وبسایت

راه اندازی سایت مشابه برای گرفتن ترافیک از موتورهای جستجو

سلام
یک سایت دولتی هست که چون در اینترانت داخلی ایران راه اندازی شده موتورهای جستجوگر اینترنتی معروف خارجی مثل گوگل نمی توانند محتوای آن را ایندکس کنند و از آن جا که تعداد قابل توجهی از کاربران این سایت (به علت ضعف مهارت کاربری اینترنت) هر بار که قصد مراجعه به این سایت را دارند در گوگل اسم یا آدرس سایت یا عبارات مرتبط خاصی را برای ورود به آن سایت جستجو می کنند، معمولاً در نتایج جستجو لینک وبسایت های دیگری را پیدا می کنند که به آن سایت اصلی لینک داده اند یا در مورد آن سایت اصلی مطلبی دارند. گاهی اوقات این سایت ها مستقیما به آن سایت اصلی لینک داده اند و گاهی هم کاربر ناچار به ادامه جستجو و امتحان گرفتن لینک دیگری می کند.
موضوع فوق مورد توجه من هم قرار گرفت و تصمیم گرفتم با راه اندازی سایتی با دامنه ای مشابه آدرس سایت اصلی و با به کارگیری تکنیک های سئو این گروه از کاربران از طریق موتورهای جستجو وارد سایت من شوند تا ترافیک سایتم بالا رود و بعداً بتوانم با گرفتن تبلیغات بنری درآمدزایی کنم. البته در صفحات داخلی سایتم لینک هایی به سمت آن سایت اصلی هم هست و کاربران از این طریق می توانند وارد آن سایت اصلی شوند. همچنین سعی کرده ام یک سری مطالب آموزشی مرتبط با نحوه کاربرد آن سایت اصلی را هم در بین مطالب سایتم منتشر کنم.
با توجه به توضیحاتی که ارائه کردم می خواهم بدانم اولاً حکم شرعی اصل راه اندازی این وبسایت که مشابه سایت اصلی است و به سوی آن دلالت می کند چیست؟ و ثانیاً اگر درآمدی از طریق آن حاصل شود حلال است یا خیر؟
مرجع تقلید بنده هم آقای خامنه ای هستند.

راه اندازی وب سایت خبرخوان خودکار با علم به احتمال کذب بودن بعضی از اخبار

با سلام
سایت های خبرخوان یا news aggregator دارای نرم افزاری هستند که به طور خودکار اقدام به جمع آوری آخرین مطالب و اخبار سایت های مختلف نموده و برای بازدیدکنندگان نمایش می دهد. حال سوال اینجاست که علی رغم اینکه در سیستم خبرخوان به صراحت به منبع اصلی هر خبر لینک داده شده (یعنی تقریباً حالت نقل قول از منبع اصلی دارد) و اعلام شده که صحت محتوای مطالب بر عهده منابع می باشد؛
1- راه اندازی یک چنین سایتی با توجه به اینکه بعضی از اخبار منتشره در سایت های خبری و خبرگزاری ها ممکن است کذب بوده و یا حاوی تهمت یا غیبت از فرد/گروه مؤمنی باشند، چه حکمی دارد؟
2- آیا اگر احیاناً مطلبی حاوی محتوای کذب/تهمت/غیبت بود و در سایت ما هم به صورت خودکار منتشر شد گناهی بر گردن ماست؟
3 - اگر کنترل و حذف اخبار مذکور به صورت دستی امکان پذیر بوده اما موجب زحمت و صرف وقت فراوان باشد، واجب است که این کار انجام شود؟

مرجع بنده آقای خامنه ای هستند.