک بیشتر شبیه هستند را دیده‌اید و در کنار باجه‌های دریافت عوارض جاده‌ای و فروشگاه‌های مواد‌غذایی با صحنه‌های قابل تأمل پوشیده‌شده از کیسه‌های پلاستیکی رو‌به‌رو شده‌اید و بدون شک، همگی از آن بیزاریم. در بیشتر این مواقع، اعتراض ما به مسئولان شهرداری این است که چگونه در پاکیزه‌نگهداشتن محیط شهری کوتاهی می‌کنند. افرادی را دیده‌ایم که پس از مصرف مواد داخل کیسه‌های پلاستیکی، آن را به داخل جوی آب یا کف خیابان انداخته‌اند و بَد‌و‌بیراه آشکار و پنهان ما را به‌جان خریده‌اند. ولی خود ما چقدر در این آلودگی سهیم هستیم؟!

ممکن است هیچ‌گاه کیسه‌های پلاستیکی خود را در خیابان و جوی آب رها نکنیم و با قراردادن آن در ظروف مخصوص دفع زباله‌های بازیافتی‌، خوشحال باشیم که در نظافت محیط‌زیست و کاهش آلودگی سهیم بوده‌ایم؛ ولی هیچ‌گاه به تعداد و ضرورت استفاده از کیسه‌های پلاستیکی فکر کرده‌ایم؟

  • آیا می‌دانید در ماه گذشته حدود ۴میلیارد کیسۀ پلاستیکی در دنیا استفاده شده است؟
  • کیسه‌های پلاستیکی به‌عنوان زباله دور ریخته می‌شوند و باعث آلودگی محیط‌زیست‌، رودخانه‌ها و کانال‌های آب و در موارد بسیاری گرفتگی آب‌راه‌ها و جمع‌شدن و مسکوت‌ماندن آب و زاد‌و‌ولد انواع حشرات می‌شوند.
  • می‌دانید حدود 300‌تا‌500 سال زمان برای بازگشت به طبیعت برای کیسه‌های پلاستیکی لازم است؟
  • آیا می‌دانید با مصرف‌نکردن یک کیسۀ پلاستیکی در هفته در هر خانوادۀ ایرانی، می‌توان حدود 816‌میلیون کیسۀ پلاستیکی در سال استفاده نکرد‌!!!
  • سالانه، کیسه‌های پلاستیکی باعث خفگی و کشته‌شدن هزاران پستاندار و پرندگان دریایی و مانع حرکت آن‌ها می‌شوند.
  • آیا می‌دانید پس از کشته‌شدن حیوانات دریایی، کیسه‌های پلاستیکی مجدد به حرکت مضر خود و از‌بین‌بردن حیاتی دیگر ادامه می‌دهند؟
  • آیا می‌دانستید حدود ۳۲درصد از زباله‌های دنیا مواد پلاستیکی هستند که کیسه‌های پلاستیکی ۷درصد از این حجم زباله را به خود اختصاص داده‌اند؟
  • هیچ‌گاه فکر کرده‌ایم که کیسۀ پلاستیکی تولید‌شده از نفت است که دارای ذخایر محدود در دنیاست و با استفاده از کیسه‌هایی که قابلیت استفادۀ مجدد دارند در خریدهایمان، می‌توان در استفادۀ بهینه و طولانی‌تر از نفت و کاهش آلودگی‌های زیست‌محیطی دخیل بود؟
[h=2]برای کاهش استفاده از کیسه‌های پلاستیکی، چه اقداماتی می‌توان انجام داد؟
به‌عنوان خریدار:[/h]
  1. کیسه‌هایی با قابلیت استفادۀ مجدد همچون کیسه‌های پارچه‌ای در هنگام خرید استفاده کنیم.
  2. درصورت همراه‌ نداشتن کیسۀ مناسب، تنها به میزان نیاز برای حمل کالای خریداری‌شده کیسۀ پلاستیکی از فروشنده درخواست کنیم.
  3. بیشتر فروشندگان به‌صورت خودکار، اجناس خریده‌شدۀ شما را داخل کیسۀ پلاستیکی می‌گذارند. به فروشندگان به‌ویژه در زمان خرید اجناسی که قابلیت حمل بدون کیسه را دارند یا خود در کیسه‌های قابل حمل بسته‌بندی شده‌اند، «نه» بگوییم.
  4. کیسۀ پلاستیکی را برای استفادۀ مجدد حتی به‌عنوان کیسۀ زباله نگهداری کنیم.
  5. تنها زمانی کیسه‌های زبالۀ خود را از منزل خارج کنیم که کاملاً پر شده باشند.
  6. فامیل و دوستان و همکاران خود را به رعایت نکات بیان‌شده تشویق کنیم.
به عنوان فروشنده:

  1. ارائۀ کیسه‌هایی با قابلیت مصرف مجدد که می‌توان با چاپ علامت اختصاری و نام فروشگاه روی آن، کار تبلیغات نیز انجام داد.
  2. گرفتنِ هزینۀ جداگانه برای هر کیسۀ پلاستیکی در فروشگاه‌ها؛ به‌نظر می‌رسد در بعضی مواقع، فشار مالی به افراد، بیش از آموزش در کاهش مصرف بی‌رویه مؤثر است.
  3. ارائۀ تخفیف ویژه به هر مقدار و حتی به‌صورت نمادین، به مشتریانی که با خود کیسه‌های قابل استفادۀ مجدد برای کالاهای خریداری‌شده به‌همراه می‌آورند و اعلام آن توسط نوشته‌ای روی شیشۀ فروشگاه.
  4. نوشتنِ جمله‌ای بر روی کیسه‌ها و تشویق مشتریان به استفادۀ مجدد از آن.
  5. تشویق مشتریان از‌طریق چاپ جمله‌ای در همین ارتباط در انتهای فاکتور فروش.

مزایای کیسه‌هایی که قابلیت مصرف مجدد دارند

  • بسیار راحت‌تر در دست و قابل حمل هستند و باعث آسیب‌دیدگی انگشتان نمی‌شوند. (همگی آثار فشار دستۀ کیسۀ پلاستیکی را روی انگشتان خود تجربه کرده‌ایم‌)‌!!!
  • تقریباً ۲ برابر کیسه‌های پلاستیکی، قابلیت حمل مواد خریداری‌شده را دارند.
  • به‌دلیل داشتنِ بندهای بلند، می‌توان آن‌ها را به شانه آویخت و درنتیجه، از آزادی حرکت دو دست استفاده کرد.
  • در برابر کیسه‌های پلاستیکی بسیار مقاوم‌‌تر هستند و از پاره‌شدن و ریختن مواد خریداری‌شده در وسط خیابان جلوگیری می‌شود.
  • در نوع پارچه‌ای بسیار ارزان‌قیمت و به‌دلیل قابلیت شست‌وشو، مدت‌های طولانی قابل استفاده هستند.
اولین قدم در جلوگیری از مصرف کیسه‌های پلاستیکی:
به فروشندگان در مقابلِ تحویل کیسۀ پلاستیکی بگویید: «نه»
منبع:http://matnezendegi.ir/content/110

[/SPOILER]
[SPOILER]تولید کیسه‌های پلاستیکی

1. انرژی
چرخۀ زندگی کیسۀ پلاستیکی، با استخراج و پردازش مواد خام آغاز می‌شود. فرایند تولید کیسه‌های پلاستیکی خرید به مقدار معینی از انرژی و مواد خام نیاز دارد. برای تهیۀ دو کیسۀ خرید پلاستیکی به 990 کیلوژول انرژی گاز طبیعی یا240 کیلوژول انرژی نفتی یا 160 کیلو‌ژول انرژی زغال نیاز است (مؤسسۀ ارزشیابی و برآورد‌های اقتصادی فرآیند‌های زیست‌محیطی سال1990).
به‌علاوه مقادیر بیشتری از انرژی غیرقابل محاسبه و تخمین برای تولید صَرف ‌شده؛ برای مثال، ماشین‌های تولید کیسه‌های پلاستیکی برقی هستند و آن‌ها برق خود را از سوزاندن زغال‌سنگ یا سوخت‌های فسیلی دیگر به‌دست می‌آورند. برای انتقال مواد خام به کارخانه نیز سوخت مصرف شده است (greenfeet, 2004).
همانگوه که بیان شد انرژی لازم برای تولید یک کیسۀ خرید پلاستیکی از جنس HDPE برابر با 0.48 مگاژول است. برای اینکه مفهوم این مقدار انرژی مصرفی ملموس شود، مثالی می‌زنیم: انرژی که یک ماشین در‌حالِ حرکت در مسیر یک کیلومتر مصرف می‌کند، برابر با انرژی لازم برای تولید 8.7 عدد کیسۀ خرید پلاستیکی است! (Australian Bureau of Statistics, 2004).
2. اجزای سازنده
اجزای اصلی سازندۀ کیسه‌های پلاستیکی نفت و گاز طبیعی هستند (Lajeunesse, 2004).
برای تولید کیسه‌های پلاستیکی حدود 4درصد از کل نفت تولیدی جهان استفاده می‌شود (greenfeet, 2004).
ترکیبات نفت خام و گاز طبیعی در فرآیند کراکینگ حرارت داده می‌شوند تا مونومر‌های هیدروکربنی به‌دست بیایند (Environmental Literacy Council, 2005).
در فرایند تولید، مونومر‌های هیدرو‌کربنی با یکدیگر واکنش می‌دهند و به‌هم می‌پیوندند و پلیمرها را می‌سازند. پلیمر‌ها مولکول‌های درشتی هستند که از تکرار واحدهای مونومر به‌وجود آمده‌اند. پلیمر به‌دست‌آمده ویژگی‌های منحصر‌به‌فردی دارد که با مونومر خود متفاوت است. واکنش مونومرهای متفاوت به تولید پلیمر‌های متفاوت با خواص گوناگون می‌انجامد.
3. انواع پلی‌اتیلن
کیسه‌های پلاستیکی را از پلی‌اتیلن با چگالی بالا HDPE می‌سازند (Eco-sense, 2002).
پلی‌اتیلن ماده‌ای تجدیدناپذیر است که از به‌هم‌پیوستن مونومر‌های اتیلن ساخته شده است (Lajeunesse, 2004) و تجزیۀ آن هزاران سال طول می‌کشد (Eco-sense, 2002).
پلی‌اتیلن را می‌توان به هر شکل و اندازه و رنگی تولید کرد و همین، باعث علاقۀ تولیدکنندگان به این پلیمر شده است (Greenfeet, 2004).
به‌جز HDPE، دو نوع دیگر از پلی‌اتیلن نیز وجود دارند که برای ساختن کیسه‌های پلاستیکی استفاده می‌شوند: پلی‌اتیلن با دانسیتۀ کم LDPE و پلی‌اتیلن با دانسیتۀ کم و خطی LLDPE.
از LDPE برای تولید کیسه‌های خرید شفاف و نازک‌تر که در مراکز خرید مصرف می‌شوند، استفاده می‌شود.
از LLDPE برای تولید کیسه‌های بسیار نازک مانند کیسه‌های خشک‌شویی استفاده می‌شود.
تفاوت عمده بین این سه نوع پلی‌اتیلن شاخه‌های زنجیره‌های مولکولی آن‌هاست.
کیسه‌های پلاستیکی خرید از پلی‌اتیلن با دانسیتۀ بالا HDPE ساخته شده‌اند. HDPE مولکول‌های شاخه‌دار و منشعب بیشتر با قابلیت کش‌سانی کم‌تر و فرم کریستالی دارد (IBID).
آلودگی آب‌ و‌هوا‌
آلودگی هوا ناشی از انتشار مواد شیمیایی خطرناک و CO2 طی فرایند تولید کیسه‌های پلاستیکی بخش مهمی از صدماتی است که تولید این محصول به محیط‌زیست وارد می‌کند. بر‌اساس برآورد مؤسسۀ Lifecycle Environmental Assessment تولید 2 عدد کیسۀ پلاستیکی، 1٫1 کیلوگرم آلودگی اتمسفری ایجاد می‌کند که خود این آلودگی به مه‌دود فوتو شیمیایی و باران‌های اسیدی منجر می‌شود. باران اسیدی از جدی‌ترین آلودگی‌های مخرب برای محیط‌زیست و انسان‌ها به‌شمار می‌آید. همچنین مه‌دود فوتو شیمیایی باعث ایجاد مشکلات تنفسی و بیماری می‌شود (Environmental Literacy Council, 2005).
به‌علاوه، به‌اِزای تولید هر 2 کیسۀ پلاستیکی 0٫1 گرم زباله‌های سرگردان در آب تولید می‌شوند که می‌توانند به اکوسیستم‌های پیوسته نظیر مسیرهای آبی و موجودات زندۀ حاضر در آن آسیب برسانند (Institute for Lifecycle Environmental Assessment, 1990).
اگر کشوری مانند ایرلند با حدود 1‌میلیون و 230هزار خریدار، 50درصد از کیسه‌های پلاستیکی مصرفی در فروشگاه‌ها را به کتان تبدیل کنند، باعث می‌شوند سالانه 15100 تُن CO2 کمتری به جوّ زمین وارد شود. این حجم از CO2 زمانی تولید می‌شود که یک نفر دور زمین را با خودروی خودش 1800 بار دور بزند! (Simmons, 2005). آلودگی‌های آب‌وهوایی ناشی از تولید این کیسه‌ها زمانی بیشتر تشدید می‌شوند که این محصول در کشورهایی مانند چین تولید شود؛ چراکه این کشورها دستورالعمل‌های زیست‌محیطی کمتری هم دارند و این اثر آلودگی را بر محیط‌زیست و سلامتی انسان‌ها تشدید می‌کند (Matlack, 2001).
حمل‌و‌نقل کیسه‌های پلاستیکیِ تولید‌شده
بعد از تولید، کیسه‌های پلاستیکی خرید به سراسر دنیا منتقل می‌شوند و بخش عظیمی از این انتقال، به‌وسیلۀ کشتی‌ها صورت می‌گیرد. استرالیا به‌تنهایی، سالانه 4میلیارد کیسۀ پلاستیکی وارد می‌کند (Australian Bureau of Statistics, 2004).
تخمین زده می‌شود سالانه چیزی حدود 4تا5 تریلیون کیسۀ پلاستیکی در جهان تولید ‌شود. آمریکای شمالی و اروپای غربی حدود80‌درصد از این مقدار را مصرف می‌کنند و کشور امریکا به‌تنهایی، سالانه 100میلیارد کیسۀ پلاستیکی مصرف می‌کند (Geographical, 2005; Murphy, 2005).
استرالیایی‌ها سالانه 7میلیارد کیسۀ پلاستیکی استفاده می‌کنند که 53درصد آن در سوپرمارکت‌ها مصرف می‌شود (Australian Bureau of Statistics, 2004; Brown, 2003).
انگلستان سالانه بین 8تا10 میلیارد کیسۀ پلاستیکی استفاده می‌کند و در تایوان این عدد به20میلیارد کیسه افزایش پیدا می‌کند (Geographical, 2005; Reusable Bags, 2005).
تأثیرات اکولوژیک کیسه‌های پلاستیکی با افزایش آمار افزایش پیدا می‌کند.
تأثیرات بر سلامتی
انتشار مواد سمی تولید‌شده طی مراحل استخراج مواد خام اولیۀ پلاستیک‌ها و تولید پلاستیک‌ها و حمل‌و‌نقل آن‌ها باعث مه‌دود فوتو شیمیایی‌ و باران اسیدی و آثار مخرب دیگری می‌شود که ناشی از استفاده از نفت و زغال و گاز هستند؛ مانند مشکلات سلامتی معدن‌کاران زغال و کارکنان پتروشیمی‌ها (Environmental Literacy Council, 2005; Institute for Lifecycle Environmental Assessment, 1990; National Plastic Bags Working Group, 2002).
منبع :http://matnezendegi.ir/content/114

[/SPOILER]
2- زمان را غنیمت بشماریم.
**در حدود یکسالی هستش روزانه دوتا 45 دقیقه باید در مترو باشم و در سال 92 8 تا کتاب 200-300 صفحه ای که اکثراً در 5-10 سال پیش خریده بودم و فرصت نمیکردم بخونم در مترو خوندم:Kaf:
و یا میشه کمبود خواب را در مترو جبران کرد و عوضش در محل کار یا خانه به کارهای دیگر رسید.
**وقتی به مهمونی میریم مخصوصاً روزهای جمعه که متاهلین به خانه پدر و مارد خود یا همسر میرن, حتما کتاب همراه داشتن خیلی مفید هستش , چون معمولا صحبتها 10-15 دقیقه ای تموم میشه و 7-8 ساعت آنجا بودن را میشه با مطالعه پر کرد.فقط برای اینکه بی احترامی نشه, میشه بازای هر 30 دقیقه مطالعه 10 دقیه وارد جمع شد و گفتگو کرد!
**وقتی زنگ خونه را می زنید تا درب را باز کنن و یا وقتی که داخل آسانسور هستیم تا به طبقه واحد خونه برسیم, میتونیم بند کفشها را باز کنیم یا ببندیم.
**برای رفتن به نانوائی هم حتماً یک کتاب همراه داشته باشیم.
موفق باشید:Gol: