حضرت فاطمه سلام الله علیها

حضور همسر ابوبکر در غسل حضرت زهرا سلام الله علیها!

مولوی عبدالحمید گفته  همسر ابوبکر یعنی اسماء بنت عمس در غسل حضرت زهرا سلام الله علیها شرکت داشته  اولا: این حرف صحیحه ثانیا: چرا اسماء با ابوبکر ازدواج کرده  ثالثا: چرا حضرت علی علیه السلام او را شب غسل دادن راه داده

ܓ✿طرح حفظ خطبه کوثرܓ✿

بسم الله الرحمن الرحیم


منبع و متن عربی حدیثی پیامبر اعظم صلی الله علیه و آله و سلم در شأن حضرت زهرا سلام الله علیها

با سلام

لطفا منبع و متن عربی بهمراه ترجمه حدیث زیر را بگذارید . سپاس

حضرت رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم فرمودند : من از سینه فاطمه بوی بهشت را استشمام میکنم .

تکیۀ أمّ أبیها حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها

[="Tahoma"][="Navy"]بسم الله الرحمن الرحیم

به مناسبت ایام فاطمیه و ایام سوگواری برای عصمت کبرای الهی،حجت خدا بر دیگر حجج،حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها،این تاپیک ایجاد شده و اختصاص به وجود مقدس و مطهر ایشان دارد.:Gol:
[/][/]

☀☀☀ فاطمه عليها السلام، هنوز هم غريب است! ☀☀☀


به نام علی اعلی

براي معرفي کردن حضرت زهرا عليها السلام نبايد فقط زن امروز را مخاطب قرار دهيم؛ بلکه بايد دايره را کمي وسيع‌تر بگيريم و او را براي انسان‌هاي همه دوران‌ها معرفي کنيم. چون او نه فقط براي زن‌ها، که براي همه انسان‌ها، الگوست. فاطمه عليها السلام همان علي عليه السلام است در فرم زنانه. حضرت زهرا عليها السلام پيامبر نبودند؛ ولي پيامبرانه زندگي کردند، پيامبرانه انديشيدند، پيامبرانه موضع گرفتند، و پيامبرانه از دنيا رفتند.

زندگي فاطمه عليها السلام را تنها به جريان در و ديوار و سقط شدن بچه محدود کردن، ظلم به ايشان است. با اين که آن حضرت عمرش کوتاه بود و فرصتي نداشت که خودش را نشان بدهد، ولي عمر با برکتي داشت. مثل يک سي‌دي فشرده با هزاران صفحه مطلب. فاطمه عليها السلام عمري کوتاه کرد؛ ولي هزاران صفحه معرفت از او به جا مانده است. تمام صحبت‌هايي که از او به جا مانده و در طول تاريخ، سانسور نشده، به اندازه يک جزوه هم نيست؛ اما ما با اکثر آن هم آشنا نيستيم. آن‌قدر که فاطمه فاطمه مي‌گوييم، نمي‌توانيم دو جمله از آن حضرت نقل کنيم.

جمله‌هايي که از حضرت به جا مانده، بسيار متعالي است و متفکران مي‌توانند از آن عبارات، نتيجه گيري‌هاي بزرگ تربيتي و اخلاقي بکنند. در حوزه معرفت و علم، در حوزه سياست، در حوزه اقتصاد و حقوق مي‌توان از احاديث آن حضرت، نتيجه گيري‌هاي خوبي کرد. سفره‌اي است که پهن شده، ولي کسي نيست که کنار سفره بنشيند و درست استفاده کند.

ما هنوز نابالغيم. بايد نسل‌هاي بالغي برسند که بتوانند بفهمند چطور با اين انوار مقدس الهي روبرو شوند و از آنها دانش بياموزند. براي فراگرفتن علوم اهل‌بيت، يک حدي از بلوغ لازم است؛ اما ما مثل بچه‌اي هستيم که در بزرگترين کتابخانه عالم ـ که ميليون‌ها جلد از بهترين کتاب‌ها در آن قرار دارد ـ رها شده است و اصلاً نمي‌فهمد که اين‌ها چيست. اگر وقتي از کتابخانه بيرون مي‌آيد، از او سؤال کني چه ديدي، مي‌گويد: «سالنش خوب بود، ولي در آن نمي‌شود فوتبال بازي کرد!» اين برداشت او از آن کتابخانه است. او نمي‌داند که نتيجة تحقيقات ميليون‌ها متفکر بزرگ، از شرق و غرب عالم، از ازل تا آن روز، همه و همه در آن سالن جمع بوده است. آن کودک نابالغ هيچ کدام از آنها را نمي‌بيند. رابطة ما هم با اهل‌بيت عليه السلام، همين طوري است. مثل بچه‌اي که وارد بزرگترين کتابخانه عالم مي‌شود و وقتي بيرون مي‌آيد مي‌گويد به درد نمي‌خورد. راست هم مي‌گويد، چون اين همه کتاب به درد او نمي‌خورد.

فاطمه عليها السلام هنوز هم غريب است؛ چون همه برداشت ما از فاطمه عليها السلام مسأله بين در و ديوار بودن اوست. اين مسأله اتفاق جانگدازي بود و ما بايد هميشه داغدار آن باشيم؛ ولي حضرت فاطمه عليها السلام که فقط اين نيست. اين جريان، بخش بسيار کوچکي از زندگي و شخصيت اوست.

براي الگو شدن انسان‌هاي بزرگي مثل فاطمه عليها السلام، لازم نيست آنها را پايين بکشيم تا هم‌قد ما بشوند. بعضي فکر مي‌کنند براي اين که پيامبران يا اولياي خدا بتوانند براي ما الگو باشند، بايد آنها را از مقام والايي که دارند پايين بکشيم؛ و اِلاّ اگر خيلي بالا باشند به درد الگو شدن نمي‌خوردند. اين اشتباه است. همه چيز آنها با ما فرق مي‌کرد. نگاهشان به عالم، نگاهشان به خودشان، نوع تصميم گيري‌هاي آنها، انگيزه‌هاي آنها.... اگر قرار باشد آنها هم مثل ما باشند، چرا بايد آنها معلم ما شوند؟ ما معلم آنها مي‌شديم!

لذا نبايد آنها را آن‌قدر پايين بکشيم که هم‌قدّ ما شوند. از آن طرف، نبايد به آنها آنقدر انتزاعي نگاه کنيم که نفهيم براي «فاطمي بودن» چه بايد کرد. هر دو نگاه، غلط است.

درخشندگي فاطمه عليها السلام در تاريخ خيلي کوتاه بوده است؛ اما بعضي‌ها نگويند اين درخشندگي کوتاه او در طول تاريخ براي الگو شدنش کافي نيست. اگر کسي در يک بيابان تاريک گرفتار شود، درخشش يک لحظه‌اي نور هم کافي است تا او جهت صحيح را پيدا کند. عمر فاطمه عليها السلام هر چند کوتاه بود، اما کافي بود. ابعاد مختلف او را نگاه کنيد. برخي ابعاد زندگي او را اصحاب درجه يک پيامبر صلي الله عليه و آله و سلم مثل سلمان حکيم نقل کرده‌اند.

براي شناخت آن حضرت، اين جريان کافي است که شب ازدواجش، در حالي که بهترين لباسش را پوشيده بود و خانمي آمد و ابراز نياز کرد و گفت: «من لباس مناسبي ندارم. امشب شب شادي شماست، به فکر من هم باشيد.» آن حضرت لباس عروسي را از تن بيرون آورد و لباس عادي خود را پوشيد. آن وقت، لباس عروسي‌اش را تقديم آن زن کرد. و با تمام سخاوتش به او گفت: «ببخشيد که من چيزي بهتر از اين ندارم» و بعد، با لباس عادي به خانه شوهرش علي رفت.

پيامبر که آمد، ديد لباس عادي بر تن اوست. فرمود: «دخترم! لباس عروسي‌ات کجاست؟» فاطمه عليها السلام گفت: « پدر! من هرچه کردم ديدم نمي‌توانم اين لباس را بپوشم در حالي که يک انسان به اين لباس محتاج است.» پيامبر صلي الله عليه و آله و سلم فرمودند: «آيا او را مي‌شناختي؟» حضرت پاسخ دادند: «نه.» پيامبر فرمودند: «پدر و مادرم فداي تو.»

هر چند زندگي حضرت زهرا عليها السلام سرشار از اين موارد است، ولي آيا همين يک مورد، همان نوري نيست که در تاريکي مي‌درخشد؟ اگر جامعه ما به همين يک جريان عمل کند، مي‌تواند نتايج اجتماعي و اقتصادي خوبي بگيرد.

يا مثلاً امام حسن عليه السلام روايت کرده است: «وقتي کودک بودم، مي‌ديديم که مادرم شب‌ها بلند مي‌شود و عبادت مي‌کند. گاهي فکر مي‌کرد، گاهي ذکر مي‌گفت و گاهي اشک مي‌ريخت و براي ديگران دعا مي‌کرد، ديگراني که نمي‌دانستند مادرم هر شب براي آنها دعا مي‌کند. از بس ايستاده دعا مي‌کرد، پاهايش ورم کرده بود. منتظر مي‌شدم تا براي خودمان هم دعا کند، اما وقتي همه را دعا مي‌کرد، تنها مي‌گفت: خدايا! به خاطر عظمت خودت ما را ببخش. يک بار وقتي دعاي مادرم تمام شد، به او گفتم: شما اين همه سرپا مي‌ايستي و براي همه، حتي دشمنانت، دعا مي‌کني، ولي براي خودت، در آخر دعاهايت، دعا مي‌کني؟ مادرم در جواب فرمود: الجار ثم الدار؛ اول براي ديگران بعد براي خود.» اين طور کارهاي حضرت زهرا عليها السلام الگوست. براي مرد و زن امروز و ديروز و فردا، براي زن و مرد شرق و غرب عالم.

هم چنين سلمان نقل مي‌کند که در اوج قدرت رسول‌الله صلي الله عليه و آله و سلم، فاطمه عليها السلام را ديدم که از خانه بيرون آمد. در حالي که چادري تميز ولي کهنه بر سر داشت. با خودم فکر کردم که دختر قيصر و کسري لباس‌هاي زربافت مي‌پوشند، ولي دختر رسول خدا ـ که همه چيز در اختيار پدرش است ـ اين طور زندگي مي‌کند. همين طور که با خودم داشتم فکر‌ مي‌کردم، زهراي مرضيه عليها السلام به من فرمود: «سلمان! معيار ارزش‌هاي ما با قيصر و کسري فرق مي‌کند. چيزهايي براي آنها خوب است و براي ما خوب نيست. معيارها و ملاک‌ها و نگاه‌هاي ما با آنها فرق مي‌کند.» اصلاً حضرت زهرا عليها السلام آمده است تا همين را به ما بياموزند که ملاک‌هايمان را عوض کنيم.

شما آن همه تواضع و محبت و تعهد اجتماعي فاطمه عليها السلام را ببينيد؛ اولاً در برابر خانواده‌اش و ثانياً در برابر جامعه. او اگر فريادي زده، اعتراضي کرده، اشکي ريخته، خطبه‌اي خوانده و قهري کرده، همه اين‌ها براي دفاع از حقيقت و عدالت بوده است، براي دفاع از انسان بوده است؛ نه دفاع از حق شخصي خودش. اگر نام فدک را مي‌آورد، اگر نام علي را مي‌آورد، به اين معنا نيست که باغ من را پس بدهيد، رياست شوهر من را پس بدهيد. اصلاً اين حرف‌ها نبوده. خودشان در سخنراني معروفشان در مسجد پيامبر مي‌فرمايند: «اي مردمي که به سوي گفتار باطل مي‌شتابيد، چشم بر زشتي‌ها مي‌بنديد، هرچه پيش مي‌آيد را توجيه مي‌کنيد، آنچه نمي‌خواهيد ببينيد نمي‌بينيد، هرچه نمي‌خواهيد بدانيد نمي‌دانيد، هرگاه مي‌خواهيد چشم‌هايتان را بر حقيقت مي‌بنديد و هرگاه نمي‌خواهيد نمي‌بنديد، آيا اين قرآن، کتاب تفکر نيست؟»

درد فاطمه عليها السلام اين‌هاست. ايشان در ادامه مي‌فرمايند: «مشکل شما اين است که نمي‌توانيد بر اساس قرآن و معرفت قرآني داوري کنيد. يا نه، مشکل شما مشکل معرفتي و ندانستن نيست؛ مشکلي ديگر داريد و آن، اين است که بر دل‌هاي شما مهر خورده است. رفتار زشت شما، قلب‌هايتان را سياه کرده و مانع تصميم‌گيري درست شما شده است. مي‌دانيد حق چيست ولي نمي‌توانيد به احترام حق به پا خيزيد. چرا نمي‌توانيد؟ زيرا نمي‌خواهيد! وقتي عمل زشتي تکرار شود، روز به روز قدرت ديدن، شنيدن و تشخيص، از آدمي، بيشتر سلب مي‌شود. پس آنگاه که ماه به ماه و روز به روز، فاسدتر مي‌شويد، ديگر کلمات خداوند نيز درد شما را درمان نخواهد کرد. آيات خدا را مي‌شنويد ولي وحي صريح خدا را نادرست تأويل مي‌کنيد...»
اين‌ها درد فاطمه عليها السلام است. در روايت است که ايشان رو به قبر پيامبر مي‌کرد و با اشک و با صدايي بلند ـ که همه مردم مي‌شنيدند ـ فرمودند: «پدر! اي آخرين سفير خداوند! کينه‌هايي که پنهان شده بود پس از تو سر باز کرد؛ کاش پيش از تو رفته بودم.»

فاطمه عليها السلام يک شخصيت اسلامي است، او فقط يک شخصيت شيعي نيست. بسياري از اهل سنت، براي حضرت فاطمه عليها السلام احترام کامل قائلند و در منابع روايي مهم آنها، وجوب اين احترام آمده است. آقاي بخاري در کتاب «صحيح» خود از پيامبر اکرم صلي الله عليه و آله و سلم نقل مي‌کند: «هرکس فاطمه را به خشم آورد، من را به خشم آورده است» يا حاکم نيشابوري ـ که از بزرگان اهل سنت است ـ در کتاب «مستدرک» از قول پيامبر نقل مي‌کند: «فاطمه! خدا با خشم تو به خشم مي‌آيد و با شادي و رضايت تو راضي مي‌شود.»

بعضي‌ها با خواندن اين حديث ـ که هم شيعه و هم اهل سنت آن را نقل کرده‌اند ـ اين طور برداشت مي‌کنند که خداوند خودش را با فاطمه عليها السلام تطبيق داده است و شايد به ذهن کسي بيايد که پيامبر دارد لطفي در حق دخترش مي‌کند و شايد همه پدرها در مورد دخترشان بگويند که هر کس دختر مرا اذيت کند، مرا اذيت کرده است. اين برداشت، کاملاً غلط است. پيامبر اکرم صلي الله عليه و آله و سلم مي‌خواهد اين نکته را بگويد که فاطمه عليها السلام فاني در خداست، فاطمه عليها السلام سکوتش براي خداست، فريادش براي خداست، لبخند و خشمش، صلح و قهرش...، همه و همه براي خداست. اصلاً اين حديث مي‌گويد که فاطمه، چيزي نيست جز ارادة خداوند.

در اين صورت، اگر ما نتوانستيم بفهميم راه خدا از کدام سمت است، مي‌توانيم از روي رفتار فاطمه عليها السلام و از روي خشم و شادي فاطمه عليها السلام آن را بفهميم. اگر معني حديث، غير از اين باشد، اشکالات زيادي به آن و حتي به خود پيامبر وارد مي‌شود که نعوذ بالله شما داريد با دين خدا بازي مي‌کنيد و مي‌خواهيد بگوييد ما براي حق و باطل، حساب و کتابي نداريم. هر جا که فاطمه عليها السلام خوشش بيايد، حق است و هرجا فاطمه عليها السلام بدش بياد، باطل است. معناي صحيح روايت، اين است که پيامبر مي‌فرمايد: «فاطمه جان! تو آنقدر محو در رضايت خداوند هستي، و به قدري حرکات و احساسات تو کنترل شده و الهي و اصولي است که اصلاً‌ شادي و غمت هم الهي است و از روي جهل و اشتباه و تعصب شخصي نيست. موافقت و مخالفت تو از سر نفس و عواطف شخصي نيست؛ بلکه بر اساس ضوابط الهي است. به همين خاطر، رضايت تو رضايت خداوند است؛ چون تو غير از خدا چيز ديگري نمي‌خواهي. بنابر اين وقتي تو موضعي مي‌گيري، يعني اين موضع، موضع خداست. اگر تو در مسأله‌اي شادي کني، معلوم مي‌شود که خداوند از آن مسئله، راضي است.»

اين است رمز آن که خدا با غضب فاطمه به خشم مي‌آيد و با رضاي او، راضي مي‌شود...
سخنرانی دکتر حسن رحیم پور ازغدی
منبع

مساله این است: چگونه امروز زن مسلمان بودن!

[="DarkSlateBlue"]به نام علی اعلی

قسمتی از نوشته استاد دکتر علی شریعتی درباره شخصیت حضرت فاطمه(س) و نسبت او با زن مسلمان امروز:

«وقتی پیامبر اسلام می‌گوید فاطمه یکی از چهار زن بزرگ جهان است، وقتی که در برابر همه رنجها و پریشانی‌ها و همه غمهای زندگی فاطمه، پیغمبر به او تسلی می‌دهد که «نمی‏خواهی بانوی همه زنان جهان باشی؟» اینها تعارف نیست که یک مرد به دخترش می‌گوید! پیغمبر چنین تعارفها را ندارد!... وقتی می‌گوید تو می توانی بانوی همه زنان جهان باشی، به معنای این نیست که تعارف کرده باشد و هم به معنای آن نیست که برای پیروان خود یک بت ساخته باشد که فقط او را بپرستند و یک معبود که ستایشش کنند و یک ممدوح که فقط مدحش را بگویند و یا یک قربانی که فقط عزاداری کنند؛ بلکه به عنوان یک سرمشق او را بشناسند و از روی زندگی‌اش درس بیاموزند و عمل کنند. این به معنای «سیده‌ زنان عالم» است.

چگونه می‌توان آموخت؟ آنچه می‌خواهم بگویم درس آموختن از این شخصیت است. وقتی که مثلا مساله فدک در زندگی فاطمه مطرح است باید دید از آن چه می‌توان آموخت؟ من قبلا گفته‌ام تکیه حضرت فاطمه برای پس گرفتن فدک فقط کوششی برای باز گرفتن یک مزرعه کوچک نیست. اینقدر نباید دعوت فاطمه و مبارزه فاطمه را کوچک کرد و تحقیر کرد. برای اینکه مبارزه برای پس گرفتن فدک، و اعلان غصب فدک بطور مداوم به عنوان نشان دادن نشانه‌ای و مظهری از غصب و انحراف در ر‍ژیم حاکمی است که فاطمه با آن مخالف است.

این یک نمونه سیاسی است برای نشان دادن همیشگی رژیمی که الان روی کار آمده و علی‌رغم تمام توجیهات دینی و وجهه‌های اصحاب، بر اساس حق و عدل و قانون و اسلام عمل نکرده است و نمونه‌اش فدک، که اگر یک تومان هم باشد، بزرگترین ارزش را دارد.... امروز نه فدک است و نه این تصادم هست و نه انتخابات سقیفه. خیال نکنید که یک موضوع تاریخی است، نه. این موضوعات زنده است و باید تکرار بشود، اما نه به عنوان موضوعات تکراری تاریخ که هر سال باید فقط یادآوری بشود بلکه به عنوان اینکه طرح شود و از آن درس گرفته شود. چه درسی؟ درسی که می‌توان از بزرگترین مظهر مادری در تاریخ اسلام و نمونه اعلای یک زن در خانه، دارای همسر و پرورنده فرزند- آنچنان همسری و اینچنین فرزندانی- گرفت: چنین زنی که در تمام مدت عمرش از طفولیت تا ازدواجش و از ازدواجش تا مرگش، به عنوان یک عنصر مسئول در سرنوشت امت، فکر، عقیده، مبارزه و حق پرستی و همچنین در مقابل انحراف و در غصب و ستمی که در جامعه‌اش بوجود می‏آید، احساس مسئولیت می‌کند و در متن درگیری‌های اجتماعی حضور دارد و تا لحظه مرگش خاموش نمی‌نشیند، علی‌رغم اینکه می‌داند در این مبارزه پیروز هم نخواهد شد!

همچنین امروز او می‌تواند زن مسلمان را بسازد. او به عنوان یک مادر در مرحله‌ای که دختری چون زینب می‌پرورد و پسرانی چون حسن و حسین (ع)، و به عنوان یک بعد دیگر زن متعالی و مثالی، همسر به عنوان کسی که در تنهایی‌ها و سختی‌ها ، نقش‌ها و عظمتهای علی (ع) پا به پای اوست و همچنین به عنوان یک زن مسئول اجتماعی، کسی که از بدو تولد تا لحظه‌‌ای که پدرش را تنها به زمین گذاشت و در غربت دفن شد و در خاموشی، باز یک لحظه از مبارزه نایستاد: در جبهه خارجی با کفر تا هجرت و در جبهه داخلی با انحراف و قتل تا لحظه مرگ، حتی بعد از مرگ نیز که: «علی مرا پنهان دفن کن تا بر گور من گرد نیایند و هم بر عزای من مراسمی برپا نکنند و بر من نماز نخوانند و مراسمی بپا ندارند تا به نام من قدرتی که هم اکنون بر روی کار آمده قدرت خود را توجیه دینی نکند» زنی که حتی مردن و دفن شدنش را می‌خواهد وسیله‌ای کند برای مبارزه در راه حق و محکوم کردن ابدی و همیشگی غصب. این است «چگونه امروز زن مسلمان بودن»![/]

منبع

๑۩๑ قابل توجه کسانی که همسرشان سیده است ๑۩๑

به نام علی اعلی

آیه الله سعادت پرور را خیلی ها می شناسند. ایشان یکی از علمای اخلاق برجسته عصر ما بود که شاگردانی محضر فیض او را درک کردند.

آیه الله سعادت پرور نسبت به خانواده توصیه می فرمود و تاکید می کرد که یکی از مسائلی که باعث پیشرفت سلوک معنوی شما می شود خدمت به خانواده است.


از سوی دیگر در منابع روایی و گفتار بزرگان دین ما نسبت به احترام به سادات اهتمام خاصی وجود دارد به گونه ای که این مساله و امثال آن را می توانید در سیره برخی بزرگان مانند امثال مرحوم آیه الله سیبویه و یا وصیت بزرگانی چون حاج شیخ حسنعلی نخودکی به صورت بسیار بارز و برجسته پیدا کنید.


با توجه به این دو نکته این مساله روشن می شود که : کسانی که همسرشان سیده است و از خاندان پیامبر اکرم و ذریه مطهر او هستند جایگاه بسیار مهم و والایی دارند خصوصا برای کسانی که به دنبال راه های کوتاه و میانبر برای رسیدن به هدف سلوکی خودشان هستند..


اینجا به حکایت عجیبی از آیت الله سعادت پرورد در این باره اشاره می کنیم:

ظاهراً بعد از ماه رمضان سال 1425 قمری فرمودند:

شب بیست و چهارم ماه رمضان نصف شب گذشته بود که حضرت صدیقه طاهره فاطمه ی زهرا علیها السلام با یک هیبت و جلال و شکوهی بر من در حالی که لباس زردی به تن داشتند جلوه کردند و مطالبی فرمودند و چنین توجه دادند که جسارت به فرزندان ایشان جسارت به خود ایشان است و من برایم این نکته تداعی شد که اگر کسی خانم سیده ای را زد مثل آن است که به قنفذ (لعنه الله علیه) گفت بزن.

پس از آن مشاهدات تا یک ساعت بی قرار بودم و گریه امانم نمی داد از حالات حضرت صدیقه طاهره و آن حالی که بر من ظاهر شده بود.


پس از آن در جلسات خودشان در حالی که گریه می کردند این مشاهده را نقل می کردند و می فرمودند: من فکر کردم که این مطلب را به چه مناسبت به من فرمودند؟

شاید در میان رفقای ما کسی هست که با همسر سیده خود یا با فرزندان سید خود اینطور رفتار کرده است و می فرمودند در همه جلسات گفته ام که اگر چنین بوده است بر طرف شود.


ایشان می فرمودند: کسی که مادرش هم سید است حکم سید را دارد، به آنها هم نباید توهین و جسارت کرد چه رسد به زدن.

همه این حالات و نکات را در یک حال انقلاب عجیبی می فرمودند و اشک از چشم مبارکشان می ریخت.

منبع : سایت تبیان

✧⋘ یـ✿ـاس در بستر ⋙✧ ویژه نامه شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها

انجمن: 

class: grid width: 500 align: center

اَلسَلامُ عَلَیکَ یا فاطِمَةُ الزَّهراءِ یابِنتَ مُحَمَّدٍ یا قُرَّةَ عَینِ الرَّسوُلِ
[TD="align: right"] پرسمان و گفتگوها :
[/TD]
[TD="align: right"] زندگينامه حضرت زهرا سلام الله علیها[/TD]
[TD="align: right"] احادیث درباره فضائل و....حضرت زهرا سلام الله علیها[/TD]
[TD="align: right"] 40 حديث از فضايل حضرت زهراء سلام الله علیها در منابع أهل تسنّن[/TD]
[TD="align: right"] متن وصيتنامه حضرت زهرا سلام الله عليها[/TD]
[TD="align: right"] درد دل علی(ع) با پیامبر اکرم(ص) هنگام به خاكسپارى فاطمه(س)[/TD]
[TD="align: right"] روضه حضرت زهرا سلام الله علیها از زبان مبارك خودشان[/TD]
[TD="align: right"] حضرت زهرا علیهاالسلام از منظر امیرالمومنین[/TD]
[TD="align: right"] نظر رهبری درباره تاریخ شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها[/TD]
[TD="align: right"] شخصیت حضرت زهرا سلام الله علیها در کلام آیت الله جوادی آملی[/TD]
[TD="align: right"] نماز و دعای مخصوص حضرت زهرا سلام الله علیها[/TD]
[TD="align: right"] داستانها و حکایتهایی از حضرت زهرا سلام الله علیها[/TD]
[TD="align: right"] حضور اجتماعی حضرت زهرا سلام الله علیها[/TD]
[TD="align: right"] آغاز ناله هاي فاطمه سلام الله علیها پس از غم هجران پدر[/TD]
[TD="align: right"] آيا عمر بن الخطاب ، به حضرت زهرا سلام الله عليها جسارت كرده است ؟[/TD]
[TD="align: right"] اقرار ابوبكر به هجوم به خانه حضرت زهرا سلام الله عليها[/TD]
[TD="align: right"] وفات حضرت زهرا سلام الله عليها يا شهادت؟[/TD]
[TD="align: right"] دفن شبانه حضرت زهرا سلام الله علیها چرا؟[/TD]
[TD="align: right"] رفع شبهات پیرامون شهادت به عصمت حضرت زهرا سلام الله علیها[/TD]
[TD="align: right"] فرهنگی :[/TD]
[TD="align: right"] دانلود کتاب - حضرت فاطمه سلام الله علیها[/TD]
[TD="align: right"] كتاب موبايل چهل حديث فاطمي عليها السلام[/TD]
[TD="align: right"] متن خطبه فدكيه حضرت زهرا سلام الله علیها در مسجد+ترجمه[/TD]
[TD="align: right"] کتابشناسی حضرت زهرا سلام الله علیها[/TD]
[TD="align: right"] در مدح مادر هستی بانوی آب و آئینه [/TD]
[TD="align: right"] پیامک شهادت حضرت فاطمه سلام الله علیها[/TD]
[TD="align: right"] جای خالی یاس[/TD]
[TD="align: right"] گلچین مداحی های دهه فاطمیه[/TD]
[TD="align: right"] همخوانی و سایر نواهای فاطمیه[/TD]
[TD="align: right"] عنایت عجیب حضرت زهرا سلام الله علیها به جوان گناهکار - فایل صوتی زیبا[/TD]
[TD="align: right"] دانلودخطبه ی فدکیه حضرت صدیقه الشهیده فاطمه زهراء سلام الله علیها[/TD]
[TD="align: right"] دانلود پرسمان صوتی حضرت زهرا سلام الله علیها[/TD]
[TD="align: right"] کلیپ صوتی تصویری آیت الله وحیدخراسانی - حدیث غربت حضرت زهرا سلام الله علیها[/TD]
[TD="align: right"] شهادت به حضرت زهرا سلام الله علیها در اذان،از زبان علامه حسن زاده آملی ،(فیلم)[/TD]
[TD="align: right"] فيلم تصاوير از خانه حضرت زهرا سلام الله علیها[/TD]
[TD="align: right"] آلبوم تصویری ویژه شهادت حضرت فاطمه الزهرا سلام الله علیها[/TD]
[TD="align: right"] فلش زیارتنامه حضرت زهرا سلام الله علیها (حاج محمدرضاطاهری)+متن و ترجمه[/TD]
[TD="align: right"] پرستوی مهاجرم چرا زلانه می روی؟ -فلش[/TD]
[TD="align: right"] حضرت زهرا سلام الله علیها - فلش[/TD]
[TD="align: right"] والپیپر و تصاویر ویژه شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها[/TD]
[TD="align: right"] تایپوگرافی فاطمه زهرا سلام الله[/TD]
[TD="align: right"] اسناد شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها اسکن از کتب اهل سنت[/TD]
[TD="align: right"] تصاويري از باغ فدك [/TD]
[TD="align: right"] ویژه نامه سال 89[/TD]
[TD="align: right"] ویژه نامه سال 90 ( دهه اول - دهه دوم)[/TD]
[TD="align: right"] ویژه نامه دهه اول 91[/TD]
[TD="align: right"] نرم افزار :[/TD]
[TD="align: right"] نرم افزار هاي رايانه و موبايل مرتبط با حضرت زهرا سلام الله علیها[/TD]
[TD="align: right"] دانلود نرم افزار موبایلی "پرس و جو فاطمی سلام الله علیها"
[/TD]
[TD="align: right"] نرم افزار موبایلی "پرس و جو فاطمی سلام الله علیها" با 180 پرسش و شبهه تولید شد[/TD]
[TD="align: right"] راز کبودي ياس - نرم افزار پاسخ به شبهات فاطميه[/TD]
[TD="align: right"] نرم افزار پاسخ به سوالات فاطمیه ستاره عشق مرتضی-تولید اسک دین[/TD]

[b]content[/b]

دانلود صوت

۩۞۩ پیامک های شهادت حضرت فاطمه سلام الله علیها ۩۞۩

فاطمه اكتفا به نامش نكنيد


نشناخته توصيف مقامش نكنيد
هر كس که در او محبت زهرا نيست
علامه اگر هست سلامش نكنيد

•●۩●• سوره ی کوثر علی (علیه السلام) •●۩●• ویژه نامه دهه اول فاطمیه

انجمن: 

class: grid width: 500 align: center

اَلسَلامُ عَلَیکَ یا فاطِمَةُ الزَّهراءِ یابِنتَ مُحَمَّدٍ یا قُرَّةَ عَینِ الرَّسوُلِ
[TD="align: right"] پرسمان و گفتگوها :
[/TD]
[TD="align: right"] زندگينامه حضرت زهرا سلام الله علیها[/TD]
[TD="align: right"] احادیث درباره فضائل و....حضرت زهرا سلام الله علیها[/TD]
[TD="align: right"] 40 حديث از فضايل حضرت زهراء سلام الله علیها در منابع أهل تسنّن[/TD]
[TD="align: right"] متن وصيتنامه حضرت زهرا سلام الله عليها[/TD]
[TD="align: right"] روضه حضرت زهرا سلام الله علیها از زبان مبارك خودشان[/TD]
[TD="align: right"] حضرت زهرا علیهاالسلام از منظر امیرالمومنین[/TD]
[TD="align: right"] وفات حضرت زهرا سلام الله عليها يا شهادت؟[/TD]
[TD="align: right"] دفن شبانه حضرت زهرا سلام الله علیها چرا؟[/TD]
[TD="align: right"] رفع شبهات پیرامون شهادت به عصمت حضرت زهرا سلام الله علیها[/TD]
[TD="align: right"] نظر رهبری درباره تاریخ شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها[/TD]
[TD="align: right"] شخصیت حضرت زهرا سلام الله علیها در کلام آیت الله جوادی آملی[/TD]
[TD="align: right"] نماز و دعای مخصوص حضرت زهرا سلام الله علیها[/TD]
[TD="align: right"] داستانها و حکایتهایی از حضرت زهرا سلام الله علیها[/TD]
[TD="align: right"] آغاز ناله هاي فاطمه سلام الله علیها پس از غم هجران پدر[/TD]
[TD="align: right"] فرهنگی :[/TD]
[TD="align: right"] دانلود کتاب - حضرت فاطمه سلام الله علیها[/TD]
[TD="align: right"] كتاب موبايل چهل حديث فاطمي عليها السلام[/TD]
[TD="align: right"] متن خطبه فدكيه حضرت زهرا سلام الله علیها در مسجد+ترجمه[/TD]
[TD="align: right"] کتابشناسی حضرت زهرا سلام الله علیها[/TD]
[TD="align: right"] در مدح مادر هستی بانوی آب و آئینه [/TD]
[TD="align: right"] پیامک شهادت حضرت فاطمه سلام الله علیها[/TD]
[TD="align: right"] جای خالی یاس[/TD]
[TD="align: right"] گلچین مداحی های دهه فاطمیه[/TD]
[TD="align: right"] همخوانی و سایر نواهای فاطمیه[/TD]
[TD="align: right"] عنایت عجیب حضرت زهرا سلام الله علیها به جوان گناهکار - فایل صوتی زیبا[/TD]
[TD="align: right"] دانلودخطبه ی فدکیه حضرت صدیقه الشهیده فاطمه زهراء سلام الله علیها[/TD]
[TD="align: right"] دانلود پرسمان صوتی حضرت زهرا سلام الله علیها[/TD]
[TD="align: right"] از آسمون دو چشمم ابر گریه میباره...فلش فاطمیه[/TD]
[TD="align: right"] فلش زیبای زهرای من زهرای من -یار دل تنهای من-سلحشور[/TD]
[TD="align: right"] والپیپر و تصاویر ویژه شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها[/TD]
[TD="align: right"] اسناد شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها اسکن از کتب اهل سنت[/TD]
[TD="align: right"] تصاويري از باغ فدك [/TD]
[TD="align: right"] آلبوم تصویری ویژه شهادت حضرت فاطمه الزهرا سلام الله علیها[/TD]
[TD="align: right"] ویژه نامه سال 89[/TD]
[TD="align: right"] ویژه نامه سال 90 ( دهه اول - دهه دوم)[/TD]
[TD="align: right"] نرم افزار :
[/TD]
[TD="align: right"] دانلود نرم افزار موبایلی "پرس و جو فاطمی سلام الله علیها"[/TD]
[TD="align: right"] نرم افزار موبایلی "پرس و جو فاطمی سلام الله علیها" با 180 پرسش و شبهه تولید شد[/TD]
[TD="align: right"] راز کبودي ياس - نرم افزار پاسخ به شبهات فاطميه[/TD]
[TD="align: right"] نرم افزار پاسخ به سوالات فاطمیه ستاره عشق مرتضی-تولید اسک دین[/TD]

[b]content[/b]

دانلود صوت