برقع

آیا پوشیه زدن در تهران بد است؟

بسم الله الرحمن الرحیم

با عرض سلام و ادب و خداقوت

میخواستم از کارشناسان محترم بپرسم این اعتراضات و نظرات شخصی درباره پوشیه چقدر اهمیت داره ؟

علاوه بر مخالفت عامه ،عده ای از افراد حوزوی و فعالان قرآنی به دلایل مختلف چون با نظر خودشون مطابقت نداره سعی میکنن دیگران را از پوشیه زدن منع کنن و میخوان نظر شخصی خودشون رو القا کنن .
پوشیه ای ها را جزء اعضای انجمن حجتیه میخونن یا به فرقه های ضاله و نوظهور داعش و طالبان و حتی حجاب یهودی و با اونها یکسان میدونن
توصیه ای به این حجاب که ندارد هیچ این حجاب رو نهی می کنند و از افراد پوشیه ای میخوان که این کار رو کنار بگذارن
نظرات منفی خودشون رو گسترش میدن طی عکس و پوستر و نظرسنجی عوام ..
پوشیه زدن در تهران بده؟؟
نظر مراجع عظام (سایه شون مستدام) رو بر این برداشت میگیرن که با پوشیه و روگرفتن که نیازی نیست یعنی موافقتی هم ندارن .
میخواستم بدونم نظر همسر مهمتره یا نظر مراجع عظام ؟؟(اطاعت از همسر اگر واجبه در این زمینه چطوره؟؟)

اما بنده تا اونجایی که تحقیق کردم پوشیه در تهران لباس عفاف هم محسوب میشه و نظر علما و مراجع احتیاط واجب(آیت الله صافی)و استحباب نظر دیگر مراجع و حضرت آقا (مدظله) هست.

پوشیه هم یه حجابه درسته که افراد چهره هاشون با هم متفاوته اما نمیشه گفت یک خانم نیاز به پوشیه داره یا خیر چهره هر خانمی جذابیتی داره دلیلی وجود نداره یه خانم آفریقایی یا عرب و سیاه پوست پوشیه لازم نداشته باشه اما یه خانم سفید چهره به پوشیه نیاز داره هر کس میتونه پوشیه بزنه و درست نیست نظر شخصی داده بشه روی چهره و از پوشیه زدن خانمها جلوگیری بشه.

فرقه های نوظهور از اسمش مشخصه نوظهور هست و قدمت پوشیه به زمان مهم تاریخ پیامبر برمیگرده و ما به نظر عوام نباید توجه ای داشته باشیم و تا جایی که بنده میدونم اینطور نیست که قسمت خاصی از احکام مربوط به زمان خاصی بشن (پوشیه مختص در زمان قاجار بشه ... یا مثلا حرمت ریش تراشی مخصوص زمان فتحعلی شاه بشه و زمان و نظرات مردم بتونه یه چیزهایی رو ممنوع بدونه و یه سری مسائل رو عادی و بی عیب بدونه ....)

طبق آیات قرآن و روایات صحیح السند، حجاب چهار زن برتر عالم هستی چگونه بوده؟ (صرفا بحث روایی)

انجمن: 

سلام علیکم
بنده تاپیکی قبلا ایجاد کردم در مورد نوع خاصی از حجاب و از آنجا که بحث های متفرقه ای در آن تاپبک مطرح شد و به نتیجه نرسید بنا بر این قصد دارم تک تک و جز به جز به این مسایل بپردازم.
از کاربران هم خواهش می کنم در این تاپیک فقط صرفا بحث روایی انجام گیرد و از درج نظرات فقهی و نظرات شخصی و ... اجتناب شود و ققط بحث از قال الصادق و قال الباقر و اینگونه مسائل باشد
اگر ممکن است طبق آیات و روایات صحیح السند نوع و مقدار حجاب چهار زن برتر عالم هستی یعنی حضرت فاطمه و حضرت خدیجه و حضرت مریم و حضرت آسیه را بررسی کنید.که چگونه بوده؟
البته بیشتر تاکید من روی این قسمت است که آیا طبق روایات صحیح السند (اگر روایتی را ذکر می کنید سندش را هم از جهت صحیح و حسن و موثق و ضعیف بودن بررسی کنید) این افراد حجابی بیشتر از حد واجب داشتند؟ یعنی آیا این چهار نفر هموازه وجه و کفین را هم در مقابل نامحرم می پوشاندند؟ آیا خلاف این مطلب گزارش شده یعنی وجه را در صورتی که مفسده نداشته باشد در برابر نامحرم نپوشیده باشند و نامحرم صورتشان را دیده باشد و یا اینکه مثلا هیج از از اصحاب رسول الله که با این دو نفر نامحرم باشند صورت حضرت خدیجه و حضرت فاطمه را دیده اند یا خیر؟ در مورد حضرت مریم و آسیه چطور؟