رشد
آيا بعد از مرگ هيچ عملی از هيچ كسی پذيرفته نخواهد شد؟
ارسال شده توسط فردا از آن ماست در جمعه, ۱۳۹۵/۰۲/۰۳ - ۱۴:۵۳با سلام و احترام
سوالي كه از خدمتتون داشتم اينه كه ايا خداوند تصريح دارند كه بعد از مرگ دست افراد به طور كامل كوتاه از دنياست به جز اعمالي مثل مسجد سازي و مدرسه سازي و ...؟ و اين موضوع براي همه صدق ميكنه؟
و دومين سوالم اينه كه ايا دعاي ما در حق ديگران براي ما هم ثواب داره يا خير؟ (با اثبات لطفا)
تشكر
وحدت اقشار مختلف مردم و پویایی جامعه
ارسال شده توسط safareeshghe در سهشنبه, ۱۳۹۴/۱۰/۲۹ - ۲۰:۰۸با سلام و احترام
از انجا که مقام معظم رهبری تاکید بسیاری بر حفظ وحدت داشته اند و دارند و می دانیم که وحدت بر تمام جامعه ی اسلامی و تمام حکومت های اسلامی مفید و تاثیرگذار خواهد بود حال می خواستم بدونم که ایا وحدت حتی در بعد جامعه ای که ما در ان حضور داریم (جامعه ی جمهوری اسلامی ایران) سبب رشد و پویایی جامعه شود؟
در واقع وحدت می تواند در رشد و پویایی جامعه کمک کند؟
البته می توان تنها وحدت بین شیعه و سنی را در نظر نگرفت بلکه وحدت میان اقشار مختلف موجود در جامعه را نیز دانست.
چرا برای بعضی از انسان ها پیامبری فرستاده نشده است؟
ارسال شده توسط وحیدیا در سهشنبه, ۱۳۹۴/۰۸/۱۹ - ۱۱:۴۷سلام علیکم
فلسفه خلقت انسانها عبادت خداوند است و این جز با رسیدن دین از طریق انبیا به بشر محقق نمی گردد. حال انسانهایی پیدا می شوند که پیامبری بر آنها نازل نشده است مانند انسانهایی که چند سال پیش در یکی از جزایر (شاید آمریکا یا آفریقا) پیدا شدند که مانند حیوانات زندگی می گردند و حتی نمی توانستند صحبت کنند(شاید در طول تاریخ گذشته نیز چنین انسانهایی وجود داشته اند!). آیا خلقت این انسانها عبث و بیهوده است؟ چرا زمینه برای رشد و کمال این انسانها از سوی خداوند حکیم فراهم نشده است؟ چرا پیامبری بر آنها نازل نشده تا راه هدایت را بیابند؟
نخبگی منهای معنویت
ارسال شده توسط عطیه در دوشنبه, ۱۳۹۱/۰۸/۲۲ - ۰۰:۵۸اگر شخصی به خاطر هوش بالا و توانمندی هایش ، خدای نکرده گاهی احساس بی نیازی از کمک خدا به او دست بدهد و یا برخی نافرمانی هایش را از خداوند ، ناخودآگاه به روشن فکری! و تیزبینی ارتباط بدهد ، شما چه توصیه و نصیحتی به او می کنید؟ چه نکاتی را باید همیشه در ذهن داشته باشد که منحرف نشود؟ عجز در مقابل خداوند را چگونه باید حس کند؟
با توجه به اینکه انحراف نخبگان ، جاعه ای را ممکن است به انحراف بکشاند ...
کارشناس بحث : سمیع
بهترین زمان «ما» شدن **بررسی ابعاد بلوغ جهت ازدواج**
ارسال شده توسط مهدی در یکشنبه, ۱۳۹۰/۰۹/۲۰ - ۱۱:۳۵
درباره سن ازدواج دو نکته را باید در نظر داشته باشیم. اول این که ازدواج در مقطع جوانی اتفاق بیفتد. این مقطع از 18 سالگی شروع می شود و تا 30سالگی ادامه دارد. بنابراین ازدواج کردن خارج از این دو بازه زمانی ازدواجی زودهنگام یا دیرهنگام است که هر کدام معایبی دارند. ازدواج در سن کمتر از 18 سال اگرچه همراه با شور و اشتیاق زیادی است اما فاقد پختگی و تجربه است و ازدواج بالای 30 سال هم اگرچه جنبه عقلانی پررنگ تری دارد اما شور و شوق و انعطاف پذیری در آن کمرنگ تر است.
اما ممکن است بپرسید بین 18 سالگی تا 30 سالگی 12 سال فاصله است. در کدام یک از این 12 سال بهتر است ازدواج کنیم؟
از اینجا به بعد معیارهای ما کیفی است. یعنی شما باید به فاکتورهایی مثل مهارت های فردی و اجتماعی و بلوغ ها توجه کنید و هر زمان دختر و پسر توانستند به حد مطلوبی از بلوغ و مهارت برسند، مقدمات ازدواج شان را فراهم کنند.
بازی جالب برای رشد خلاقیت: تدابير دختر تو خونه براي به حركت درآوردن زن داداش هاي محترم؟!!!
ارسال شده توسط حامی در چهارشنبه, ۱۳۸۸/۱۰/۱۶ - ۱۵:۵۸دوست داری تفکری خلاق داشته باشی
پس مقدمه ریر را بخوان و با من همراه شو
«تفكر خلّاق» را ميتوان با توجه به تعداد توانايي ذهني كه منجر به ارائة راهحلهاي جديد ميشوند، توصيف كرد. مهمترين اين ويژگيها داشتن تفكر واگرا است. روانشناسان به طور كلي شيوة تفكّر آدميان را به دو دستة «واگرا» و «همگرا» تقسيم كردهاند. در تفكر همگرا نتيجة تفكر از قبل معلوم است و پاسخها به طبقة واحدي از مفاهيم مربوط ميشود. مثلاً براي پيبردن به اينكه فردي داراي تفكر «واگرا» و «خلاق» هست يا خير، از طرف خواسته ميشود كه در ظرف چند دقيقه تمام موارد استفادة «آجر» را نام ببرد. اگر در پاسخ گفت: با «آجر» ميتوان خانه، مدرسه، مسجد و دانشگاه ساخت، چون پاسخهاي وي مربوط به طبقة واحدي از موارد كاربرد «آجر» يعني ساختمانسازي و بنّايي است، نشان دهندة اين است كه وي داراي تفكّر «همگرا» است نه «واگرا» و «خلاق»، امّا اگر در پاسخ چنين گفت كه آجر را ميتوان جلو در گذاشت، سگي را زد و يا ميخي را بر زمين كوبيدو.... اين پاسخها نشان دهندة واگرايي تفكر هستند و ميتوان كشف نمود كه اين فرد داراي «تفكر خلاق» ميباشد. معمولاً افراد داراي «تفكر خلاق» در پاسخها به موارد و راهحلهايي اشاره ميكنند كه از نظر ديگران عجيب و غريب و نامربوط جلوه مينمايد.
http://www.askdin.com/showthread.php?p=49529#post49529