جوانان

نظرسنجی: ورود سایت Askdin به حل مشکل ازدواج جوانان مذهبی

سلام دوستان
وقت همگیتون بخیر

همانطور که اطلاع دارید، سایت askdin با سال ها کار در زمینه های مذهبی مخصوصاً در حوزه پاسخگویی به مسائل شرعی، به نوبه خودش تجربه جدید و البته کارا، سودمند و موفقی بوده است. یکی دیگر از افتخارات سایت askdin، گرد هم آوردن جمعی از جوانان مدهبی و مومن است.

همه این موارد رو گفتم تا این مسئله رو مطرح کنم که با این پتانسیل موجود می توان مسائل و مشکلات اساسی را حل کرد. یکی از این مشکلات و مسائل که گریبانگیر جامعه امروزی کشور مخصوصا جامعه مذهبی شده بالا رفتن سن ازدواج است. در کنار مشکلات متعددی که جوانان از آن در رنج هستند، یکی از دلایل جوانان، نبود گزینه مناسب است. بارها و بارها در سایت askdin سوالاتی در اینباره توسط پسران و دختران جوان مجرد مطرح شده است.

سایت askdin با توجه به پتانسیل موجود و توانایی و قدرتی که در انجام این کار دارد (و بدیهی است که دارد) می تواند زمینه ازدواج جوانان را در کنار سایر فعالیت هایش فراهم کند.
اینکه شیوه پیاده سازی این طرح چطور باشد مثلاً ابتدا به صورت درون سایتی باشد سپس گسترش فعالیت و ... نظر مدیران را می طلبد.

بی اعتقادی برادرم

بسم الله الرحمن الرحیم
مشکل من با برادرم است. برادرم ۲۱ ساله است و از من بزرگتر. مشکل از آنجا شروع شد که برادرم دیپلمش را در حالی که درسش خوب بود ، گرفت و به دانشگاه نرفت. در عوض به سربازی رفت . سربازی اش افتاد یک شهر دیگر. آنجا با دوست هایی آشنا شد که خیلی خوب نبودند، مثلا گاهی که به دیدنش میرفتیم، به وضوح ، حس میکردیم که با ما غریبی میکند. از سربازی هم که برگشت، به بازی کلش معتاد شد. در کلش دوستانی پیدا کرد که رویش تاثیر زیادی گذاشتند. اعتقاداتش به طرز عجیبی سست شد . حالا از آدم های متدین و روحانیون متنفر است و به آنها ناسزا میگوید در حالی که من و پدر و مادرم مذهبی هستیم و از این رفتارش می رنجیم. الان به من و پدر و مادرم هم بی احترامی می کند. به زبان هم میگوید که من با شما فرق دارم . یا من فقط برای خوابیدن به این خانه می آیم وگرنه هیچ علاقه ای به بودن با شما ندارم. چند ماهیست که شب های جمعه میرود پیش همان دوستان کلشی اش میماند. این پدر و مادرم را خیلی اذیت میکند. پدرم از آبرویش میترسد. من نمیتوانم ببینم که پدرم می شکند و برادرم هیچ حس مسئولیتی ندارد. پدر و مادرم معتقدند اما وقتی برادرم شبهه ای پیش می کشد ، توان علمی برای پاسخگویی ندارند. و وقتی من جواب قانع کننده ای میدهم،برادرم میگوید تو دخالت نکن. والدینم به مشاور هم مراجعه کردند اما نتوانستتد به توصیه هایش عمل کنند و آن را جدی هم نگرفتند. برادرم امروز گفت تصمیم دارد به ترکیه و بعد آلمان برود، این را پدرم اگر بشنود ، خیلی خیلی ناراحت میشود.ضمنا برادرم هیچ تمایلی به ازدواج هم ندارد. مانده‌ام مستأصل. چه کنم؟

برچسب: 

چیکار کنم که دوستم با ما به تفریح و گردش بیاد؟

انجمن: 

با نام و یاد دوست

سلام

یکی از کاربران سایت سوالی داشتند که مایل نبودند با آیدی خودشون مطرح شود

لذا با توجه به اهمیت موضوع، سوال ایشان با حفظ امانت جهت پاسخگویی توسط کارشناس محترم سایت در این تاپیک درج می شود:

نقل قول:

سلام و خسته نباشید و خیلی ممنون از انجمن تاثیر گذار و خوبتان.
بنده پسری هستم 14 ساله و با توجه به سنم دوست دارم ک با دوستان خود به تفریح و گردش و... برویم.
ولی یکی از دوستان من نمیدانم به چه دلیلی اصلا حاضر به گردش رفتن یا به فست فود رفتن یا سینما نمیشود و با یکی دیگر از دوستانم بسیار با او صحبت کرده ایم اما دلیلی نگفته است بهمان. ایا ما باید به ان اصرار کنیم به بیرون امدن؟ یا اگر نظر شما این است که شاید دلیلی داشته باشد که نتواند بگوید و ما نباید به ان اصرار کنیم ایا ما باید با دوستان دیگرمان بدون او به بیرون برویم؟
و مشکل بعدی من و این دوستم این است که این دوستم بسیار باشگاه فوتبال میرود و روز هایی که باشگاه نمیرود به کلاس زبان میرود و خود را بسیار خسته و نمیتواند به درس هایش برسد من هم بسیار با او صحبت کرده ام ولی گوش نمیدهد وظیفه من به عنوان یک دوست در این جا چیست؟چه اقدام های دیگری جز صحبت با او بکنم؟
با تشکر

با تشکر

در پناه قرآن و عترت پیروز و موفق باشید

نامه دوم رهبر انقلاب اسلامی به عموم جوانان در کشور های غربی+واکنش ها و بازتاب ها

بسم الله الرحمن الرحیم

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در نامه‌ای به عموم جوانان در کشورهای غربی، حوادث تلخ تروریستی فرانسه را زمینه‌ای برای همفکری خواندند و با برشمردن نمونه‌های دردناکی از «آثار تروریسم مورد حمایت برخی قدرت‌های بزرگ در دنیای اسلام، پشتیبانی از تروریسم دولتی اسرائیل و لشکرکشی‌های خسارت‌آفرین سالهای اخیر به دنیای اسلام»، خطاب به جوانان خاطرنشان کردند: من از شما جوانان میخواهم که بر مبنای یک شناخت درست و با ژرف‌بینی و استفاده از تجربه‌های ناگوار، بنیانهای یک تعامل صحیح و شرافتمندانه را با جهان اسلام پی‌ریزی کنید. متن نامه‌ی رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:



بسم‌الله‌الرّحمن‌الرّحیم


به عموم جوانان در کشورهای غربی‌

حوادث تلخی که تروریسم کور در فرانسه رقم زد، بار دیگر مرا به گفتگو با شما جوانان برانگیخت. برای من تأسّف‌بار است که چنین رویدادهایی بستر سخن را بسازد، امّا واقعیّت این است که اگر مسائل دردناک، زمینه‌ای برای چاره‌اندیشی و محملی برای همفکری فراهم نکند، خسارت دوچندان خواهد شد. رنج هر انسانی در هر نقطه از جهان، به‌خودی‌خود برای همنوعان اندوه‌بار است. منظره‌ی کودکی که در برابر دیدگان عزیزانش جان میدهد، مادری که شادی خانواده‌اش به عزا مبدّل میشود، شوهری که پیکر بی‌جان همسرش را شتابان به سویی میبرد، و یا تماشاگری که نمیداند تا لحظاتی دیگر آخرین پرده‌ی نمایش زندگی را خواهد دید، مناظری نیست که عواطف و احساسات انسانی را برنینگیزد. هرکس که از محبّت و انسانیّت بهره‌ای برده باشد، از دیدن این صحنه‌ها متأثّر و متألّم میشود؛ چه در فرانسه رخ دهد، چه در فلسطین و عراق و لبنان و سوریه. قطعاً یک‌ونیم میلیارد مسلمان همین احساس را دارند و از عاملان و مسبّبان این فجایع، منزجر و بیزارند. امّا مسئله این است که رنجهای امروز اگر مایه‌ی ساختن فردایی بهتر و ایمن‌تر نشود، فقط به خاطره‌هایی تلخ و بی‌ثمر فرو خواهد کاست. من ایمان دارم که تنها شما جوانهایید که با درس گرفتن از ناملایمات امروز، قادر خواهید بود راه‌هایی نو برای ساخت آینده بیابید و سدّ بیراهه‌هایی شوید که غرب را به نقطه‌ی کنونی رسانده است.

درست است که امروز تروریسم درد مشترک ما و شما است، امّا لازم است بدانید که ناامنی و اضطرابی که در حوادث اخیر تجربه کردید، با رنجی که مردم عراق، یمن، سوریه، و افغانستان طیّ سالهای متمادی تحمّل کرده‌اند دو تفاوت عمده دارد؛ نخست اینکه دنیای اسلام در ابعادی بمراتب وسیع‌تر، در حجمی انبوه‌تر و به مدّت بسیار طولانی‌تر قربانی وحشت‌افکنی و خشونت بوده است؛ و دوّم اینکه متأسّفانه این خشونتها همواره از طرف برخی از قدرتهای بزرگ به شیوه‌های گوناگون و به شکل مؤثّر حمایت شده است. امروز کمتر کسی از نقش ایالات متّحده‌ی آمریکا در ایجاد یا تقویت و تسلیح القاعده، طالبان و دنباله‌های شوم آنان بی‌اطّلاع است. در کنار این پشتیبانی مستقیم، حامیان آشکار و شناخته‌شده‌ی تروریسم

تکفیری، علی‌رغم داشتن عقب‌مانده‌ترین نظامهای سیاسی، همواره در ردیف متّحدان غرب جای گرفته‌اند، و این در حالی است که پیشروترین و روشن‌ترین اندیشه‌های برخاسته از مردم‌سالاری‌های پویا در منطقه، بی‌رحمانه مورد سرکوب قرار گرفته است. برخورد دوگانه‌ی غرب با جنبش بیداری در جهان اسلام، نمونه‌ی گویایی از تضاد در سیاستهای غربی است.

چهره‌ی دیگر این تضاد، در پشتیبانی از

تروریسم دولتی اسرائیل دیده میشود. مردم ستمدیده‌ی فلسطین بیش از شصت سال است که بدترین نوع تروریسم را تجربه میکنند. اگر مردم اروپا اکنون چند روزی در خانه‌های خود پناه میگیرند و از حضور در مجامع و مراکز پرجمعیّت پرهیز میکنند، یک خانواده‌ی فلسطینی ده‌ها سال است که حتّی در خانه‌ی خود از ماشین کشتار و تخریب رژیم صهیونیست در امان نیست. امروزه چه نوع خشونتی را میتوان از نظر شدّت قساوت با شهرک‌سازی‌های رژیم صهیونیست مقایسه کرد؟ این رژیم بدون اینکه هرگز به‌طور جدّی و مؤثّر مورد سرزنش متّحدان پرنفوذ خود و یا لااقل نهادهای بظاهر مستقلّ بین‌المللی قرار گیرد، هر روز خانه‌ی فلسطینیان را ویران و باغها و مزارعشان را نابود میکند، بی‌آنکه حتّی فرصت انتقال اسباب زندگی یا مجال جمع‌آوری محصول کشاورزی را به آنان بدهد؛ و همه‌ی اینها اغلب در برابر دیدگان وحشت‌زده و چشمان اشک‌بار زنان و کودکانی روی میدهد که شاهد ضرب و جرح اعضای خانواده‌ی خود و در مواردی انتقال آنها به شکنجه‌گاه‌های مخوفند. آیا در دنیای امروز، قساوت دیگری را در این حجم و ابعاد و با این تداوم زمانی می‌شناسید‌؟ به گلوله بستن بانویی در وسط خیابان فقط به جرم اعتراض به سربازِ تا دندان مسلّح، اگر تروریسم نیست پس چیست؟ این بربریّت چون توسّط نیروی نظامی یک دولت اشغالگر انجام میشود، نباید افراطی‌گری خوانده شود؟ یا شاید این تصاویر فقط به این علّت که شصت سال مکرّراً از صفحه‌ی تلویزیون‌ها دیده شده، دیگر نباید وجدان ما را تحریک کند.

لشکرکشی‌های سالهای اخیر به دنیای اسلام که خود قربانیان بی‌شماری داشت، نمونه‌ای دیگر از منطق متناقض غرب است. کشورهای مورد تهاجم، علاوه بر خسارتهای انسانی، زیرساخت‌های اقتصادی و صنعتی خود را از دست داده‌اند، حرکت آنها به سوی رشد و توسعه به توقّف یا کندی گراییده، و در مواردی ده‌ها سال به عقب برگشته‌اند؛ با وجود این، گستاخانه از آنان خواسته میشود که خود را ستمدیده ندانند. چگونه میتوان کشوری را به ویرانه تبدیل کرد و شهر و روستایش را به خاکستر نشاند، سپس به آنها گفت که لطفاً خود را ستمدیده ندانید! به جای دعوت به نفهمیدن و یا از یاد بردن فاجعه‌ها، آیا عذرخواهیِ صادقانه بهتر نیست؟ رنجی که در این سالها دنیای اسلام از دورویی و چهره‌آرایی مهاجمان کشیده است، کمتر از خسارتهای مادّی نیست.

جوانان عزیز! من امید دارم که شما در حال یا آینده، این ذهنیّت آلوده به تزویر را تغییر دهید؛ ذهنیّتی که هنرش پنهان کردن اهداف دور و آراستن اغراض موذیانه است. به نظر من نخستین مرحله در ایجاد امنیّت و آرامش، اصلاح این اندیشه‌ی خشونت‌زا است. تا زمانی که معیارهای دوگانه بر سیاست غرب مسلّط باشد، و تا وقتی که تروریسم در نگاه حامیان قدرتمندش به انواع خوب و بد تقسیم شود، و تا روزی که منافع دولتها بر ارزشهای انسانی و اخلاقی ترجیح داده شود، نباید ریشه‌های خشونت را در جای دیگر جستجو کرد.

متأسّفانه این ریشه‌ها طیّ سالیان متمادی، بتدریج در اعماق سیاستهای فرهنگی غرب نیز رسوخ کرده و یک

هجوم نرم و خاموش را سامان داده است. بسیاری از کشورهای دنیا به فرهنگ بومی و ملّی خود افتخار میکنند، فرهنگهایی که در عین بالندگی و زایش، صدها سال جوامع بشری را بخوبی تغذیه کرده است؛ دنیای اسلام نیز از این امر مستثنا نبوده است. امّا در دوره‌ی معاصر، جهان غرب با بهره‌گیری از ابزارهای پیشرفته، بر شبیه‌سازی و همانندسازی فرهنگی جهان پافشاری میکند. من تحمیل فرهنگ غرب بر سایر ملّتها و کوچک شمردن فرهنگهای مستقل را یک خشونت خاموش و بسیار زیان‌بار تلقّی میکنم. تحقیر فرهنگهای غنی و اهانت به محترم‌ترین بخشهای آنها در حالی صورت میگیردکه فرهنگ جایگزین، به‌هیچ‌وجه از ظرفیّت جانشینی برخوردار نیست. به طور مثال، دو عنصر «پرخاشگری» و «بی‌بندوباری اخلاقی» که متأسّفانه به مؤلّفه‌های اصلی فرهنگ غربی تبدیل شده است، مقبولیّت و جایگاه آن را حتّی در خاستگاهش تنزّل داده است. اینک سؤال این است که اگر ما یک فرهنگ ستیزه‌جو، مبتذل و معناگریز را نخواهیم، گنهکاریم؟ اگر مانع سیل ویرانگری شویم که در قالب انواع محصولات شبه هنری به سوی جوانان ما روانه میشود، مقصّریم؟ من اهمّیّت و ارزش پیوندهای فرهنگی را انکار نمیکنم. این پیوندها هر گاه در شرایط طبیعی و با احترام به جامعه‌ی پذیرا صورت گرفته، رشد و بالندگی و غنا را به ارمغان آورده است. در مقابل، پیوندهای ناهمگون و تحمیلی، ناموفّق و خسارت‌بار بوده است. با کمال تأسّف باید بگویم که گروه‌های فرومایه‌ای مثل داعش، زاییده‌ی این‌گونه وصلتهای ناموفّق با فرهنگهای وارداتی است. اگر مشکل واقعاً عقیدتی بود، میبایست پیش از عصر استعمار نیز نظیر این پدیده‌ها در جهان اسلام مشاهده میشد، درحالی‌که تاریخ، خلاف آن را گواهی میدهد. مستندات مسلّم تاریخی بروشنی نشان میدهد که چگونه تلاقی استعمار با یک تفکّر افراطی و مطرود، آن‌هم در دل یک قبیله‌ی بدوی، بذر تندروی را در این منطقه کاشت. وگرنه چگونه ممکن است از یکی از اخلاقی‌ترین و انسانی‌ترین مکاتب دینی جهان که در متن بنیادینِ خود، گرفتن جان یک انسان را به مثابه‌ی کشتن همه‌ی بشریّت میداند، زباله‌ای مثل داعش بیرون بیاید؟

از طرف دیگر باید پرسید چرا کسانی که در اروپا متولّد شده‌اند و در همان محیط، پرورش فکری و روحی یافته‌اند، جذب این نوع گروه‌ها میشوند؟ آیا میتوان باور کرد که افراد با یکی دو سفر به مناطق جنگی، ناگهان آن‌قدر افراطی شوند که هم‌وطنان خود را گلوله‌باران کنند؟ قطعاً نباید تأثیر یک عمر تغذیه‌ی فرهنگی ناسالم در محیط آلوده و مولّد خشونت را فراموش کرد. باید در این زمینه تحلیلی جامع داشت، تحلیلی که آلودگی‌های پیدا و پنهان جامعه را بیابد. شاید نفرت عمیقی که طیّ سالهای

شکوفایی صنعتی و اقتصادی، در اثر نابرابری‌ها و احیاناً تبعیض‌های قانونی و ساختاری در دل اقشاری از جوامع غربی کاشته شده، عقده‌هایی را ایجاد کرده که هر از چندی بیمارگونه به این صورت گشوده میشود.

به‌هرحال این شما هستید که باید لایه‌های ظاهری جامعه‌ی خود را بشکافید، گره‌ها و کینه‌ها را بیابید و بزدایید. شکافها را به جای تعمیق، باید ترمیم کرد. اشتباه بزرگ در مبارزه با تروریسم، واکنشهای عجولانه‌‌ای است که گسست‌های موجود را افزایش دهد. هر حرکت هیجانی و شتاب‌زده که جامعه‌ی مسلمان ساکن اروپا و آمریکا را که متشکّل از میلیون‌ها انسان فعّال و مسئولیّت‌پذیر است، در انزوا یا هراس و اضطراب قرار دهد و بیش از گذشته آنان را از حقوق اصلی‌شان محروم سازد و از صحنه‌ی اجتماع کنار گذارَد، نه تنها مشکل را حل نخواهد کرد بلکه فاصله‌ها را عمق، و کدورتها را وسعت خواهد داد. تدابیر سطحی و واکنشی ــ مخصوصاً اگر وجاهت قانونی بیابد ــ جز اینکه با افزایش قطب‌بندی‌های موجود، راه را بر بحرانهای آینده بگشاید، ثمر دیگری نخواهد داشت. طبق اخبار رسیده، در برخی از کشورهای اروپایی مقرّراتی وضع شده است که شهروندان را به جاسوسی علیه مسلمانان وامیدارد؛ این رفتارها ظالمانه است و همه میدانیم که ظلم، خواه‌ناخواه خاصیّت برگشت‌پذیری دارد. وانگهی مسلمانان، شایسته‌ی این ناسپاسی‌ها نیستند. دنیای باختر قرنها است که مسلمانان را بخوبی می‌شناسد؛ هم آن روز که غربیان در خاک اسلام میهمان شدند و به ثروت صاحبخانه چشم دوختند، و هم روز دیگر که میزبان بودند و از کار و فکر مسلمانان بهره جستند، اغلب جز مهربانی و شکیبایی ندیدند. بنابراین من از شما جوانان میخواهم که بر مبنای یک شناخت درست و با ژرف‌بینی و استفاده از تجربه‌های ناگوار، بنیانهای یک تعامل صحیح و شرافتمندانه را با جهان اسلام پی‌ریزی کنید. در این صورت، در آینده‌ای نه‌چندان دور خواهید دید بنایی که بر چنین شالوده‌ای استوار کرده‌اید، سایه‌ی اطمینان و اعتماد را بر سر معمارانش میگستراند، گرمای امنیّت و آرامش را به آنان هدیه میدهد، و فروغ امید به آینده‌ای روشن را بر صفحه‌ی گیتی میتاباند.

سیّدعلی خامنه‌ای
۸ آذر ۱۳۹۴


منبع:
http://farsi.khamenei.ir



دانلود نرم افزار دانستنی های زناشویی

دانلود نرم افزار جامع و کامل دانستنی های زناشویی با دو فرمت جداگانه جاوا و اَندروید برای تلفن همراه زوج های جوان تازه داماد و تازه عروس و جوانانی که در آستانه این امر بزرگ و مقدس قرار دارند.

پیامبر اكرم (صل الله علیه و آله) :
ازدواج سنت من است پس هر كه از سنت من روی بر گرداند از من نیست .
(بحار الانوار . ج103 0ص220)

پیامبر اكرم (صل الله علیه و آله) :
هر جوانی كه در دوره جوانی خود ازدواج كند ، شیطانش فریاد بر آورد كه : وای بر او دین خود را از گزند من حفظ كرد .
(كنز العمال . ح44441)

[HL] فهرست و بخش هایی که در این نرم افزار مشاهده میکنید و می خوانید:[/HL]

1)فضیلت تزویج و آداب مجامعت و معاشرت زنان
2)بیان آداب مسواک،شانه، و شارب گرفتن،ناخن، و امثال آن
3)در آداب بوی خوش کردن، و گل بوئیدن، و روغن مالیدن
4)عوامل تاثیر گذار بر روابط جنسی
5)چند راه محبت به همسر
6)اهمیت روابط جنسی در زندگی زناشویی
7)آیا تا به حال به محل اجام آمیزش فکر کرده اید؟
8)تحلیل ازدواج های اینترنتی
9)کیفیت زندگی مهم است نه کمیت
10)اسلام و زناشویی
11)جنسیت
12)از همسر خود پرستاری کنید تا....
13)اختلافهای کوچک مانند فتیله دینامیت عمل میکند
14)آمار ناباروری در تهران از معدل جهانی بالاتر است!
15)اختلافات زناشویی گاهی مفید است!
16)عوامل اختلافات زناشویی
17)بررسی استمناء ( خودارضایی ) از نظر علمی
18)بن بست در زندگی زناشویی
19)تفاوت ازدواج موقت با زناء
20)استمناء ( خود ارضایی )
21)تبادل محبت
22)س ک س
23)عدم تقارن بیضه ها
24)میدانید STDs چیست؟ بیماری خطرناکی مربوط به دستگاه های تناسلی
25)خود ارضایی در آقایان متاهل!
26)رضایت جنسی
27)تاثیر رابطه جنسی بر روی سلامتی
28)اختلافات در زندگی زناشویی
29)هفت 7 نقطه از بدن آقایان مورد توجه خانمهاست
30)بهداشت جنسی در خانمها
31)مردان چگونه مقدار اسپرم خود را افزایش دهند؟
32)دلیل تنوع پذیری مردان و زنان در روابط جنسی
33)دلیل ناباروری در مردان
34)چه کسی باید رابطه جنسی را شروع کند؟ مرد یا زن
35)اختلال در دوران قاعدگی
36)20 راه برای تحریک جنسی زنان
37)نقش مردان در زندگی زناشویی
38)چگونه و چرا گاهی زنان تمایل به روابط جنسی ندارند؟
39)مشکلات جنسی در زنان
40ضعف جنسی، علل،درمان و پیشگیری
41)مراحل هیجان جنسی
42)چگونه انتقاد جنسی را مطرح کنیم؟
43)با انجام تمرینات کگل از رابطه جنسی خود لذت بیشتری ببرید
44)زمان نامناسب در برقراری رابطه جنسی باعث نابودی علاقه میگردد
45)جلوگیری از کم شدن تمایلات جنسی در زندگی زناشویی
46)نقش روابط جنسی در زناشویی
47)زندگی زناشویی بدون فرزند
48)دستگاه تناسلی
49)وصال کامل،ضامن توفیق در زناشویی است
50)مشکلات جنسی علت 50 درصد طلاق ها است
51)آنچه در مورد آمیزش جنسی واجب ، مستحب ، مکروه ، حرام است
52)سرد مزاجی جنسی در زنان
53)سندرم پیش از قاعدگی
54)انواع بیماری های مقاربتی ، علایم و راه های انتقال آنها
55)مضرات استفاده از تلفن همراه برای مردان
56)هماهنگی بین زوجین برای برقراری رابطه جنسی
57)مشکل اساسی خانم ها در رابطه ی جنسی
58)اسرار مربوط به روابط جنسی خانم ها
59)تشخیص سرطان دهانه رَحِم
60)تاثیرات بوسه در روابط زناشویی
61)تب خال ناحیه تناسلی چیست؟
62)بلوغ جنسی دیر رس
63)نکاتی که زناشویی را به بن بست رسانده و باعث اختلاف می شود
64)ناتوانی جنسی
65)چگونه یک روابط زناشویی مستمر داشته باشیم؟
66)وقفه های تنفسی ( خُرناس ) و تاثیر آن بر زندگی زناشویی
67)ارضا مردان و زنان به چه شکل می باشد و علایم آن چیست؟
68)مشکلات زناشویی و راه های پیشگیری از آنها
69)تاثیر روابط جنسی سالم بر عملکرد بدن
70)بیماری مقاربتی سیفلیس
71)عوامل اصلی بیماری های مقاربتی
72)در توضیح نیروی باه

لازم به ذکر است قیمت این نرم افزار در مراکز پخش محصولات فرهنگی دینی،علمی، 5 هزار تومان می باشد

ولی با اجازه از سازنده نرم افزار ما آن را به صورت رایگان و تنها با ارسال 3 صلوات جهت ظهور مولایمان حضرت صاحب الزمان(عج) و

3 صلوات جهت آسانتر شدن و فراهم آمدن مقدمات ازدواج برای جوانان و 4 صلوات برای از بین رفتن مشکلات بر سر راه جوانان جهت ازدواج در اختیار شما عزیزان قرار داده ایم

پسوورد فایل جهت باز نمودن هر دو پوشه ها : www.bacheshie.ir با حروف کوچک انگلیسی


حجم دانلود نسخه جاوا : 690 کیلو بایت

حجم دانلود نسخه اَندروید نرم افزار : 700 کیلو بایت

منبع:http://www.bacheshie.ir/index.php

داره یه اتفاقاتی میفنه ...

سلام علیکم.

1.بیانات در دیدار مردم آذربایجان

نقل قول:

ملّت ایران بدون تردید در آینده‌ای که آن آینده ان‌شاءالله خیلی دور نخواهد بود و شما جوانهای عزیز قطعاً آن آینده را مشاهده خواهید کرد، از همه جهت در قلّه‌های شرف و افتخار خواهد بود.

و

2.دیدار دبیرکل جبهه مردمی آزادی فلسطین با رهبر انقلاب

نقل قول:

جمهوری اسلامی ایران تا روزی که آرمان فلسطین به ثمر برسد، مصمم خواهد ایستاد و آن روز را جوانان قطعاً خواهند دید.

انگار یه اتفاقاتی داره میفته. ؟؟؟

دوستان تحلیل خودشون رو بیان نمایند. تشکر

یاعلی

"انقلاب"انتقال امانت الهی به نسل جوان

انتقال امانت الهی

یکی از مهمترین مولفه های انقلاب مردم هستند علاوه بر رهبر و ایدولوژی که از مهمترین شاخصه های هر انقلاب به شمار می روند مردم شاخصه و رکن سوم هر انقلاب اند انقلاب اسلامی ایران هر سه رکن را داشت و مردم در انقلاب سنک تمام گذاشتند.

جوانان سهم به سزایی در انقلاب اسلامی داشتند زیر جوان با توجه به روحیه عدالت خواهی خود هنوز دلبسته اهل و عیال و مال و منال نیست و بیشتر از دیکر رده های سنی دنبال عدالت و آزادی است.

متولدین دهه 30تا 40در انقلاب ایران سهم عمده ای داشتند نسل جوانی که به تعبیر امام در آغاز انقلاب هنوز در قنداق بودند

متولدین دهه20تا40 چند رسالت مهم داشتند و انجام دادند حمایت از علمای انقلابی و انقلاب ، اداره جنک و مقاومت درمقابل فشارهای سیاسی و تحریم ها و از همه مهمترین سازندگی کشور که با تدبیر و اندیشه حکمیانه انسان های این عصر به انجام رسید.

برک های زرین از تاریخ این کشور را این انسان ها به نام خود ثبت کردند. تا جهان هست و اسلام هست و ایران هست این افتخاراز ذهن بشریت پاک نخواهد شد.

جنبش letter4u ■▫■ چگونه نامه رهبر به جوانان اروپا و آمریکای شمالی را در سراسر دنیا منتشر کنیم؟ ■▫■

انجمن: 

[="Black"]همانطور که اطلاع دارید، نامه رهبر معظم انقلاب خطاب به جوانان اروپایی و امریکای شمالی(بخوانید همه جوانان دنیا) منتشر شد و حتی صرف انتشار این نامه توسط تعداد نسبتاً محدودی سایت و اکانت شبکه های اجتماعی، بازتاب گسترده ای در بین خبرگزاری ها و رسانه های بین المللی به همراه داشت.


این نامه و موجی که مستقیماً توسط رهبر عزیزمان ایجاد شده است، فرصت استثنایی و بی نظیری است تا ما به عنوان سربازان این جبهه فرهنگی به تکلیف خود جهت صدور اسلام و انقلاب اسلامی به سراسر دنیا و بیداری اذهان جوانان سایر کشورها عمل کنیم و همان طور که پدران و مادران مان در ایجاد انقلاب اسلامی ایران نقش ایفا کردند، ما هم در ایجاد انقلاب جهانی که در محدوده ی ذهن و فکر افراد رخ خواهد داد، به وظیفه خود عمل کنیم.


شاید شما هم جزء کسانی باشید که به زبانهای انگلیسی و فرانسوی و... تسلط ندارید اما قصد دارید در این جنبش بزرگ، حضور داشته باشید و سهم خود را از این سفره ی اخروی بردارید؛ اگر این طور است، راهکارهایی را به شما پیشنهاد می کنم.


اما قبل از شروع توضیحات اصلی، نکته ای ضروری را باید در ذهن تان در هر لحظه به یاد داشته باشید:
وظیفه ی اصلی ما در این مورد، رساندن یک پیام به گوش جوانان سراسر جهان است: "شخصی برای تو، پیامی نوشته است"! این اصلی ترین پیامی است که باید به گوش مخاطبین خارجی این نامه برسد؛ در واقع اصل نامه، در مراحل بعد قرار دارد و مرحله ی اول وظیفه ما، رساندن این خبر که «خبری وجود دارد» است؛ در مراحل بعد، باید بر روی جزئیات این «خبر» کار کرد که ان شاءالله بعد از اجرای مرحله ی اول کار، در مورد ادامه جریان سازی ها هم راهکارهایی را پیشنهاد خواهم کرد. پس در حال حاضر، همه توان خود را معطوف به همین مسئله می کنیم.

در وبسایت جنبش letter4u با توجه به این که شما در چه شبکه اجتماعی فعالیت دارید، راهکارهایی مربوط به حوزه حضور شما ارائه می شود.[/]

« بد اخلاقی! »

انجمن: 

با نام و یاد دوست

ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات در ماه مبارک رمضان

سوال یکی از کاربران که به جهت اهمیت موضوع و جهت استفاده سایر کاربران،

بدون نام کاربر درج میشود:

سلام,ماه رمضان خدمتتون تبریک میگم؛
طاعات وعبادات قبول
من 20 ساله ومجردم
من مشکلی دارم و اون اینه که من امسال خیلی بداخلاق شدم و زود عصبانی میشم
علتشو هم نمیدونم
خودم خیلی درمورد این مسئله فکر کردم نمیدونم شاید اتفاقی افتاده ,شاید یه سری اتفاقات روم تاثیر گذاشته.
ولی تقریبا حوصله همه رو ندارم چه بادوستان ومحیط بیرون چه خونه
این بداخلاقی رابطمو با دیگران هم دچار مشکل کرده.
میخوام خوش اخلاق بشم,چکار کنم؟
ممنون میشم اگه راهنماییم کنین
خیلی تشکر میکنم ازکمکتون


در پناه قرآن و عترت پیروز و موفق باشید

کمک کنید برای خودکفائی و استقلال کشور


[=&amp] خدای نکرده تا حالا یکی از عزیزانتون مثلا برادر ، پدر، برادرزاده ، و یا خواهر، مادر،عمو و ... اسیر اعتیاد شده اند ؟ انشاءا... که بلا دور باشد ولی این روزها همه می دانند که این جور بلاها (واقعا هم بلا ) خیلی هم دور نیست بلکه خیلی خیلی نزدیکه ، حتی نزدیکتر از خیلی چیزها مثل : کتاب ، روزنامه و یا حتی آب خوردن ، مثلا اگر یک روز تو یک خیابان شلوغ و گرم کار داشته باشی و همه جا پر از مغازه و آدم و ماشین باشه و از شانس شما با کسی هم آشنا نباشید ، شاید به سختی بتونید یک لیوان آب خنک پیدا کنید ،ولی اگر اهلش باشید که انشاءا... هم نباشید ، در کمتر از چند دقیقه هر نوع مواد مخدری که بخواهید با یک جفت چشم مجرب و چند تا صد تومنی میتونید به دست بیارید . آنهایی که خودشون یا عزیزشون با این بلا دست به گریبان هستند می دونن که معتاد فقط اولین و دومین بار که مصرف می کند خلافکاری و خوشگذرونی می کند و از اون به بعد یک مریضه که باید مثل یک بیمار باهاش برخورد کرد نه یک خلافکار مادر زاد . چه پدر و مادرها و یا خواهر و برادرهایی رو دیدم که زار می زنن و همه زندگی خودشون رو حاضرن بدن تا عزیزشون رو نجات بدن ، ولی دیگه کاری نمی شه کرد ، تازه اگه با بدبختی و مشکلات زیاد کسی هم بتونه ترک کنه سال ها باید در معرض خطر و گرفتاری دوباره باشد .[/]
[=&amp]تازه اعتیاد یکی از بلاهای دوران تکنولوژی و مدرن می باشد که بدبختی های دیگری هم در کمین دارد . مثل : فحشا ، دزدی ، ولگردی ،و هر نوع بزهکاری دیگه که خودت از همه خبر داری .[/]
[=&amp]ولی چه باید کرد ؟[/]
[=&amp]خداوند در قرآن کریم می فرماید :« ان الله لا یغیر ما بقوم حتی یغیرما بانفسهم » یعنی خداوند حال هیچ قومی را تغیر نمی دهد مگر اینکه خود آن قوم حالشان را تغییر دهند . « رعد 11 » [/]
[=&amp]خوب الان اگر از هر کی بپرسیم چه باید کرد ؟ اولین چیزی که می گه اینه که [/]"[=&amp]دولت یه کاری باید بکنه [/]" [=&amp]،خوب شاید هم درست بگه ولی نکته اینجاست که اگر دولت کاری نکنه اونوقت ما باید بشینیم و دست رو دست بذاریم و هر وقت عزیزمون می ره بیرون سلام و صلوات بفرستیم که سالم برگرده خونه ! [/]
[=&amp]ببین عزیزم به فحشا کشیده شدن دخترا و پسرامون و یا معتاد شدنشون و یا هر خلافکاریه دیگشون ممکنه دلایل زیادی داشته باشه ،مثلا دوست ناباب ، پدر و مادر خطاکار، بی پولی ، ماهواره ، اینترنت ، معلم بد و یا شاید توارث و ..... شاید همه اینها درست باشه شایدم نباشه ولی کاریشون نمیشه کرد (یعنی اینا چاره دارن ولی به این آسونی ها درست نمیشه اصلا کار من و تو نیست ) من میگم مشکل بیکاری جوانان اگه از موارد بالا بزرگتر نباشه کوچکتر هم نیست و خیلی هم موثره . بعضی هارو دیدم که تا دوران جوونی سالم و خوب موندن ولی به خاطر بیکاری و فشار زندگی به خلاف کشیده شدن . شما نمی دونید که این بیکاری و فقر چه فشاری به آدم میاره ، ولی فکر می-کنم که این درد یک درمانی داشته باشه که همه باید تو اون شریک باشن .[/]
[=&amp] اصلا بیا یه گروهی درست کنیم ،یه حزب ، یه نهضت ، یه ... ، نمی دونم هرچی که دوست داری اسمشو بذار ، عضو شدن در این نهضت هم خیلی آسونه ، نه عکس می خواد نه کپی شناسنامه و نه شهریه و نه پارتی ..... ثمره فعالیت گروهمون تو دستای خودمون و فرزندان این مملکته و به هیچ کس و هیچ چیزی هم کاری نداریم ، تنها شرط عضو شدن اینه که « جنس ایرونی بخریم » [/]
[=&amp]آره عزیزم هرکی جنس ایرونی بخره عضو این گروه می شه ، اسم گروهمونم بذاریم مثلا .... [/]
[=&amp]هرکی بیشتر جنس ایرونی بخره مقامش از همه بالاتره ،شایدم یه روز همه رئیس بشن .[/]
[=&amp] آهای مادری که حاضری همه دار و ندارتو بدی تا فرزندت از فحشا یا اعتیاد نجات پیدا کنه، لازم نیست این کارو بکنی ، وقتی که جلوی دوست وآشنا ،خواهرشوهرو جاری و همسایه و غیره پز می دی که یخچال ایتالیایی دارم و فرش بلژیکی و لباسشویی آلمانی و فلان و بهمان ... یه دفعه پسر معتادت وارد خونه می شه و تو سرتو میندازی پایین ، از الآن به فکر باش و نذار کار به اونجا بکشه . به جای اینکه اون موقع همه دار و ندارتو بدی تا عزیزت نجات پیدا کنه از الان همه دارو ندارتو ایرونی کن بعدا پز بده که همه وسایل خونمون ایرونیه اینم پسر گلم که باعث افتخارمه ،نور چشممه ،بهش پز می دم . آهای بابایی که پیش همکارات ژست میگیری که ماشین خارجی دارم و پز تور اروپا و کت و شلوارمارک دار خارجیتو میدی و وقتی از فرزندانت می پرسن رنگت عوض می-شه و می گی ای بابا خر ما از کرگی دم نداشت .[/]
[=&amp] آره عزیزم اگه یه روز به اینجا رسیدیم که حاضر باشیم یک جفت کفش ایرونی بخریم اگر چه شاید زشتر یا گرانتر و یا اصلا بدتر از خارجی باشد ولی بهش افتخار کنیم که آره کار بچه های خودمونه ، اون موقع شاید بتونیم روی خوشبختی رو ببینیم وگرنه این بلای خانمان سوز از خونمون بیرون نخواهد رفت .[/]
[=&amp] ببین عزیز من ، این حرفا رو من نباید بگم بلکه اینا وظیفه مسؤلین، صدا و سیما، دولت، مجلس و ... است که باید بگن ولی نمی گن حالا چرا ؟ نمی دونم ! وقتی که جنس خارجی وارد کشور می شه کی سودشو می بره ؟ چطور می گن قاچاقه ولی کشتی کشتی داره وارد می شه ؟ کی سودشو می بره ! معلومه اول اون کشوری که تولید می کنه ، دوم اون کسی که راشون می ده یا وارد می کنه . من به این چیزا کاری ندارم . چطور شده که کشور چین که مرکز تولید و مصرف مواد مخدر بود حالا از زیر پوش زنانه تا اسباب بازی و مترو و پالایشگاهمون رو داره تولید و وارد کشورمون می کنه ، اون وقت ایرونی جماعت با اون سابقه علم و تمدن شده مصرف کننده اونها ؟![/]
[=&amp] عزیز من چرخ های ماشین آلات در کارخانه هامون زنگ زده و داره می پوسه ، بچه های این مملکت باید راهشون بندازن ! چطور ؟! با استفاده من و تو از اجناس ایرونی . یه موقع نگی ای بابا حالا من اگه یه یخچال ایرونی بخرم همه چی درست می شه ؟ بله که درست می شه وقتی که تو بخری ، من بخرم و همه بخرن معلومه که درست میشه . چرا تحصیلکرده های ما برن خارج ؟ بذار اونقدر تولید کنیم که یکروز کارگر خارجی وارد کنیم نه محصولات کارگراشونو ، البته صدا و سیما اونقدرها هم بی تفاوت نیست بلکه هر روز حداقل دو ساعت فریاد میزنه که تولید نکنید فقط مصرف کنید البته مثل من که بی ادب نیست بلکه مؤدبانه می گه : پولهاتونو برای تولید هدر ندید بلکه اونها رو بذارید تو جیب من « بانک » من هم بهتون شمش طلا می دم ، 20 کیلومتر اسکناس 2000 تومانی می دم . هنوز بین مراجع تقلید در مورد اسلامی یا غیر اسلامی بودن بانکها اختلاف نظره ، اونوقت اونها طوری در مورد اجر دنیوی و اخروی حسابهاشون شعار می دن که آدم به فکر می افته که فرش زیر پاشو بفروشه و در این حراج اجرهای دنیوی و اخروی شریک بشه . تولید برای چی ؟! راحت برید بخوابید تو خونه آخر سال هم بیایید بهره پولتونو بگیرید ، کار مال تراکتور، مال کفار، مال خارجی هاست . شما آقایید شما که نباید برید تو کارخونه ، دستاتون روغنی می شه کثیف می شه ... نه عزیزم شمش طلا مال ما نیست ، مال اونهاییه که کار می کنن و تولیداتشون وارد کشور ما میشه .آهای ایهاالناس اینو بدونید هر چه بهره بانک بالاتر باشه کشور عقبتر می مونه ، اگه اینجوری نبود بهره پول تو کشورای پیشرفته بیشتر بود ولی می دونیم کمتره .[/]
[=&amp] خدارو شکر که حالا مؤسسات و بانکهای خصوصی هم اعلام همبستگی کرده اند و همشون با هم در آبادانی کشور رقابت دارند . اولی 15% ،دومی 16% و سومی 20% و الی ماشاءا... .[/]
[=&amp]آهای مؤمن ،کافر، نمازخون ، با سواد ، بی سواد ... ای ایرونی من این حرفارو گفتم و شما که می دونستی یاد آوری شد و شمایی که نمی دونستی حالا می دونی . حالا دیگه حواست باشه وقتی که داری جنس خارجی می خری و اسکناس های رنگارنگ را تو دست فروشنده می ذاری ، دقیقا مثل اینه که داری به بچه هات مواد مخدر می دی، آره عزیزم من حجت رو تموم کردم حالا وقتی که جنس خارجی خریدی و شب عذاب وجدان نگرفتی یا وقتی که عزیزت رو دیدی که به فحشا کشیده شده و عذاب وجدان نگرفتی دیگه نمی دونم اسم تو چیه ؟! وقتی داری جنس خارجی می خری داری خودت و عزیزانت را به پرتگاه نابودی هول میدی .[/]
[=&amp] آهای مادری که هر روز قد و بالای رعنای دختر عزیزت رو برانداز می کنی و هی فکر می کنی که شاید دخترت ایرادی داره که براش یک خواستگار نمی یاد ، یک روز دماغشو کوتاه می کنی و یک روز بلند ، یک روز لباشو کلفت می کنی و فرداش نازک ، یک روز رنگ چشماشو سبز می کنی و یک روز آبی ، اما دریغ از یک خواستگار . بابام جان دماغ این بنده خدا ایرادی نداره ، اشکال اینه که خواستگار آس و پاسه و بی کار، دیگه جرات نداره پا جلو بذاره ، من و تو امکان ازدواج رو ازش گرفتیم و راه فحشا رو براش باز کردیم ، چطوری ؟! با خرید جنس خارجی . پس از ماست که بر ماست .[/]
[=&amp] حالا فکر نکنی راه رو آب و جارو کردن که صاف بری و تولید داخلی راه بندازی ، مسیر بس دشوار است اونقدر سنگ جلو پات میندازن که نزدیکه پشیمان شی ،کیا ؟خارجیا ؟! نه بابا تو همین مملکت ، همین همشهری ها ، پدرت درمیاد ولی نباید ایستاد ، بخاطر کشورمون ، دینمون ، عزیزامون باید حرکت کرد و مقاوم بود . بله اولش سخته ولی یه روزی ظفر میرسه ، تولیدات ما هم زیبا و کارآمد میشن ، وقتی تولیدات بالا رفت کیفیت هم بالا میره . دو سال پیش تو همین روزنامه همشهری خوندم که بیش از 60 هزار نفربا تحصیلات دانشگاهی در بانک اطلاعات کاریابی همشهری ثبت نام کرده اند ، چرا ؟! چون من و تو به جنس خارجی پز میدیم ، همین و بس . خوب این جوونا ازدواج هم نمی تونن بکنن ، با کدوم پول ،کدوم کار ؟[/]
[=&amp] به امید روزی که هیچ ایرونی ای بیکار نباشد و در کنار تربیت صحیح و درپناه خداوند متعال کشوری سر بلند و آباد داشته باشیم . بعداً نگی نگفتی ها .:Sham::hamdel::Sham:[/]