سلام
حکم گمان (احتمال بالای 50%) در اجزاء نماز چیست؟ لطفا تمام فروض آن (بعد از محل، حین محل، ظن به انجام آن جزء، ظن به عدم انجام آن و ...) را تنقیح فرمایید.
نظر آیات عظام خامنهای، سیستانی، وحید، شبیری و مکارم را بیان کنید.
جمعی از اقشار مختلف مردم امروز دوشنبه در سالروز عید غدیر با رهبر انقلاب دیدار کردند.
به گزارش عصرایران به نقل از پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری، حضرت آیت الله العظمی سیدعلی خامنه ای در این دیدار سخنرانی کردند.
مهمترین بخش های سخنرانی رهبری به این شرح است:
- شیعه و سنی نباید با توهین به مقدسات یکدیگر به دشمن کمک کنند. اگر کسی در این زمینه آتشافروزی کند یقینا به آمریکا و انگلیس خبیث و صهیونیسم که پدیدآورندگان داعش و القاعدهاند کمک میکند.
- تلاش امروز آمریکا و همپیمانانش برای مقابله با داعش که واقعیت هم ندارد، بیش از آنکه تلاش برای از بین بردن نطفهی آن باشد برای جهت دادن و تقویت اختلافافکنیها بین مسلمانان است.
- این سیاست استعمار و مخصوصا انگلیس خبیث است. اینها داعش و القاعده را برای مقابله با جمهوری اسلامی و بیداری اسلامی درست کردند. البته امروز دامن خودشان را گرفته است.
- منطق و حجت شیعه در مسئلهی غدیر بسیار قوی و قاطع و قابل ارائه در مجالس علمی است. لکن این مسئله نباید در زندگی عمومی مسلمانان و در همگامی و برادری آنها با یکدیگر اثر بگذارد.
- آن کسانی که میخواهند اسلام را به زندگی خصوصی منحصر کنند و نگاه سکولار داشته باشند، جوابشان مسئلهی غدیر است. نصب امیرالمؤمنین فقط جنبهی معنوی نداشت بلکه مسئلهی مدیریت جامعه بود.
اگر جوان ایرانی بخواهد مأموریت خود را دریابد، باید ببیند در محور مختصاتی با دو محور عمودی و افقی «ایمان» و «انقلاب اسلامی»، در کجا ایستاده است؟ آنچه روشن است، اینکه «وظیفهشناسی» و «عمل مبتنی بر آن» بیش از آنکه مسألهای انتزاعی و نوعی باشد، یک واقعیت عینی و مصداقی است. یعنی مأموریت و وظایف هر کسی و هر جوانی با جوان دیگر به فراخور زندگی و حیات آنها تفاوت دارد. اما این نکته که رهبر معظم انقلاب اسلامی همزمان با وضعیت و شرایط امروز از جوانان کشورش توقع افزونتری دارد، به هیچ استدلال و دلیلی نیاز ندارد. کافی است میزان مخاطب قرار دادن، دفاع کردن، حمایت کردن و مطالبات ایشان از جوانان را از اینجا ببینید.
با این همه، در این نوشتار و صرفنظر از همهی مصادیق و نمونههای متعددی که در طول چند دههی گذشته و خصوصاً چند ماههی اخیر در بیانات و پیامهای رهبر انقلاب وجود دارد، کوشیدهایم برخی از برجستهترین و مغفولترین «وظایف جوان مؤمن انقلابی» را فهرست کنیم. ۱۲ بند پیش رو آنقدر صریح و روشن هست که نیازی به توضیح و تببین نداشته باشد؛ با این وجود و به فراخور هر فراز نکاتی را نیز توضیحاً اضافه کردهایم.
۱. با «تقویت ارتباط با خدا» بر محیط خود اثر بگذارید نه با «سیاسیکاری»
۲. امر به معروف و نهی از منکر را ترک نکنید
۳. تاریخ معاصر را بخوانید
۴. کار فرهنگی را گسترش بدهید
۵. نظام سلطه را تحلیل کنید
۶. با مشکلات بسازید
۷. به هیچ کس ظلم نکنید
۸. پرچم گفتمان عدالتخواهی را بالا نگهدارید
۹. زودرنجی ممنوع!
۱۰. با معنویات بنیهی دینی و انقلابی خود را قوی کنید
۱۱. بتهای علوم انسانی را پرستش نکنید
۱۲. با هم دوست و رفیق باشید
برای مشاهده توضیح هر مورد بر روی پیوند زیر کلیک نمائید:
رهبرانقلاب در دیدار رمضانی امسال با جامعه دانشجویی، به تبیین ریشهها و عوامل حمله اخیر صهیونیستها به غزه پرداختند و تأکید کردند: این جنایات خارج از تصور، واقعیت ذاتی رژیم گرگصفت و کودککشی است که تنها علاجش نابودی و از بین رفتن است البته تا آن هنگام، مقاومت قاطع و مسلحانه فلسطینیها و گسترش آن به کرانه باختری، تنها راه مقابله با این رژیم وحشی است. همانگونه که امام خمینی میفرمودند «اسرائیل باید از بین برود» برای این کار منطقی، جمهوری اسلامی ساز و کاری عملی در مجامع بینالمللی ارائه داده است. این راه حل چیست و چه الزاماتی دارد؟ پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR در این جدول با توجه به بیانات رهبر انقلاب اسلامی به این سوالات پاسخ میدهد:
خطاب آیت الله بهجت به رهبر انقلاب : من تضمین می کنم که اولیاء الهی تو را تنها نگذارند
آیت الله صدیقی در مراسم احیای شب قدر در هیأت رزمندگان غرب تهران با ذکر خصوصیاتی ویژه از مقام معظم رهبری به ذکر خاطره ای از دیدار ایشان با مرحوم آیت الله العظمی بهجت(ره) پرداخت.
وی گفت: در ابتدای کار مقام معظم رهبری نزد آیت الله بهجت رفته بودند و گفته بودند امام ویژگی هایی داشتند و فاصله من با امام خیلی زیاد است. بار سنگینی که بردوش امام بوده حال بر دوش من گذاشته شده است من چه کنم؟
مرحوم آیت الله بهجت(ره) پس از تأملی گفته بودند: شما با موازین آشنایید(اشاره به اجتهاد ایشان). اگر بر مبانی و موازینی که تشخیص می دهید به تشخیص شرعی خود عمل کنید "من" تضمین می کنم که اولیاء الهی تو را تنها نگذارند.
برای سلامتی رهبر عزیز و "تنها پرچم دار شیعه در جهان" در عصر غیبت 3صلوات بفرست
عارف صمدانی، حضرت آیت الله احدی نژاد(دامت برکاته) از قول آیت الله صدیقی می فرمودند که ایشان در یک جلسه که سران حکومتی حضور داشتند تعریف میکرد که: هر وقت می خواستم بروم حج،می آمدم و از حضرت آیت الله بهاءالدینی( قدس الله نفس الزکیه) دستور و ذکر می گرفتم. یک بار زمانی که رفتم برای دستورالعمل گرفتن تا در حج آنرا انجام دهم به من گفتند درمسجدالحرام از درب جنوب شرقی هفت قدم حرکت کن و آنجا بنشین و اذکار سبعه را بخوان و حوائجت را بخواه. من هم این کار را کردم ، دیدم بلند گو صدا می زند آقای صدیقی برگردند مدینه. من هم برگشتم مدینه و دوباره آمدم مکه، یعنی 2 بار حج انجام دادم. وقتی برگشتم قم، نزد استادم عارف بالله حضرت آیت الله العظمی بهاءالدینی( قدس الله نفس الزکیه) رفتم... ایشان به من گفتند:« فهمیدی ثمره ی ذکر امسال چه بود؟» گفتم: نه استاد. ایشان فرمودند:« اولین ثمره ذکر این بود که 2 بار مشرف شدی» من گفتم شما از کجا می دانید؟ ایشان فرمودند:« من با تو بودم و تو را می دیدم!» بعد ادامه دادند:« دومین ثمره ی ذکر امسال این بود آیت الله العظمی خامنه ای به دیدار مولانا صاحب الزمان (عجل الله فرجه الشریف) شرفیاب شدند.»
فایل صوتی سخنرانی آیت الله احدی نژاد برای دانلود در زیر قرار داده شده است :