حضرت داود

نام امام علی (علیه السلام) در کتاب زبور

با سلام و خسته نباشید خدمت اساتید عزیز
چند روزی هست مطلبی در مورد اینکه نام حضرت علی به صراحت در کتاب زبور آمده است
خواندم میخواستم جایی که این مطلب عنوان شده صفحش رو مطلع بشم ، متن مورد نظر

« مطعنی شل قثو تینمر قث پاهینوا فی وز "ایلی" متازه امطع ملغ شلو شمائت پزانان همنیقته خلذ وقث فل "حدار" كمرتوه شیهو پلت انی قاة بوتاة خزیماه رث جین "كعاباه" بنه اشود كلیامه كاذو قثوتی قتمر عند و بریما برینم فل خلذ ملغ خایوشنی پم مغلینم عت جنحاریون »

ترجمه : «اطاعت آن بزرگواری كه "ایلی" نام دارد، واجب است و فرمانبرداری از او تمام كارهای دین و دنیا را اصلاح می كند. آن شخصیت والامقام را "حدار" (حیدر) نیز می‌گویند، او دستگیر و مددكار بی كسان و شیر شیران باشد. نیرو و قدرتش بسیار و تولدش در "كعابا" (كعبه) خواهد بود. بر همه واجب است كه دامن آن بزرگوار را بگیرند و همانند غلام حلقه به گوش اطاعتش كنند. بشنود هر كه گوش شنوا دارد، بفهمد هر كه عقل و هوش دارد، بیندیشد هر كه دل و مغز دارد، كه چون وقت بگذرد، دوباره باز نمی گردد»

ممنون

حضرت داوود (ع)



مشخصات داوود و ويژگي‌هاي او

يکي از پيامبران بزرگي که علاوه بر قدرت معنوي و نبوّت، داراي حکومت ظاهري وسيع نيز بود، حضرت داود - عليه السلام - است که نام مبارکش شانزده بار در قرآن آمده است.
حضرت داود - عليه السلام - در سرزميني بين مصر و شام ديده به جهان گشود، او از نواده‌هاي حضرت يعقوب است و به نُه واسطه به يکي از فرزندان حضرت يعقوب مي‌رسد، پدرش «ايشا» نام داشت.
او صد سال عمر کرد، که چهل سال از آن را حکومت نمود.(1)
ماجراي شهرت داود - عليه السلام -
- همان طور که پيش از اين شرح داده شد - آن هنگام شروع شد که به عنوان يکي از سربازان طالوت، به جنگ جالوت و لشکرش رفت و با سنگي که در فلاخن خود نهاده بود، جالوت جبّار را کشت (که داستانش در صفحه قبل گذشت).
«ايشا» ده پسر داشت، داود - عليه السلام - کوچکترين آنها بود.
حضرت داود - عليه السلام - بسيار خوش صوت بود، به طوري که وقتي صدايش به مناجات بلند مي‌شد، پرندگان به سوي او مي‌آمدند و حيوانات وحشي گردن مي‌کشيدند تا صداي دلنشين او را بشنوند، او کوتاه قد و کبود چشم و کم مود بود، در ميان بني اسرائيل و در پيشگاه طالوت فرمانده شجاع و با ايمان لشکر بني اسرائيل، داراي موقعيت عظيم بود، پس از آن که طالوت از دنيا رفت، بني اسرائيل حکومت و فرماندهي طالوت را، در اختيار داود - عليه السلام - گذاشتند، و همه ثروتهاي طالوت را به او سپردند، وقتي که به حاکميّت رسيد، خداوند او را به مقام پيامبري نيز رسانيد.(2)

ده خصلت عظيم داود - عليه السلام -

در قرآن، در آيه 15 تا 20 سوره ص، خداوند داوود - عليه السلام - را با ده خصلت ارجمند مي‌ستايد، حتي به پيامبر اسلام - صلّي الله عليه و آله - سفارش کرده که در برابر گزند مخالفان و بدخواهان همانند داوود - عليه السلام - صبر و مقاومت داشته باشد.
در آيه نخست (آيه 17 ص) چنين آمده:
«اِصْبِرْ عَلي ما يَقُولُونَ وَ اذْکرْ عَبْدَنا داوُدَ ذَا الْأَيْدِ إِنَّهُ أَوَّابٌ؛ اي پيامبر! در برابر آن چه مخالفان مي‌گويند شکيبا باش و به خاطر بياور بنده ما داوود - عليه السلام - را که صاحب قدرت، و بسيار بازگشت کننده به خدا بود.»
خصال ده‌گانه ارجمند داوود - عليه السلام - عبارتند از:
1. صبر و مقاومت.
2. مقام عبوديّت و بندگي.
3. قوّت و قدرت معنوي و جسمي.
4. بازگشت و رجوع مداوم به خدا، و رابطه تنگاتنگ با خدا.
5. کوه‌ها در تسخير او بودند و با او صبح و شام تسبيح خدا مي‌گفتند.
6. پرندگان در تسبيح خدا با او هم آواز مي‌شدند.
7. آنها نه تنها در آغاز کار بلکه در همه احوال، با تسبيح او هماهنگ مي‌شدند.
8. داشتن حکومت استوار و مقتدرانه.
9. علم و دانش سرشار که مايه برکات است.
10. منطقي گويا، و بياني لطيف و شيوا.(3)
خداوند گاهي او را به عنوان «نِعمَ العَبدِ» «نيکوترين بنده» و زماني او را به عنوان خليفه خود(4)، و نيز به داشتن امتياز و فضايل(5) علم و حکمت(6) معرفي کرده، و نزول کتاب اخلاقي و مهم زبور را بر او، بر شمرده(7) او را با عاليترين خصلت‌ها ستوده است.
کتاب زبور مشتمل بر نصايح و مناجات و امور اخلاقي است، مزامير زبور در کتاب عهدين، مشتمل بر 150 فصل است که هر کدام به نام مزمور ناميده شده و آن به شکل اندرز، دعا و مناجات است.
------------------------------
1- کامل ابن اثير، ج 1، ص 76 تا 78؛ بحار، ج 14، ص 14 و 15.
2- بحار، ج 14، ص 14 و 15.
3- تفسير فخر رازي، ج 26، ص 183 (با استفاده از آيات 17 تا 19 صاد).
4- سوره ص، آيه 30 و 26.
5- سبأ، 26.
6- نمل، 15.
7- اسراء، 55؛ نساء، 163. اين کتاب در شب 28 رمضان به آن حضرت نازل شد (بحار، ج 4، ص 33).

ادامه دارد ...

مشخصات داوود و ویژگی‎های او

سلام
یكی از پیامبران بزرگی كه علاوه بر قدرت معنوی و نبوّت، دارای حكومت ظاهری وسیع نیز بود،
حضرت داود ـ علیه السلام ـ است كه نام مباركش شانزده بار در قرآن آمده است.
حضرت داود ـ علیه السلام ـ در سرزمینی بین مصر و شام دیده به جهان گشود، او از نواده‎های حضرت یعقوب است و به نُه واسطه به یكی از فرزندان حضرت یعقوب می‎رسد، پدرش «ایشا» نام داشت.
او صد سال عمر كرد، كه چهل سال از آن را حكومت نمود.[1]

ماجرای شهرت داود ـ علیه السلام ـ ـ همان طور كه پیش از این شرح داده شد ـ آن هنگام شروع شد كه به عنوان یكی از سربازان طالوت، به جنگ جالوت و لشكرش رفت و با سنگی كه در فلاخن خود نهاده بود، جالوت جبّار را كشت (كه داستانش در صفحه قبل گذشت).
«ایشا» ده پسر داشت، داود ـ علیه السلام ـ كوچكترین آنها بود.
حضرت داود ـ علیه السلام ـ بسیار خوش صوت بود، به طوری كه وقتی صدایش به مناجات بلند می‎شد، پرندگان به سوی او می‎آمدند و حیوانات وحشی گردن می‎كشیدند تا صدای دلنشین او را بشنوند، او كوتاه قد و كبود چشم و كم مود بود،
در میان بنی اسرائیل و در پیشگاه طالوت فرمانده شجاع و با ایمان لشكر بنی اسرائیل، دارای موقعیت عظیم بود، پس از آن كه طالوت از دنیا رفت، بنی اسرائیل حكومت و فرماندهی طالوت را، در اختیار داود ـ علیه السلام ـ گذاشتند، و همه ثروتهای طالوت را به او سپردند، وقتی كه به حاكمیّت رسید، خداوند او را به مقام پیامبری نیز رسانید.[2]

ده خصلت عظیم داود ـ علیه السلام ـ
در قرآن، در آیه 15 تا 20 سوره ص، خداوند داوود ـ علیه السلام ـ را با ده خصلت ارجمند می‎ستاید، حتی به پیامبر اسلام ـ صلّی الله علیه و آله ـ سفارش كرده كه در برابر گزند مخالفان و بدخواهان همانند داوود ـ علیه السلام ـ صبر و مقاومت داشته باشد.
در آیه نخست (آیه 17 ص) چنین آمده:
«اِصْبِرْ عَلى ما یَقُولُونَ وَ اذْكُرْ عَبْدَنا داوُدَ ذَا الْأَیْدِ إِنَّهُ أَوَّابٌ؛ ای پیامبر! در برابر آن چه مخالفان می‎گویند شكیبا باش و به خاطر بیاور بنده ما داوود ـ علیه السلام ـ را كه صاحب قدرت، و بسیار بازگشت كننده به خدا بود.»
خصال دهگانه ارجمند داوود ـ علیه السلام ـ عبارتند از:
1. صبر و مقاومت.
2. مقام عبودیّت و بندگی.
3. قوّت و قدرت معنوی و جسمی.
4. بازگشت و رجوع مداوم به خدا، و رابطه تنگاتنگ با خدا.
5. كوهها در تسخیر او بودند و با او صبح و شام تسبیح خدا می‎گفتند.
6. پرندگان در تسبیح خدا با او هم آواز می‎شدند.
7. آنها نه تنها در آغاز كار بلكه در همه احوال، با تسبیح او هماهنگ می‎شدند.
8. داشتن حكومت استوار و مقتدرانه.
9. علم و دانش سرشار كه مایه بركات است.
10. منطقی گویا، و بیانی لطیف و شیوا.[3]

خداوند گاهی او را به عنوان «نِعمَ العَبدِ» «نیكوترین بنده» و زمانی او را به عنوان خلیفه خود[4]، و نیز به داشتن امتیاز و فضایل[5] علم و حكمت[6] معرفی كرده، و نزول كتاب اخلاقی و مهم زبور را بر او، بر شمرده[7] او را با عالیترین خصلت‎ها ستوده است.
كتاب زبور مشتمل بر نصایح و مناجات و امور اخلاقی است، مزامیر زبور در كتاب عهدین، مشتمل بر 150 فصل است كه هر كدام به نام مزمور نامیده شده و سراسر آن به شكل اندرز، دعا و مناجات است.

[1]. كامل ابن اثیر، ج 1، ص 76 تا 78؛ بحار، ج 14، ص 14 و 15.
[2]. بحار،‌ج 14، ص 14 و 15.
[3]. تفسیر فخر رازی، ج 26، ص 183 (با استفاده از آیات 17 تا 19 صاد).
[4]. سوره ص، آیه 30 و 26.
[5]. سبأ، 26.
[6]. نمل، 15.
[7]. اسراء، 55؛ نساء، 163. این كتاب در شب 28 رمضان به آن حضرت نازل شد (بحار، ج 4، ص 33).

نام کتاب حضرت نوح چه بود ؟

لطفا نام کتاب حضرت نوح را برایم بنویسید. البته صحف نوح را خودم می دانم اما اسم دیگری دارد که می خواهم با آن آشنا شوم.

حضرت داود چند تا زن داشت؟ داستان اوریا چیه؟

حضرت داود چند تا زن داشت؟ داستان اوریا چیه؟ لطفا با سند بنویسید