ت.9

منبع این روایت: «نمک سفره تان را هم از ما بخواهید»

روایت مشهوری وجود دارد که خداوند به حضرت موسی فرمودند که شما باید حتی نمک سفره ات را هم از ما بخواهی

واز مداحان وروضه خونان هم نقل میکنند که یکی از معصومین فرموده اند که شیعیان ما باید حتی نمک سفره شان را هم از ما بخواهند

کدام یک از این دو روایت معتبر است و دارای منبع است؟

تواتر و شهرت در علم رجال

آیا تواتری که مجتهد در رجال به آن استناد می کند همان شهرتی است که عوام آنرا قبول دارند. اگر چنین است در مواردی غلط بودن آنچه شهرت زیادی دارد و درست پنداشته شده محرز است. با این مقدمه تکلیف حجیت تواتر چه می شود?

آیا این سخن از حضرت علی علیه السلام موثق است؟

سلام
آیا این سخن از حضرت علی علیه السلام موثق است؟
از امیرالمؤمنین‌علی(ع) است که فرمود: کسی که بخواند صدآیه از قرآن را از هر جای آن، و بعد از آن هفت مرتبه بگوید (یا اللّه) پس اگر نفرین کند بر سنگی، هر آینه آن سنگ را از جای خود جدا می‌نماید.
یک سوال دیگر هم داشتم. آیا جمله ی زیر نیز سندیت دارد؟
جایی خواندم که اگر کسی هفتاد بار سوره حمد را بخواند و بواسطه ی آن روح به بدن مرده برگردد جای شگفت نیست.
ممنونم:Gol:

تحریف ادعیه و زیارات

سلام عزیزان
داخل کتاب های دعا مختلف زیارت عاشورا که میخوندم
متوجه شدم همه اشون یه سری کلمات رو جا انداختن مثل (بکم،الیم،)بعضا یه جمله اهم بوده(اسلام علیک یا خیره الله و این خیره،ممن قاتلک و نصب لک الحرب ... ،)حتی تو یه نسخه صوتیش هم اینارو جاانداخته بود ،ایا این از فضیلت زیارت عاشورا کم نمیکنه؟
اگه میشه کاملشو بهم بگین؟
ممنون میشم[-o

درخواست منبع حدیث

با سلام
منبع این دو حدیث رو اگه میشه برام بگید؟

1. امام باقر(ع) ذیل این آیه،(”یا بَنی‏ آدَمَ قَدْ أَنْزَلْنا عَلَیْکُمْ لِباساً یُواری سَوْآتِکُمْ وَ ریشاً وَ لِباسُ التَّقْوى‏ ذلِکَ خَیْر”/ ای فرزندان آدم! ما برای شما لباسی در نظر گرفتیم تا زشتی هایتان را پوشانده و زینتی برایتان باشد. با این وجود، لباس پرهیزگاری ارزشمندتر از لباس ظاهریتان است.) لباس تقوی را به عفت تفسیر کرده و در بیان اهمیت آن می فرماید: فرد عفیف، حتی اگر برهنه نیز بماند، عفت خود را حفظ خواهد کرد، اما فردی که پاکدامن نیست، حتی اگر لباس ظاهری، تمام بدن او را بپوشاند، همانند برهنگان رفتار خواهد کرد.
2. امام صادق(ع) نیز، آیه فوق را چنین تبیین فرموده است: زینتی ترین لباس برای فرد با ایمان، لباس تقوای الاهی بوده و با برکت ترین لباس، لباس ایمان است…اما این لباس مادی (نیز گرچه به پای آنها نمی رسد، اما آن هم) نعمتی از جانب خداوند است تا به وسیله آن، زشتی های انسان پوشانده شود، نعمتی که از میان جانداران گوناگون، تنها انسان از آن بهره مند شده است. افراد با ایمان، لباس ظاهری را نیز وسیله ای برای پیشبرد مقاصد معنوی خود در نظر می گیرند. بر این اساس، بهترین لباس، لباسی است که تو را از خدا دور نسازد، بلکه به یاد، شکر و پیروی از او نزدیکت کند. لباست نباید به گونه ای باشد که تو را به خودپسندی، ریاکاری، خودنمایی، فخرفروشی و خود برتر بینی وادارد که تمام اینها از آفتهای دین و موجب سنگدلی انسان می شود. پس هنگامی که لباست را پوشیدی، به یاد پروردگار باش که گناهانت را در پوشش رحمت خود مخفی کرده و ...

نرم افزار یا کتاب ترجمه دقیق و عمیق (لبّ معنی) لغت عربی فصیح

سلام علیکم.
بنده در جستجوی نرم افزاری جامع یا کتاب(ترجیحاً نرم افزار) هستم،که معنی لغات را مطابق با تحریفی که در طول تاریخ صورت گرفته برنگرداند و اصل معنی آن را بدهد(مثلاً "غائط" که "مکان گودی است برای تخلیه مدفوع"، و الان به معنی "خودِ مدفوع" شده است).همچنین لغات مترادف را به یک صورت ترجمه نکند(به عنوان مثال:لغات "خشیة،رُعب و خوف" را به گونه ای ترجمه کند که کاملاً تفاوت آنها برایمان جا بیافتد و همه شان را در یک کلام،"ترس" ترجمه نکند).

آیا این گفته درست است که هم اکنون پس از امام زمان (ع) عالم ترین شخص شیطان است؟

انجمن: 

آیا این حرف منبع روایی معتبر دارد؟

الحمد لله های اول خطابه ها

سلام دراول کتب اسلامی یااول منبر دیده شده که الحمدلله رب العالمین... میگن کههرکدوم یه نوعه میخوام اسنادچنتااز مهماشو بدونم. تشکر