حکم شرعی

حکم استفاده رایگان از نرم افزارهای غیر رایگان خارجی

سلام خدمت همگی
بنده چند سوال داشتم که مدتهاست ذهنمو درگیر خودش کرده
من کامپیوتر خوندم و اگر خدا بخواد در اینده شاید بتونم از این طریق درامد زایی کنم. کاری که میخوام انجام بدم مثل خیلیهای دیگه ارتباط مستقیمی با نرم افزارهای پرکاربرد حال حاضر داره که اکثرا پولی هستن و در خارج از کشور با قیمت زیادی به فروش میرسند. با این وجود برای بخشی از درامد اون جهت کار خیر برنامه ریزی کردم... من سعی کردم به خاطر قیمت بالایی که دارن , برنامه هایی که مشابه و جایگزین رایگانشون پیدا میشه رو بگیرم کافی بود به فرض مثال سرچ کنم (free softwares like (app name... ولی به دلیل اینکه اموزشهای کمتری از این نرم افزارهای جایگزین در فضای وب پیدا میشه و اونم اغلب به زبان انگلیسی هستند واقعیت کارو سخت کرده. حالا سوالات بنده اینجاست:

1_آیا واقعا استفاده رایگان (کرک شده) از نرم افزاری که شرکتهای خارجی تولید کردن و به فروش میگذارند کار درستیه؟ من نظرات مراجع تقلید رو که میخوندم اغلب اشاره کردند که شرکتهایی که ما با کشورشان قرار دادی نداریم اشکالی بابت استفاده از نرم افزارهاشون نداره. به خصوص اگر امریکا و 2تا کشور دیگه باشند. از کجا بدونیم اون شرکت خصوصی نیست و سود به اون شرکت در واقع سود به دولت اون کشور رو در بر داره؟؟
2_علاوه بر استفاده و یادگیری , در آمد زایی از اون نرم افزارها چطور؟ من تا اونجایی که میدونم به عنوان مثال صاحب حق نرم افزار کاربردی فتوشاپ گفته اگر جهت یادگیری استفاده ی رایگان بشه مشکلی نداریم ولی در صورت درآمدزایی راضی نیستیم. ایا فقط به خاطر اینکه اون کشورها اونم دولتهاشون با ما میانه ی خوبی ندارند نباید به حقوق کپی رایتشون احترام بگذاریم؟
از طرفی با خودم گفتم اگر بتونم بعد از استفاده ,در اینده نرم افزارو به صورت قانونی خریداری کنم شاید درست بشه.. ولی دیدم بازم فرقی نمیکنه مثل این میمونه که من بیام بدون اجازه ی طرف خودروی اونو بردارم و روش کار کنم و بعد از اون برم رو طرفو با خبر کنم و بخشی از اون پول رو بهش بدم! هرچقدرم که اون ادم نادرستی باشه(با فرض اینکه مطمئن باشم)
من حقیقتا نمیدونم باید چیکار کنم چون بهترین نرم افزارها قیمت گذاری شده ن و در کشورهایی که حق کپی رایت رعایت میشه استفاده ی رایگان جرم به حساب میاد. درسته که در کشور ما به اون صورت این قانون اجرا نمیشه اما اگر قانونگذاران ما دچار اشتباه شده باشن چطور؟ حتی اگر با دلیل گفته بشه این کار اشتباه هست من یه فکر دیگه میکنم اگرم مانعی بابت سوالاتی که داشتم وجود نداره حقیقتا دوست دارم یک دلیل "قانع کننده" وجود داشته باشه چون هرچی باشه بنده الان در نقطه ای هستم که میتونم انتخاب کنم اما اگر انتخابمو کرده باشم اونم اشتباه باشه این منم که باید جوابگو باشم به قولی هر کی رو توی قبر خودش میذارن!
با تشکر فراوان

حکم شرعی عضویت در فراماسونری

سلام
حکم شرعی برای کسی که در فراماسونری عضویت دارد چه هست؟ملحد حساب میشن و حکمشون اعدامه؟؟!

حکم عملیات انتحاری

انجمن: 

سلام
اگه فرد مسلمانی در عملیاتی انتحاری، تعدادی کافر رو بکشه، چه حکمی داره!؟(بدون توجه به جنسیت و سن کفار!)
از منظر شیعه منظورمه! کفار هم حربی باشن!

حکم استفاده از فیلتر شکن برای بارگذاری فیلم های مذهبی در یوتیوب

[="Arial Black"]سلام.وقت بخیر.

در سایت یوتیوب که دیگران شبهه و ضربه به دین میزنند ما ها که بخواهیم از دین دفاع کنیم میتوانیم برای بارگذاری فیلم های مذهبی و بعضا رفع شبهات از فیلتر شکن استفاده کنیم و اقدام به بارگذاری فیلم و رفع شبهات بپردازیم یا حرام است؟

(ایات عظام مکارم شیرازی و رهبری)

تشکر
[/]

کپی رایت دانلود فایل ها

باسلام

حتما میگید این موضوع بار ها بحث شده شاید اما حل نشده و در ضمن سوال کمی متفاوت است . + من اکثرتاپیک های کپی رایت را خواندم.+طبق نظر رهبری + ببخشید اگه طولانی شد
ما در اینترنت با فایل(از هرنوع برنامه اهنگ و ..) های گوناگون و مختلفی رو به رو میشویم که دارای شرایط زیز هستند .

1- فایل تولید داخل و کپی رایت ان مشخص است که تکلیف معلوم است
2- فایل تولید خارج که ان هم تکلیف تا حد خوبی معلوم است
3-فایل بی صاحب (این کمر ادم میشکنه):Moteajeb!: منظورم فایلی است که نمیدانیم تولید داخل است یا خارج رایگان است یا پولی و امثال این فایل ها کم نیستند بسیاری از تصاویر ، متن ها و ...
مثلا نوحه ها شاید بسیاری از نوحه ها رایگان باشد اما تعدادی هم هستند که پولی اند و ممکن است پس ما وقتی میخواهیم یک نوحه دانلود کنیم نمیشود چون ممکن است غیر قانونی باشد و عملا نرم افزاری مثل دینی پلیر کاربردیندارد چون ممکن است سهوا چند فایل غیر رایگان در باشد.
در مورد این قانون هم که کجاست جای سوال است بنده راهی که به ذهنم رسید این بود که از کمیته تایین مصادیق محتوای مجرمانه سوال کنم که نتیجه این گونه بود .

خب حالا لطفا به سوالات زیر بادقت:ok: پاسخ دهید :
1- دانلود فایل هایی که تولید داخل یا خارج بودن ان یا در صورت داخلی بودن رایگان و غیر رایگان بودن ان برای ما مشخص نیست از هر نوع کتاب، اهنگ ، برنامه و... :
الف : اصلا نیاز به تحقیق دارد یا میتوان به راحتی دانلود کرد؟(اگه این باشه خوبه:ok:)
ب : اگر پاسخ الف مثبت است و تایین ان مشکل یا محال باشد چه میشود دانلود کرد؟

البته این نکات را هم بگم که اگر بخواهیم در فضای مجازی اینگونه که تا از رایگان بودن فایلی اطمینان حاصل نکنیم نمیتوانیم دانلو کنیم رقتار کنی
م کار مشکل میشود بعلاوه از سایر افراد که به این نکات توجه ندارند عقب میمانیم مثلا در کار فرهنگی و جنگ نرم و همان طور که در بالا گفتم بسیاری از نواحی ها یا مطالب مفید یا تصاویر غیر قابل استفاده میشود
و این شبهه مطرح میشود که چرا وقتی در بازار میرویم نیاز نیست که تحقیق کنیم طرف این جنس را دزدیده میفروشد یا طرح ان را کپی کرده و .. وگناهش پای اوست و حکومت مسعول رسیدگی و برخورد است اما در فضای مجازی که مشابه است نیاز به ما میشود پیدا میشود(دیوار از ما کوتاه تر نبود)

لطفا نگویید
با دفتر مرجعم تماس بگیرم چون این یک مشکل همگانی است
تایین مصداق با شماست و ... چون هدف حل یک مشکل همگانی و مهم است و ما تحقیقمان را کرده ایم و نیاز هست که طبق ضرورت ها پاسخ مطلب واضح و باتوجه به شرایط داده شود

بازاریابی شبکه ای

با عرض سلام و خدا قوت
بابت زحماتتون خیلی خیلی ممنونم
خواهشی دارم، لطفا این مورد رو واسم استفتائ بگیرید از آیت الله خامنه ای و مکارم شیرازی و اگر تونستید چند نفر دیگه از مراجع.
بسیار اصرار دارم که شما این مورد رو بپرسید واقعا ممنون میشم. و لطفا کد رهگیری استفتائ رو هم بذارید.:Gol:
شرکتهای بازاریابی شبکه ای زیر نظر وزارت صنعت معدن و تجارت و وزارت اطلاعات و پلیس فتا کار میکنند و تمام مالیات را به دولت میپردازند. این بازاریابی با شرکتهای هرمی تفاوتهای اساسی دارد. ویژگی شرکتهای هرمی:

1-محصولاتی که هیج بازار واقعی در جهان ندارند.
2-محصولاتی که با قیمت های گران فروخته می شوند.
3-خرید های اجباری محصولات شرکت
4-طرح هایی که نتیجه آن صرفاً گسترش شبکه توزیع کننده است.
5-الزام به سرمایه گذاری نقدی قابل توجه
6-خرید های اجباری محصولات یا خدمات فرعی یا جانبی
7-طرح هایی که در آن محصولات شرکت کلاً یا به نحو قابل توجهی تنها مورد مصرف توزیع کنندگان واقع می شود.
8-طرح هایی که در آن توزیع کنندگان در موقعی که ادامه فعالیت نمی نمایند با لیست قابل توجهی از کالاهای فروخته نشده مواجه می شوند.
9-طرح هایی که در آن توزیع کنندگان بیش از آن که کالایی را از روی نیاز واقعی بخرند، آن را برای پیشرفت در پلن خریداری می نمایند.
10-طرح هایی که اگر اعضای آن خرید ننمایند با شکست روبه رو می شوند.
11-طرح هایی که هیچ تاکیدی بر خرده فروشی به کسانی که مشتری نهایی هستند و در طرح عضو نمی شوند، ندارند.
12-طرح هایی که در آن توزیع کنندگان را به شرکت کردن معنادار پس از آن که توزیع کننده شوند، الزام نمی نماید.
13-طرح هایی که در آن دستمزدهای پرداختی به توزیع کنندگان بابت قرار گرفتن در سطوح بالا پرداخت می شود.
14-طرح هایی که در آنها پرداخت کمیسیون ها بر اساس خرده فروشی های واقعی نمی باشد.
15-طرح هایی که در آنها تاکید بیشتر بر عضوگیری است تا بر فروش محصول.
16-طرح هایی که شامل عناصر طرح های بخت آزمایی است که این طرح ها عمدتاً مبتنی بر شانس است تا مبتنی به تلاش هایی با حسن نیت برای فروش.
17-درآمدهای مبتنی بر تدلیس یا درآمدهای غیر منطقی مبتنی بر معرفی ها.
نحوه پرداخت سود در بازاریابی شبکه ای بدین صورت است:
شرکت برای اینکه بازاریابان بیشتری را برای خود جمع آوری کند این قرار را گذاشته که بازاریاب شماره 1 ، بازاریاب شماره 2 را به شرکت معرفی کند در صورتی که بازاریاب 2 محصولی را بفروشد به بازاریاب شماره 1 سودی حدود 4% می رسد .
البته نکته قابل تامل آنجاست که سودی که به من میرسد از بازاریاب شماره 2 نیست و اون سود از طرف شرکت به من تعلق میگیره در واقع سود فروش یک کالا بین نفرات مجموعه تقسیم میشود .
بعبارتی سود از ارزش تجاری اون کالا بین نفرات تقسیم میشه
که البته این سود ها به ترتیب هر سطح از زیر مجموعه به شرح زیر است :
خود شخص (پورسانت فروش) : 10%
سطح اول : 0.04
سطح دوم : 0.0455
سطح سوم: 0.0325
سطح چهارم : 0.039
سطح پنج : 0.019
سطح ششم : 0.012
البته باید عرض کنم که این سود دهی فقط و فقط تا 6 سطح انجام میپزید پس چیزی نیست که بگیم شرکت برشکست می شود. باز هم عرض میکنم که تمامی این سود ها که چیزی حدود
28.8% می شود از طرف خود شرکت به اشخاص داده می شود و باز هم قابل تاکید است که سود فروش 1 کالا فقط و فقط به شش نفر داده میشود.
در نهایت یک قانونی هم که دولت جمهوری اسلامی گذاشته اینه که اگر فرد در ماه هیچ فروشی نداشته باشد به او هیچ پورسانتی داده نمی شود.
سود دهی به زیرمجموعه های از طرف شرکت به شخص داده میشه و تمام محاسبات منطقی است.ثبت نام کاملا رایگان است و تمامی درصد هایی که از طرف شرکت به بازاریاب داده میشه از فروش هست نه از نفرات. مثلا ممکن است که 4 نفر را هم وارد کرده باشی ولی چون هیچ فروشی نداشته اند به بازاریاب اصلی هیچ سودی داده نمیشه. پس ملاک توی این کار شرکت در فروش هست نه عضوگیری.
در ضمن یک بیانیه از طرف وزیر صنعت و تجارت آقای رادمرد هست که عرض کردند پلیس و وزارت اطلاعات این شرکت ها را تخت بررسی قرار دادند تا کارشون به شرکت های هرمی کشیده نشه .
نقل قول را از جناب آقای رادمرد میگیرم و به شما میدم :
"وی با تاکید بر این‌که نیروی انتظامی و وزارت اطلاعات به طور جدی روی این شرکت ها نظارت دارند تا به شرکت های هرمی تبدیل نشوند گفت: هم اکنون مجوز دادن به سیستم‌های بازاریابی شبکه‌ای تحت کنترل چند دستگاه نظامی و امنیتی است و حتی صورت حساب‌های مالی آن‌ها نیز کنترل می‌شود."

حکم استحباب تعدد زوجات!

[="Tahoma"]سلام
مطلبی در مورد استحباب تعدد زوجات شنیده بودم می خواستم از صحت آن آگاهی پیدا کنم ، آیا از نظر فقهی تعدد زوجات مستحب است؟
نظر مرحوم امام و آیت الله سیستانی
[/]

مخالفت با کدام قوانین جایز است؟

بسم الله الرحمن الرحیم

سلام علیکم
پیروی از قوانین اجتماعی در چه شرایطی واجب است و در چه صورتی عقوبت اخروی ندارد؟ (با عنایت به تاپیک:

http://www.askdin.com/thread49470.html#post688496

و این پست:

http://www.askdin.com/thread49470.html#post688496

لطفا نظر آیت الله خامنه ای، آیت الله سیستانی و آیت الله فاضل لنکرانی را بفرمائید.

با توجه به اینکه مساله، مساله اجتماعی است نظر مراجع دیگر اهمیتی دارد یا فقط نظر ولی فقیه شرط است؟

ازدواج موقت با دختر غیر باکره

با سلام
بنده پسری 22 ساله هستم با خانومی آشنا شدم که به علتی غیر از ازدواج بکارت خود را از دست داده است. ارتباط نزدیک و خیلی صمیمی با همدیگر داریم و بنا دلایلی (مثل: روابط جنسی مشروع) به سند ازدواج و همچنین محرمیت احتیاج داریم.

اول- اینکه برای ثبت ازدواج موقت در دفاتر رسمی به گواهی پزشکی خاصی جهت اثبات باکره نبودن نیاز داریم؟

دوم- اگر سند رسمی ثبت شود و اگر در آینده قصد ازدواج دائم داشته باشیم، سند ازدواج موقتِ باطل شده استعلام میشود و آیا قابل استعلام توسط خانواده طرفین می باشد؟

سوم- آیا زندگی مشترک با این خانوم در زیر یک سقف مشکل شرعی ندارد؟

ضمنا به جواب خیلی فوری نیاز دارم. متشکرم

نرم افزار Babylon ساخت اسرائیل است!

بسم الله الرحمن الرحیم

با سلام

طبق تبلیغات موجود در برخی برگه های تبلیغاتی در ایران گفته شده که یکی از ابزارهای دست رژیم صهیونیستی (اسرائیل) نرم افزار Babylon است که ساخت 100% کشور جعلی اسرائیل است.

حال سوال اینجاست که آیا استفاده از این نرم افزار حرام است یا حلال؟

پاسخ را بنده از دفتر آیت الله مکارم شیرازی در قم بصورت تلفنی گرفتم به شرح زیر:

استفاده از این نرم افزار که ساخت کشور اسرائیل است در صورتی حرام است که برای آن پولی به اسرائیلیها پرداخت کنید و یا اینکه به نحوی سودی به آنها برسد. ولی استفاده از نرم افزار کرک شده و رایگان آن که سودی به آنها نمیرساند بلا مانع است...

گفتم دیگران هم مطلع شوند...

حالا اگر توضیحات تکمیلی ای هم افراد دیگه دارند بفرمایند...

خدانگهدار

یا حسین شهید (ع)