قیام

مخالفان بیعت با یزید

سلام یک سوالی برای من پیش آمد،اولا قبل از مطرح کردن سوالم درخواستی دارم از کارشناس بزرگوار،لطفا کسانی که با یزید مخالف بوده اند را ذکر کنید و عاقبتشان را بگویید،سوالم این هست که آیا یزید فقط بخاطر بیعت نکردن امام حسین(ع) را شهید کرد؟من فکر میکنم بخاطر این بوده که امام طرفدار میان مردم زیاد داشتند و یزید احساس خطر کرده بود برای همین خواست به خیالش امام حسین را از میدان بردارد...دلیل این پاسخ هم این هست که کسانی بودن که با یزید بیعت نکردند ولی فکر میکنم چون یزید از امام حسین(ع) بیشتر احساس خطر میکرد و برای همین او را شهید کرد.میخواستم نظرتون رو در این باره بدونم
سوال دومم درباره توجیهی است که وهابیون و افراد گمراه معمولا میکنند،آن ها نعوذبالله امام حسین را شورشی میخوانند و میگویند هر حکومتی بود همین کار را میکرد،چه پاسخی باید به آن ها داد؟

نقش حضرت احمد بن موسی (شاهچراغ) در قیام ابوالسرایا

سلام با توجه به طرح قیام ابوالسرایا می خواستم بدانم نقش احمد ابن موسی معروف به شاه چراغ در ان قیام چه بوده و ایشان در ان زمان چه می کرده است با توجه به اینکه وی فرزند ارشد امام بوده است و بزرگتر از امام هشتم

عزاداری عاشورا و پاسخ به شبهه مفتیان

انجمن: 

بسم الله الرحمن الرحیم

سلام علیکم و رحمه الله

در ایام محرم امسال نیز مانند سالهای گذشته جنایاتی اتفاق افتاد و عزاداران سید الشهداء در خون خود غلطیدند

مفتی آل سعود جناب آل الشیخ قاتلین را مذمتی نکردند بلکه مراسم عزاداری در عاشورا را بدعت دانستند و مفتی دیگر , محمد العریفی در پیامی چنین گفت که :
برپایی مجالس عزا در عاشورا مخالف سنت است و کسانی که این کار را انجام می دهند از اصحاب بدعت هستند.

حال سوالاتی از کارشناس محترم دارم اینها هستند که

عزاداری در محرم و روز عاشورا و مفاهیمی که از آن متبادر میشود آیا بدعتی در دین اسلام محسوب شده و باعث انحرافی در آن میگردد و افرادی را که مرتکب آن میشوند را از دین خارج میکند ؟

و دوم اینکه در صحیح بخاری در ابواب مختلف در حرمت خون گوینده لا اله الا الله حتی در هنگام جنگ از پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله نقل سخن شده . سوال اینجاست که کسی که این سنتی مانند این را میشکند آیا مبدع و از اصحاب بدعت محسوب نمیشود ؟

با سپاس

چرا مسلم تنها ماند؟

با عرض سلام خدمت کارشناس عزیز و کاربران محترم:Gol:

از نقاط مبهم نهضت کوفه تنها ماندن مسلم بن عقیل علیه السلام بود. از بزرگان شیعه در آن روزها می توان به رفاعة بن شداد بجلی ، سلیمان بن صُرَد خُزاعی ، مسیب بن نجبه فرازی ، مسلم بن عوسجه ، حبیب بن مظاهر اسدی ، ابوثمامه صائدی و ... نام برد. این عزیزان از محبین اهل بیت بودند و جز نامه نگارها .حال :
1- این افراد در آن لحظات کجا بودند؟
2- از این بزرگان سه شخصیت اول در کربلا حضور نداشتند چرا؟ اما اگر اشتباه نکنم در قیام های بعد از آن حضور داشتند ولی چرا از مسلم حمایت نکردند؟
3- سه عزیزی که نام مبارکشان را با رنگ آبی مشخص کردم در کربلا بودند ولی چرا از مسلم حمایت نکردند ؟ آیا دستور مسلم بود که مخفی شوند چون نهضت را شکست خورده می دانست یا اینکه برای تجهیز سپاه و سلاح در خارج شهر بودند و یا دلیل دیگری داشت؟

با تشکر شما:Gol:

قیام پانزده خرداد

قیام پانزده خرداد




مقدمه

این كه، چه عواملی در پیروزی انقلاب اسلامی و واژگونی رژیم 2500 ساله ی شاهنشاهی، نقش اصلی و اساسی داشته اند از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
از سال 1341 كه نهضت مقدس امام خمینی قدس سره آغاز شد، تا سال 1357 كه این نهضت به ثمر رسید با ظهور انقلابی بی نظیر كه ثمره ی آن تحقق نظام جمهوری اسلامی بود، همواره تنی چند از عالمان مجاهد، با یاری مردم فقیر و زجر كشیده، خود را به آتش و خون زدند و با تحمل سختی های بسیار مبارزه را تا پیروزی نهایی ادامه دادند.
در طی این سال ها، ضمن نبردِ نابرابر ایمان و كفر، منادیان حق و حقیقت دینی، با الگو قرار دادن مبارزات صدر اسلام، و با جدّیت وصف ناپذیر، نهضت مقدس امام خمینی« قدس سره» را استمرار بخشیدند و روحیه ی سلطنت ستیزی را تقویت كردند و در هر مناسبتی با نام رهبر تبعیدی خود حركت انقلابی جمعیت های تظاهر كننده را پرشتاب و با توان ساختند.
قیام 15 خرداد نقطه ی عطفی در تاریخ مبارزات ملت قهرمان ایران است، كه رهبری داهیانه ی امام خمینی« قدس سره» و یاری روحانیان انقلابی در تداوم آن، طی یك دوره ی پانزده ساله، نقش اساسی داشته است. و در همه ی آن سال ها سال روز 15 خرداد هیچ گاه در سكوت و خاموشی سپری نشد؛ زیرا كه 15 خرداد برای امت قهرمان و شهید پرور ایران، از اهمیت و اعتبار ویژه ای برخوردار بوده و خواهد بود.
15 خرداد، روز قیام خونین مردم جان بركفی بود كه، به نام اسلام و برای اسلام به میدان آمدند و علیه نظام ستمشاهی شوریدند. 15 خرداد روز آغاز نهضت مقدس اسلامی، روز عصیان علیه طاغوت و طاغوتیان و روزی بود كه ملت ایران زیر بیرق اسلام گرد آمد و برای مقابله با دشمنان اسلام و قرآن وارد صحنه شد و پشت رژیم ستمشاهی را به لرزه انداخت.
در سحرگاه 15 خرداد سال 1342، دژخیمان رژیم ستمشاهی به خانه ی امام در قم یورش بردند و امام خمینی« قدس سره» را كه سه روز پیش از آن، به مناسبت عاشورای حسینی در مدرسه ی فیضیه، طی سخنان كوبنده ای پرده از جنایات شاه و اربابان امریكایی و اسراییلی او برداشته بود، دستگیر و دور از چشم مردم به زندانی در تهران منتقل كردند.



هنوز چند ساعتی نگذشته بود كه خیابانهای شهر قم زیر پای مردان و زنان مسلمان و انقلابی كه به قصد اعتراض از خانه هایشان بیرون آمده و به حمایت از رهبرشان فریاد برآورده بودند، به لرزه در آمد. همین صحنه، در همان روز در تهران و چند شهر دیگر نیز به وجود آمد و مردم ایران با قیام گسترده ی خود نشان دادند كه خواستار برقراری حكومت اسلامی و پایان دادن به رژیم ستمشاهی هستند. به همین جرم بود كه گلوله های شلیك شده از خشم و كینه ی حكومت شاه، قلب صدها مسلمان انقلابی به پا خاسته را در 15 خرداد 1342 نشانه رفت و آنان را به خاك و خون كشید. بدین ترتیب، تاریخ ایران اسلامی و تاریخ مبارزات امت اسلامی، در روز 15 خرداد 1342 ورق خورد و فصل جدیدی در كارنامه ی رویارویی مستضعفان با مستكبران گشوده شد.

سی تیر؛ روز گمنامان نام آور و تنها نام یک خیابان!

بسم الله الرحمن الرحیم

سی تیر؛ روز گمنامان نام آور و تنها فقط نام یک خیابان!

عصر ایران؛ مهرداد خدیر - امروز سی اُم تیر است. یاد آور قیام مردم تهران با یاری مردمانی که از شهرهای اطراف به تظاهر کنندگانی پیوستند که خواستار بازگشت مصدق به قدرت بودند و انتصاب قوام السلطنه به جای او را به رسمیت نمی شناختند.
قیامی خونین در 30 تیر 1331 خورشیدی با سه چهره نام دار و ده ها انسان که جان خود را از دست دادند و موجب بازگشت دکتر محمد مصدق به قدرت و دولت شدند اما نام آنان تنها با عنوان کلی«شهیدان 30 تیر» ثبت شده است.

قیام امام حسین (ع) و اختیار ایشان

با تقدیم سلام
وتسلیت ایام شهادت سرور وسالار شهیدان حضرت ابا عبدالله الحسین.
آیا قیام امام حسین(غ) مشیت اللهی بوده وامام اختیاری از خود نداشته وحتما باید به کربلا می رفت وشهید می شدند
یا این عمل با اختیار کامل امام انجام شده است وامام می توانستند نروند
لطفا توضیح دهید.
تشکر

برچسب: 

حسين ‏(علیه السلام) امروز كجاست ، چه ميكند و چه ميگويد؟

سلام در راستای شناخت تاریخ اهل بیت ورقی تازه خواهیم زد در تاریخ قیامی عظیم در تاریخ ، که جهان را دگرگون ساخت.
این قیام از زمانی آغاز شد که معاویه در پی صلحی با امام حسن علیه اسلام رسما مخالفت با اهل بیت را آشکار کرد.
این قیام که زین پس بران پرداخت میشود تاریخ نگاری است که قدم به قدم با هم روزهای از ان را خواهیم خواند و همراه با کاروان عاشورایی میشویم که جهان را به تحیر واداشته است.
بسم رب الحسین ، یا ابا عبد الله الحسیـــــــــــــــــــن ادرکنی
دوستان خواهشی از همگی دارم ، هر روز برای فرج یگانه زمان ، قطب عالم امکان ، منتقم خون جدی الحسین ، دعا کنید با صلواتی بر محمد و آل محمد.


=========================================
حسين ‏(علیه السلام) امروز كجاست ، چه ميكند و چه ميگويد؟
=========================================


سال ۴۱ هجرى قمرى
صلح‏نامه

معاويه با امام حسن(علیه السلام) پيمان صلح منعقد ميکند.
در متن پيمان صلح موارد زير مقرر گرديد:
1- معاويه طبق دستور قرآن و سيره پيامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) رفتار كند.
2- بعد از معاويه خلافت به امام حسن(علیه السلام) يا امام حسين(علیه السلام) برسد.
3- اهانت و سب اميرالمؤمنين (علیه السلام) ممنوع شود.
4-بيت المال مسلمين زيرنظر امام حسن(علیه السلام) مصرف شود.
5- معاويه متعهد مي شود كه مردم و شيعيان شام و عراق و حجاز در امان باشند.

معاويه كه هيچگاه قصد اجراي مفاد صلح‏نامه را نداشته است از همان ابتداء كليه مفاد قرارداد را بجز بند دو نقض ميكند و با برنامه‏ ريزي بلندمدت جهت نقض اين بند نيز اقدام ميكند .
---------------

سا ل ۵۶ هجرى قمرى
ولايتعهدى يزيد

بر خلاف مفاد قرارداد، معاويه فرزند خود يزيد را به ولايت‏عهدى خويش برگزيد و از مردم با زور و فشار براى وى بيعت گرفت.

در تمام ۱۵ سال گذشته اهانت و سب اميرالمؤمنين (علیه السلام) نيز نه تنها منع نشد بلكه تا دوران عمربن عبدالعزيز(سال 99هـ.ق) ادامه يافت، و همواره كينه و دشمني او با شيعيان ادامه داشت و به قتل عام شيعيان مي پرداخت.
زيادبن سميه كه روزي در صف ياران امام علي(علیه السلام) قرار داشت، در زمان خلافت معاويه حاكم و فرمانرواي كوفه و بصره شد و چون شيعيان را مي شناخت آنها را به دستور معاويه مورد تعقيب قرار داد و به شهادت رساند، به طوري كه احدي از شخصيت هاي معروف شيعه در عراق باقي نماند.

البته خود معاويه به خوبى مى دانست كه عملى شدن اين كار، مشكلات و موانع فراوانى دارد. راز دشوارى هاى اين كار را بايد از يك سو، شخصيت منفى و تبه كار يزيد دانست، چرا كه يزيد جوانى لاابالى، فاسق، هرزه، بى بندوبار، آلوده و در يك كلام، بى دين بود و افكار عمومى، به ويژه صحابه و مسلمانان برجسته اى كه هنوز در قيد حيات بودند و روش و منش رسول خدا(صلى الله عليه وآله) را به ياد داشتند، به سادگى پذيراى چنين شخصى به عنوان خليفه مسلمانان نبودند. از سوى ديگر، بنا بر يكى از بندهاى صلح نامه، خلافت بعد از معاويه از آنِ حسن بن على(عليه السلام) و اگر براى ايشان اتفاقى افتاد، از آنِ حسين بن على(عليه السلام) بود و معاويه حق نداشت كسى را به عنوان جانشين بعد از خود، انتخاب كند،3 از اين رو تا امام مجتبى(عليه السلام) در قيد حيات بود، معاويه با مانع بزرگى در جهت انتخاب جانشين رو به رو بود. گذشته از اين‌ها اصلا تا آن زمان، هيچ يك از خلفاى پيشين، فرزند خود را به عنوان جانشين انتخاب نكرده بود و اصولا خلافت، يك منصب موروثى نبود تا بعد از مرگ پدر، پسر بر جاى وى تكيه زند.
معاويه كه به اين موانع و مشكلات واقف بود و مى دانست طرح چنين مسئله و پيشنهادى در بدو امر و بدون انجام مقدماتى، عدم پذيرش جامعه اسلامى و در نتيجه، تنش ها، چالش ها و پيامدهاى منفى و زيان بارى را براى حكومتش در پى خواهد داشت، در ابتدا از طرح آن به طور آشكار و گسترده، خوددارى كرد و ضمن صبر و انتظار تا زمانى كه شرايط لازم فراهم آيد، تدابيرى انديشيد و هر گونه ترفند و حيله اى كه ممكن و لازم بود به كار بست. انجام سفرها، نوشتن نامه ها، تطميع يا تهديد و ارعاب برخى افراد براى همراه كردن آن ها با خود، از جمله اقدامات اوست. به هر تقدير، شرايط لازم براى انجام چنين كارى در سال هاى آخر عمرمعاويه فراهم شد و او توانست جامعه اسلامى را آماده پذيراى اين امر كند.

ادامه دارد....


⟢☀ فریـــاد میـکده ☀⟣ ویژه نامه رحلت پیر جماران امام خمینی رحمة الله علیه ⚘

انجمن: 



class: grid width: 500 align: center

السلام علیک یا روح الله موسوی الخمینی
[TD="align: right"] زندگی نامه امام خمینی رحمة الله علیه
[/TD]
[TD="align: right"] متن وصیت نامه سیاسی الهی حضرت امام خمینی رحمة الله علیه[/TD]
[TD="align: right"] نصحیت هایی حکیمانه از حضرت امام رحمة الله علیه به فرزند گرامیشان حاج احمد آقا[/TD]
[TD="align: right"] خاطرات شيرين حضرت امام خميني رحمة الله علیه[/TD]
[TD="align: right"] خاطرات شنیدنی از رحلت امام خمینی رحمة الله علیه + تصاویر خاطره انگیز[/TD]
[TD="align: right"] نامه عاشقانه حضرت امام رحمة الله علیه به همسرشان [/TD]
[TD="align: right"] در محضر امام خمینی رحمة الله علیه[/TD]
[TD="align: right"] امام خمینی رحمة الله علیه در کلام ایه الله بهجت رحمة الله علیه[/TD]
[TD="align: right"] سه هجرت امام خميني رحمة الله علیه [/TD]
[TD="align: right"] خواب عجیب امام خمینی رحمة الله علیه در دوران مبارزه[/TD]
[TD="align: right"] مقام امام راحل و برخی پویندگان راه او[/TD]
[TD="align: right"] دانلود کتاب با موضوع امام خمینی رحمة الله علیه[/TD]
[TD="align: right"] دانلود کتاب چهل حدیث امام خمینی رحمة الله علیه[/TD]
[TD="align: right"] تفسير سوره حمد « امام خمینی رحمة الله علیه »[/TD]
[TD="align: right"] اشعار امام خمینی رحمة الله علیه[/TD]
[TD="align: right"] اشعار و پیامک رحلت امام خمینی رحمة الله علیه[/TD]
[TD="align: right"] دلنوشته هایی برای امام مهربان ( به مناسبت ارتحال امام خمینی رحمة الله علیه) [/TD]
[TD="align: right"] تصاویری از امام خمینی رحمة الله علیه[/TD]
[TD="align: right"] دانلود صوت و تصویری كامل قرائت وصیت‌نامه امام خمینی رحمة الله علیه[/TD]
[TD="align: right"] دانلود سخنرانی های امام خمینی رحمة الله علیه[/TD]
[TD="align: right"] بیانات حضرت امام خمینی رحمة الله علیه با موضوع «امام زمان (عج) آخرین ذخیره الهی»[/TD]
[TD="align: right"] برنامه جالب صوتی: از ولادت تا رجعت (امام خمینی رحمة الله علیه )[/TD]
[TD="align: right"] در سوگ خورشید - نواهای صوتی رحلت امام خمینی رحمة الله علیه[/TD]
[TD="align: right"] چند فايل صوتي - کرامات امام خميني رحمة الله علیه[/TD]
[TD="align: right"] کرامت نا گفته ای از امام خمینی رحمة الله علیه (تصویری)[/TD]
[TD="align: right"] سخنرانی مرحوم شیخ احمد کافی رحمة الله علیه در مورد امام خمینی رحمة الله علیه[/TD]
[TD="align: right"] کلیپ بسیا زیبا از اواخر عمر حضرت امام خمینی رحمة الله علیه[/TD]
[TD="align: right"] دانلود مستند خبری «یک نکته از هزاران» -رویدادهای دوران حیات امام خمینی رحمة الله علیه[/TD]
[TD="align: right"] سالها میگذرد حادثه ها می آید(فلش)[/TD]
[TD="align: right"] نرم افزار صحيفه امام خميني رحمة الله علیه [/TD]
[TD="align: right"] نرم افزار موبايل دانستنيهاي امام خميني رحمة الله علیه [/TD]
[TD="align: right"] قيام پانزدهم خرداد 1342 چگونه شکل گرفت؟[/TD]
[TD="align: right"] قیام پانزده خرداد به روایت تصویر
[/TD]
[TD="align: right"] ویژه نامه سال 1389[/TD]
[TD="align: right"] ویژه نامه سال 1390[/TD]
[CENTER]



[b]content[/b]

دانلود صوت

[/CENTER]