سقیفه

نقش خلفا در سقیفه

انجمن: 

سلام
یک سوال تاریخی که همیشه ذهن من به خودش مشغول میکنه این هست که آیا خلفا در تشکیل سقیفه نقشی داشتند یا نقش اول برای انصار بود؟

سوالات کمرشکن از مراجع شیعه (خطبه ۶۷ نهج البلاغه) سوال اول

با سلام


از اساتید گرامی تقاضا دارم به این شبهاتی که اهل سنت عنوان کرده اند پاسخ دهید

البته این شبهه شامل ۱۲ سوال است که بنده بعد از جواب هر سوال ,سوال دیگر را مطرح میکنم



سوال اول:در خطبه ۶۷ نهج البلاغه آمده که حضرت علی علیه السلام در مورد ماجرای سقیفه از یارانش می پرسد که انصار در سقیفه چه گفتند؟

و آنها پاسخ می دهند که انصار گفتند: زمامداری از ما و رهبری از شما مهاجرین انتخاب گردد پس حضرت علی علیه السلام فرمود: چرا با آنها به این سخن رسول خدا استدلال نکردید که آن حضرت درباره انصار سفارش فرمود: با نیکان آنها به نیکی رفتار کنید و از بدکاران آنها درگذرید و در این هنگام یارانش از حضرت علی علیه السلام پرسیدند چگونه این سخن آنها را از زمامداری و خلافت دور می کرد که حضرت علی علیه السلام در پاسخ می گوید: اگر زمامداری و حکومت در آنان بود سفارش کردن در مورد آنها معنایی نداشت.

حال ما در اینجا طبق گفته خود حضرت علی می گوئیم اگر خلافت فقط منحصر به اهل بیت پیامبر صلی الله علیه وسلم بوده است پس چرا اینقدر پیامبر صلی الله علیه وسلم در مورد اهل

بیت سفارش می کرده است( شیعه نیز دائم به این سفارشات اشاره دارد) اگر خلافت در بین اهل بیت می بود سفارش مکرر در مورد آنها معنایی نداشت و به طور مثال ممکن بود مردم در

غدیر خم یا جاهایی که شیعه معتقد است علی به عنوان خلیفه بلافصل معرفی می شده است به پیامبر صلی الله علیه وسلم بگویند تو می بایست سفارش ما را به علی بکنی نه

سفارش او را به ما ، چونکه او پس از تو خلیفه و حاکم بر ما خواهد شد و باید مراقب ما باشد.

پس طبق این سخن حضرت علی علیه السلام نتیجه می گیریم که دستوری از سوی خداوند یا پیامبر صلی الله علیه وسلم مبنی بر خلافت در اهل بیت نبوده است و شما نیز نمی توانید سخن حضرت علی را قبول نکنید.

آیا آنهمه که پیامبر اکرم صلی الله علیه وسلم، سفارش اهل بیت و خاندان خود را به دیگر مردم می کردند دلیل بر این نبوده که خلافت در خاندان ایشان نبوده است؟(ضمن اینکه چرا حضرت علی نمی گویند منظور از الائمه: من و فرزندان من هستند؟)

لازم به تذکر است که مراجع رافضی در پاسخ به این سوال می گویند: در مورد انصار چنین آمده که با نیکان آنها به نیکی رفتار کنید و از بدکاران آنها درگذرید ولی در مورد اهل بیت چنین چیزی نیامده است!!! که در جواب به مراجع رافضی باید گفت: سوال ما واضح است و صحبت از سفارش در مورد انصار است، خود حضرت علی فرموده: اگر زمامداری و حکومت در آنان بود سفارش کردن در مورد آنها معنایی نداشت.

خواننده گرامی دقت کند که حضرت علی زمامداری را گفته و سپس بطور صریح به سفارش در مورد ایشان اشاره دارد یعنی در واقع خود حضرت علی جمله با نیکان آنها به نیکی رفتار کنید و از بدکاران آنها درگذرید را به سفارش کردن معنا نموده است و آنرا نوعی سفارش دانسته اند و سوال ما نیز همین است که بنابراین طبق همین سخن حضرت علی پس اگر زمامداری در اهل بیت بود سفارشات دائم پیامبر صلی الله علیه وسلم در مورد ایشان معنا نداشت، پس سوال تنها در مورد سفارشات پیامبر در مورد ایشان است، آیا شما این جمله پیامبر صلی الله علیه وسلم در مورد انصار را سفارش می دانید یا خیر؟

خود حضرت علی در این خطبه آنرا سفارش دانسته است، حال شما می گویید: نه در مورد اهل بیت چنین جمله ای نیامده!! و در واقع کاری با بحث سفارش و سوال ما ندارید و اصلا رفته اید به سراغ موضوعی دیگر، البته دلیل آن کاملا روشن است، چون سوال ما جوابی ندارد. برخی دیگر از منتقدین باسواد نیز بجای پاسخ به این سوال می آیند و به موارد دیگری چون کتاب الله و عترتی اشاره می کنند که در پاسخ باید بگویم: جواب سوال ما چه شد؟!
لطفا پاسخ همین سوال و سخن حضرت علی را بدهید و ما فعلا با موارد دیگر کاری نداریم.

دلایل یهودی بودن «زید بن ثابت» کدامند؟


سلام

پدر ومادر زید چه کسانی بودند ؟

چرا زید موهایش را مثل یهودیان از دو طرف صورتش بافته و آویزان میکرد ؟

لقبی که ابوهریره به زید داد چه بود ؟

نقش زید در جمع آوری قران چه بود ؟

آیا امام علی(علیه السلام) به ماجرای غدیر خم برای اثبات حقانیت خودشان استناد کرده اند؟

با سلام خدمت دوستان عزیز، سوای از تهمت های زده شده به برترین افراد امت اسلامی باید موارد را متذکر شویم که البته امیدواریم که مدیران محترم اقدام به بستن تایپک نکنند.

حامد;309865 نوشت:
1- سریع و غیر منتظره بودن ، جریان سقیفه سریع و ناگهانی صورت گرفت یعنی مردم در حال کفن و دفن رسول الله بودند که مساله سقیفه به وقوع پیوست

بر هیچکس پوشیده نیست که کفن و دفن پیامبر حداقل 3 روز به طول انجامید و در ضمن باید این را یادآور بشویم که سقیفه مخصوص همان حادثه نبوده است، عموما اهل مدینه در موارد حاد و تصمیم گیری های مهم در آنجا جمع می شدند و باید اعتراف کرد که سقیفه به نوعی همان مجلس و شورای امروزی بوده است، باید در نظر داشت که از فرهنگ 1400 سال پیش نمی توان انتظاری بیش از سقیفه داشت و نمی توان انتظار داشت که همچون تمدن مدرن روم و بیزانس دارای شورای چندگانه می بودند.

حامد;309865 نوشت:
2- سران کودتا از افراد صاحب قدرت و صاحب نفوذند ، در کودتای سقیفه سران ، صاحب قدرت و نفوذ بودند . دو تن از آنها یعنی ابوبکر و عمر از سرداران و نزدیکان سببی رسول الله ص بودند

می توانید بگویید ابوبکر از کدام نیروی خارجی تغذیه می کرده و کدام قدرت خارجی پشت سرش بوده است؟
می توانید بگویید ثروت ابوبکر در زمان به خلافت رسیدن و زمان ترک خلافت چه قدر بوده است؟
می توانید بگویید به غیر از قدرتی که ناشی از اسلام و صحابیت ایشان بوده است چه قدرتی دیگری ایشان داشته اند؟

همچنین این موارد در خصوص حضرت عمر نیز صدق می کند، در کجای دنیا دیده اید که کسی خلیفه باشد و در زمان شهادتش وصیت کند که قرض او را بپردازند؟
آری صاحب بزرگترین امپراتوری زمان خود قرض داشته است!!!

حامد;309865 نوشت:
3- استفاده از نیروی نظامی و ایجاد فضای رعب و وحشت ، در کودتای سقیفه نیز از قدرت شمشیر و ایجاد ترس و وحشت بخوبی استفاده شد . بخصوص با حمله کودتاچیان به خانه علی ع و فاطمه ع که عزیزترین امت درنزد رسول الله ص بودند همه اهالی مدینه این پیام را دریافت کردند که جان مخالفین در امان نخواهد بود . حمله به خانه فاطمه ع اساسی ترین وسیله برای ایجاد رعب و وحشت و شکستن تفکر مخالفت بوده است . با مضروب ساختن فاطمه ع و کشاندن ظالمانه علی ع به مسجد برای اخذ بیعت و تهدید به قتل در صورت امتناع از آن ، جریان سقیفه بیش از پیش ماهیت کودتایی خود را نشان می دهد

برای ادهای خود یک نمونه از این نیروی انتظامی زمان اسلام را نام ببرید!!!
در تصورات خود پلیس ضد شورش را ساخته اید؟ زهی خیال باطل...

در مورد حمله به خانه بانوی طاهره فاطمه زهرا رض شما یک مورد از روایات شیعه را بیاورید که امیرالمومنین علی و سیدنا حسن و سیدنا حسین رضی الله انهم عجمعین به آن حادثه به صورت صریح و صحیح اشاره نموده اند.

حامد;309865 نوشت:
پس اگر بخواهیم دلیل این انفعال اسفناک را در دو کلمه خلاصه کنیم می گوییم:
1- کودتا
2- ساده اندیشی

شما صحابه و انصار و مهاجرین را به کودتا و ساده اندیشی متهم می کنید، خوب ببینید قرآن در مورد ایشان چه می گوید:

وَمِنَ الْأَعْرَ‌ابِ مَن يُؤْمِنُ بِاللَّـهِ وَالْيَوْمِ الْآخِرِ‌ وَيَتَّخِذُ مَا يُنفِقُ قُرُ‌بَاتٍ عِندَ اللَّـهِ وَصَلَوَاتِ الرَّ‌سُولِ ۚ أَلَا إِنَّهَا قُرْ‌بَةٌ لَّهُمْ ۚ سَيُدْخِلُهُمُ اللَّـهُ فِي رَ‌حْمَتِهِ ۗ إِنَّ اللَّـهَ غَفُورٌ‌ رَّ‌حِيمٌ ﴿التوبه ٩٩
وَالسَّابِقُونَ الْأَوَّلُونَ مِنَ الْمُهَاجِرِ‌ينَ وَالْأَنصَارِ‌ وَالَّذِينَ اتَّبَعُوهُم بِإِحْسَانٍ رَّ‌ضِيَ اللَّـهُ عَنْهُمْ وَرَ‌ضُوا عَنْهُ وَأَعَدَّ لَهُمْ جَنَّاتٍ تَجْرِ‌ي تَحْتَهَا الْأَنْهَارُ‌ خَالِدِينَ فِيهَا أَبَدًا ۚ ذَٰلِكَ الْفَوْزُ الْعَظِيمُ ﴿التوبه١٠٠

و گروهی از بادیه نشینانِ [جزیرة العرب] کسانی هستند که به خدا و روز قیامت ایمان دارند و آنچه را انفاق می کنند، مایه قرب به خدا و دعاهای پیامبر می دانند؛ آگاه باشید! انفاقشان وسیله تقرّب برای آنان است، به زودی خدا آنان را در رحمتش در آورد؛ زیرا خدا بسیار آمرزنده و مهربان است. (۹۹)
پیشگامان نخستین از مهاجران و انصار و کسانی که به نیکی و درستی از آنان پیروی کردند، خدا از ایشان خشنود است و آنان هم از خدا راضی هستند؛ برای ایشان بهشت هایی آماده کرده که از زیرِ [درختانِ] آن نهرها جاری است، در آنجا برای ابد جاودانه اند؛ این است کامیابی بزرگ. (۱۰۰)

این پیشگامان نخستین از مهاجرین و انصار که الله از آنها خشنود بوده را لطفا نام ببرید و بفرمائید که طوسی در التبیان فی تفسیر القرآن چاپ سنگی جلد 1 صفحه 854 می گوید اینها مهاجرینی هستند که در اسلام سبقت گرفته و از مکه به مدینه و یا حبشه هجرت نموده اند.

از جمله کسانی که در سقیفه بودند و از همین مهاجرین می باشند "عمرو بن عثمان بن عمرو بن سعد ابن تیم" که در زمان خلافت حضرت عمر در فتح قادسیه در رکاب سعد ابن ابی وقاص به شهادت رسیدند و دیگری "هبار بن سفیان بن عبدالاسد" می باشد که در زمان حضرت ابوبکر در جنگ اجنادین در شام به شهادت رسیدند و برادرش "عبدالله بن سفیان" که در جنگ یرموک در زمان حضرت عمر به شهادت رسیدند و ده ها تن دیگر...

الَّذِينَ آمَنُوا وَهَاجَرُ‌وا وَجَاهَدُوا فِي سَبِيلِ اللَّـهِ بِأَمْوَالِهِمْ وَأَنفُسِهِمْ أَعْظَمُ دَرَ‌جَةً عِندَ اللَّـهِ ۚ وَأُولَـٰئِكَ هُمُ الْفَائِزُونَ ﴿التوبه٢٠
يُبَشِّرُ‌هُمْ رَ‌بُّهُم بِرَ‌حْمَةٍ مِّنْهُ وَرِ‌ضْوَانٍ وَجَنَّاتٍ لَّهُمْ فِيهَا نَعِيمٌ مُّقِيمٌ ﴿التوبه٢١

خَالِدِينَ فِيهَا أَبَدًا ۚ إِنَّ اللَّـهَ عِندَهُ أَجْرٌ‌ عَظِيمٌ
﴿التوبه٢٢
آنان که ایمان آوردند و هجرت کردند و با اموال و جان هایشان در راه خدا به جهاد برخاستند، منزلتشان در پیشگاه خدا بزرگ تر و برتر است، و فقط اینانند که کامیابند. (۲۰)
پروردگارشان آنان را نزد خود به رحمت و خشنودی و بهشت هایی که برای آنان در آنها نعمت های پایدار است، مژده می دهد. (۲۱)
همواره در آنجا جاودانه اند؛ یقیناً نزد خدا پاداشی بزرگ است. (۲۲)

آیا آنان که الله به ایشان وعده بهشت و رحمت جاودانه داده است پس از وفات پیامبر مرتد شده اند؟
به عبارتی یعنی این آیاد اشتباهی نازل شده اس؟ مگر می شود؟؟؟

اِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَهَاجَرُ‌وا وَجَاهَدُوا بِأَمْوَالِهِمْ وَأَنفُسِهِمْ فِي سَبِيلِ اللَّـهِ وَالَّذِينَ آوَوا وَّنَصَرُ‌وا أُولَـٰئِكَ بَعْضُهُمْ أَوْلِيَاءُ بَعْضٍ ۚ وَالَّذِينَ آمَنُوا وَلَمْ يُهَاجِرُ‌وا مَا لَكُم مِّن وَلَايَتِهِم مِّن شَيْءٍ حَتَّىٰ يُهَاجِرُ‌وا ۚ وَإِنِ اسْتَنصَرُ‌وكُمْ فِي الدِّينِ فَعَلَيْكُمُ النَّصْرُ‌ إِلَّا عَلَىٰ قَوْمٍ بَيْنَكُمْ وَبَيْنَهُم مِّيثَاقٌ ۗ وَاللَّـهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ‌ ﴿الانفال٧٢
مسلماً کسانی که ایمان آوردند، و هجرت کردند، و با اموال و جان هایشان در راه خدا جهاد نمودند، و کسانی که مهاجران را پناه و جا دادند و یاری کردند، اینانند که یار و دوست یکدیگرند. و کسانی که ایمان آوردند و هجرت نکردند شما را از دوستی آنان هیچ سودی نیست تازمانی که هجرت کنند؛ و اگر در امور دین از شما یاری طلبند، بر شماست که آنان را یاری دهید مگر آنکه یاری دادن شما به زیان گروهی باشد که میان شما و آنان پیمان [ترک جنگ] برقرار است؛ و خدا به آنچه انجام می دهید، بیناست. (۷۲)

کسانی که مهاجرت کردند و با اموال خود اسلام را سربلند کردند جز مهاجرین مدینه و حبشه کیست؟ جز انصار مدینه کیست؟ پس چگونه می توان گفت که آنان ساده لوح بوده اند و یا مرتد شده اند و یا کودتا چی بودند؟ جواب صحبت های شما در این آیه قرآن آمده است:

وَالَّذِينَ آمَنُوا وَهَاجَرُ‌وا وَجَاهَدُوا فِي سَبِيلِ اللَّـهِ وَالَّذِينَ آوَوا وَّنَصَرُ‌وا أُولَـٰئِكَ هُمُ الْمُؤْمِنُونَ حَقًّا ۚ لَّهُم مَّغْفِرَ‌ةٌ وَرِ‌زْقٌ كَرِ‌يمٌ ﴿الانفال٧٤
کسانی که ایمان آوردند و هجرت کردند و در راه خدا جهاد نمودند و آنان که مهاجران را پناه دادند و یاری کردند، مؤمنان حقیقی فقط آنانند، برای آنان آمرزش و رزق نیکو و فراوانی است. (۷۴)

شاید به این هم راضی نشوید، پس باید بگوییم که:

لَّقَد تَّابَ اللَّـهُ عَلَى النَّبِيِّ وَالْمُهَاجِرِ‌ينَ وَالْأَنصَارِ‌ الَّذِينَ اتَّبَعُوهُ فِي سَاعَةِ الْعُسْرَ‌ةِ مِن بَعْدِ مَا كَادَ يَزِيغُ قُلُوبُ فَرِ‌يقٍ مِّنْهُمْ ثُمَّ تَابَ عَلَيْهِمْ ۚ إِنَّهُ بِهِمْ رَ‌ءُوفٌ رَّ‌حِيمٌ ﴿التوبه١١٧
مسلماً خدا رحمت ویژه اش را بر پیامبر و مهاجران و انصار که در آن ساعت دشوار [جنگ تبوک] از او پیروی کردند، ارزانی داشت، پس از آنکه نزدیک بود دل های گروهی از آنان [به سبب سختی مسیر جنگ از حق] منحرف شود [و از ادامه مسیر بازایستند و به مدینه برگردند] سپس خدا توبه آنان را پذیرفت زیرا خدا نسبت به آنان بسیار رؤوف و مهربان است. (۱۱۷)

می بینید که الله انصار و مهاجرین را هم صف با پیامبرش یادکرده است و رحمتی ویژه را برای آنان در نظر گرفته است، آیا این مقامی است که بتوان به راحتی آن را تکذیب کرد؟؟؟

ادامه دارد...

ماجرای سقیفه و گمراهی اصحاب

چه چیز باعث به وجود آمدن ماجرای سقیفه و گمراهی اصحاب پس از واقعه غدیر شد؟

ماجرای سقیفه در روایات شیعه

انجمن: 

سلام .
ماجرای سقیفه رو از منابع شیعی میخواستم و اینکه کدوم یک ا علمای شیعه این مطلب رو از ائمه ع نقل کردند و اگر ممکنه متن روایت هم بزارید .
ممنون

برچسب: 

دانلود کتاب "مثلث شیطان"

انجمن: 

"مثلث شیطان"

نویسنده: سید حامد طباطبایی

* مذهب سقیفه ریشه یهودی دارد یا مذهب شیعه؟

* آیا دشمنی یهود با اسلام منحصر به همان جنگ های زمان پیامبر(ص) بود یا قبل از ولادت ایشان هم در فکر نابودی اسلام(جلوگیری از تولد پیامبر) بودند؟

* بین سران سقیفه(ابوبکر و عمر و ...) و یهود چه رابطه ای وجود داشت؟

* بین بنی امیه و یهود چه رابطه ای وجود داشت؟

* بین سران سقیفه و بنی امیه چه رابطه ای وجود داشت؟

* یهود چه نقشی در غصب خلافت و قتل امیرالمؤمنین و حسنین علیهم السّلام داشت؟
.
.
.

پاسخ تمام سؤال های فوق در این کتاب خواهید یافت إن شاء الله

لینک دانلود: سرور uplod.ir :
Download Satanic Triangle pdf
سرور uploadboy :
Free Web Hosting | Free File Hosting | Share Documents Online | Mp3 Songs Download

***از برادران و خواهرانی این مطلب را کپی و منتشر می کنند خواهشمندم که تنها این دو لینک را نشر دهند و در سرور مجزایی آپلود نکنند***




درخواست ذکر تاریخ دقیق وقایع 8 روز اول ماه ربیع الاول

با سلام و عرض ادب و احترام خدمت کارشناسان و دوستان گرامی

میخواستم از شما درخواست کنم تاریخ دقیق وقایع زیر ( به روز و سال ) که در 8 روز اول ماه ربیع الاول روی داده است برای بنده ذکر نمائید .

با سپاس از شما ...:Rose:

1) روز خاکسپاری پیغمبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم

2) روز تشکیل شورای سقیفه

3) روز غصب فدک توسط ابوبکر

4) روز قرائت خطبه فدکیه توسط حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها در برابر ابوبکر خلیفه اول و توهین ابوبکر به امیرالمومنین و حضرت صدیقه طاهره علیهما السلام

5) واقعه کوچه و سیلی زدن عمر به بی بی فاطمه زهرا سلام الله علیها و پاره کردن قباله فدک ایشان توسط خلیفه دوم

6) هجوم به خانه وحی توسط عمال ابوبکر به سرکردگی عمر بن خطاب و احراق در و ضرب و شتم و مجروح ساختن حضرت صدیقه کبری سلام الله علیها و سقط شدن جناب محسن سلام الله علیه

7) بستن دستان امیرالمومنین علیه السلام و انداختن طناب به گردن ایشان و بردن ایشان به زور به مسجد برای بیعت با ابوبکر

* و اینکه میخواستم بپرسم واقعه هجوم به خانه پیغمبر چند بار اتفاق افتاد و در هر بار چه اتفاقاتی رخ داد ؟

چرا حضرت علی درجریان غصب خلافت از واقعه غدیر استفاده نمیکنند؟

لطفا این شبهه را مورد بحث قرار دهید؟