احکام بانوان

اعمال شب‌های قدر برای بانوانی که عذر شرعی دارند

انجمن: 
سلام انجام کدام یک از اعمال شب‌های قدر که در مفاتیح اومده برای خانم‌هایی که در این ایام عذر شرعی دارن و پریود هستن مجازه و انجام کدومشون حرامه؟

تفاوت حیض و استحاضه

من قرص دوفاستون دکتر بهم داده برا تنظیم پریودی،
از پاکی بعداز پریود اذان ظهر روز دهم (یعنی غروب آن روز ،10 روز پاکی ام تمام میشد)لگه های کم رنگ قهوه ای دیدم که نمیدانم استمرار داشته یا نه بررسی نکردم(اما احتمال میدهم که استمرار نداشته باشه) ور فته رفته بعد از غروب این لکه ها زیاد شد و اذان صبح روز یازدهم زیاد شد و رنگ آن سرخ شد والان روز یازدهم استمرار دارد ایا میتوانم این خون را حیض قرار بدم؟مرجع تقلید امام خامنه ای

لیست تاپیک های شش ماه دوم سال .. انجمن فقه و احکام شرعی ... احکام بانوان

حکم شرعی تأثیر دارو در تأخیر دوران یائسگی

انجمن: 

با عرض سلام و احترام

کاربر محترمی چنین سؤال کردند:

; نوشت:
درباره سن یأس آیا باید سال قمری را در نظر گرفت همانطور که هنگام بلوغ سن تکلیف به قمری حساب می شود؟
اگر خانمی به سن یأس برسد و طبق درمانهای جدید سیکل ماهانه خود را همچنان داشته باشد(ایام یأس خود را به تاخیر اندازد) آیا نوع غسل او همانند سابق که دارو مصرف نمی کرده می باشد و همچنان نماز در این دوره بر او واجب نیست؟ و یا حکم دیگری دارد؟
پیشاپیش از راهنمایی شما متشکرم

پاسخ چنین است:

1. محاسبه سن یائسگی بر اساس سال قمری است.

2. طبق نظر مشهور مراجع با مصرف دارو و به تأخیر انداختن سن یأس ، حکم یائسگی تغییر نمی کند به عبارت دیگر ادامه پیدا کردن روند عادت ماهانه منظم با شرایط و صفات حیض به صورت طبیعی یا بوسیله دارو بعد از سن شصت سالگی ، موجب تغییر حکم یائسگی نمی گردد و خون های بعد سن یائسگی حکم حیض را ندارد.

3. طبق نظر آیت الله مکارم شیرازی اگر با مصرف دارو ایام سیکل ماهانه با شرایط و صفات حیض ادامه داشته باشد ، حکم حیض را داشته و حکم یائسگی بر آن مترتب نیست.

در پناه حضرت حق باشید

پی نوشت:
توضیح المسائل مراجع و استفتاء از دفاتر مراجع تقلید در قم

غسل مستحبی بانوان

سلام
اگر خانمی که نذر کند هر جمعه غسل جمعه انجام دهد آیه در جمعه هایی که در بین روزهای عادت ایشان قرار می گرد هم باید غسل کند؟
آیا می شود در دوران عادت ماهیانه غسل واجب یا مستحب انجام داد؟
اگر در این دوران غسل واجب را انجام دهد آن غسل از او ساقط می شود؟
اگر در دوران عادت ماهیانه غسل مستحبی انجام دهد ثوابی که برای غسل مستحبی ذکر شده را خواهد داشت؟

مرجع تقلید: مقام معظم رهبری

با تشکر

آیا کاشت ناخن مانع غسل و وضو است؟

احکام کاشت ناخن برای غسل و وضو چیست؟
یکی از دوستانم احساس نیاز به کاشت ناخن مصنوعی می کند چون مقید به نماز و روزه و واجبات شرعی هست. بفرمایید چگونه می تواند این کار را انجام دهد در حالی که نماز و وضو و غسلش هم درست باشد؟ در حالی که بسیار مشتاق هست...و میگوید چرا یک خانم مسلمان و مقید نمی تواند از متد های جدید زیبایی استفاده کند؟ با تشکر.

مرجع تقلید: مقام معظم رهبری

::❤:: نرم افزارهای تلفن همراه (قرآن کریم ،تفاسیر،رساله و کتب مرجع،احادیث و ...) ::❤::

با سلام


در این تاپیک نرم افزارهای قران کریم و کتب مرجع ویژه تلفن همراه
در بخشهای قرآن کریم ،تفاسیر،رساله و کتب مرجع قرار خواهد گرفت.

موضوعات مرتبط :

http://www.askdin.com/thread21215.html

:Gol:


رونمایی از نرم افزار اندرویدی احکام روزه - توليد مرکز ملي پاسخگويي

بسمه تعالي


با سلام و احترام
و آرزوي قبولي طاعات و عبادات


به میمنت ماه مبارک رمضان و میلاد پر برکت کریم اهل بیت، مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی، در راستای پاسخگویی به مسائل شرعی و دینی، اقدام به تهیه و انتشار نرم افزار موبایلی احکام روزه، نسخه اندروید، مطابق با فتاوای مقام معظم رهبری(مدظله) نموده که انتظار می رود با توجه به گسترش روز افزون استفاده از تلفن همراه و قابل دسترس بودن آن به عنوان یکی از کلیدی ترین ابزار مورد استفاده مردم، این نرم افزار بتواند دسترسی آسانی را به برخی از سوالات شرعی مرتبط با روزه که بیشتر مبتلا به مردم بزرگوار می باشد، فراهم کند.
این نرم افزار در چهارده شاخه با عناوین معنای روزه، انواع روزه، شرایط وجوب روزه، راه های ثبوت اول ماه، نیت روزه، مبطلات روزه، احکام پزشکی روزه، احکام بانوان، احکام روزه مسافر، زکات فطره، روزه قضا، روزه استجاری، و کفاره روزه دسته بندی شده و با قابلیت مطالعه و جستجو عرضه شده است.

منبع خبر


فایل: 

وجوب قضای روزه و واجب نبودن قضای نماز در حال حیض

چرا خانم ها باید بعد از عادت ماهیانه قضای روزه را بجا آورند، ولی نیازی نیست قضای نماز ها را بجا بیاورند؟

در جواب گفته مى‏‌شود: این حکم علّت‏هاى بسیار دارد، از جمله آن:

۱. روزه مانع نمى‏‌شود از این‌که زن خدمت خود و شوهر نموده، خانه‌‏اش را اصلاح کرده، به امور خود پرداخته و مشغول فراهم کردن معیشت باشد، ولى نماز از تمام این امور ممانعت مى‌‏کند؛ زیرا نماز در روز و شب چند مرتبه تکرار مى‌‏شود؛ لذا به ملاحظه اشتغالاتى که براى زن هست قضای نمازها بر او بسیار مشکل است، در حالى‌که روزه این‌طور نیست.

۲. در نماز رنج و مشقّت و پرداختن به ارکان نماز مى‏‌باشد و حال آن‌که روزه این‌گونه نیست، بلکه مجرد ترک طعام و شراب بوده و اصلاً پرداختن به ارکان در آن وجود ندارد.

۳. هیچ وقتى فرا نمى‏‌رسد، مگر آن‌که در آن نمازى جدید واجب مى‌‏گردد، چه در روز و چه در شب و حال آن‌که روزه چنین نیست؛ زیرا هر روزى که فرا مى‌‏رسد این‌طور نیست که روزه‌‏اش واجب باشد، ولى در نماز هر وقتى که حادث گردد نماز در آن وقت واجب مى‌‏باشد. (شیخ صدوق، علل الشرائع، ج ‏1، ص 271، داورى‏، قم، چاپ اول‏، ۱۳۸۵ش. )

این جواب دیدم قانعم نکرد و می دونم احکام تعبدی هستن و باید اون شکلی که در دین اومده عمل کرد ولی علاقه دارم اگه دلیل حکمی معلومه اون رو بدونم.

آیا انجام این کارها واسه خانم ها گناه داره؟! (سوال فقهی)

بازم سلام و خسته نباشید و نماز و روزه هاتون قبول درگاه حق:Gol:

سه تا سوال داشتم ممنون میشم کمک کنید:Labkhand:

1.اگه خانم ها ناخن های دستشونو بلند بذارن اشکال داره(منظورم اینه جز زینت حساب میشه)؟
2.شنیدم اگه نامحرم پاشنه یا پشت پای خانم ها رو ببینه گناه داره،این درسته؟
3.خانم ها وقتی که نماز میخونن اگه کف پاشون و یا پشت پاشون پوشیده نباشه نماز باطله؟!!!!!!!!!!!!!!

بازم از راهنمایی های خوبتون یه دنیا ممنونم

لطفا منو هم از دعای خیرتون فراموش نکنید:Gol::Gol::Gol: