خبر

نظر شما درباره انتشار اخبار دردناک چیست؟

سلام. وقتتون بخیر.
من تو زمینه خبر و انتشار خبر فعالیت دارم.

میدونید که گه‌گاه خبرها یا عکس و فیلم‌هایی منتشر میشه که خیلی دردناک هستن. مثلا مرگ یک چهره سرشناس، فیلم سقوط یک فرد درون چاه و ...

با تجربه‌ای که کسب کردم، استقبال مردم از اینگونه اخبار زیاده و بازخورد این اخبار برای منتشرکننده خبر، خیلی خوبه !

اما وجدان من بهم میگه خوب نیست که از بدبختی و تلخی‌ها مردم، به فکر کسب شهرت و اعتبار و درآمد باشم!

اما از طرفی اکثر رقیب‌های من دقیقا برای کسب شهرت اعتبار درآمد، به انتشار چندین و چندباره این اخبار و مانور دادن روی آنها اقدام میکنن. یعنی سوءاستفاده میکنن !
چند وقت پیش یک چهره سرشناس ورزشی که فوت کرد، یکی از رقبا، با مانور روی این خبر کلی اعتبار و شهرت بدست آورد.

نظر شما چیه ؟ وجدانم بیش از حد بیداره ؟

اخبار تولید نرم افزارهای سایت در خبرگزاری ها >>لبخندها و دلخندها<<

بسم الله الرحمن الرحیم

عرض ادب و احترام خدمت تمام بزرگواران حاضر و غائب در سایت

ان شالله از این به بعد اخبار مربوط به اتفاقات خوب سایت مخصوصا انتشار نرم افزارهامون در خبرگزاری هاست.

زنگ اول برای اثر زیبا و مفید استاد حامی بزرگوار هست. انشالله پر خیر و برکت خواهد بود

بهترین خبری که دوست دارید الان بشنوید چیه؟

بسم الله الرحمن الرحیم

با سلام و عرض ادب و تبریک عید ولایت خدمت همه دوستان آن امام مظلوم

بهترین خبری که دوست دارین همین الآن الآن بشنوید چیه؟
بهترین خبری که دوست دارین همین الآن الآن بشنوید چیه؟
بهترین خبری که دوست دارین همین الآن الآن بشنوید چیه؟

✜✜✜ جوک قرن!!! ✜✜✜ پیام داعش برای حمله به حرم ائمه اطهار+عکس

[="Tahoma"]پیام داعش برای حمله به حرم ائمه اطهار

گروهک تروریستی داعش با ارسال پیامی به تروریست‌های خود، از آنان خواست تا برای تخریب ضریح مطهر امامان شیعه(عليهم السلام) آماده شوند.

سایت خبری "وردنا" عراق دراین‌باره نوشت، گروهک تروریستی داعش در ایالت فلوجه عراق، طی نامه‌ای تحت عنوان "آمادگی برای جنگ بزرگ" از اعضای خود خواست تا برای حمله به مرقد امامان شیعه(عليهم السلام) آماده شوند.


در این نامه که در یکم ماه رجب منتشر شده آمده است: "به زودی در زمین هیچ بتی که به غیر از خدا پرستیده شود، باقی نخواهد ماند.(!)
از شما می‌خواهیم برای ساعت صفر آماده شوید که به خدا سوگند، این همان غزوه بزرگ است."

گفتنی است داعش هیچ اطلاعاتی را در رابطه با زمان و نحوه حمله بیان نکرده است.

اما به نظر می‌رسد داعش به خوبی می‌داند که حمله به حرم مقدس ائمه اطهار در عراق به معنی پایان عمر این گروهک خواهد بود؛ و این قبیل پیام‌ها بیشتر برای تقویت روحیه شکست‌خورده عناصر این گروهک ارسال می‌شود.

منبع:جبهه جهانی مستضعفین[/]

:: فیلم لحظه دیدنی اعلام خبر شناسایی شهید به مادر شهید :: شهید سعید علی مددی

انجمن: 

بسم الله الرحمن الرحیم

فیلم لحظه دیدنی اعلام خبر شناسایی شهید به مادر شهید

شهید سعید علی مددی

[FLV]http://www.askdin.com/attachments/3006471855d1423029923-lahzeye-khaba-madare-shahid.mp4[/FLV]


وب، پیغمبری که باید اثبات کنیم به او ایمان آورده‌ایم!

[="Tahoma"][="Black"]ازدحام زیاد جمعیت کار حفظ تعادل را سخت کرده است. همینکه بتوانی در چنین موقعیت سرجایت بایستی شاهکار کرده‌ای چه برسد به اینکه یک دستت را هم بالا بیاوری. درون دوربین را هم که نمی‌بینی تا مطمئن شوی کادر را چگونه بسته‌ای و اصلاً از چه چیزی داری فیلم می‌گیری! صدا هم که هیچ... وسط آنهمه همهمه، همه جور صدایی روی فیلمت ضبط خواهد شد. از همه اینها گذشته، بغیر از تصویر برداران و عکاسان حرفه‌ای، کلی آدم دیگر هم مشغول فیلمبرداری هستند که آنچه تو در پی ضبط کردنش هستی را تا ساعاتی دیگر روی اینترنت قرار می‌دهند. پس اینهمه اصرار برای اینکه تو هم با موبایلت این لحظه‌ها را ثبت کنی چیست؟ راستی مگر تو نیامدی بودی برای بزرگداشت و تسلیت گفتن وهمدردی کردن و...؟ اصلا مگر تو همان عزاداری نبودی که از شدت اندوه حال خودت را نمی‌دانستی؟

مراسم تشییع جنازه مرتضی پاشایی از جهات مختلف مورد تحلیل و بررسی قرار گرفته است. اما حرف این نوشته پیرامون چیزی است که در تصویر می‌بینید. جمعیتی که هر کدام یک گوشی هوشمند را بالا آورده‌اند و مشغول ثبت تصویری مشترک شده‌اند. این تصویر که در این مراسم مورد توجه قرار گرفت، اتفاقی است که در خیلی از تجمعات می‌توان دید و از این رو با قاطعیت می‌توان از آن بعنوان یک عادت فراگیر بین نسلی از ایرانیان سخن گفت. نسلی که اهتمامی عجیب دارد به ثبت کردن همه لحظات و اهتمامی عجیبتر در به اشتراک گذاشتن آن لحظات. این اهتمام تا جایی است که در مورد بسیاری از افراد می‌توان از آن تعبیر به «بیماری» کرد. مگر بیماری چیزی جز فرایندی است که سایر فرایندهای مثبت را مختل کرده و انسان را دچار سختی و عذاب می‌کند؟ یکبار دیگر به تصویر نگاه کنید. آیا اصرار به ثبت تصویری ثابت که قطعا بعدا می‌توان آن را پیدا کرد، در این شرایط سختی ندارد و آیا فرآیندهای منطقی مثل همدردی و بزرگداشت را که طبیعتاً دلیل حضور در آن موقعیت است مختل نمی‌کند؟
مفهوم خبر خیلی وقت است تغییر کرده است. خبر با «نباء» که از همان اول و از اساس تفاوت داشت. اما این روزها خبر با آن خبری که در ژورنالیسم کلاسیک هم مورد نظر بود، فرق می‌کند. این روزها خبر اگر حتی کوچکترین اطلاعاتی را منتقل نکند چندان مهم نیست؛ حالا اینکه اساساً اطلاعات مفید باشد یا نباشد که هیچ (در اینجا می‌توان به تفاوت دانش با اطلاعات هم اشاره‌ای کرد که بماند، حتی به تغییر مفهوم «اهمیت» هم می‌توان گریزی زد که آن هم بماند)! سری به ستون پربیننده‌ها در سایتهای خبری بزنید. ببینید که چطور مطالبی پوچ، بی‌معنی و فارغ از هرگونه ارزش خبری در ستون پربیننده‌ترین مطالب جدی‌ترین سایت‌ها قرار گرفته‌اند ببینید که از نظر مخاطبان در فهرست «مهمترین» مطالب سایتهای خبری چه عناوینی باید قرار بگیرند. یعنی حتی مخاطب فرهیخته‌ای که برای «وبگردی» به سایتهای جدی و فرهیخته هم می‌رود، باز بیش از بقیه مطالب، روی مطالبی کلیک می‌کند که به احتمال نود درصد خودش هم از پیش می‌داند که در آن چیز بدرد بخوری پیدا نخواهد کرد و فوق فوقش لحظه‌ای سرگرم خواهد شد.
مفهوم خبر تغییر کرده است و دیگر تازگی، مجاورت، بزرگی، استثناء و همه چیزهایی که در کلاس‌های آموزش روزنامه‌نگاری بعنوان ارزشهای خبری یاد می‌دهند، تنها چیزهایی نیستند که در پر بیننده شدن یا نشدن یک خبر تاثیر می‌گذارند. وقتی خیلی از مخاطبان فضای وب، دنبال خواندن مطالبی هستند که هیچ ارزش خبری ندارد، طبیعی است که خود نیز در پی انتقال مطالب/ تصاویری باشند که هیچ ارزش خبری ندارد.

فراگیری سر و کار داشتن با فضای مجازی و وقتگذرانی در وب آداب و رسوم خاص خودش را به همراه آورده است. بالا رفتن نسبت زمانی حضور در فضای مجازی به حضور در دنیای واقعی کم‌کم باعث شده است تا نسبت اهمیت این دو نیز تغییر کند. یعنی اگر تا چندی پیش حضور در فضای مجازی بخشی از زندگی واقعی یک انسان نوعی بود، امروز حضور دردنیای واقعی و مناسبات آن فرعی بر اصل حضور در فضای مجازی است. البته برای خیلی‌ها این فرع هم هیچ دلچسب نیست و اگر مجبور نبودند برای برآورده‌کردن برخی احتیاجات واقعی خود در این فضا نفس بکشند، همین اندک را هم به دنیای واقعی اختصاص نمی‌دادند. تصویر کاریکاتوری‌اش می‌شود کسی که در اتاقی به هم ریخته زندگی می‌کند و چند وعده است که جز غذای حاضری چیزی نخورده اما مدام مراقب است که در وبلگ یا صفحه شبکه اجتماعی‌اش همه چیز مرتب و سر جای خودش باشد، و خدای نکرده سرعت اینترنتش پایین نیاید! این تصویر کاریکاتوری با شدت و ضعف در زندگی خیلی‌ها وجود دارد. بنابراین وقتی حضور در فضای مجازی اصل باشد، طبیعی است که آنچه اهمیت پیدا می‌کند رفتارهای یک نفر در فضای مجازی است. اگر اینگونه نگاه کنیم هیچ عجیب نیست اگر افرادی که در اینترنت خود را برای مرتضی پاشایی می‌کشتند و نوحه می‌خواندند و ناله سر می‌دادند، در دنیای واقعی و در مراسم تشییع بخندند و گپ بزنند و اصلاً رنگ و بویی از یک هوادار سوگمند و داغدار و عزیز از دست داده نداشته باشند. آنها عزیزشان را در فضای مجازی تشییع کرده‌اند و در آنجا اشک ریخته‌اند و به همه ثابت کرده‌اند که یک عزادار هستند. آنها اصلاً مگر جز در فضای مجازی نسبتی با مرتضی پاشایی داشته‌اند؟!

انسان نوعی مد نظر ما بیشتر وقت خود را در فضای مجازی می‌گذراند و طبق آنچه گفته شد زندگی واقعی خود را در آنجا دنبال می‌کند. او اگر به دنیای واقعی پا گذاشته و به مراسم تشییع یا ختم هنرمندی آمده، به دعوت فضای مجازی بوده است. اگر قاعده بر این بوده است که انسان برای رفع برخی نیازهای خود پا به فضای مجازی بگذارد، برای این انسان نوعی مدنظر ما قضیه بر عکس است و اگر هم به دنیای واقعی می‌آید فرصت را برای جمع کردن آذوقه برای فضای مجازی از دست نمی‌دهد. پس به او نباید خرده گرفت اگر زیر تابوت مرتضی پاشایی هم شماره رد و بدل کند و در گروه‌های وایبری عضو شود و عضو بپذیرد و البته متناسب با ملزومات این رفتارها تیپ زده باشد!
فضای مجازی او را قانع و از او دعوت کرده که بیاید زیر تابوت مرتضی پاشایی را بگیرد و طبیعی است که حالا بدنبال اثبات وفاداری خود به این دعوت کننده باشد. هویت خیلی‌ها به همین وفاداری گره خورده است.

بگذاريد راحت تر حرف بزنيم:
وب، پیغمبر این روزهاست و دارد پیغمبری می‌کند. لبیک گفتن به او اولین قدم است و نه آخرین قدم. کسی که به این پیغمبر ایمان می‌آورد باید وفاداری خود را ثابت کند. باید ثابت کند که آنقدر به او ایمان داشته است که فرامینش را اجرا کند. هویت مومنین به وب در این است که او نیز آنها را جزو پیروانش به حساب بیاورد. پس باید خود را به این پیغمبر ثابت کند. باید عکس بگیرد، فیلم بگیرد و روی وب بگذارد تا جزو امت این پیغمبر قرار بگیرد. تا ثابت کند که حتی در دنیای واقعی هم از دین این پیغمبر خارج نشده و دائم الذکر بوده است !
اینجا دیگر اهمیت ندارد که بقیه فیلم گرفته‌اند یا نه؛ اگر گرفته‌اند برای خودشان گرفته‌اند. فیلمها و تصاویر آنها، ثابت می‌کند که آنها مومن به وب هستند، و فیلمها و تصاویر او، دلیلی بر اثبات ایمان وی است. عبادت هر کس جای عبادت دیگری را نمی‌گیرد و هر کس باید به جای خودش عبادت کند! و طبیعی است که این عبادت قرار نیست به فضای مجازی سود برساند بلکه نفعش در جیب عبادت کننده می‌رود و او را در فضای مجازی به کمال می‌رساند. بنابراین آنچه این فیلمها نشان می‌دهند اصلاً اهمیت ندارد. اصلاً اهمیت ندارد این تصاویر چیزی به فضای مجازی اضافه می‌کنند یا اینکه تصاویری ثابت و «فاقد هرگونه ارزش خبری» هستند. تصاویر کج و معوج و صداهای نامفهوم و کادرهای ضد نور اصلاً چیزی از ارزشهای این فیلم کم نمی‌کنند. چون اصلا خود فیلم ارزشی ندارد، کسی که فیلم گرفته ارزش دارد! و او فیلم نگرفته مگر برای اینکه ثابت کند «من هم هستم»؛ من هم به دین و آیین شما هستم![/][/]

راه اندازی وب سایت خبرخوان خودکار با علم به احتمال کذب بودن بعضی از اخبار

با سلام
سایت های خبرخوان یا news aggregator دارای نرم افزاری هستند که به طور خودکار اقدام به جمع آوری آخرین مطالب و اخبار سایت های مختلف نموده و برای بازدیدکنندگان نمایش می دهد. حال سوال اینجاست که علی رغم اینکه در سیستم خبرخوان به صراحت به منبع اصلی هر خبر لینک داده شده (یعنی تقریباً حالت نقل قول از منبع اصلی دارد) و اعلام شده که صحت محتوای مطالب بر عهده منابع می باشد؛
1- راه اندازی یک چنین سایتی با توجه به اینکه بعضی از اخبار منتشره در سایت های خبری و خبرگزاری ها ممکن است کذب بوده و یا حاوی تهمت یا غیبت از فرد/گروه مؤمنی باشند، چه حکمی دارد؟
2- آیا اگر احیاناً مطلبی حاوی محتوای کذب/تهمت/غیبت بود و در سایت ما هم به صورت خودکار منتشر شد گناهی بر گردن ماست؟
3 - اگر کنترل و حذف اخبار مذکور به صورت دستی امکان پذیر بوده اما موجب زحمت و صرف وقت فراوان باشد، واجب است که این کار انجام شود؟

مرجع بنده آقای خامنه ای هستند.

تاپيك اخبار فرهنگي،قرآني:کمپین اینستاگرامی «من عاشق محمدم»

بسم الله
يا محمد ص
سلام به همه كاربران عزيز.
در اين تاپيك فقط و فقط خبر هاي فرهنگي قرآني گذاشته ميشه.
تا بتونم جديدترين خبر هارو اينجا ميگذارم.
قصد زدن اين تاپيك اينه كه براي هر خبري تاپيك جداگانه زده نشه و خبر ها در اينجا گذاشته بشه.
شما هم خبري داريد بگذاريد.
فقط فرهنگي قرآني
موفق باشيد
التماس دعا
يا حق و يا علي ع

مدیر گروه اخلاق مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی-بیان اهیمت جایگاه ماه رجب-

در گفت‌‌و‌گو با فارس مطرح شد
اهمیت ماه رجب نزد خداوند/ «لیلة الرغائب» یکی از سه شب برتر سال است
خبرگزاری فارس: مدیر گروه اخلاق مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی با بیان اهیمت جایگاه ماه رجب نزد خداوند و رابطه آن با شرط ورود به دروازه بندگی، نخستین شب جمعه ماه رجب که به «لیلة الرغائب» موسوم است را همپای شب قدر دانست.


حجت‌الاسلام والمسلمین سید حسن هاشمی جزی، مدیر گروه اخلاق مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی در گفت‌و‌گو با خبرنگار آیین و اندیشه فارس، با اشاره به اهمیت خاص ماه رجب، ابراز داشت: رجب یکی از سه ماه بزرگ عبادت و بندگی خداست، یعنی ماه رجب به ماه شعبان و بعد از آن به ماه مبارک رمضان منتهی می‌شود که این سه ماه الهی در عبودیت و بندگی بسیار مهم است، این که شروع ماه بندگی خداوند با ماه رجب است، نشان از جایگاه ممتاز این ماه در برابر ماه‌های دیگر دارد.
وی افزود: نکته دیگر درباره اهمیت ماه رجب این است که این ماه یکی از ماه‌های حرام است، همان طور که می‌دانید غیر از ماه رجب، ماه‌های ذی‌القعده، ذی‌الحجه و محرم نیز جز ماه‌های حرام به حساب می‌آیند، به طوری که این سه ماه به طور متوالی قرار گرفته‌اند، اما ماه رجب به طور جداگانه به عنوان ماه حرام محسوب می‌شود، لذا حکایت از اهمیت خاص رجب دارد.
حجت‌الاسلام هاشمی جزی با بیان اینکه ماه رجب نزد عرب جاهلی نیز از اهمیت خاصی برخوردار بوده است، اظهار داشت: عرب جاهلی در ماه رجب جنگ را حرام می‌دانست و به همین جهت در این ماه شمشیرها را روی زمین می‌گذاشتند و همه در امنیت کامل بوده است؛ چرا که می‌خواستند به عبادت و تجارت بپردازند.
وی با اشاره به حدیثی از امام صادق علیه‌السلام در باب اهمیت ماه رجب، ادامه داد: امام جعفر صادق علیه‌السلام می‌فرماید: «اول ماه رجب همان روزی است که حضرت نوح علیه‌السلام تمام مؤمنین و بندگان خدا و حیوانات را به کشتی راه داد»، همچنین امام یاران خود را به روزه گرفتن اول ماه رجب توصیه کردند.
مدیر گروه اخلاق مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی با تاکید بر اینکه شب اول ماه رجب مانند روز اول رجب دارای اهمیت ویژه‌ای است، بیان داشت: شب اول ماه رجب با شب‌زنده‌داری و روزش با روزه آغاز می‌شود، در این شب دعوت به بندگی توصیه شده است.
وی با اشاره به برخی از رویدادهای مهم ماه رجب، افزود: روز اول رجب، روز ولادت امام باقر علیه‌السلام و روز سوم رجب نیر شهادت امام علی النقی هادی علیه‌السلام قرار دارد، همچنین از اتفاقات مهم ماه رجب، اولین شب جمعه ماه رجب است که به «لیلة‌الرغائب» معروف است، روز دهم ماه رجب ولادت امام محمدتقی جواد الائمه علیه‌السلام و روز سیزدهم میلاد امام امیرالمؤمنین قرار دارد.
حجت‌الاسلام هاشمی جزی با اشاره به روز پانزدهم رجب سالروز وفات حضرت زینب سلام الله علیها، بیان داشت: روز هیجدهم ماه رجب روز وفات ابراهیم فرزند پیامبر اکرم (ص)؛ روز 25 ماه رجب شهادت امام موسی بن جعفر علیه‌السلام و روز 27 رجب نیز روز مبعث نبی مکرم اسلام(ص) است که نشان ‌دهنده این است که این ماه؛ ماه پر فضیلت و با برکتی است که بایستی به آن توجه شود.
*خواندن هزار مرتبه ذکر «لا‌اله‌الا‌الله»/ برتری عمره رجب بر ماه‌های دیگر
وی در خصوص اعمال مستحبی این ماه، ادامه داد: در طول ماه رجب خواندن هزار مرتبه دعای «اَسْتَغْفِرُ اللَّهَ ذَا الْجَلالِ وَالْأِکْرامِ مِنْ جَمیعِ الذُّنُوبِ وَالآثامِ» که «شیخ صدوق» آن روایت کرده، همچنین در روایات توصیه شده که هر کس در ماه رجب هزار مرتبه ذکر «لا‌اله‌الا‌الله» را بگوید، خداوند صد هزار حسنه برای او می‌نویسد و صد کاخ بهشتی به او عنایت می‌کند.
مدیر گروه اخلاق مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی با اشاره به دعای «یا مَنْ اَرْجُوهُ لِکُلِّ خَیْرٍ وَآمَنُ سَخَطَهُ عِنْدَ کُلِّ شَرّ» امام صادق علیه‌السلام پس از هر نماز در ماه رجب، ابراز داشت: در این ماه شریف زیارت اباعبدالله الحسین علیه‌السلام در آغاز و میانه‌‌ این ماه بسیار سفارش شده است، گر چه در هر روز بسیار پر برکت است، همچنین در این ماه، «ایام البیض» یعنی سیزدهم تا پانزدهم ماه، اعمال بسیار با فضیلتی خصوصاً اعمال ام داوود در بعدازظهر روز پانزدهم رجب سفارش شده است.
وی صدقه دادن در این ماه را از دیگر اعمال مستحبی برشمرد و افزود: انجام حج عمره در ماه رجب بسیار سفارش شده است، به طوری که عمره رجبیه از با فضیلیت‌ترین عمره‌ها محسوب می‌شود و در این ماه مسجدالحرام مملو از جمعیت است، حال اگر کسی نتوانست به حج عمره در ماه رجب برود، زیارت امام رضا علیه‌السلام که به «زیارت رجبیه» معروف است، توصیه شده است.
*«لیلة الرغائب» یکی از سه شب برتر سال/ نماز 12 رکعتی در اولین شب جمعه ماه رجب
حجت‌الاسلام هاشمی جزی با اشاره به اولین شب جمعه ماه رجب، اظهار داشت: یکی از سه شب مهم سال «لیلة‌الرغائب» است؛ یعنی بعد از شب قدر و شب نیمه شعبان، «لیلة‌الرغائب» جایگاه بسیار درخشانی دارد و این شب، همان شبی است که پیامبر(ص) درباره آن فرموده است: «در آسمان‌ها جنبش و خروش خاصی هست و فرشتگان الهی به دعا و مناجات مشغول می‌شوند»، لذا در روز پنج‌شنبه اولین ماه رجب روزه توصیه شده و در شامگاه آن بین نماز مغرب و عشا، 12 رکعت نماز دو رکعتی گذارده می‌شود.
*دروازه بندگی خدا از امام علی(ع) به رسول (ص) و از پیامبر(ص) به خدا
وی ادامه داد: به عبارتی دیگر 6 تا نماز 2 رکعتی که در هر رکعت بعد از «حمد»، سه مرتبه «سوره قدر» و 12 مرتبه سوره «توحید» بایستی خوانده شود، بعد از اینکه نماز تمام شد، این‌گونه خطاب ‌دهد: «اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی‏ مُحَمَّدٍ النَّبِیِّ الْأُمِّیِّ وَ عَلی‏ آلِهِ» سپس به سجده رود و 70 مرتبه این ذکر را بگوید: «سُبُّوحٌ قُدُّوسٌ رَبُّ الْمَلائِکَةِ وَالرُّوحِ» بعد از سجد بلند ‌شود و بگوید: «رَبِّ اغْفِرْ وَارْحَمْ وَتَجاوَزْ عَمَّا تَعْلَمُ اِنَّکَ اَنْتَ العَلِیُّ الْعَظیمُ»، آن گاه به سجده رود و 70 مرتبه ذکر‌« سُبُّوحٌ قُدُّوسٌ رَبُّ الْمَلائِکَةِ وَالرُّوحِ» را بخواند.
مدیر گروه اخلاق مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی با بیان اینکه نماز «لیلةالرغائب» مقدمه‌ای برای تجهد و شب زنده‌داری است،‌خاطرنشان کرد: ماه رجب، ماه خدا و ماه امیرالمؤمنین علیه‌السلام نامیده شده است، اینکه خداوند ماه رجب، ماه شعبان و ماه رمضان را کنار هم قرار داده است، بی‌حکمت نبوده، در واقع این سه ماه برای رسیدن انسان به خداست که مراتب درجات کمال در ماه رمضان را درک ‌کنند.
وی افزود: رجب، ماه امیرالمؤمنین(ع)، ماه شعبان؛ ماه رسول اکرم(ص) و ماه رمضان؛ ماه خداست، پس دروازه بندگی خدا از امام علی(ع) به رسول اکرم(ص) و از رسول اکرم(ص) به خدا منتهی می‌شود
منبع

با حضور آیت‌الله صافی گلپایگانی؛ نرم افزار جدید جامع الأحادیث رونمایی شد


[="Blue"][="Red"]در مراسمی با حضور اندیشمندان، استادان، طلاب و فضلای حوزه علمیه نرم افزار جدید جامع الأحادیث با سخنرانی حضرت آیت‌الله صافی گلپایگانی در مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی رونمایی شد.[/]

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، در طلیعه میلاد نورانی پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و تقارن آن با ایام پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، مراسم رونمایی از نرم‌افزار «جامع الأحادیث 5/3» با حضور اندیشمندان، استادان، طلاب و فضلای حوزه علمیه و سخنرانی حضرت آیت‌الله لطف‌الله صافی گلپایگانی از مراجع تقلید صبح امروز در مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی برگزار شد.

بر اساس این گزارش، این کتابخانه روایی که فرهنگ جامع روایات رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم و اهل بیت علیهم السلام به شمار می‌رود، به ‌شایستگی مسیر تحقیق در منابع حدیثی شیعه را هموار ساخته و برگی زرین به کارنامه پر افتخار این مرکز افزوده است.

این گزارش حاکی است، هدف از تولید نرم ‏افزار «جامع الأحادیث 5/3 » عرضه مجموعه کاملى از مصادر حدیثى شیعه به همراه ترجمه‏ ها و شرح‏ هاى نگاشته شده بر این مصادر است.

ویژگی های ممتاز این نرم افزار که در برگیرنده تعداد قابل توجهی از کتب و مصادر روایی شیعه است، شامل افزودن برخى از منابع روایى جدید، افزودن شروح روایى به ‏ویژه حجم وسیعى از شروح کتب اربعه، افزودن برخى قابلیت‏هاى فنى نوین از قبیل انتقال به محیط Word و نمایش چند سندى کتب و نتایج جستجو و افزودن مقدمه ‏ها و مؤخره هاى کتاب ها از جمله قابلیت‌های این نرم افزار است.

مشابه ‏یابى روایات، بازسازى اسناد، تغییر اندازه صفحه نمایش تا شفافیت 024، انتقال مطالب به صورت مستقیم به پرونده ‏هاى word، نمایش هم‏زمان و مرتبط متن با ترجمه ‏ها و شروح، جستجو از طریق ریشه کلمات، ساده ‏سازى محیط جستجو، امکان چند سندى در نمایش و جستجو، استفاده از فهرست گزینشى براى جستجوى سریع در عناوین فهرست کتب، اضافه شدن قابلیت جستجوى برخط( Find ) در قسمت‏هاى مختلف، افزایش قابل توجه کتابهاى لغت و نمایش یا عدم نمایش اعراب و سرصفحه و پاورقی از جمله قابلیت‏هاى جدید این برنامه‏ است.

لوح فشرده «جامع‌الاحادیث 5 / 3»، حاوی متن کامل 427 عنوان کتاب در 1142 جلد از منابع روایی شیعه به همراه ترجمه و شرح است که به سه زبان عربی، انگلیسی و فارسی عرضه شده است.

در نسخه پیشین، کاربران و محققان با 393 عنوان کتاب در قالب 963 جلد کتاب و از امکانات محدودتری برخوردار بودند، اما در نسخه جدید سعی شده است علاوه بر تنوع ابزار پژوهشی به منابع و غنای آن افزوده شود.

ادعیه و زیارات، اخلاق، تاریخ، تفسیر، جوامع حدیثی، فقه، فضایل، کلام و رجال همراه با مشاهده ترجمه‌ها و شروح در کنار متن کتاب اصلی از جمله مطالب این نرم‌افزار مذهبی محسوب می‌شوند. بازسازی سند احادیث اربعه و وسائل‌الشیعه مشتمل بر تحویل، تعلیق، عطف، ضمیر از جمله موارد افزوده شده در این نسخه است.

ارائه اطلاعاتی ارزشمند درباره کتب، مؤلفان و نسخه‌شناسی متون برنامه از دیگر بخش‌های این لوح است و کاربران می‌توانند ذخیره دامنه‌های تعریف شده از سوی خود را در سه محیط «نمایش»، «جست‌وجو» و «آیات در کتب»، همچنین متن کامل 10 دوره لغت‌نامه عربی و فارسی در 62 جلد با قابلیت جست‌وجو را در این لوح فشرده، دسترسی داشته باشند.

لازم به ذکر است، کاربران می توانند جهت تهیه این برنامه یا تعویض نسخه های قبلی خود به مراکز فروش و نمایندگی های مرکز در سراسر کشور مراجعه کنند.

گفتنی است، تعویض نرم افزارهای جامع الاحادیث 5/2 و گنجینه روایات با جامع الاحادیث 5/3 با 70% تخفیف صورت می گیرد و تعویض نرم افزار جامع الاحادیث 3 با جامع الاحادیث 5/3 در صورت ارائه اصل نسخه قبلی به ازای دریافت 5000 ریال صورت می گیرد.[/]
منبع
تصاویر