فیلم

دانلود فیلمها ، بازی ها و نرم افزارهای خارجی به صورت رایگان

با عرض سلام و ادب و چاپلوسی happy
ابتدا باید یه عضر خواهی کنم ^:)^
که این سئوال رو دارم میپرسم Blum 3
اخه میدونم ده ها نفر دیگه هم احتمالا اینو پرسیدن ^:)^
سئوالم درمورد فضای اینترنت و دانلود فیلم ها و بازی ها و یا نرم افزار های خارجی به رایگانه
از اونجایی که میدونید ما برای اینکه بتونیم خیلی از این بازی ها رو و یا فیلم ها و نرم افزار هارو قانونی دانلود کنیم
باید هزینه هنگفتی رو بپردازیم
ولی خوب همینا توی سایت ها به رایگان برای دانلود قرار داده شدن
و میتونم بگم من هرچیزی که توی لپ تاپمه به غیر از خودش جزو همینان
و بدون اجازه صاحب اثره
البته من قائده کپی رایت رو برای نرم افزار ها و یا بازی های ایرانی و همینطور نرم افزار های مذهبی رعایت میکنم
و همیشه اونارو سعی کردم تا قانونی تهیه کنم ولا غیر :-o
باید بگم تا همین دیشب باسه خودم ادعام میشد که تو به غیر از حق @};-پدر و مادرت@};- حق الناسی گردنت نیست
ولی جدیدا متوجه شدم
که یه دزد جانی ام :-o
اخه همه ی این نرم افزار ها باسه من حکم دزدی رو دارن فکر کنم!
می خوام نظر مرجع تقلیدم رو درباره دانلود فیلم و غیره... خارجی اون هم به رایگان بدونم که چیه؟
البته خوب مطمئنا میگید حرامه
فکر کنم از این به بعد دیگه تنها کاری که باسم میمونه و انجام دادنش حلاله خوندن @};-قرآنه@};-
هی شانس !:-

این نکته رو هم اضافه کنم:
این نرم افزارها و بازی ها و فیلم ها فقط برای استفاده شخصی دانلود میشه
و نه هیچ گونه تکثیر و یا کسب درآمدی و فقط برای استفاده شخصی از آن

در صورتی که سازندگان آنها ممکن است کافر حربی نباشند و یا اصلا کافر نباشند
و یا شاید هم مسلمانی در سهام آن شریک باشد
و انها از این کار ما رضایت نداشته باشند چیست؟
و اینکه در بسیاری از پاسخ هایم دریافته ام که باید تابع قرارداد باشد؟
آخر چه قراردادی؟
کشور جمهوری اسلامی ایران با چه کشور هایی در زمینه کپی رایت قرارداد دارد؟
با تشکر

@};-مرجع تقلید ::: آیت الله خامنه ای@};-

نقدی خودمانی و دلسوزانه بر برنامه های سیما

[="Arial"][="Navy"]بنام خدا.

باسلام.

ازآنجاییکه اساس رشد و شکوفایی هر جامعه را در کانون کوچک خانواده و رشد و شکوفایی هر خانواده را در پیشرفت و میزان درآمدهای معنوی و مالی هر انسان و میزان درامدهای مالی و معنوی هر انسان را در تربیت و یافته ها و یا دریافتهای ذهنی و و دیداری و شنیداری و .. و عواملی از این دست برای انسان میبینیم یا خواهیم دید و ..

و از آنجاییکه خلاصه کنم رسانه ملی را تا نود درصد باعث پیشرفت و پسرفت جامعه اسلامی و مسئولان دلسوز خود میدانم لذا سعی دارم تا مستقیما بروم سراغ اصل داستان و موضوع و بنوعی نقد انواع برنامه های تلویزیونی که در مورد آنها کمی تبحر و اطلاعات دارم..

ابتدا سریال طنز علی البدل که ظاهرا پربیننده ترین برنامه نوروزی 96 بوده.

این سریال مانند سریال پایتخت های 1 و 2 و 3 و 4 جناب مقدم و جناب تنابنده یکی از بهترین سریالهای طنز تلویزیون طی این سالها و حتی از جهاتی بهتر از همه آنها بود.

سریال علی البدل که از شبکه 1 سیما و در ایام نوروز 96 پخش گردید {یا هنوز هم میگردد} بغیر از چند مورد نقد کوتاه جایی برای نقد آنچنانی باقی نگذاشت که من قصد نقد همان مقدار کوتاه را دارم که انشاا... بعدها هم همین مقدار نقطه ضعف هم از این بزرگواران و رسانه ملی در عرصه طنز شاهد نباشیم{انشاا...}

1 -

ادامه در بعد..

{البته با اجازه مسدولان محترم و بزرگوار این سایت و چنانچه موافقت گردد ، این تاپیک را دایر نمودم تا هر از گاهی که برنامه ای یا فیلمی را دیدیم که قابل نقد و یا تجزیه و تحلیل بود انرا با کمک یکدیگر و مخصوصا اساتید محترم سایت و سایر کاربران محترم نقد و یا تجزیه و تحلیل نماییم،انشاا...}[/][/]

سانسور تک لایه

انجمن: 

هر کسی که از ساختار آثار هنری اصیل و ماندگار اطلاع داشته باشد می‌داند ۹۰٪ این آثار به صورت چند‌لایه خلق شده‌اند. یعنی یک فیلم سینمایی ممکن است به طور موازی چندین مفهوم را منتقل کند، در لایه اول که نمای بصری است کارگردان تکنیک فیلم‌سازی را به رخ بکشد در لایه دوم مفهومی سیاسی را منتقل کند در لایه سوم طعنه‌ای به یک اتفاق تاریخی بزند در لایه چهارم با تکیه به سمبلیسم اسطوره‌ها را مورد حمله قرار دهد و ... حال سوال این‌جاست با این همه پیچیدگی در یک اثر هنری آیا با سانسور لایه اول و حذف چند صحنه مبتذل که همان نمای‌ بصری است آسیب چندانی به فیلم وارد می‌شود؟ وقتی یک کارگردان با تکیه بر مخاطب‌شناسی و روان‌شناسی حتی به ضمیر ناخودآگاه مخاطب حمله می‌کند آیا می‌شود با یک سانسور سطحی تغییری در تاثیر فیلم ایجاد کرد؟ مسلماً این‌گونه نیست. تا زمانی که آثار این‌چنینی تحلیل حرفه‌ای نشوند خطرش تا انتهای قضیه برای مخاطب پا‌برجا است. قدرت رسانه را دست کم نگیریم و هم‌چنین علم خود را نسبت به تحلیل، تفسیر و نقد هر اثر هنری بالا ببریم تا در تولیدات داخلی خودمان هم دچار مشکل نشویم، این را می‌گویم چون با دیدن فیلم «اعترافات ذهن خطرناک من» واقعاً دلم می‌خواست مخدر ال‌اس‌دی را تجربه کنم! این یعنی فاجعه! من بیشتر نگران کودکان و کارتون‌هایی که می‌بینند هستم. با کمی دقت روی این آثار نگرانی من قابل درک می‌شود.

برگرفته شده از roshanian.ir

دانلود و فروش فیلم های یوتیوب

بسم الله الرحمن الرحیم



با سلام خدمت عزیزان
.
چند سوال داشتم از خدمت دوستان
.
1-دانلود و فروش فیلم های یوتیوب (تلاوت های قران کریم,فیلم های ورزشی و...) چه حکمی داره؟
(اگر تابع قوانین کشور میشه لطفاََ ماده قانونی رو هم ذکر کنید)

2-دانلود و فروش تلاوت های قران از سایت های عربی مثل انوارالقران و یا سایت archive.org یا......چه حکمی داره؟
(باید از مدیر سایت اجازه بگیرم یا مشکلی نداره)

مرجع:مقام معظم رهبری

(تاپیک های سایت رو تا جایی که جستجو کردم و دیدم؛خوندم ولی به جواب نرسیدم)

با تشکر

معیار حرمت تماشای فیلم و سریال

با عرض سلام و احترام

با توجه به بیانات رهبری درباره تأثیر و جاذبه فرهنگی فیلم ها و سریال ها مانند سریال افسانه جومونگ و نیز تعریف ایشان از سریال پایتخت (اصالت فرهنگی و عدم تقلیدی بودن آن)، آیا تماشای سریال ها و فیلم های داخلی یا خارجی که موازین شرعی در آنها رعایت شده است اما بر اساس فرهنگ غربی هستند، به دلیل تأثیر فرهنگی گناه و اشتباه محسوب می شود یا جایز است؟ منظور دقیق از محتوای فاسد در این برنامه‌ ها چیست؟

تقاضا دارم در صورت امکان، لطف نمائید پاسخ دقیق و غیر کلی همراه با نمونه باشد.

با تشکر

تماشای فیلمهای تمسخرآمیز و توهین کننده

سلام

آیا تماشای فیلمهایی مثل "دکتر سلام" که توش نقد افراد با به تمسخر گرفتن اونها همراهه به لحاظ شرعی اشکال نداره؟این مشمول حکم استهزاء یا توهین یا غیبت یا... نمیشه؟

با تشکر

برچسب: 

نقدی بر فیلم نشانه‌ها (2002) سلمان رشدی‌های امروز

  • نقدی بر فیلم نشانه‌ها (2002) سلمان رشدی‌های امروز

    نقدی بر فیلم نشانه‌ها (2002) ; سلمان رشدی‌های امروز +تصاویر

    (بسم الله الرحمن الرحیم)
    فیلم «نشانه‌ها» درباره تهاجم شیعیان به غرب ساخته شده که در آن، استقامت ایمانی یک کشیش باعث طرد آنها می‌شود. به این ترتیب یهودیان و مسیحیان عداوت دینی خود را کنار گذاشته و در این فیلم برای نابودی دشمن مشترکشان یعنی مسلمانان متحد می‌شوند.

    فیلم نشانه‌ها با بازی مل گیبسون و خوآکین فینیکس، محصول سال 2002 سینمای امریکا است که توسط ام. نایت شیامالان (M. Night Shyamalan) نوشته و کارگردانی شده است. اهمیت این فیلم در دشمنیِ نمادین آن با شیعیان است که در این فیلم، همچون موجودات بیگانه و دشمنان بشریت معرفی می‌شوند. شبکه نمایش فیلم نشانه‌ها را در ساعت 21 چهارشنبه چهارم تیر و ساعت 11 صبح پنجشنبه نمایش داد. این فیلم نخستین مرتبه جمعه یازدهم آذر 1384 با نقد خنثای نیما حسنی‌نسب از برنامه صد فیلم (شبکه سوم) پخش شده است.

    *******



    فیلم نشانه‌ها، یک فیلم آخرالزمانی است؛ ماجرای یک کشیش که پس از مرگ همسرش، ایمان خود را از دست داده و هجوم بیگانه‌ها به مزرعه‌اش باعث می‌شود تا او ایمانش را بازیابد. فیلم نشانه‌ها، ماجرای تقابل ادیان و تمدن‌ها را به نحوی سمبولیک مطرح می‌کند. ام. نایت شیامالان، کارگردان این فیلم، در سال 1970 در هندوستان به دنیا آمد و در فیلادلفیا بزرگ شد و با فیلم حس ششم (1999) با بازی بروس ویلیس، مشهور گشت. ولی فیلم‌های بعدی او هیچگاه به مقبولیت حس ششم در نزد منتقدان و مردم، نرسیدند.

    نقد و تحلیل

  • در فیلم نشانه‌ها، هیچ تصویر غیراخلاقی وجود ندارد و لذا این فیلم 106 دقیقه‌ای بدون حذف و تعدیل، چندین نوبت از سیمای جمهوری اسلامی پخش شده است. اما فیلم نشانه‌ها، پیام خود را با زبان نماد و اشاره می‌گوید و انقلاب اسلامی را دشمن بشریت، و شیعیان را بیگانگان مهاجم معرفی می‌کند.

    فیلمساز، نشانه‌های چندی در فیلمش گذاشته تا موجودات مهاجم بیگانه را، مسلمانان و بخصوص شیعیان معرفی کند. ما در اینجا به برخی از آنها اشاره می‌کنیم:

    1ـ پوستر فیلم نشانه‌ها که در فوق آمد، تصویر نمادینی است که بیگانگان در مزرعۀ گراهام (مل گیبسون) ساخته‌اند (دقیقه 5). این تصویر با چرخش 180 درجه‌ای به نام پیامبر اکرم(ص) شباهت می‌یابد. ألا لعنة الله علی القوم الظالمین...


    2ـ در تلویزیون، یک پروفسور متخصص کشاورزی خبر می‌دهد که این نشانه‌ها نخستین مرتبه در اواخر دهۀ 1970 میلادی در مزارع هندوستان دیده شده‌اند (دقیقه 20). این خبر، به پیروزی انقلاب اسلامی ایران در سال 1979 و صدور آن به کشورهای جهان اشاره دارد.

    3ـ مریل در اتومبیل به مورگان توضیح می‌دهد که این موجودات، بی‌کار هستند و با دختران دوست نمی‌شوند (دقیقه 31). واضح است که عدم ارتباط غیرشرعی با جنس مخالف، از مشخصات مسلمانان است که شهرت جهانی یافته (و لاَ مُتَّخِذَاتِ الأخدَان ـ نساء/ 25). قابل توجه اینکه، این جملات به فیلم لحن واقعی می‌دهد.

    4ـ «چهارده» سفینه‌های نورانی بر فراز نقاط مختلف جهان (امریکا، لندن، اورشلیم، عمّان و پکن) دیده می‌شوند (دقیقه 40). با توجه به شمار معصومین علیهم السلام، فیلم واضحاً به مقدسات شیعیان اشاره می‌کند.

    5ـ مورگان در کتابی می‌خواند و به پدرش گراهام خبر می‌دهد که مهاجمان از تکنولوژی ما یا از جنگ هوایی استفاده نمی‌کنند چونکه می‌دانند ما در نهایت از سلاح هسته‌ای استفاده خواهیم کرد. و می‌افزاید: آنها اغلب برنده می‌شوند و اگر شکست بخورند تجدید قوا می‌کنند و دوباره برمی‌گردند (دقیقه 62). اشارات فیلم، واضحاً به رزمندگان ما در دوران دفاع مقدس اشاره دارد که با اعتقاد می‌جنگیدند و عقب‌نشینی نمی‌کردند. جالب توجه اینکه فیلمساز به طور ضمنی قصد کرده تا شیعیان را از سلاح هسته‌ای امریکا بترساند.


    جهت نمایش تصویر با اندازه اصلی 824x464 پیکسل کلیک کنید

    6ـ گویندۀ تلویزیون، خبر می‌دهد که مردم در نقاط مختلف جهان به کنیسه‌ها و کلیساها پناه برده‌اند (دقیقه 67). اما او نام «مساجد» را نمی‌برد و به این ترتیب مهاجمان را مسلمان معرفی می‌کند.

    7ـ بیگانگان در جریان حملۀ شبانه، علائم هلال و ستاره را در خانة گراهام، نقر کرده‌اند (دقیقه 91)؛ علائمی که واضحاً در مساجد مسلمانان به کار می‌رود.

    8- گراهام در نتیجۀ حملۀ بیگانگان، ایمان خود را باز می‌یابد و مجدداً به جامۀ کشیشان درمی‌آید (دقیقه 100). به این ترتیب فیلم تأکید دارد که این جنگ، بین الادیانی است.


    جهت نمایش تصویر با اندازه اصلی 1000x1473 پیکسل کلیک کنید

    سلمان رشدی‌های جدید
    حکم امام خمینی(ره) درباره مهدور الدم بودن سلمان رشدی، باعث شد تا دشمنان برای عداوت خود بر ضد اسلام به تولید آثار نمادین روی بیاورند. و جالب اینکه شیامالان نیز همچون سلمان رشدی از هندوستان برخاسته است.

    ام. نایت شیامالان علاوه بر کارگردانی، نویسندۀ فیلمنامه نیز بوده است. او بعد از آنکه با فیلم حس ششم (1999) اقبال مردم و منتقدان را به دست آورد سه فیلم در جریان اصلی هالیوود ساخت و به دفاع از دین و مسلک یهودیان پرداخت. سه فیلمی که او بعد از حس ششم ساخت همگی در این خصوص هستند:


    جهت نمایش تصویر با اندازه اصلی 696x1048 پیکسل کلیک کنید

    ـ نشکستنی (2000) Unbreakable
    ـ نشانه‌ها (2002) Signs
    ـ دهکده (2004) The Village


    جهت نمایش تصویر با اندازه اصلی 847x452 پیکسل کلیک کنید

    ـ فیلم «نشکستنی» دربارۀ مردی به نام دیوید دان (بروس ویلیس) است که نشانه‌های منجی از منظر قوم یهود (ماشیَح) در او بروز یافته است. او هیچگاه مریض نمی‌شود و از چند حادثۀ مرگبار، جان سالم به در می‌برد. دیوید توسط مردی به نام الیاس پرایس (ساموئل ال. جکسون) که متخصص در شناخت قهرمان‌ها و کتاب‌های مصوّر (Comic books) است کشف می‌شود. پرایس که لقب مرد شیشه‌ای یافته، از بدو تولد 55 بار استخوان‌هایش شکسته است.

    ـ فیلم «نشانه‌ها» درباره تهاجم شیعیان به غرب ساخته شده که در آن، استقامت ایمانی یک کشیش باعث طرد آنها می‌شود. به این ترتیب یهودیان و مسیحیان عداوت دینی خود را کنار گذاشته و در این فیلم برای نابودی دشمن مشترکشان یعنی مسلمانان متحد می‌شوند.

    ـ فیلم «دهکده» در اواخر قرن نوزدهم می‌گذرد و ماجرای یک قوم است که به روستایی مهاجرت کرده و عزلت گزیده‌اند. گاهی یکی از موجودات بیگانه سرخپوش به این روستا حمله می‌آورد و آنها از مرزهای خویش حراست می‌کنند. این فیلم نیز در دفاع از یهود است و عزلت گزینی این قوم در طول تاریخ را توجیه می‌کند.

    نمی‌توان نادیده گرفت که فیلم نشانه‌ها، وامدار فیلم مریخ حمله می‌کند (1995) ساختۀ تیم برتون است. در این فیلم موجودات بیگانۀ سبزرنگ، از مریخ می‌آیند و زبانی غریب دارند و ابداً صلح را نمی‌پذیرند. در نهایت امریکایی‌ها می‌فهمند که این موجودات از موسیقی متنفرند و لذا با پخش موسیقی در همۀ اماکن، باعث نابودی آنها می‌شوند.


    از منظر ادیان

    یهودیان نه تنها حضرت عیسی(ع) را به عنوان پیامبر خدا بلکه حتی به عنوان یک آدم صادق نیز قبول ندارند و نعوذاً بالله او را دجال می‌نامند. آنها اینچنین تبلیغ می‌کنند که عیسی ادعا می‌کرد که ماشیح (پیامبر خاتم) است و عده زیادی را به سوی خود جلب کرد اما چون مشخصات ماشیح را نداشت علمای ما او را بر صلیب کشتند! مسیحیان اما عیسی را پیامبر خاتم (ماشیح) گمان می‌برند و موضوع تصلیب را نیز قبول دارند. در حالیکه حتی در اناجیل مسیحی دیده نمی‌شود که عیسی(ع) آشکارا خود را ماشیح خوانده باشد. شبهه‌ای که در تصلیب عیسی(ع) پیش آمد بعداً با ظهور مجدد آن حضرت برطرف شد و این موضوع در خود اناجیل مسیحی واضح است (برای نمونه نگا. لوقا 24/ 36 تا 43). راقم در جریان تحقیقاتش به عینه فهمیده است که برخی از علمای مسیحی و یهودی به ماجرای تصلیب یهودای اسخریوطی (که به سبب خیانتش به عیسی(ع)، چهره‌اش شبیه او گشته و دستگیر شد) واقف هستند.

    می‌خواستم اشاره کنم که کمپانی‌های هالیوود که در مالکیت یهودیان است هیچگاه مبلّغ مسیحیت نبوده‌اند. حتی مل گیبسون فیلم مصائب مسیح (2004) را در جریان اصلی هالیوود نساخت. لذا اگر می‌بینیم که فیلم نشانه‌ها به ایمان مسیحی اهمیت می‌دهد و آن را تبلیغ می‌کند فقط و فقط برای دشمنی با مسلمانان است. وگرنه فیلم قبلی شیامالان در تمسخر عیسای مسیحیان بوده است. فیلم نشکستنی با اشاراتی الیاس پرایس را نمادی از حضرت عیسی معرفی می‌کند و ماشیح بودن او را منتفی می‌داند و او را به تمسخر می‌گیرد. اصلی‌ترین مشخصۀ عیسی که فیلم از انجیل یوحنا وام گرفته در ماجرای تصلیب آمده است. نویسنده انجیل یوحنا با استناد به مزمور داوود 34/ 20 که می‌گوید استخوان ماشیح شکسته نخواهد شد سعی دارد او را ماشیح بخواند:پس سربازان آمدند و ساق پای‌های آن دو نفر را که با عیسی اعدام شده بودند، شکستند. ولی وقتی به عیسی رسیدند، دیدند که مرده است. پس ساق‌های او را نشکستند ... کاری که سربازان کردند، مطابق پیشگویی کتاب آسمانی بود که می‌فرماید: «هیچ یک از استخوان‌های او شکسته نخواهد شد» (یوحنا 19/ 32 تا 37).



    و اما بعد...

    بعد از فتوای امام خمینی(ره) به قتل سلمان رشدی، در دل دشمنان رعبی افتاده است و لذا کمتر به صورت آشکار به مقدسات اسلامی توهین می‌کنند و کینۀ خود را غالباً با تمسخر مسلمانان فرو می‌نشانند. به همین دلیل، ساخت فیلم‌های نمادین کارکرد بیشتری یافته است. آنها برای دشمنی با مسلمانان غالباً خودشان در سایه می‌مانند و از فیلمسازان غیر بومی استفاده می‌برند؛ فیلمسازانی که آماده‌اند اطاعت محض خود از یهودیان هالیوود را به اثبات برسانند تا بتوانند به فیلمسازی خود ادامه دهند. افرادی از قبیل:

    شیامالان فیلمساز هندی با فیلم نشانه‌ها (2002)
    آلخاندرو ایناریتو فیلمساز مکزیکی با فیلم بابل (2006)
    و معصومه تاجدالدین فیلمنامه‌نویس ایرانی الاصل، با فیلم جلیقه/ جان می‌بری (2005). در این فیلم پسربچه‌ای به نام بابک یزدی به یک سرباز عراقی در عراق شلیک می‌کند! تاجدالدین بعد از نگارش جلیقه توانست نخستین فیلم خود را به نام دیشب (2010) با بازی کایرا نایتلی بسازد.


    • منبع:
    • امیر اهوارکی
    • مشرق

حکم تماشای فيلم سوپر برای زوجين


ديدن فيلم سوپر ـ به عنوان آخرين راه علاج ـ براي زوجيني كه با گذشت زمان و مراجعه به پزشكان متعدد موفق به عمل زناشويي نشده‌اند، چه حكمي دارد؟

آیت الله خامنه اي (دام ظله) :

width: 100%

[TD="width: 10"][/TD]
[TD="align: right"]
width: 0

[TR]
[TD="colspan: 2"]
class: style1

[TR]
[TD="align: right"]
[/TD]
[TD="align: right"] بسمه تعالي. جايز نيست.
[/TD]

[/TD]
[/TR]

[/TD]
[/TR]


آیت الله بهجت (ره) :
width: 100%

[TD="width: 10"][/TD]
[TD="align: right"]
width: 0

[TR]
[TD="colspan: 2"]
class: style1

[TR]
[TD="align: right"]
[/TD]
[TD="align: right"] بسمه تعالي. جايز نيست.[/TD]

[/TD]
[/TR]

[/TD]
[/TR]

آیت الله سيستاني (دام ظله) :
width: 100%

[TD="width: 10"]
[/TD]
[TD="align: right"]
width: 0

[TR]
[TD="colspan: 2"]
class: style1

[TR]
[TD="align: right"]
[/TD]
[TD="align: right"] بسمه تعالي. هر كدام كه مشكلي ندارد نگاه با شهوت نبايد بكند و آن كه مشكل دارد هم بنابر احتياط نبايد نگاه كند و مي‌تواند به غير مراجعه كند با رعايت الأعلم فالأعلم.
[/TD]
[TD="align: right"]
[TR]
width: 300

[TR]
[TD="colspan: 2"]

[/TD]
[/TR]

[/TD]
[/TR]

[/TD]
[/TR]

[/TD]
[/TR]

آیت الله صافي گلپايگاني (دام ظله) :
width: 100%

[TD="width: 10"][/TD]
[TD="align: right"]
width: 0

[TR]
[TD="colspan: 2"]
class: style1

[TR]
[TD="align: right"]
[/TD]
[TD="align: right"] هر فيلمي كه تبعات سوء ‌و تحريك و تهييج شهوت كند با هر محتوائي باشد چه خوب و چه بد ديدن آن حرام است.
[/TD]

[/TD]
[/TR]

[/TD]
[/TR]

آیت الله مكارم شيرازي (دام ظله) :
width: 100%

[TD="width: 10"][/TD]
[TD="align: right"]
width: 0

[TR]
[TD="colspan: 2"]
class: style1

[TR]
[TD="align: right"]
[/TD]
[TD="align: right"] در صورتي كه واقعاً راه درمان منحصر به فرد باشد به مقدار ضرورت مانعي ندارد.[/TD]

[/TD]
[/TR]

[/TD]
[/TR]

آیت الله وحيد خراساني (دام ظله) :
width: 100%

[TD="width: 10"][/TD]
[TD="align: right"]
width: 0

[TR]
[TD="colspan: 2"]
class: style1

[TR]
[TD="align: right"]
[/TD]
[TD="align: right"] در فرض سؤال جايز نيست. به پزشك حاذق و متعهد مراجعه نمايند راه منحصر به آنچه گفته شده نيست.[/TD]

[/TD]
[/TR]

[/TD]
[/TR]


پی نوشت:

استفتاء از دفاتر مراجع،توسط جامعة الزهراء سلام الله علیها

برچسب: 

دیِِِِِـــالـــــوگ هــــــای مـــــانـــدگــــــار..!!!


سلام و عرض ادب و احترام خدمت دوستان عزیز..

من معتقدم اکثر فیلم های سینمایی یا تلویزیونی حاوی پیام های مهمی هستن و یا اینکه دیالوگهایی توی فیلم هستن که یه درس بزرگ به ما میدن و ما رو متوجه نکات مهمی میکنند که می تونن توی زندگی به ما خیلی کمک کنند . و تماشای فیلمهای سینمایی یا تلویزیونی فقط نباید جهت سرگرمی باشه . باید ازشون درس گرفت و در زندگی به کار برد. ( به قول آقای رائفی پور " اثری که تصویر داره هیچی نداره." )

در این تاپیک دیالوگهای زیبا و آموزنده و یا چیزی که به نظرتون جالب میاد ؛ از فیلمهایی که دیدین رو به همراه ذکر نام فیلم بنویسید تا همه استفاده کنند.
( این تاپیک رو با الگوبرداری از چند تا گروه توی شبکه های اجتماعی زدم. )

مـــــوفـــق و ســــربـــلـــند بـــــاشـــــیــــد.


نكته هاي تاپيك:
[SPOILER]
بسم الله

يا محمد ص

سلام به همه كاربران فرهيخته و بزرگوار.

همانطور كه در پست اول ميبينيم داداشمون اقا مسعود نوشته ديالوگ هاي ماندگار.

يعني شما بايد ديالوگ هاي بگذاريد كه ماندگار باشه . تاثير داشته باشه.

خب چند نكته بايد بگم.

1-ديالوگ ها با توجه به قانون سايت زده بشه.

2-ديالوگ ها ماندگار و تاثير گذار باشه.

3-از زدن ديالوگ هاي طنز كه بعضي هاشون بي خود بوده و تاثيري هم نداره خود داري بشه. در غيير اين صورت حذف ميشه.

4-از ديالوگ هاي زشت نا پسند و بي راهه كه باعث ميشه تاپيك به بي راهه بره خود داري كنيد.

5-تا ميتوانيد از ديالوگ هاي ايراني استفاده بشه .

6- ديالوگ هاي خارجي اگر گذاشتيد كه خود من هم يكي گذاشتم همانطور كه گفتم تاثير گذار باشه . در غيير اين صورت حذف ميشه.

از اينكه در تاپيك شركت ميكنيد و تاپيك را گرم نگه داشتيد تشكر ميكنم.

باور كنيد اين چند نكته بود كه گفتم تمامش هم با قانون سايت بوده . اين نكته هارو از دايي بپذيريد تا ممنون شما باشم.

در يك كلام ما مخالف زدن ديالوگ هاي ماندگار تاثير گذار نيستيم.و خوشحال هم ميشيم با اين ديالوگ هاي تاثير گزار.

موفق باشيد

ملتمس دعا

يا حق و يا علي ع
[/SPOILER]

فروش فیلم خارجی

با سلام
ببخشید در رابطه با فروش فیلم چهار سوال برای بنده پیش اومده . اگه ممکنه پاسخ بدید .
1 - بنده به یکی از دوستانم فیلم های هالیوودی میفروشم . البته بنده آدم معتقدی هستم و به دوستم دائما تذکر میدم که این فیلم ها دارای سکانس های نامناسب هست ولی در جواب میگوید گناهش گردن خودم . در این صورت آیا اگر دوستم آن سکانس های نامناسب را ببیند بر من هم گناهی نوشته میشود ؟
2 - اگر فروش فیلم مشکل دارد هزینه هایی که بابت فیلم گرفتم را باید چیکار کنم ؟ ( بخشی از پول صرف خرید دیسک خام شده و بخش دیگر با رضایت دوستم به من داده میشود )
3 - اگر فیلم را سانسور کنم و به او یا فرد دیگری دهم باز هم مشکلی دارد؟
4 - دادن فیلم خارجی به یک شخص در صورتی که پولی ازش نگیریم مشکلی دارد؟

تاپیک های دیگر را تا جایی که تونستم مطالعه کردم ولی به جواب نرسیدم
به دنبال پاسخ واضح هستم .
با تشکر

مرجع : آیت الله خامنه ای