عاق والدین

تربیت فرزند یا رضایت خانواده همسر

با عرض سلام و خسته نباشید   پیاپی از طولانی شدن متن عذرخواهی میکنم ولی این موضوع برای بنده دغدغه بزرگیه   والدین همسر من افراد بی دینی هستند. اهل شرابخوری، مجلس حرام غنا و رقص مختلط و انواع گناه های دیگه. برعکس اون ها همسر من فرد مومن و نماز خوانی هست. طبیعتا اون ها همواره در کشمکش بودند. از نماز و مسجد و سفر زیارتی و ظاهر همسرم باعث ناراحتیشون بوده و همسرم همیشه در حال تلاش بیهوده برای جلب رضایتشون بوده.   اما درمورد ازدواج با بنده به علت پوشش و دینداری من مخالفت داشتند و حدود دو سال این مخالفت طول کشید و در اخر ما بدون حضور اون ها ازدواج کردیم چون همسرم معتقد بود ازدواج بر اون واجب بوده و دیگه رضایت اون ها رو رها کرد.   پس از شروع زندگی مشترک ما، عدم رضایت اون ها شدت گرفت و حتی بنده مدت کوتاهی بخاطر اون ها چادرم رو کنار گذاشتم ولی رضایت اون ها به هیچ شکلی جلب نمیشه. این اختلافات ادامه پیدا کرد و رابطه بنده با ان ها به کدورت رسید ولی بنده همیشه به همسرم گفتم سعی کنه رضایت اون ها رو جلب کنه.   مشکلم از اینجا شروع میشه که الان  بچه دار شدم و هیچ علاقه ای ندارم که بچم با اون ها زیاد رفت و امد کنه. از دو جهت:  اول بخاطر بی احترامی زیادی که طی این چند سال به من و خانوادم کردند و  دوم تاثیر بدی که روی تربیت فرزندم میتونند داشته باشند. اما اون ها علاقه دارند که بچه من رو بیشتر ببینند و ارتباط بیشتری با اون داشته باشند و ارتباط کمی که دارند رو دلیل نارضایتیشون میدونند. هرچند بنده طی این سال ها میدونم این هم تنها بهونست و اگر این موضوع هم حل بشه دلیل دیگه ای برای نارضایتی میارند چون اون ها با اصل ازدواج ما و حجاب و دین بنده مشکل دارند.   سوال من اینه که با توجه به اینکه من هم مثل همسرم در تربیت بچم مسئولم و با توجه به اینکه اون ها هیچ حقی بر گردن من ندارند که من به دنبال جلب رضایت اون ها باشم، آیا اینکه بنده با محدود کردن روابط بچم باهاشون باعث نارضایتی اون ها بشم مصداق عاق والدین برای همسرم میشه؟ و دوم اینکه ایا رضایت اون ها از تربیت فرزند ما مهم تره؟ بطور کلی نظر کارشناس محترم درباره رفتار بنده چیه؟    

عاق والدین

با سلام و عرض ادب در چه صورت عاق والدین انجام میشود؟ اگر یکی از والدین بگویند عاقت کردم یا با تشخیص خدا انجام میشود؟

توبه از عاق والدین

با سلام و خسته نباشید خدمت کارشناسان محترم.
من گذشته تاریکی داشتم ولی خدارو شکر مدتی است توبه کرده ام و سعی دارم دینداری واقعی باشم.
یکی از مسائلی که سخت باعث اضطرابم می شه مسئله عاق والدینه. من تا چند وقت پیش بعضی مواقع با مادرم جرو بحث می کردم و یا با ایشان بد صحبت می کردم یا به ایشان کم محلی می کردم. خدا می داند چقدر پشیمان هستم. سعی کرده ام رفتارم را جبران کنم. اما ایا خدا مرا می بخشد؟ ایا من را عاق والدین می کند با اینکه بعید می دانم مادرم به خاطر گذشته ناراحت باشد.
در مورد پدرم هم باید بگویم ایشان را در 12 سالگی از دست داده ام ولی می دانم با ابشان هم بد رفتاری هایی داشته ام. چگونه ان را جبران کنم؟ ایا خدا من رو می بخشه؟؟؟ خیلی نا امیدم تورو خدا کمکم کنید.

>>شما چطور به پدر و مادرتون نیکی می کنید؟ (کاربردی) <<<

بسم الله الرحمن الرحیم


شما چطور به پدر و مادر خود نیکی میکنید؟

بسیار به نیکی به پدر و مادر سفارش شده
اما بعضاً یا در کلمات بزرگان است که آن شیوه ها پاسخگوی خانواده های ما و
امروزی نیست و یا متعلّق به صدر اسلام است که بسیار از ما دور است.

ما در اینجا به دنبال اهمیت نیستیم
ما در اینجا به دنبال مصداقیم
ما در اینجا به دنبال احادیث نیستیم
ما در اینجا به دنبال ابزار محبّتیم

منتظر شما هستیم تا بگویید چطور این کار را میکنید
و چه کارهایی انجام میدهید:Gol:

-----------------------------------------------


:Gol::Gol::Gol::Gol::Gol::Gol::Gol::Gol::Gol::Gol::Gol::Gol::Gol::Gol::Gol::Gol::Gol::Gol::Gol::Gol::Gol::Gol::Gol::Gol::Gol::Gol:

ناراضی بودن پدر و مادر و راههای کسب رضایت آنان

اگه پدر و مادر کسی از بچه اش ناراضی باشه و بگه هر کاری برای تو کردم همه حرامت دعای بدی در حق بچه اش بکنه و .....

حالا انسان چگونه باید رضایت والدینش رو بگیره ؟
مرجع تقلیدم ایت الله مکارم

داستان جالب جریح عابد بنی اسراییل

در کتاب شریف "سفینة البحار" نوشته شیخ عباس قمی، از امام باقر(ع) روایت است که در بنی اسرائیل عابدی بود بنام جریح، که در صومعه خویش به عبادت مشغول بود. روزی مادرش در حالی که وی به نماز اشتغال داشت، وی را بخواند، و او مادر را پاسخ نداد ـ (در بعضی روایات آمده که اگر جریح فقیه می بود می دانست که قطع نماز نافله و پاسخ مادر از نماز افضل بود) ـ مادر برگشت، و بار دوم آمد و او را صدا زد، و باز پاسخ نداد، تا سه بار. در این بار مادر وی را نفرین کرد و گفت: از خدای بنی اسرائیل می خواهم که تو را به خود واگذارد و یاریت نکند.
روز بعد زن بدکاره ای به کنار صومعه او آمده و فرزندی را که در رحم داشت در آنجا وضع حمل کرد، و ادعا کرد که فرزند از آن جریح است. در میان بنی اسرائیل شایع شد که آن کس که مردمان را از زنا نهی می نمود خود مرتکب زنا گشته است! حاکم دستور داد وی را بدار کشند، مادر بر سر و روی زنان به پای چوبه دار آمد. جریح گفت ساکت باش که این نتیجه همان نفرین تو است. مردمان چون شنیدند گفتند: ما از کجا بدانیم که این تهمت و این نسبت دروغ است؟ جریج گفت: کودک را حاضر کنید. چون کودک بیاوردند، از او پرسیدند: پدرت کیست؟ وی به زبان آمد و گفت: فلان چوپان پدر من است، و بدین گونه خداوند بر اثر توبه جریح وی را نجات داد، و جریح سوگند یاد کرد که از این پس از خدمت مادر جدا نگردد.

آیا عاق فرزند هم داریم؟(قابل توجه والدین گرامی)

[="Tahoma"][="Navy"]بسمه تعالی
همه ما بارها از عاق والدین شنیده ایم ،اما بسیاری نمی دانند که در دین مبین اسلام ما عاق فرزند هم داریم ، اما اینکه عاق فرزند چیست و شامل چه کسانی می شود، این روایت رسول خدا صل الله علیه و آله با کمال صراحت و روشنی آنرا بیان می کند:

قال رسول الله صل الله علیه و آله:
يا عليّ، لعن اللّه والدين حملا ولدهما على عقوقهما.
يا عليّ، يلزم الوالدين من عقوق ولدهما ما يلزم الولد لهما من عقوقهما.
يا عليّ، رحم اللّه والدين حملا ولدهما على برّهما.

((اى على: خدا لعنت كند پدر و مادرى را كه (با رفتارشان) فرزندشان را به عقوق (بی مهرى و بی حرمتى) نسبت به خودشان وا دارند.
اى على: گناه و نتيجه عقوق (بی ‏مهرى و بی حرمتى) فرزند براى پدر و مادر همانطور است كه عقوق پدر و مادر براى فرزند می ‏باشد.
اى على: خدا رحمت كند پدر و مادرى را كه باعث احسان و نيكى فرزند به خودشان شوند.))1.

پی نوشت:
1- تحرير المواعظ العددية/ على مشكينى/‏الهادی/قم/ص 695.[/][/]