مجازی
حکم فروش محصولات مجازی و دانلودی سایت های دیگر
ارسال شده توسط *morteza* در یکشنبه, ۱۳۹۷/۰۸/۲۰ - ۱۴:۲۷با سلام و خسته نباشید.
من تصمیم دارم محصولات دانلودی سایت های دیگه رو توی سایت یا وبلاگ خودم قرار بدم و بفروشم. (مثل مقالات دانلودی، کتاب ها، آثار هنری و ...). به این صورت که مثلا اگه فایل pdf یه کتاب 30000 تومن هست، من اون رو 35000 یا 40000 تومن بذارم تا اگه کسی از من خرید، من از اون سایت های اصلی بخرم و تحویل بدم و این وسط حدود 5000 یا 10000 تومن هم سود برای خودم بمونه. در واقع یه چیزی شبیه همون دستفروشی یا مغازه دار ها که کالاها و اجناس فیزیکی رو به یه قیمتی میخرن و بعد کمی روی قیمت خرید میکشن و به قیمت بالاتری میفروشن تا یه سودی بکنن.
حالا می خوام بدونم آیا این کار از نظر شرعی گناه و حرام هست؟
مرجع بنده هم رهبر معظم آیت الله خامنه ای هستن.
سوال در مورد تحصیل حوزه
ارسال شده توسط iraniha در شنبه, ۱۳۹۶/۱۰/۰۲ - ۲۱:۰۰با سلام سوالی داشتم من لیسانس کامپیوتر هستم و دانشجوی ارشد .میخواستم درس حوزه بخونم مجازی باشه چون وقتشو ندارم.
آیا راهی داره بخونم و ملبس بشم؟
چند سال باید بخونم؟
آیا باید از مبتدی شروع کنم؟
راهنمایی فرمایید؟
کارگاه آموزش پاسخ به شبهات فضای مجازی برای کاربران
ارسال شده توسط Ysp.r.f در چهارشنبه, ۱۳۹۶/۰۴/۲۱ - ۰۱:۵۶بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
هدف تاپیک از اسمش پیداست . اما مقدمه :
شبهات دینی (کلامی) که در شبکه های اجتماعی و... منتشر میشوند اکثرا دارای بنیان سست و دارای یک یا چند مغالطه میباشند و یا با حداقل آشنایی کلی با مبانی دینی قابل رد یا پاسخگویی هستند.
در این تاپیک آموزش دینی-کلامی نمیدهیم ولی بنا به مناسبت و در حین راهنمایی برای حل مسائل و تمرین ها ، با کمک یا نظارت کارشناسان محترم ، راهنمایی هایی را به اعضا میکنیم (در صورت نیاز) تا نقص یا اشکالی که در حل تمرین داشته اند رفع شود و پاسخشان کامل شود.
روش کار : عمده روش کار تا اطلاع ثانوی به این صورت خواهد بود که تمرینهایی به عنوان نمونه مطرح شده و از اعضای بازدیدکننده که علاقه مند هستند خواسته میشود پاسخی مناسب برای آن (با جستجو در سایتهای مختلف) بیابند ، سپس به فرم صحیح نوشتن پاسخ مناسب و کوتاه و در عین حال رسا برای انتشار در شبکه های اجتماعی میپردازیم و گام به گام با راهنمایی و تذکر اشکالات پاسخ تهیه شده ، به شکل پاسخ مطلوب میرسیم.
مستحضر هستید که در شبکه های اجتماعی عمدتا کسی حوصله مطالعه متن پاسخ طولانی را ندارد و باید مناسب ظرفیت آن مکان پاسخ نوشت.
شبهاتی که به عنوان تمرین مطرح میشوند عمدتا ساده و قدیمی بوده و پاسخ آنها معمولا در سایتهای مختلف از جمله همین تالار موجود است.
هدف : کاربران شرکت کننده در این کارگاه به حول و قوه الهی در نهایت میتوانند در مقابل ظاهر فریبنده ی شبهات فضای مجازی ایستاده و پاسخ آنها را که عمدتا قدیمی بوده از فضای مجازی بیابند و در قالب کوتاه و مستدل و محکم ، مناسب انتشار در شبکه های اجتماعی تدوین کنند.
کی گفته فضای مجازی مثل تلگرام و .... بده؟!
ارسال شده توسط خاشع در جمعه, ۱۳۹۵/۰۷/۲۳ - ۱۱:۲۷سلام
کی گفته فضای مجازی بده؟ ما با فضای مجازی تا حد بسیار زیادی می تونیم افکار و شخصیت افراد رو متوجه بشیم
وقتی یک نفر مدام عکس های پروفایلش دم از تنهایی و بی کسی و بدبختی می زنند آیا او یک فرد افسرده نیست؟
وقتی خودش محجبه است اما عکس پروفایلش رو مدام زنان بدحجاب قرار میده به نظرتون خیلی به حجاب پایبنده؟
وقتی شعارهاش رو نگاه می کنیم
وقتی طرز برخوردش رو در عصبانی و خوشحالی می بینیم
وقتی طرز صحبت کردنش در جمع و در خلوت رو نگاه می کنیم
واقعا این تلگرام و امثالهم باعث شده شناخت نسبت به حتی دوستان قدیمی مون بیشتر شده
غیر از اینه؟
خواستگاری در فضای مجازی
ارسال شده توسط mohsen1990 در پنجشنبه, ۱۳۹۴/۰۸/۲۸ - ۲۳:۴۹درودعلیکم.
چه بخاییم چه نخاییم خاستگاری کردن از طریق اینترنت چیزیه که وجود داره.حالا هر چقدر هم شاید از نظر بعضی ها مشکل داشته باشه.چون به هر حال دونفر یه جا فعالیت میکنن عقایدشون نزدیکه و احتمال اینکه از همدیگه خوششون بیاد هست.سایت مذهبی و غیر مذهبی هم فرقی نداره.
به نظر کارشناس محترم:
1-ایا این مدل خاستگاری مشکلی داره؟چرا؟
(شاید بگین شناخت ندارن دختر و پسر از هم----جواب:من خیلی از خاستگاریهایی که رفتم واسطه حتی سن دختر هم نمیدونست و ما تماس گرفتیم پرسیدیم یا حتی توی بعضیاشون دختر میگفت قصد ازدواج کلن ندارم....با این حساب شناخت در ازدواج اینترنتی دیگه از این کمتر که نیست!!!)
2-ایا لازمه که پسر قبل از خواستگاری حضوری اطلاعاتی را از خودش در اختیار دختر قرار بده؟چجور اطلاعاتی بده؟
3-اگه با اشنایی اصولی از این طریق موافقین.با توجه به اینکه ممکنه خونواده ها این نوع اشنایی را نپسندن.چه تدبیری می اندیشین برای حل این مشکل؟