دیدار

آیا در آن دنیا همدیگر را می بینیم؟

آیا در آن دنیا همدیگر را می بینم ؟ آیا در آن دنیا می توان با پیامبر یا کسانی که دوستشان دارم همنشین بشویم مثل پدر و مادر و دوستانمان و رهبر عزیزم و صحبت کنیم و از نزدیک ببینیمشان؟

دیدار با ملائک

بسم الله الرحمن الرحیم

:Gol:خاطرات و زندگینامه سردار

شهید جلیل ملک پور :Gol:



بشارت

صبح بود. هوا تازه روشن شده بود که از خانه آمدم بیرون. حرکت کردم به طرف زمین. نزدیک مسجد که رسیدم مش رحیم را دیدم. مشتی یه صندلی کنار دیوار می گذاشت و با ابزارهای قدیمی خودش کار سلمانی انجام می داد.
به مش رحیم سلام کردم و رد شدم. جواب داد. بعد یک دفعه من را صدا کرد و گفت: آقا جلال!
برگشتم و گفتم: چی شده؟!
با تعجب به من نگاه می کرد. بعد هم جلو امد و بی مقدمه گفت: می خوام یه بشارت بهت بدم! خدا به همین زودی ها یه پسر به شما می ده! این پسر عاشق خدا و اهل بیت می شه! بعد ادامه داد: این پسر باعث سرافرازی دنیا و آخرت شما می شه. مطمئن باش! او بنده بسیار خوب خدا می شه.
مردم روستا مش رحیم رو دوست داشتند. آدم ساده و اهل دلی بود. به صورت پیرمرد خیره شدم. این حرف های او چه معنایی داشت؟!
خیلی تعجب کردم. همسر من آن زمان باردار بود. اما تقریبا کسی خبر نداشت. من هم نپرسیدم که از کجا این حرف رو می زنه. اما با خوشحالی گفتم:
ان شاالله. بعد هم به راه خودم ادامه دادم.
مش رحیم بعدها گفت که این مطالب رو توی خواب دیده.


********

شهریور سال 41 بود و موقع برداشت محصول. خیلی کار داشتیم. آخرین روز تابستان بود که با خستگی آمدم خانه. حال همسرم خوب نبود. آخرین روزهای بارداری اش بود. آن شب فقط دعا می کردم. گفتم: خدایا از تو فرزندی سالم و صالح می خواهم. اگر قرار است فرزندم با خدا نباشد اصلا نمی خواهم.
اولین روز پاییز بود که خانه ما بهاری شد. همه خوشحال بودند. پسرم به دنیا آمد. پدرم گوسفندی برای این فرزند قربانی کرد. اهل کوشکِ میدان همه دعوت شده بودند. به یاد مرحوم برادرم اسمش را جلیل گذاشتیم. بعد هم پدر در گوش او اذان و اقامه گفت.
جلیل زندگی را در خانه ما تغییر داده بود. وجودش خیر و برکت را به خانه ما آورده بود.


راوی: حاج جلال ملک پور (پدر شهید)
منبع: کتاب دیدار با ملائک (گروه فرهنگی

شهید ابراهیم هادی)

دیدن امام زمان با دعا، خیلی عوامانه فکر کردن است!!!

بسم الله الرحمن الرحیم


پاسخ استاد فاطمی نیا به علاقمندان رؤیت امام زمان : امام زمان دیدن دعا ندارد، این دیگر خیلی عوامانه فکر کردن است که کدوم دعا رو بخوانم امام زمان رو ببینم؟!

خودت را باید درست کنی، مسئله ریشه ای است. بارها عرض کردم که عوامانه با مسئله امام زمان برخورد نکنیند، که بگویید من پا می‌شوم میرم جمکران، حتما می خوام حضرت را ببینم، نه بابا! ممکن است مصلحتت نباشد که ببینی، مگر دست توست؟!

شما مسائل امام زمان را با چه چیز قیاس می کنید؟ با بقالی و عطاری، با این چیزهای معمولی؟! مسائل مربوط به امام زمان مربوط به آسمان است، مربوط به آن عالم دیگر است. بارها گفتم، ببینید این معادل یک ماه منبر است؛ که آدم که توبه کند، انابه کند، شیعه پاکی بشود، یا حضرت را می بیند یا اگر مصلحتش نبود، حضرت رویش «اشراف خاص» پیدا می کند. من می گویم "اشراف خاص"، شما چه می گویید؟! گفت که: گفتم به کام وصلت، خواهم رسید روزی؟، گفتا که نیک بنگر، شاید رسیده باشی!

این زبان حال کسانی است که به آنها اشراف خاص پیدا می شود! اشراف خاص یعنی حضرت روی آدم ذره بین می اندازد.

اشراف خاص که پیدا شود، می گردانندت!، دستت را می گیرند می برند این ور و اون ور، هر کجا که باید بری! بله، روایت داریم فرمود: «عرف موصوله و مفصوله» می فهمه با چه کسی بپیوندد و با کی ببرد.

اگر مورد اشراف خاص بشوی، دیگر چه می خواهی؟! تو یک نفر را پیدا کن مورد اشراف خاص باشد، آن را به من نشان بده؟! خیال می کنید به این سادگی است؟! کسی که مورد اشراف خاص حضرت باشد، ازش کرامت سر می زند، کرامت هم سر نزند، لااقل گناه نمی کند.

از پایگاه a-fateminiya.blogfa.com


آیت الله بهجت: دوستان آن حضرت عجل‏‌الله‏‌تعالی‏‌فرجه‏‌الشریف باید دو مطلب مهم را رعایت کنند:

یکی اینکه، در شداید برای فرج دعا کنند، که خود همین مژده‏‌ای است برای اینکه شداید به فرج متصل است.

دیگر اینکه، دعا کنند که ظهور آن حضرت برای اهل ایمان، همراه با عافیت باشد، و تا وقت ظهور با وجود بلاها و شداید، ثابت‌قدم و استوار در دین و عامل به تکلیف باشند؛ زیرا ما هیچ ندیده و نخوانده بودیم که بین برادرها، هشت سال جنگ ادامه پیدا کند، آن هم چه جنگی! بر سرشان در خانه‏‌ها آتش، بمب و موشک ببارد حتی برای آنها که به جنگ نرفته و در جبهه حاضر نشده‏‌اند.

خدا کند ظهور آن حضرت زود و قریب، و با عافیت اهل ایمان همراه باشد! «وَ اجْعَلْ لَنا فی ذلِک الْخِیَرَةَ وَ الْعافِیةَ؛ خدایا! این [ظهور] را برای ما مایه‏ خیر و عافیت بگردان».[16]

زیرا ما ایمان میثم تمار را نداریم که هر چه بلا شدیدتر می‏‌شد، ایمانش قوی‏‌تر می‏‌شد! با ضعف ایمانی که ما داریم، از کجا می‏‌دانیم که در بلاها و ابتلائات و شداید ثابت‌قدم خواهیم ماند، از کجا می‏‌دانیم قلباً هم از دین خارج نخواهیم شد. برای بسیاری از مردم، در اثر سختی‏‌ها و مشکلات و بلاها، تردید و شک حاصل می‏‌شود، و توقع دارند که مثلاً الآن باید وقت ظهور آن حضرت عجل‏‌الله‏‌تعالی‏‌فرجه‏‌الشریف باشد و چرا ظاهر نمی‏‌گردد و...

بنابراین، باید بدانیم که برای رفع این همه بلا چه باید بکنیم و چگونه باید دعا کنیم و متوسل شویم، و شرایط و موانع دعا چیست؟

شاید اعمال ما باعث این‌گونه بلاها شده است؛ بنابراین، باید از آنچه می‏‌کردیم، دست برداریم و بنای بر عَود (بازگشت به‌سوی گناه) نداشته باشیم. اگر برای رفع و دفع این قضایا و بلاها دعای جدی و حقیقی می‏‌کردیم، این‌طور نمی‏‌شد. آیا شرط دعاکننده آن است که حتماً سلمان رحمه‏‌الله‏ باشد؟ خیر، بلکه دلش بسوزد و با سوز دل و اشک چشم دعا کند، هرچند نزد خدا فاسق درجه‏ اول باشد! زیرا معلوم است که خدا نمی‏‌خواهد یکی از اینها هلاک شوند، وگرنه مطلب به یک کاف و نون: «کن»[17] بسته است، آن هم تعبیر است؛ زیرا او بسیط است، لفظ و زبان لازم ندارد، بلکه هر چه بخواهد، می‏‌شود بدون کاف و نون «کن»، لذا نباید انسان مأیوس گردد.

به خدا پناه می‏‌بریم! خدا تنبه بدهد که از ثقلین دست برنداریم. چون از آنها دست برداشتیم، این بلاها بر سرمان آمد. ما باید دایره‏‌ای از قرآن و توسلات وضع کنیم که محیط بر اهل ایمان گردد و آنها را حفظ کند. مبادا راه را گم کنیم، به خدا پناه می‏‌بریم! تمام بلاها از اهل کفر است، باز هم برای نجات به آنها پناه می‏‌بریم؟! به دشمن‏‌های خدا پناه می‏‌بریم؟!!!

کسانی که در خواب و بیداری تشرف حاصل نموده‌اند، از آن حضرت شنیده‌اند که فرموده است: «برای تعجیل فرج من زیاد دعا کنید». خدا می‌داند تعداد این دعاها باید چقدر باشد تا مصلحت ظهور فراهم آید. قطعاً اگر کسانی در دعا جدی و راستگو باشند و به همّ و ناراحتی اهل‌بیت علیهم‌السلام مهموم، و به سرور آنان مستبشر باشند، مُبْصَراتی خواهند داشت و قطعاً مثل ما چشم بسته نیستند.

باید دعا را با شرایط آن کرد و توبه از گناهان از جمله شرایط دعاست، چنان‌که فرموده‌اند: «دُعآءُ التائِبِ مُسْتَجابٌ؛ دعای شخصی که توبه کند، اجابت می‌گردد». نه اینکه برای تعجیل فرج دعا کنیم و کارهایمان برای تبعید (دورکردن) و تأجیل (به‌تأخیر انداختن) فرج آن حضرت باشد!



⊱❤ جوان خوب! دنبال رفیق میگردی؟ ❤⊰ تشرف سید کریم کفاش خدمت امام زمان (علیه السلام)

:Gol: تشرف آقا سید کریم کفاش خدمت امام زمان (علیه السلام):Gol:
...................................................................................................
حجة الاسلام عالی

سید عبدالکریم کفاش چه کرده بود که امام زمان(عج) خود به دیدارش می آمدند؟

کفاش پیری که در گوشه ای از بازار بساطی داشت ولی حتی کفش های مولایش را هم بی نوبت تعمیر نمی کرد.
پس هفته ای نمی گذشت که حجت خدا به او سر نزنند. روزی از او پرسیده بودند: اگر هفته ای یک بار ما را نبینی چه خواهد شد؟
سید عبدالکریم پاسخ گفته بود: آقاجان می میرم!
آقا سر تکان داده و فرموده بودند: اگر چنین نبود ما را نمی دیدی... یعنی راست می گویی سید عبدالکریم...



●●●20 سوال کلیدی رهبری(حتما بخوانید)●●●

رهبر عزیز انقلاب در جمع جوانان بجنوردی بیست سئوال را طرح کردند که پاسخ های آن می تواند سوژه های نابی برای تولید گفتمان و فکر و محتوا باشد.

به نظرم دوستان مطبوعاتی، رسانه ای و وبلاگ نویسان حتی مستند سازان و فیلم سازان باید هر چه عمیق تر به این سئوالات در قالب گزارش و مصاحبه و یادداشت و فیلم کوتاه و بلند و سریال پاسخ هایی بدهند.


این لیست برای افرادی که دائم از نبود سوژه های ناب دم می زنند، عالی است!

1-

چرا فرهنگ کار جمعی در ایران ضعیف است؟

2-چرا در روابط اجتماعی، حقوق متقابل رعایت نمی شود؟

3-

چرا در برخی مناطق، طلاق زیاد شده است؟

4-چرا در فرهنگ رانندگی انضباط لازم رعایت نمی شود؟

5-

الزامات آپارتمان نشینی چیست آیا رعایت می شود؟

6-الگوی تفریح سالم کدام است؟

7-

آیا در معاشرتهای روزانه، همیشه به هم راست می گوییم؟

8-دروغ چقدر در جامعه رواج دارد؟

9-

علت برخی پرخاش گریها و نابردباریها در روابط اجتماعی چیست؟

10-طراحی لباسها و معماری شهرها چقدر منطقی و عقلانی است؟

11-

آیا حقوق افراد در رسانه ها و در اینترنت رعایت می شود؟

12-علت بروز بیماری خطرناک قانون گریزی در برخی افراد و بعضی بخشها چیست؟

13-

چقدر وجدان کاری و انضباط اجتماعی داریم؟

14-توجه به کیفیت در تولیدات داخلی چقدر است؟

15-

چرا برخی حرفها و ایده های خوب در حد حرف و رؤیا باقی می ماند؟

16-ساعات کار مفید در دستگاهها چرا کم است؟

17-

چه کنیم ریشه ربا قطع شود؟

18-آیا حقوق متقابل زن و شوهر و فرزندان در خانواده ها بطور کامل رعایت می شود؟

19-

چرا مصرف گرایی، برای برخی افتخار شده است؟

20-چه کنیم تا زن هم کرامت و عزت خانوادگیش حفظ شود و هم بتواند وظایف اجتماعی خود را انجام دهد؟


(تصاویر) دیدار میهمانان اجلاس زنان و بیداری اسلامی با رهبر انقلاب


بيش از هزار نفر از زنان نخبه، فرهيخته و مجاهد دنيای اسلام كه در اجلاس جهانی زنان و بیداری اسلامی شركت كرده‌ بودند،با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای دیدار كردند.

http://fararu.com/

•▪•●ஜ صوتی زیبای ماجرای ملاقات مردی با امام رضا علیه السلام ஜ●•▪•

:parandeh: ملاقات با امام مهربانی ها:parandeh:

دیدار خانواده‌های شهدا و ایثارگران کرمانشاه با رهبر انقلاب

انجمن: 

بسم الله الرحمن الرحیم

دیدار خانواده های شهدا و ایثارگران با رهبر معظم انقلاب

در دومین روز از سفر رهبر انقلاب اسلامی به کرمانشاه، صبح امروز(پنجشنبه) خانواده‌های معظم شهداء، ایثارگران و جانبازان در فضایی معطر به عطر شهداء و یاد و خاطره جان‌فشانی آنان، با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای دیدار کردند.


به گزارش فرهنگ نیوز به نقل از پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری، رهبر انقلاب اسلامی در این مراسم، دیدار با خانواده‌های شهداء، ایثارگران و جانبازان را یکی از باعظمت‌ترین دیدارها خواندند و تأکید کردند: روحیه ایثارگری نجات بخش یک کشور و ملت است و هیچ جامعه‌ای بدون روحیه ایثارگری به عزت و عظمت نخواهد رسید.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با تأکید بر اینکه یکی از ابعاد و جهات روحیه ایثارگرانه، شناخت نیاز لحظه و عمل به وظیفه است، افزودند: کیمیای هوشمندی و موقعیت‌شناسی شهداء و ایثارگران، نقطه برجسته‌ای است که بعنوان یک درس بزرگ، همواره مورد نیاز کشور است.

ایشان بروز غفلت در جامعه و تشخیص ندادن نیاز لحظه را نتیجه استفاده نکردن از ظرفیت عظیم مردم دانستند و خاطرنشان کردند: حصار مستحکم در دفاع از هویت و عزت یک ملت و نجات کشور از توطئه ها، در گرو آگاهی مردم و نقش دادن آگاهانه به آنان است.

رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند: نظام ایران، جمهوری اسلامی بمعنای مردم‌سالاری اسلامی است که لازمه آن نقش‌آفرینی واقعی مردم در همه عرصه ها و استفاده غیر صوری از ظرفیت مردم است.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با تجلیل از صبر و بصیرت خانواده‌های شهداء، ایثارگران و جانبازان، خاطرنشان کردند: صبر و بصیرت یگانه عامل رسیدن به قله‌ها است و اگر ملتی دارای این دو ویژگی ممتاز بود، قطعاً در تشخیص هدف‌ها و مسیر رسیدن به این هدف‌ها دچار تردید و سردرگمی نخواهد شد.

ایشان با یادآوری نگاه بصیر و نافذ امام راحل(ره) افزودند: هنگامی که همه چیز در ظاهر ناامید کننده و غیر قابل دست‌یافتنی بود، امام بزرگوار(ره) سخن از امید و پیشرفت و موفقیت می‌گفتند و در نهایت هم، همه ناباورانه، شاهد تحقق این سخنان بودند.

رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به پیچیده‌تر شدن تحولات و مسائل، هوشمندی و وظیفه‌شناسیِ بهنگامِ نیاز را بسیار ضروری خواندند و تأکید کردند: به لطف خداوند امروز هوشمندی مردم متعهد، مؤمن و معتقد ایران و پایبندی آنان به آرمان‌ها بسیار زیاد است.

در ابتدای این دیدار تعدادی از خانواده‌های شهداء و جانبازان، رزمندگان و فرماندهان دفاع مقدس، حماسه‌سرایان و فرزندان شهداء در استان کرمانشاه، مطالب، اشعار و دل نوشته‌هایی را در خصوص دوران دفاع مقدس و مقام شهداء قرائت کردند.

آقای زریبافان رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز در این دیدار گزارشی از شهداء، جانبازان و آزادگان استان کرمانشاه ارائه کرد.