نسبت به گناه حریص شده ام
ارسال شده توسط Javadw65 در شنبه, ۱۳۹۷/۱۲/۱۱ - ۱۰:۳۴سلام نفس حریص شده بیشتر از یک روز نمیتونم روزای پاکیمو نگه دارم خیلی سخت شده انگیزه ای ای ندارم چطور برگردم به روزای پاکیم هی یادم میره و خیلی حریص شدم نسبت به گناه
سلام نفس حریص شده بیشتر از یک روز نمیتونم روزای پاکیمو نگه دارم خیلی سخت شده انگیزه ای ای ندارم چطور برگردم به روزای پاکیم هی یادم میره و خیلی حریص شدم نسبت به گناه
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
با سلام
یکی از مواردی که افرادی که وارد عرفان ها بودایی و شبیه آن میشوند مبحث تناسخ هست
و این ادعای خود را با تجربیات هیپنوتیزمی ثابت میکنند و به عنوان زندگی های پیشین !
و همچنین در ادیان ابراهیمی مساله تناسخ در زمین با ادله کافی رد میشود (مثلا اثبات با آیات قرآن و احادیث و تجربه عرفا از عالم برزخ)
اما کسی را که این تجربیات هیپنوتیزمی را تجربه کرده وعلی الظاهر به اصطلاح خود به زندگی های قبلی خود سرک کشیده را نمی توان با آیات و روایات و چهار داستان از عرفای به نام مجاب کرد
و آن قدر تعداد افراد تجربه کننده که تجربیات خود را بیان میکنند زیاد شده است که هر کسی را نسبت به وجود چنین رخدادی در عالم هیپنوتیزم (هر چند غلط) از شک بیرون می آورد. و نمی توان تجربه آنها را انکار کرد!
پس حقیقتا این افراد چه چیزی مشاهده میکنند؟
و چه چیزی موجب مشتبه شدن این مطلب میشود؟
پاسخ عرفای معاصر به این مطلب و این گونه تجربیات چیست؟ (جدا از نقل داستان های با واسطه!!)
آیا اینها شمه ای از عالم ذر را که طی کرده اند می بینند؟
آیا ادعای تناسخ انسان قبل از عالم ماده یعنی در عالم ذر میتواند درست باشد؟آیا حدیثی متضمن این امر هست؟
مثلا در زیارت حضرت زهرا (س) در روز یکشنبه در مفاتیح الجنان اشاره شده که خدا قبل از خلقت مادی حضرت ،ایشان را مورد امتحان قرار داده
یا مثلا حضرت رسول (ص) ، برگزیده شدند (مصطفی) به رسالت در بنی آدم قبل از خلقت آدم
پس قبل از برگزیده شدن ایشان باید حتما زمانی بوده باشد که حضرت در حال امتحان شدن بوده وگرنه برگزیده شدن معنایی نمیده!
والسلام علی من اتبع الهدی
سوالی داشتم که در زمان بیهوشی در اتاق عمل چه اتفاقی میفته که روح از بدن خارج میشود و در ان زمان روح کجا می رود و چه زمانی به بدن بر میگردد
باسلام
تفاوت روح با نفس چیست؟
جایگاه فضائل یا رذائل اخلاقی در نفس است یا در روح؟
سلام
ايا از نظر علم النفس درسته كه به بيماري هايي مثل افسردگي ، وسواس و اسكيزوفرني بگوييم بيماري روحي ؟
آيا اين بيماري ها مربوط به اختلال ذهن نيست؟
در غير اينصورت يعني اگر واقعا اين بيماري ها روحي باشد ، شخص با مردن هم اون بيماري را دارد
نظر شما چيست؟
سلام
اينكه در بعضي دعاها آمده كه خداوند مي تواند از مجازات گناهان چشم پوشي كند چگونه با اين مطلب كه عذاب گناه از عواقب خود عمل است قابل جمع است؟
اگر عذاب خود عمل است چگونه گريزي از آن است؟ و چگونه مي تواند به اذن خداوند خنثي شود
با نام و یاد دوست
با سلام و عرض ادب
این سوال ، سوال یکی از کاربران سایت هست که مایل نبودند با آیدی خودشون مطرح شود
که با توجه به اهمیت موضوع، سوال ایشان با حفظ امانت جهت پاسخگویی توسط کارشناس محترم سایت در این تاپیک درج می شود:
سلام علبکم
در سایت به تازگی، تاپیکی باز شده که هرکسی قراراست بیاید و در آنجا اعمال روزانه اش را بنویسد و درواقع، محاسبه ی اعمال در آنجا صورت گیرد.
از وقتی که قرار است در آنجا اعمالم را بنویسم انگیزه ی بیشتری برای انجام معروف ها و ترک منکرها پیدا کرده ام. چرا که دوست ندارم برم اونجا گناهی بنویسم.سوال: آیا این هم درجه ای از ریا (تزویر) یا سُمعه است و اخلاصی در آن نیست و نزد خداوند، مأجور نمی باشد؟
زیرا من برخی از گناهان را مرتکب می شوم و بسیار هم قصد ترک داشتم، و همچنین قصد انجام بسیاری از کارهای نیک را داشته ام
اما قبلا که نمی نوشتم، انگیزه ام(برای انجام معروف ها و ترک منکرها) بسیارکمتر از الان بود. راه های مختلفی را برای جهاد امتحان کردم اما زیاد مؤثر نبوده. البته گاهی هم اعمالمو می نوشتم اما فقط برای خودم.
درضمن روانشناسان گفته اند که یکی از راهکارهای پایداری در تصمیم "قرارگذاشتن" و "ناظرداشتن" است. اینگونه انسان، احساس تعهد بیشتری می کند.
با توجه به نکاتی که گفتم، این کار ما یعنی محاسبه ی اعمال در سایت کار درستی است یا خیر؟
چه کنیم که انگیزه ی بالای ما در روزهای اول، باقی باشد و سست نشویم؟
متشکرم
در پناه قرآن و عترت پیروز و موفق باشید :Gol:
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام
من کتابی می خوندم به نام راز کنترل شهوت که توسط فردی که قبلا دارای شهوت زیادی بود اما بعد توبه کرده و اکنون هم تجروبیات خود را در این که چطور شهوتش را کاهش داد نوشته . تو اون کتاب نوشته بود که وقتی می خواست شهوتش رو کم کنه اول تصمیم گرفت چهل روز خودش رو گوشه نشین کنه و با نفس خودش بجنگه اما می گه این کار نه تنها شهوت رو کم نکرد بلکه اون رو حساس تر کرد .
حلا می خوام بدونم
منظور از جهاد با نفس چیست ؟ آیا جهاد با نفس یعنی نفس را باید سرکوب کرد یعنی هرچیزی (ناپسندی ) که نفس گفت باید چیزی مخالف آن را عمل کنیم ؟ البته این موضوع رو می دونم که که جهاد با نفس در کل یعنی گناه نکردن . اما این یعنی چه و چگونه ؟
باتشکر
امام علي عليه السّلام فرمودند:
لا جِهادَ كَجِهادِ النَّفسِ ؛
هيچ جهادى مانند جهاد با نفس نيست .
غرر الحكم و درر الكلم، حديث10551
راوي: رسول خدا صلى الله عليه و آله گروهى را در پى يك مأموريت نظامى (سَريّه) فرستاد. چون بازگشتند، فرمودند:
مَرْحَبا بِقَوْمٍ قَضَوْا الجِهادَ الأصْغَرَ وَ بَقِىَ لَهُمُ الْجِهادُ الأكْبَرُ. قيلَ: يا رَسُولَ اللّه ! وَ مَا الجِهادُ الأكْبَرُ؟ قالَ: جِهادُ النَّفْسِ؛
درود بر گروهى كه «جهاد كوچك» را انجام دادند و جهاد بزرگتر براى آنان باقى مانده است. گفتند: اى رسول خدا، جهاد بزرگتر چيست؟ فرمودند: جهاد با نفس.
[الاختصاص، ص 240]
امام على عليه السلام:
خادع نَفسَکَ فی العِبادَةِ وَ ارفُق بِها وَ لا تَقهَرها وَ خُذ عَفوَها وَ نَشاطَها إلّا ما کان مَکتوباً عَلَیکَ مِنَ الفَریضَةِ.
برای عبادت نفس خود را بفریب و با او ملایمت کن، با زور وادار به عبادتش نکن و در زمان فراغت و نشاطش او را به عبادت نگیر، مگر در واجباتی که باید آنها را در وقتشان به جای آوری.
نهج البلاغه(صبحی صالح) ص 460 ، نامه 69
با عرض سلام و ادب:
می خواستم بدونم ایا انرژی درمانی که اکنون در این عصر جایگاه ویژه ای پیدا کرده درست است یا خیر؟
ایا در سند و یا قرن اشاره ای به این نوع روش درمتان شده یا خیر؟
اگر دروغ و کلکی بیش نیست چرا افرادی با همین روش درمان بهبود می یابند؟چرا کلاس هایی در همین باب برای اموزش تدارک دیده میشود و به طور پنهانی هم برگزار می شود؟
ایا چنین افرادی جدا همین قدرت (به نظر خودم : ماورایی ) را دارند؟
با تشکر
با سلام . معمولا عنوان میشود که روح عامل حیات است . منظور از حیات دقیقا چیست ؟! آیا روح زمانی که قلب از کار بایستد بدن را ترک میکند؟یا در زمانی که مغز انسان از کار بایستد؟
بسیار پیش آمده است که افرادی مرگ مغزی داشته اند اما قلب آنها هنوز کار میکرده است. آیا در چنین شرایطی روح از بدن خارج شده است یا نه؟
آیا روح صبر میکند تا ببیند قلب یا مغز کی از کار می افتد تا در آن زمان بدن را ترک کند؟
در برخی از مواقع افرادی به کما میروند و چندین سال مغز آنها فعالیت نمیکند ولی تمامی اعضای بدنشان بطور عادی کار میکنند، این افراد با تغذیه خونی زنده نگاه داشته میشوند و اگر این تغذیه خونی قطع شود به سرعت تمامی اعضای بدنشان از کار خواهد افتاد، آیا روح نشسته است تا ببیند کی سرم از بدن این انسان قطع میشود تا بعد از بدن او مهاجرت کند؟ تنها مشکل بدن او مغز او است. اما اگر این مشکل حل نشود او بلافاصله بعد از قطع شدن منبع تغذیه بدنش خواهد مرد.
تکلیف کسانیکه که قلبشان با قلب انسان دیگری عوض شود چیست؟
دکتر سرجیو کاناورو جراح مغز و اعصاب معتقد است تکنولوژی وجود دارد که به جراحها امکان میدهد جراحی به سبک فرانکشتاین، پیوند سر یک انسان به بدن انسانی دیگر، انجام دهند، جراحی که در سال 1970 بروری حیوانات آزمایش شدهاست.آیا روح این افراد با هم عوض میشود؟ در آن شرایط بر سر روح چه می آید؟ اگر مغز انسانی از کالبدی به کالبد دیگر وارد شود آیا روح آندو شخص نیز بین این دو بدن جابجا میشود؟
آشکار است که در مسئله خارج شدن روح از بدن با پیشرفت علوم پزشکی و قابلیت تعویض اعضای بدن تناقضات بسیاری دیده میشود. آیا دوقلوهای به هم چسبیده دو روح دارند؟ اگر یک روح دارند، بعد از جداسازی آنها در صورتیکه جراحی موفقیت آمیز باشد چه بر سر روحشان خواهد آمد؟ آیا این روح نیز جراحی خواهد شد؟ و اگر دو روح دارند چگونه است که رفتن روح یکی از آنها از کالبدشان معمولا باعث بیرون رفتن روح دیگری نیز میشود؟ آیا میتوان دو روح را در یک بدن قرار داد؟