باران

اختلاف تعبیر قرآن درباره باران و تگرگ

سلام در سوره نور خدا می فرماید از ابر باران می بارد ولی برای تگرگ گفته از آسمان از کوه تگرگ می بارد   تفاسیر این سوره رو خوندم که می گن شبیه کوه ابرها و یا تشبیهه و کنایه است..اما من نتونستم بپذیرم...در همون ایه چطور گفته باران از ابر میاد اما تگرگ رو گفته از کوه میاد؟   تگرگ چگونه بوجود میاد؟ شنیدم در اثر باد و بالا و پایین رفتن قطرات باران در نواحی بشدت سرد یخ زده و بصورت گلوله یخی پایین میاد   اولش گفتم شاید ابرها یخ می زنن میشه گفت کوه یخی ولی اگه ابر یخ بزنه مگه سنگینیش باعث سقوطش نمیشه؟ پس فکر نکنم ابر یخی داشته باشیم...ممنون میشم یکی توضیح بده تگرگ دقیقا چجوری بوجود میاد....من هیچ جوره نمی تونم بپذیرم این آیه داره کنایه می زنه ابر رو به کوه....خیلی حرص خوردم سر این شبهه در سرم..لطفا کمک کنید

نوشتن تعویذات ناشناخته

انجمن: 

یا هو یا من لا هو الا هو

سلام و عرض ادب

میخواستم بدونم که ایا نوشتن تعویذاتی با این مضامین درسته و ایا میتونه برا فرد عوارض داشته باشه؟

مثلا برای باریدن باران در یک صفحه سفید چهل بار حرف نوشته شود و به درختی اویزان شود که در مسیر باد باشد

منبه کتاب چشمه رستگاری ص120

چه اسراری در این حروف هست میخوام یاد بگیرم .....

در ضمن ایا گناه نیست ؟ و تصرف در طبیعت به حساب نمیاد؟

ممنونم

همان یک نم باران کافی است تا آمدنت را آرزو کنم؛ یا ایها العزیز

اللهم عجل لولیک الفرج

دو روزیه هوا بارونیه ، خیلی شندیم موقع باران دعا مستجابه، آخه بارون رحمت خدا است

پیامبر خدا صلى الله علیه و آله:

در چهار هنگام، درهاى آسمان باز و دعا مستجاب مى شود: هنگام رویارو شدن صف ها (جهاد در راه خدا)، هنگام بارش باران، هنگام برپا شدن نماز، و هنگام دیدن کعبه.

تُفتَحُ أبوابُ السَّماءِ، ویُستَجابُ الدُّعاءُ فی أربَعَةِ مَواطِنَ: عِندَ التِقاءِ الصُّفوفِ، وعِندَ نُزولِ الغَیثِ، وعِندَ إقامَةِ الصَّلاةِ، وعِندَ رُؤیَةِ الکَعبَةِ.

نهج الدّعا (با ترجمه فارسی) ج 1، ص354 و کنزالعمّال: ج 2 ص 101 ح 3334

امام على علیه السلام:
دعا کردن را در پنج هنگام، مغتنم شمارید:
هنگام خواندن قرآن ، هنگام اذان ، هنگام بارش باران ، هنگام برخورد دو صف براى شهادت (جهاد در راه خدا)، و هنگام دعاى ستم دیده؛ زیرا هیچ مانعى میان آن و عرش نیست.

اِغتَنِمُوا الدُّعاءَ عِندَ خَمسَةِ مَواطِنَ: عِندَ قِراءَةِ القُرآنِ، وعِندَ الأَذانِ، وعِندَ نُزولِ الغَیثِ، وعِندَ التِقاءِ الصَّفَّینِ لِلشَّهادَةِ، وعِندَ دَعوَةِ المَظلومِ؛ فَإِنَّها لَیسَ لَها حِجابٌ دونَ العَرشِ.

نهج الدّعا (با ترجمه فارسی) ج 1، ص354 و الأمالی للصدوق، ص 171، ح 171 و بحار الأنوار، ج 93، ص 343، ح 1

آموزش ساخت باران طبیعی در 7 مرحله با فتوشاپ+آموزش تبدیل عکس به طرح مدادی

تصویری که در زیر مشاهده می کنید تصویر پایانی این آموزش هست که شما با اجرای مرحله به مرحله این آموزش و کمی خلاقیت و تلاش خود می توانید عکس هایی زیباتر از ما درست کنید !



مراحل کار رو با هم شروع می کنیم :


1- عکس مورد نظرتون رو در Photoshop باز و یک لایه جدید ایجاد کنید:



2- لایه جدید رو با رنگ مشکی پر کنید.(ساده ترین راه اینه که Background colour رو مشکل قرار بدید و ctrl+backspace رو بزنید.)

3- به مسیرهای Filter>noise>Add noise و Filter>Blur>Motion blur رفته و تنظیمات اونا رو مثل عکسهای زیر قرار بدید:




4- Blend Mode لایه فوق رو در حالت Screen بذارید.



5- کلید های ترکیبی ctrl+L رو بزنید و تنظیمات Levels رو اینگونه قرار بدید:



6- حالا قسمت های بالایی و پائینی تصویر بوجود آمده رو انتخاب و سپس Delete کنید.



7- کلید های ترکیبی ctrl+T رو بزنید و :



ایه ای برای باران

سلام امروز پیامکی برام امد با این عنوان

ایه 28 سوره شورا برای باران قرائت شود

وَ هُوَ الَّذي يُنَزِّلُ الْغَيْثَ مِنْ بَعْدِ ما قَنَطُوا وَ يَنْشُرُ رَحْمَتَهُ وَ هُوَ الْوَلِيُّ الْحَميدُ (28شوری)

می خوام بدانم کسی منبعی داره در مورد خواص این ایه

اگر باران نبود


آبهای روی زمین در اثر حرارت خورشید بخار می شود. بخار بالا می رود و به طبقات سردسیر می رسد، ابر می شود. ابر هم باران می شود. همه می دانند که اگر باران بر زمین نبارد چه می شود. آیا این را هم می دانند که اگر حرارت خورشید به اندازه کافی به آبهای روی زمین نرسد بارانی نخواهد بود؟ اگر آبها جوری بودند که برای تبخیر احتیاج به حرارت شدیدتری داشتند بارانی نبود. اگر بخاری که بالا می رود نتواند خود را به طبقات سردسیر برساند بارانی نبود. اگر بخار که به طبقات سردسیر می رسید، جوری بود که بسته نمی شد، ابر نمی گردید، بارانی نبود. اگر ابرها ناقص می ماندند و نمی رسیدند بارانی نبود. اگر جاذبه زمین قطرات باران را جذب نمی کرد، و به سوی خود نمی کشید، بارانی نبود. و اگر صدها علل دیگر که در وجود باران دخیل هستند نمی بودند، بارانی نبود. تبخیر آبهای روی زمین، لطفی است از او. ابر شدن بخارها لطف دیگری است پس در فرود آمدن باران صدها لطف نهفته است.

اگر باران و برف بیشتر بود

باران و برف اگر بیشتر از اندازه بود، همه سودهای آنها تبدیل به زیانها می گردید. سیلابها راه می افتاد. هر کوی و برزن را ویران می کرد. درختان و گیاهان را می شست و می برد. نه شهری می ماند، و نه دهی؛ و نه باغی و نه بوستانی. مردابهای بسیار در جمیع مناطق پیدا می شد و بهترین مؤسسه تولید حشرات می گردید. فرآورده های این مؤسسه، زنده ای در روی زمین باقی نمی گذاردند. گل و لای آن قدر زمین را می پوشاند، که دیگر قابل کشت و زرع نبود. برای جانوران جایی یافت نمی شد. کم کم همگی نابود می شدند. جانوران که می رفتند، انسان ها در دنبالشان بودند. آیا تشخیص مقدار احتیاج زمین را به باران، و دادن همان مقدار به زمینیان، نشانه او، نمی باشد؟ آیا هزارها سال به این روش ادامه دادن نشانه او، نشانه حکمت او، نشانه دانش او، نشانه قدرت او نمی باشد؟

باران شیرین


آیا می دانید که همه آبهای شیرین و گوارای زمین، از آب شور پیدا شده است؟ یک چهارم کره زمین، خشکی است و سه چهارم آن را دریاهای شور، تشکیل می دهند. و همه بارانهای شیرین، از این آبهای شور می باشد. او، آبهای دریاها را، تقطیر کرده، و آب شیرینی، برای سلسله گیاهان، و سلسله جانوارن و انسانها فرستاده است. دستگاه تقطیر آب دریاها، مانند دستگاه تقطیر بشر، کوچک نیست. این دستگاه تقطیر، آن قدر بزرگ است که همه دریاها در آن، جای می گیرند. دستگاه تقطیر آب دریاها، ساخته او می باشد، نه ساخته دست انسان که از زیر حرارت ببیند. دستگاه تقطیر آب دریا، جوری ساخته شده که از رو، حرارت می بیند. خورشیدی که هزاران بار، از کره زمین بزرگ تر می باشد، آبهای دریاها را گرم می کند. آب بخار می گردد. بخار بالا می رود. باز هم بالا می رود. باد در بالا رفتن بخار کمک می کند. بخار که بالا رفت در آن جو پهناور کثیف می شود، ابر می گردد؟ ابر حرکت می کند و نزدیک زمین اشباع می شود و می بارد. رودها جاری می شود. جویها روان می گردد. زمین زنده می شود. دیبای سبز بر تن می کند و فرش زمردین می گستراند. بخشی دیگر از باران به زمین فرو می رود، منابع و مخازن زیرزمینی تشکیل می دهد. در اثر آن چشمه سارها پیدا می شود، کاریزها آماده می گردد. بخشی دیگر از آب باران، به وسیله رودها دوباره به دریاها باز می گردد، جریان سابق تکرار می شود. قطره ای از این آبها در اثر تقطیر به هوا نمی رود. چون یا انسانها و جانورها و گیاهان از آن بهره بر می دارند و یا زمین می مکد و یا بخار می شود و یا به دریا باز می گردد.

آب پیوسته این مسافرت دوره را طی می کند. دریا، بخار می شود. بخار، ابر می شود. ابر باران می شود. باران، جوی می شود. جوی، رود می شود. رود، دریا می گردد. تا وقتی که او بخواهد این گردش ادامه خواهند داشت. آیا ماده بی شعور ناتوان، قادر به این تقطیر عظیم می باشد؟ هرگز. این ماده، هنگامی که به عالیترین مرحله تحول خود رسید و انسان شد قادر به تقطیر به این بزرگی و عظمت نیست، هر چند جمیع افراد انسان در آن شرکت کنند. پس چگونه می تواند قبل از تکامل و در مرحله بدایت قادر به آن باشد، وقتی که نه آب شیرینی می شناخته نه آب شور. آیا این سخن مانند آن نیست که بگوئیم رستم هنگام پهلوانی، قادر به کشتن اشکبوس نبوده ولی هنگام شیرخوارگی قادر بوده؟!

آفرينش و شگفتی های آب

اگر در يك روز باراني ، مهمان طبيعت سرسبز و زيبا شويم ، دانه هاي طراوت بخش باران را مي بينيم كه دست نوازش بر پيكر طبيعت مي كشند. باران ، اين موهبت الهي ، نه تنها طبيعت كه جان آدمي را نيز زنده و شاداب مي سازد. قطرات باران گويي همچون رشته هايي زمين و آسمان را به هم پيوند مي دهند و قدرت لايزال خداوند و رحمت بي پايان او را به نمايش مي گذارند. با ريزش باران ، همه چيز بوي زندگي و حركت و نشاط مي گيرد.
جنگلهاي انبوه ، سبزه زارهاي باصفا،كشتزارهاي زيبا و گلستانهاي دل انگيز همه به بركت نزول باران ، زينت بخش زمين شده اند. حتماً متوجه شده ايد كه بحت امروز ما درباره نقش آب و باران در جهان هستي است.
*** هيچ كس ترديد ندارد كه آب مايه حيات و دوام زندگي تمام موجودات زنده است شايد توصيف ارزشها و فوايد زندگي بخش آب ، ساده به نظرآيد، اما بايد گفت كه هنوز با وجود مطالعات دقيق و تحقيقات فراوان ، برخي از شگفتي هاي آب ازجمله معماهاي حل نشده بشري است. حدود سه چهارم كره زمين را آب فرا گرفته است كه تنها بخش اندكي از آن براي انسان قابل نوشيدن است. بي گمان ، ساده ترين و مهمترين فايده آب در زندگي ، رفع تشنگي و عطش است. انسان بدون غذا مي تواند چند روزي زنده بماند ، ولي دراثر تشنگي ، زود ازپاي درمي آيد. در تاريخ زندگي پيامبر اسلام (ص ) آمده است كه ايشان وقتي كه آبي مي نوشيد، چنين مي فرمود :
سپاس خداوندي كه به رحمتش ما را از آب شيرين و گوارا سيراب و آن را به خاطر گناهانمان شور و تلخ قرار نداد.
حال ببينيم كه اين آب گوارا و نوشيدني ، چگونه در دسترس انسان و ساير موجودات زنده قرار مي گيرد. تشعشعات خورشيد ، سبب تبخير آب اقيانوسها و همچنين سطوح زمينهايي مي شود كه پوشيده از آب هستند. بخارهايي كه بدين ترتيب حاصل مي شوند ، از سطح زمين بالا مي روند و در نتيجه تراكم ، توده هاي سنگين ابر را تشكيل مي دهند. اينجاست كه بادها نقش خود را به زيبايي آغاز مي كنند. امواج باد، توده هاي غول پيكر ابر را بر دوش خود حمل مي كنند و به سوي سرزمينهاي ديگر پيش مي برند. وزش باد ، رايحه دل انگيزي را نيز ايجاد مي كند كه نزول باران را بشارت مي دهد سپس از توده هاي عظيم ابر، دانه هاي باران فرود مي آيد. قسمتي از اين باران به درياها و اقيانوسها مي ريزد ، اما بارانهايي كه به خشكي مي بارند ، سرنوشتي ديگر دارند.
*** قسمتي از آنها را نباتات جذب مي كنند قسمتي ديگر از باران ، آرام و ملايم بر زمين مي نشيند و آهسته در خاك نفوذ مي كند. قشر بيروني پوسته زمين از دو طبقه كاملاً مختلف تشكيل يافته است. طبقه نفوذپذير و طبقه نفوذناپذير. اگر تمام قشر زمين نفوذپذير بود ، آبهاي باران فوراً در اعماق زمين فرو مي رفتند دراين صورت بلافاصله حتي بعد از يك باران تند ، همه جا خشك مي شد اما خداوند قسمتي از پوسته زمين را نفوذ ناپذير قرار داده تا آبها در آن نقطه مهار شوند و ذخيره گردند و بعداً ازطريق چشمه ها ، قناتها و چاهها مورد استفاده قرار گيرند. اين آب گوارايي كه ما امروز از چاه عميق بيرون مي كشيم و با نوشيدن آن جان تازه پيدا مي كنيم ، ممكن است از قطرات باراني باشد كه سالها قبل در اعماق زمين براي امروز ذخيره شده است ، بي آنكه فاسد شود.
*** نكته قابل توجه در تبخير آب اقيانوسها و درياها ، اين است كه املاح محلول در آب كه باعت شوري و تلخي آن مي شوند ، بخار نشده و به بالا صعود نمي كنند. اگر املاح محلول در آب نيز تبخير مي شدند و به آسمان مي رفتند، ابرهايي شور و تلخ را تشكيل داده و قطره هاي باران درست همانند آب درياها، شور و تلخ فرو مي شدند اما آب باران، شيرين، گوارا و اگر هوا آلوده نباشد، از خالص ترين و پاكترين آبهاست كه براي نوشيدن انسان وسايرموجودات نيز مناسب است.
*** قرآن كريم ، درآيات متعددي به زيبايي و با ظرافت هايي خاص از آب باران و كاركردهاي اين موهبتهاي الهي ياد كرده است.
در سوره انبياء قسمتي از آيه 30 ، آب سرچشمه حيات و زندگي معرفي شده است و مي خوانيم :
«و جعلنا من الماء كل شي ء حي» و هر چيز زنده اي را از آب قرار داديم.
*** براساس يافته هاي علمي ، منشأ حيات ، آب است و نخستين موجود يا موجودات زنده ، به صورت حيوانات تك سلولي در آب درياها پديده آمده اند.
مرحوم علوم طباطبائي ، مفسر بزرگ قرآن ، دراين مورد مي گويد : اشاره قرآن به ارتباط حيات با آب ، كه امروز در بررسيهاي علمي جديد
روشن شده است ، از معجزات جاودان قرآن كريم است.
*** خداوند ، در قرآن با اشاره به حركت ابرها و نزول باران ، از رويش گياهان و سبزي و خرمي زمين ياد كرده است. همچنين فايده هاي متعدد آب را بيان كرده كه با آن چگونه زمينهاي خشك و مرده ، حياتي دوباره مي يابند.
در سوره فصلت آيه 39 مي خوانيم :
از آيات خداوند اين است كه زمين را خشك مي بيني ، اما هنگامي كه آب بر آن مي فرستيم ، به جنبش درمي آيد و نمو مي كند. همان كسي كه آن را زنده كرد ، مردگان را هم زنده مي كند و او بر همه چيز تواناست.
در سوره نحل آيه 10 نيز مي خوانيم : او كسي است كه از آسمان آبي فرستاد كه شرب ( نوشيدني ) شما از آن است و گياهان و درختان كه حيوانات خود را در آن به چرا مي بريد نيز از آن است.
بنابراين باران منبع و سرچشمه نعمت هاي فراواني است در آياتي خداوند از موهبتهايي مانند باغها و درختان انگور و خرما و ساير ميوه ها نيز ياد مي كند كه همه به بركت باران به وجود آمده اند. با بارش باران ، بذرهاي كوچك كه در اعماق خاكها نهفته اند، درنهايت ظرافت و لطافت از خاك تيره سربر مي آورند و در معرض تابش آفتاب و وزش نسيم قرار مي گيرند و سرانجام اين بذرها به گياه و يا درختاني تنومند تبديل مي شوند. قطرات باران نه چندان درشتند كه زراعتها و زمين را ويران كنند و نه چندان كوچكند كه در فضا سرگردان بمانند. اينجاست كه خداوند به مقتضاي لطفش باران را به اندازه اي معين مي فرستد.
*** بدون شك آب باران تنها براي نوشيدن انسان و روئيدن گياهان و درختان نيست بلكه شستشوي زمينها و پاك شدن محيط زيست از عوامل آلودگي و ميكروبهاي بيماري زا ، تصفيه هوا و ايجاد رطوبت و لطافت لازم در هوا ، از ديگر فوايد باران و آب است. باران همچنين در تعديل هواي بسيار سرد و يا بسيار گرم نيز تأثير بسزايي دارد.
مسلماً هدف آيات قرآن اين است كه انسان را متوجه قدرت لايزال خداوند و لطف و احسان و مهربانيش نمايد. ما نيز با تدبر دراين آيات، زبان به حمد و ستايش خداوند مي گشائيم و او را به خاطر بخششهاي بيكرانش و ازجمله نعمت پرارزش آب سپاس مي گوئيم.

منبع:سایت صدا وسیما

إنّما مثل الحياة الدّنيا كمآء أنزلناه من السّمآء+یه گریزتصویری

[="Blue"]«إنّما مثل الحياة الدّنيا كمآء أنزلناه من السّمآء»/ سوره مباركه يونس

[/]