پ.6

معنای حدیث «المصورون فی النار»

انجمن: 

من یه بار تو مسجدالنبی داشتم با دوستام عکس میگرفتم یکی اومد گفت المصورون فی النار.ظاهرا این حدیث معتبره.ولی یعنی چی؟یعنی هرکی عکس میگیره یا تصویر میکشه جاش تو جهنمه؟:Moteajeb!:

معرفی کتاب از دانشمندان غیر مسلمان درباره پیامبر و اهل بیت علیهم السلام

انجمن: 

بسم الله الرحمن الرحیم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم سلام علیکم سوالی داشتم میخواستم تعدادی از کتاب هایی که دانشمندان غیر مسلمان (اعم از اهل کتاب و حتی ملحد و کافر) درباره پیامبر اکرم و یا اهل بیت علیهم السلام و فضائل آنها نوشته اند معرفی بفرمایید در ضمن اگر کتابی هست که مجموعه جملات یا نظرات و سخنان بزرگان غیر مسلمان(اعم از دانشمندان-سیاست مداران و رهبران و غیره) درباره پیامبر و اهل بیت علیهم السلام که در یک کتاب جمع شده و یک جا است آن را هم معرفی بفرمایید فقط خواهشمندم در صورت امکان نام مترجم و انتشارات را بیان فرمایید با تشکر از شما

شجاعت های عمر بن خطاب + سند

انجمن: 

از شجاعت و پهلوانی های عمر چیزهای زیادی می شنویم تا آنجا که گفته شده هنگامی که عمر اسلام آورد ، قریش به وحشت افتاد و با اسلام عمر ، مسلمانان نیرومند شدند و گفته شده خداوند بوسیله عمربن خطاب اسلام را عزت بخشید و گفته شده پیامبر دعوت خود را آشکار نکرد ، مگر پس از اسلام عمر .

ولی تاریخ راستین وحقیقی ،چیزی از شجاعت و قهرمانی عمر برای ما نقل نکرده است و هرگز تاریخ نشان نداده است که یک نفر از کفار مشهور یا فرد معمولی را در نبردی یا جنگی مثل بدر یا احد یا خندق و غیر آن ، به قتل رسانده باشد بلکه برعکس تاریخ به ما خبر داده که او در جنگ احد همراه دیگر فراری ها ،فرار کرد ، در جنگ حنین پا به فرار گذاشت و در جنگ خیبر وقتی پیامبر او را فرستاد با شکست برگشت و در آخرین آنها که سپاه اسامه بود ، در آن سربازی بود تحت فرماندهی جوانی به نام اسامه بن زید.

پس این ادعای پهلوانی ها و قهرمانی ها کجاست؟!!نیز می گویند : "جناب عمر بن خطاب از جواني مرد ميدان بود "

- كدام ميدان ؟

آيا تا به حال شنيده‌ايد كه عمر بن الخطاب پشه‌اي را از دوش نبي مكرم اسلام صلي الله عليه وآله وسلم پرانده باشد ؟آيا تا به حال شنيده‌ايد كه عمر در ميدان جنگ يك نفر كافر را كشته باشد ؟

به اعتراف خود علماي اهل سنت ، عمر در اكثر جنگ‌ها فرار مي‌كرد ؛ از جمله در جنگ احد ، جنگ حنين ، جنگ خيبر و ... تا جايي كه به وي لقب « فرّار غير كرار» دادند .

فخر رازي از بزرگترين علماي تاريخ اهل سنت در باره فرار عمر و عثمان در جنگ احد مي‌نويسد :

وَمِنَ الْمُنْهَزِمِينَ عُمَرُ، إِلَّا أَنَّهُ لَمْ يَكُنْ فِي أَوَائِلِ الْمُنْهَزِمِينَ وَلَمْ يَبْعُدْ، بَلْ ثَبَتَ عَلَى الْجَبَلِ إِلَى أَنْ صَعِدَ النَّبِيُّ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَسَلَّمَ

(أبو عبد الله محمد بن عمر بن الحسن بن الحسين التيمي الرازي الملقب بفخر الدين الرازي خطيب الري (المتوفى: 606هـ)، التفسير الكبير أو مفاتيح الغيب، ج 9، ص 398،الناشر: دار إحياء التراث العربي - بيروت،الطبعة: الثالثة - 1420 هـ)

از فراريان صحنه جنگ، عمر بود؛ البته جزء نخستين فراريان نبود، بالاى كوه ماند تا پيامبر هم به آن‌ها پيوست

8098- حدثنا أبو هشام الرفاعي قال، حدثنا أبو بكر بن عياش قال، حدثنا عاصم بن كليب، عن أبيه قال: خطب عمر يوم الجمعة فقرأ"آل عمران"، وكان يعجبه إذا خطب أن يقرأها، فلما انتهى إلى قوله:"إنّ الذين تولوا منكم يوم التقى الجمعان"، قال: لما كان يوم أحد هزمناهم، ففررتُ حتى صعدت الجبل، فلقد رأيتني أنزو كأنني أرْوَى، والناس يقولون:"قُتل محمد"! فقلت: لا أجد أحدًا يقول:"قتل محمد"، إلا قتلته!. حتى اجتمعنا على الجبل، فنزلت:"إن الذين تولوا منكم يوم التقى الجمعان"

(الطبري، محمد بن جرير، جامع البيان عن تأويل آي القرآن، ج 7، ص 327،الكتاب: جامع البيان في تأويل القرآن

المؤلف: محمد بن جرير بن يزيد بن كثير بن غالب الآملي، أبو جعفر الطبري (المتوفى: 310هـ)،المحقق: أحمد محمد شاكر،الناشر: مؤسسة الرسالة،الطبعة: الأولى، 1420 هـ - 2000 م /السيوطي، الحافظ جلال الدين، جامع الاحاديث (الجامع الصغير وزوائده والجامع الكبير)، ج 14، ص 529 و....)

عمر در روز جمعه هنگام خطبه خواندن، سوره آل عمران را مى‌خواند تا رسيد به اين آيه: «آنان كه روز برخورد دو لشكر به شما پشت كرده و گريختند » سپس گفت: روز اُحُد پس از آن كه شكست خورديم، من فرار كردم و از كوه بالا مى‌رفتم به طورى كه احساس كردم كه همانند بزكوهى پرش و خيزش دارم و به شدت تشنه شده بودم، شنيدم مردى مى‌گفت: محمد كشته شد، ‌‌گفتم: هر كس بگويد محمد كشته شد، او را مى‌كشم، به كوه پناه آورده و همه بالاى كوه جمع شديم، در اين هنگام بود كه اين آيه نازل شد.

حتي يك روايت از كتاب‌هاي اهل سنت در باره شجاعت و جنگاوري‌هاي عمر در ميدان جنگ نیامده است.اما وقتي در برابر زنان ، پير مردان و مسلمانان عادي قرار مي‌گرفت ، چنان خشن و شجاع مي‌شد كه انگار مثل او شجاع در روي زمين وجود ندارد . او آن قدر بر مؤمنين سخت مي‌گرفت كه حتي زنان مؤمنه نيز از ترس عمر خود را خيس و يا سقط جنين مي‌كردند :

8117 - عَنِ ابْنِ عُيَيْنَةَ، عَنِ الْأَعْمَشِ، عَنْ إِبْرَاهِيمَ قَالَ: طَافَ عُمَرُ بْنُ الْخَطَّابِ فِي صُفُوفِ النِّسَاءِ فَوَجَدَ رِيحًا طَيِّبَةً مِنْ رَأْسِ امْرَأَةٍ، فَقَالَ: «لَوْ أَعْلَمُ أَيَّتُكُنَّ هِيَ لَفَعَلْتُ، وَلَفَعَلْتُ، لِتَطَّيَبْ إِحْدَاكُنَّ لِزَوْجِهَا، فَإِذَا خَرَجَتْ لَبِسَتْ أَطْمَارَ وَلِيدَتِهَا» قَالَ: «فَبَلَغَنِي أَنَّ الْمَرْأَةَ الَّتِي كَانَتْ تَطَيَّبَتْ بَالَتْ فِي ثِيَابِهَا مِنَ الْفَرَقِ»

(المصنف ، ج 4 ، ص 373 – 374، ح8117 المؤلف: أبو بكر عبد الرزاق بن همام بن نافع الحميري اليماني الصنعاني (المتوفى: 211هـ)، المحقق: حبيب الرحمن الأعظمي، الناشر: المكتب الإسلامي - بيروت، الطبعة: الثانية، 1403، عدد الأجزاء: 11

عمر در ميان صفوف زنان حركت مي‌كرد ، بوي خوشي از سر يكي از زنان استشمام كرد ، گفت : اگر بدانم كه بوي خوش از سر كداميك از شما است ، فلان و فلان مي‌كنم . شما بايد بوي خوش را براي همسرانتان استفاده كنيد ... راوي مي‌گويد : به من خبر دادند زني كه بوي خوش استفاده كرده بود ، از ترس عمر شلوارش را خيس كرده بود .

واستدعى عمر امرأة ليسألها عن أمر وكانت حاملا ، فلشدة هيبته ألقت ما في بطنها ...

عمر ، زن حامله‌اي را خواست تا از وي در باره مسأله‌اي سؤال كند ، آن زن از ترس هيبت عمر فرزندش را سقط كرد ...

شرح نهج البلاغة ، ابن أبي الحديد ، ج 1 ، ص 174

به عبارت ساده تر شجاعت جناب عمر بن الخطاب براي زنان و اسيراني بود که ديگران انها را دستگير کرده بودند و دست و پايشان بسته بود و گرنه تاريخ شجاعتي از وي به ثبت نرسانده .دوستان اهل سنت توجه کنند که در فتح ايران جناب خليفه حضور نداشت و سربازان و اميران لشکر ايران را فتح کردند و ربطي به شجاعتهاي وي!!!!!!!! ندارد

ادعای علم غيب برای جناب عمر + سند

انجمن: 

در برخی از منابع اهل سنت آمده است که روزی جناب عمر بن خطاب شخصی را می بینند از او اسم او و محل زندگی او را می پرسند. مرد خود را از اهالی گوشه ایی از حره معرفی می کند. عمر بن خطاب می گوید. ای مرد خانواده ات را دریاب که در اتش می سوزند. زمانی که مرد به محلی زندگی اش بر میگردد می بیند خانواده اش در آتش سوخته اند.

(كتاب الموطأ - الإمام مالك - ج 2 - ص 973/تنوير الحوالك - جلال الدين السيوطي - ص 700/الاستذكار - ابن عبد البر - ج 5 - ص 124/كنز العمال - المتقي الهندي - ج 12 - ص 651/أحكام القرآن - ابن العربي - ج 3 - ص 53/تفسير القرطبي - القرطبي - ج 9 - ص 194/تاريخ مدينة دمشق - ابن عساكر - ج 44 - ص 281/الإصابة - ابن حجر - ج 1 - ص 638/اللباب في تهذيب الأنساب - ابن الأثير الجزري - ج 2 - ص 263/تاريخ المدينة - ابن شبة النميري - ج 2 - ص 755)

حال اگر علم غیب بدعت و تفکر دروغ شیعه هست.اینکه گفته می شود عمر بن خطاب علم غیب داشته. حکمش چیست؟

آیا خداوند مکان دارد؟

انجمن: 

سلام

آیا خداوند مقید به مکان است ؟

در روایات معراج پیامبر (ص) گفته شده که جبریل امین تا صدرة المنتها یا جایی که به پرده هایی از نور می رسند ، پیامبر (ص) را همراهی می کند و از این مکان جلو تر نمی رود چون خداوند به او این اجازه را نداده است . در نتیجه رسول اکرم (ص) بدون او به مسیر ادامه می دهد .

سوالی که برایم پیش آمده این است اگر خداوند مقید به زمان و مکان نیست چرا در جایی با رسول خدا (ص) سخن می گوید که برای مثا جبریل امین نمی تواند در آنجا حضور داشته باشد ؟

آیا غلظت وجودی یا مفهومی خداوند در پس صدرة المنتها از بقیه ی جا ها بیشتر است که خداوند رسول (ص) تا آن مکان بالا می کشد ؟

آیا در پس صدرة المنتها واقعا یک مکان است یا از جس دیگری است ؟

یا در آیه ی 169 سوره ی ال عمران >> " و لا تحسبن الذین قتلوا فی سبیل الله امواتاً بل احیاءُ عند ربهم یرزقون "

این " عند ربهم" کجاست ؟

با توجه به اینکه خداوند در مکان و زمان نمی گنجد ، شهدا هم همانند خدا هستند یعنی در هر مکان و زمانی حضور دارند ؟

نامی از نامهای خداوند به معنای حرکت در آورنده

با سلام
ایا کسی نام از نامهای مبارک خداوند میداند که به معنای (حرکت دهنده یا به حرکت در اورنده) یا از نزدیک به این معنی باشد؟

تاریخچه لباس فارغ التحصیلی و ابن سینا

انجمن: 

[="Arial Narrow"][="DarkOliveGreen"]سلام
گشتی که در اینترنت زدم متوجه شدم در رابطه با تاریخچه لباس فارغ التحصیلی دو دسته هستند:
1- این لباس از لباس کشیش ها الهام گرفته است.
2- این لباس از لباس ابن سینا الهام گرفته است.

از کارشناس محترم می خواهم روشن کند حقیقت قضیه چیست؟[/][/]

معرفی کتاب و منبع در مورد زندگی نامه امامان

ســــلام....
میخواستم یه کتابی رو به من معرفی کنین که
بتونم با خوندنش امام هامون رو بیشتر و بهتر بشناســـم...یه جور زندگی نامه از این بزرگواران...
لطفاً مشخصات کامل کتاب رو بگید...اسم گردآورندشو هم بگید.
ممنــــــــــون. . .

وحدت شیعه و سنی در کدام قسمت؟

سلام علیکم و عرض ادب

همانطور که می دانیم حضرت آقا بسیار سخنانی در خصوص وحدت شیعه و سنی می گویند و همانطور که می دانیم وحدت به چند دسته تقسیم میشه ::

وحدت اعتقادی ، وحدت فکری ، وحدت سیاسی ،وحدت اجتماعی اخلافی و...

که وحدت اعتقادی رو شهید مطهری ره نفی می کند و فک نکنم کسی به دنبال چنین وحدتی باشد که می فرمایند :

ما خود شیعه هستیم و افتخار پیروی اهل البیت علیهم السلام را داریم. کوچکترین چیزی حتی یک مستحب و یا مکروه کوچک را قابل مصالحه نمی دانیم. نه توقع کسی را در این زمینه می پذیریم و نه از دیگران انتظار داریم که به نام مصلحت و به خاطر اتحاد اسلامی از یک اصل از اصول خود دست بردارند.

این یعنی همان وحدت اعتقادی

خوب حالا حقیر سوالم این جاست وحدتی که مقام معظم رهبری حفظه الله می فرمایند کدام قسمت از وحدت(ها) را شامل می شود ؟؟؟

با تشـــــــــــــــــکر

مرجع معتبر در تشخیص حدیث و سیره نبوی

مرجع معتبر در تشخیص حدیث و سیره نبوی چیست؟

منابع زیر از درجه اعتبار در چه حدی هستند:
1) ابن اسحاق زیرا کار او به لحاظ زمانی از همه قدیمی تر است و همچنین بر ابن سعد که توسط بسیاری از پژوهشگران مسلمان در نقل حدیث از واقدی معتبرتر در نظر گرفته می شود.

2) بخاری و مسلم