ظاهر

سوال در مورد وِیژگی های ظاهری در جلسه دوم خواستگاری

با سلام

یک سوال داشتم به نظرتون آیا سوال پرسیدن در مورد جزییات ویژگی های ظاهری از دختر در جلسه دوم خواستگاری اشکال نداره؟
چون من به خواستگاری دختری رفتم (از همسایه های قدیمی مان هستند) و در جلسه خواستگاری با صحبت هایی که کردیم احساس کردم از نظر شخصیتی و فکری به هم نزدیک هستیم و باهاشون برای جلسه دوم و آشنایی بیشتر قرار گذاشتیم. ولی برام خیلی تعجب آور بود که از نظر ظاهری زیاد به خودشون نرسیدن و یک نمونه اش این بود دندون هاش کاملا نامرتبه. واقعا برام سواله با توجه به این که از نظر مالی مشکل ندارن چرا طی این مدت ارتودنسی نکرده که به هم ریختگی و نامرتب بودن دندون هاش درست بشه. به نظرتون چجوری بپرسم که بهشون بر نخوره؟؟ باتشکر

ملاک زیبایی در ازدواج چقدر مهم است؟ آیا برای زن و مرد متفاوت است؟

[="Black"]

حامی;663064 نوشت:

و غالبا صفات خوب و اخلاق نيك (سيرت) سبب مي شود صورت هم زيباتر جلوه كند براي همين بود كه ليلي براي مجنون زيبا بود ولي براي ديگر زياد تو دل برو نبود
اگر بر ديده مجنون نشيني به غير از خوبي ليلي نبيني
ولي نبايد ازدواج كرد به اميد اين كه بعدا علاقه ايجاد شود و بعد بچه دار شد به اميد اين كه علاقه بياييد و يا بچه دوم را به دنيا بياورند به اميد اين كه علاقه بياييد
از همان ابتدا بايد حداقل علاقه نسبي باشد و اين علاقه با مجاورت و شناخت عميق تر و پرورش صفات اخلاقي مثبت و اهداف مشترك، گذشت از خطاها و تقوا زياد مي شود
به عنوان نمونه: خداوند فرمود كسي كه ايمان داشته باشد و عمل صالح انجام دهد مهرش را در قلب ديگران مي اندازم

سلام
می خواستم سوال را در همین تاپیکی که این مطلب را نوشتید بپرسم دیدم زیاد ارتباطی به موضوع اصلی ندارد بنا بر این تاپیک جدیدی زدم.
زیاد از مشاورین شنیدیم که می گویند ظاهر مثلا همینقدر که به دل بشیند لازمه ازدواج است و ...
سوالم اینه که آیا تفاوتی بین زن و مرد در انتخاب زیبایی همسرشان هست؟ چون برخی می گویند مردان بیشتر بصری هستند.
یا نسخه کلی برای زن و مرد در زیبایی همسر یکی است ؟[/]

تفاوت یک کاسب مسلمان و یک کاسب غیر مسلمان ( در هدف و عملی )

سلام علیکم و رحمه الله و برکاته

کسبه و تجار غیر مسلمان و کافر عیار تجارتشان سوددهی است . آنها آمار و ارقام و نمودارهایی دارند که میزان سود و زیان را در آن میسنجند و تمام هم و غمشان در این جهت است.

کسبه مسلمان نیز عیارشان سود دهی است آنها هم آمار و ارقام دارند....

اولی حلال حرام ندارد ولی دومی دارد

اولی اخلاقیات را بخاطر جلب رضایت مشتری بکار میگیرد که همان سود محوری است
ولی
دومی چون حلال و حرام دارد و اخلاقیاتش بر مبنای دین است به سودش آسیب میرسد.

آیا این آسیب رسیدن ظاهری به سود هدف دیگری از کسب و تجارت در اسلام را میخواهد بیان نماید ؟

هدف اصلی کاسب و تاجر مسلمان از کسب و کار چیست ؟

باسپاس


کارشناس بحث : استاد

با اینکه ظاهر بودن خداوند مطلق است چه جایی برای ظاهر بودن مخلوق میماند

سلام
میدانیم که اسامی و صفات خداوند مطلق و بدون نقص هستند.
یکی از اسامی خداوند "ظاهر" میباشد. حال با توجه به اینکه ظاهر بودن خداوند مطلق است چه جایی برای ظاهر بودن مخلوق میماند؟ و این ظاهری که از مخلوق میبینیم در کنار ظاهر بودن خداوند چگونه تفسیر میشود؟
متشکر

برچسب: 

یک تناقض در اعتقادات شیعیان

از جمله بحثهای نهج البلاغه بحثهائی است درباره اینکه خداوند هم اول است و هم آخر، هم ظاهر است و هم باطن، البته این بحث مانند سایر مباحث مقتبس از قرآن مجید است و فعلا ما در مقام استناد به قرآن مجید نیستیم. خداوند اول است نه اولیت زمانی تا با آخریت او مغایر باشد، و ظاهر است نه بمعنی اینکه محسوس به حواس است تا با باطن بودن او دو معنی و دو جهت مختلف باشد، اولیت او عین آخریت، و ظاهریت او عین باطنیت او است.

«الحمد الله الذی لم تسبق له حال حالا، فی*** اولا قبل ان ی*** آخرا، و ی*** ظاهرا قبل ان ی*** باطنا... و کل ظاهر غیره باطن، و کل باطن غیره غیر ظاهر؛ سپاس خدای را که هیچ حال و صفتی از او بر حال و صفتی دیگر تقدم ندارد تا اولیت او مقدم بر آخریتش، و ظاهریت او مقدم بر باطنیتش بوده باشد. هر پیدائی جز او فقط پیداست و دیگر پنهان نیست و هر پنهانی جز او فقط پنهان است و دیگر پیدا نیست او است که در عین اینکه پیدا است پنهان است و در عین اینکه پنهان است پیدا است» (خطبه 65).

«لا تصحبه الاوقات، و لا ترفده الادوات، سبق الاوقات ***ه، و العدم وجوده، و الابتداء ازله؛ زمانها او را همراهی نمی کنند (در مرتبه ذات او زمان وجود ندارد) و اسباب و ابزارها او را کمک نمی کنند. هستی او بر زمانها، و وجود او بر نیستی، و ازلیت او بر هر آغازی تقدم دارد» (خطبه 186).