امتحان الهی

حکمت یا امتحان الهی

انجمن: 
سلام ،خسته نباشید . من چند وقتیه سوالی برام پیش اومده مبنی بر اینکه ،اگه انسان با اختیار خودش گناه کنه ،باز این کار حکمت داره؟ یا جز آزمایش خداوند به شمار میاد ؟    

رفع گناهان با سختی امتحان و بیماری

سلام و عرض ادب و خدا قوت خدمت شما. آیا سختی کشیدن در زندگی، امتحان هایی که در مسیر آن قرار دارند و گاها انسان را خسته میکنند، بیماری چه سخت چه آسان چه روحی چه جسمی، رنجش روحی زیاد هنگام سختی ها و مصیبت های زندگی، باعث کم شدن و پاک شدن گناهان انسان که قبلا در پرونده اعمالش ثبت شده اند میشود؟ زیرا شنیده ام که بعضی گناهان انسان در دنیا به وسیله مصائبی که برای انسان پیش میآیند برطرف میشوند؟ آیا این گناهان شامل  الله هستند یا حق الناس را هم شامل میشوند؟  آیا حکمت پیش آمدن مصائب در زندگی انسان ها همین رفع گناهان و پاک شدن انسان هستند یا ربطی ندارد به این موضوع؟

تقدیر بد و خیر محض

انجمن: 

سلام.
وقتی فلاسفه و علما می گویند خداوند خیر محض است چرا عکس العملی به نوشتن تقدیر بد و شقاوت در لوح محفوظ نشان نمی دهد و پشیمان نمی شود ( علاوه بر اینکه با اختیار آدمی تقدیر رقم بخورد ) ؟

عدالت خداوند و نامساوی بودن توانایی افراد در آیه 32 سوره زخرف

سلام.
از کل دوران تحصیلم قبل دانشگاه در درس دینی یک جمله خیلی خوب یادم مونده : دنیا مزرعه آخرت است.
لطفا در مورد بی عدالتی خداوند در دنیا و نامساوی بودن توانایی افراد که یه سری ذلیل و علیل فقط روز می گذرونند و مسخره عام و خاصند و ثانیه ثانیه زجر می کشند و افرادی در مقابل قوی و خوب هستند و حال دنیا رو می برند و حسرت به دل دیگران می گذارند توضیح دهید.
لطفا در مورد آیه ۳۲ زخرف توضیح دهید .

خدا جام زهر می نوشد؟!

انجمن: 

با سلام
در تاپیکی بحث به اینجا رسید که خدا رضایت به جهنمی شدن ما ندارد.راضی نیست که مثلا سر کودکان شیعه مظلومانه توسط داعشیان بریده شود.یا بالاتر از همه خدا راضی نبود که امام علی خانه نشین و خون دل بخورند یا امام حسین ع و خانواده اش آنگونه مورد ظلم قرار بگیرند.خوب سوال میشود اگر راضی نبوده پس چرا اراده کرده و دنیایی رو خلق کرده که عده ای به جهنم می روند؟.چرا اراده کرد که شمری باشد و بدنیا بیاید و شمشیر و آهن و نیزه ای باشد که سر ببرد؟کاملا مشهود است که خدا در تمام اتفاقاتی که به قول کارشناس گرامی در آنها رضایت نداشته.سهیم و شریک بوده و نقش داشته و در آنها اراده ی خدا دخیل بوده.خوب احتمالا گفته شود به خاطر خیر کثیری که در مجموع فراهم می شود خدا آنها را اراده کرده؟اما چطور میشود.خدا بر خلاف رضایت و خواستش اراده و نقشی داشته باشد؟معمولا انسان ها هستند که اینگونه برخلاف رضایت قلبی اراده و انتخاب هایی می کنند که گاها آن انتخاب و اراده ها را به نوشیدن جام ذهر تعبیر میکنیم؟
آیا خدا هم جام ذهر می نوشد؟نظر شخصی بنده اینه که منطقی نیست و محاله آن خدای قادر و توانای ادیان جام ذهر بنوشد و بر خلاف رضایت و خواست قلبی اراده کند.مثلا دوست نداشته باشد امام حسین مورد ظلم قرار بگیرد ولی آن ظلم را چه مستقیم و چه غیر مستقیم اراده کند و در آن ظلم سهیم باشد!
نظر کارشناس گرامی چیست؟

چگونه همیشه در امتحان الهی پیروز شویم ؟

سلام

میخواستم بدونم، چگونه می توان در امتحانات الهی همیشه پیروز شد و سربلند از امتحانات الهی بیرون آمد ؟

چه کاری باید انجام بدهیم که لغزشی در امتحانات الهی نداشته باشیم !!! ؟؟

ممنون