مصر

***** درسنامه حکمت و حکومت (نامه امام علی علیه السلام به مالک اشتر) *****

مالک اشتر ؟

مالک بن حرث ملقب به اشتر سرباز شجاع و فداکار برازنده اسلام و یار باوفا و مورد اعتماد امیرالمؤمنین على (ع) که جانبازی هاى او در جمل و صفین در رکاب حضرت مشهورتر از آن است که در این مختصر آید. چون خبر درگذشت وى به امام رسید، فرمود: مالک با من چنان بود که من با رسول الله. نیز فرمود: مالک چه مالکى؟! اگر او را قطعه سنگى بدانیم سنگى سخت، اگر او را به کوه تشبیه کنیم کوهى عظیم بود، به خدا سوگند که مرگش مردم عراق را خوار و مردم شام را دل شاد ساخت، دگر چون مالک را نیابم.
در سال 38 هجرى امیرالمؤمنین (ع) او را به حکومت مصر گماشت و آن عهدنامه جامع تاریخى را همراه وى ساخت . چون معاویه بشنید ،دهقان روستاى عریش را واداشت که به وى زهر دهد و از این راه او را به شهادت رساند.
مالک علاوه بر شجاعت و دلاورى مردى دانشمند و خردمند و متواضع و زاهد بود. نقل است که روزى مالک با لباسى ژولیده در میان بازار مى گذشت. یکى از بازاریان از روى استهزا کلوخى به وى پرتاب نمود، چون به وى گفتند: او مالک یار امیرالمؤمنین (ع) است ،به خود بلرزید و سراسیمه به دنبالش دویدن گرفت که از او پوزش بخواهد، هنگامى به وى رسید که او در مسجد به نماز مشغول بود، چون مالک از نماز بپرداخت ،آن مرد به دست و پاى مالک بیفتاد، مالک گفت :چرا چنین مى کنى؟! وى گفت: من جسارت کردم ،مرا ببخش. مالک گفت: بیم مدار و آسوده باش که به خدا سوگند به مسجد نیامدم جز بدین منظور که براى تو طلب مغفرت نمایم.
حضرت به دو تن از فرماندهان سپاه خویش به صفین نوشت: اینک مالک بن حرث اشتر را بر شما و سربازان تحت فرماندهى شما امیر ساختم، سخنش را گوش دهید و فرمانش را اطاعت کنید . او را زره و سپر خویش پندارید که وى کسى است که سستى و اشتباه در او راه ندارد . در کارى که شتاب و سرعت در آن لازم بود، اهمال و تأنى نکند . به کارى که تأخیر در آن روا باشد، شتاب نورزد. (1)

پی نوشت:
1.معاریف و معارف ،واژه مالک.

« شهید نیمه شعبان »

[="Indigo"]

شهید علامه شیخ حسن شحاته ، از علما و رهبران شیعه مصر است ؛

به مناسبت شهادت ایشان موسسه هنر ناب اسلامی اقدام به طراحی پوستری با کیفیت عالی و رزولیشن (تفکیک پذیری) 300 دی پی آی در ابعاد 50 در 70 سانتی متر ،

آماده جهت چاپ به عنوان پوستر یا بنر به محضرتان تقدیم می نماید.

حجم این فایل حدود 9 مکابایت بوده و فضایی خالی در پایین آن تعبیه شده است که می توانید نام مجموعه خود را درج کرده و سپس چاپ نمایید.

برای دریافت این طرح در سایز بزرگتر با کیفیت عالی آماده برای چاپ ، ‌با حجم 9 مگابایت ، کلیک نمایید.

تصویرسازی موجود در این طرح ، توسط آقای عباس گودرزی طراحی شده و شعر مندرج نیز اثر آقای میلاد عرفان پور است.

به امید احیای مجدد شیعه در سرزمین فاطمیون یعنی مصر

[/]

خمینی فی قلبی و فی قلب کل مصری

بسم الله الرحمن الرحیم

[HL]خمینی فی قلبی و فی قلب کل مصری[/HL]

پرتال امام خمینی(س): پس از تدوین و انتشار فیلم مستند اعدام فرعون از سوی ستاد پاسداشت شهدای جهان اسلام، در مصر به تمام روزنامه ها دستور داده شد
تا این موضوع را بزرگ کنند تا مردم را نسبت به ایران بدبین کنند... بعد یک خبر پخش کردند که به زودی برای مقابله
به مثل، یک فیلم در مصر ساخته خواهد شد به نام خمینی امام خون.من رفتم دیدنِ آقای دکتر خطیب شیخ الازهر و برایشان توضیح دادم
که این جریان فیلم اعدام فرعون مربوط به حکومت جمهوری اسلامی نیست؛ کار یک گروه است اما بیانیه ای که شما صادر کرده اید
علیه حکومت جمهوری اسلامی است... ایشان قانع شد... از ایشان خواستم که خوب شما بیانیه تان را اصلاح کنید... گفت چون منطق درستی گفتید
این کار را می کنم و این کار را کرد...بعد آخر جلسه گفتم آقای خطیب شنیدم فیلمی علیه امام خمینی بنا است
در مصر متقابلاً تولید بشود. ایشان برآشفت. گفت کی این کار را می خواهد بکند؟ امکان ندارد و من نشنیدم. گفتم شما نشنیدید ولی اطلاع داده شده است
و ظاهراً چند درصد از متن فیلمنامه هم نوشته شده... آدرس دادم به ایشان. ایشان شدیداً ناراحت شدیک مرتبه مشت زد روی میز گفت
راجع به امام خمینی بنا است این کار را بکنند؟ گفتم بله. ایشان فریاد زد گفت: خمینی فی قلبی و فی قلب کل مصری. تا من زنده ام اجازه نخواهم داد
در این مملکت علیه امام خمینی فیلمی ساخته بشود.این جمله از بالاترین مقام اهل سنت مصر است
که از طرف حکومتی منصوب شده که روابط خوبی با ما ندارد.

پرتال امام خمینی ره
منبع: مصاحبه نشریه راه با حجت الاسلام زمانی، رایزن فرهنگی سابق ایران در مصر

نجبا؛ یاران امام زمان (عج)

نجباطبق روايتي که از حضرت علي عليه السلام و امام باقرعليه السلام نقل شده «نجبا» ياران مهدي از سرزمين مصر هستند: «نجبا از مصر بيرون مي آيند... که راهبان شب و شيران روز هستند، دل هايشان چون فولاد سخت است. در ميان رکن و مقام با او بيعت مي کنند».

اطلاعات بیشتری از این افراد هست؟

إِنَّ فِرْعَوْنَ عَلا فِي الْأَرْض/فراعنه اینگونه اند…+عکس


[="Blue"]منبع:مبارزکلیپ[/]

الواح و ده فرمان حضرت موسی چیست ؟

الواح و ده فرمان حضرت موسی چیست ؟
هنگامی که سه ماه از خروج بنی اسرائیل از مصر گذشته بود حضرت موسی علیه السلام ماموریت یافت برای گفتگو با خداوند به بالای طور(کوه) سینا برود . وی در آنجا دو لوح د ریافت کرد که فرمانهای خدا ب رآن نقش بسته بود . قرآن کریم از الواح به صیغه جمع نام می برد ( اعراف:145). از جمله آن فرمانها ده حکم بسیار مهم است که به ده فرمان مشهور است :
1. برای خود خدایی جز من نگیرید.
2. به بت سجده نکنید.
3. نام خدا را به باطل نبرید.
4. شنبه را گرامی بدارید.
5. پدر ومادر را احترام کنید .
6. کسی را به قتل نرسانید.
7. زنا نکنید.
8. دزدی نکنید.
9. بر همسایه شهادت دروغ ندهید.
10.به اموال و ناموس همسایه طمع نورزید.
تفصیلاتی درباره این احکام در باب بیست ویک به بعد سفر خروج آمده است.

مشخصات داوود و ویژگی‎های او

سلام
یكی از پیامبران بزرگی كه علاوه بر قدرت معنوی و نبوّت، دارای حكومت ظاهری وسیع نیز بود،
حضرت داود ـ علیه السلام ـ است كه نام مباركش شانزده بار در قرآن آمده است.
حضرت داود ـ علیه السلام ـ در سرزمینی بین مصر و شام دیده به جهان گشود، او از نواده‎های حضرت یعقوب است و به نُه واسطه به یكی از فرزندان حضرت یعقوب می‎رسد، پدرش «ایشا» نام داشت.
او صد سال عمر كرد، كه چهل سال از آن را حكومت نمود.[1]

ماجرای شهرت داود ـ علیه السلام ـ ـ همان طور كه پیش از این شرح داده شد ـ آن هنگام شروع شد كه به عنوان یكی از سربازان طالوت، به جنگ جالوت و لشكرش رفت و با سنگی كه در فلاخن خود نهاده بود، جالوت جبّار را كشت (كه داستانش در صفحه قبل گذشت).
«ایشا» ده پسر داشت، داود ـ علیه السلام ـ كوچكترین آنها بود.
حضرت داود ـ علیه السلام ـ بسیار خوش صوت بود، به طوری كه وقتی صدایش به مناجات بلند می‎شد، پرندگان به سوی او می‎آمدند و حیوانات وحشی گردن می‎كشیدند تا صدای دلنشین او را بشنوند، او كوتاه قد و كبود چشم و كم مود بود،
در میان بنی اسرائیل و در پیشگاه طالوت فرمانده شجاع و با ایمان لشكر بنی اسرائیل، دارای موقعیت عظیم بود، پس از آن كه طالوت از دنیا رفت، بنی اسرائیل حكومت و فرماندهی طالوت را، در اختیار داود ـ علیه السلام ـ گذاشتند، و همه ثروتهای طالوت را به او سپردند، وقتی كه به حاكمیّت رسید، خداوند او را به مقام پیامبری نیز رسانید.[2]

ده خصلت عظیم داود ـ علیه السلام ـ
در قرآن، در آیه 15 تا 20 سوره ص، خداوند داوود ـ علیه السلام ـ را با ده خصلت ارجمند می‎ستاید، حتی به پیامبر اسلام ـ صلّی الله علیه و آله ـ سفارش كرده كه در برابر گزند مخالفان و بدخواهان همانند داوود ـ علیه السلام ـ صبر و مقاومت داشته باشد.
در آیه نخست (آیه 17 ص) چنین آمده:
«اِصْبِرْ عَلى ما یَقُولُونَ وَ اذْكُرْ عَبْدَنا داوُدَ ذَا الْأَیْدِ إِنَّهُ أَوَّابٌ؛ ای پیامبر! در برابر آن چه مخالفان می‎گویند شكیبا باش و به خاطر بیاور بنده ما داوود ـ علیه السلام ـ را كه صاحب قدرت، و بسیار بازگشت كننده به خدا بود.»
خصال دهگانه ارجمند داوود ـ علیه السلام ـ عبارتند از:
1. صبر و مقاومت.
2. مقام عبودیّت و بندگی.
3. قوّت و قدرت معنوی و جسمی.
4. بازگشت و رجوع مداوم به خدا، و رابطه تنگاتنگ با خدا.
5. كوهها در تسخیر او بودند و با او صبح و شام تسبیح خدا می‎گفتند.
6. پرندگان در تسبیح خدا با او هم آواز می‎شدند.
7. آنها نه تنها در آغاز كار بلكه در همه احوال، با تسبیح او هماهنگ می‎شدند.
8. داشتن حكومت استوار و مقتدرانه.
9. علم و دانش سرشار كه مایه بركات است.
10. منطقی گویا، و بیانی لطیف و شیوا.[3]

خداوند گاهی او را به عنوان «نِعمَ العَبدِ» «نیكوترین بنده» و زمانی او را به عنوان خلیفه خود[4]، و نیز به داشتن امتیاز و فضایل[5] علم و حكمت[6] معرفی كرده، و نزول كتاب اخلاقی و مهم زبور را بر او، بر شمرده[7] او را با عالیترین خصلت‎ها ستوده است.
كتاب زبور مشتمل بر نصایح و مناجات و امور اخلاقی است، مزامیر زبور در كتاب عهدین، مشتمل بر 150 فصل است كه هر كدام به نام مزمور نامیده شده و سراسر آن به شكل اندرز، دعا و مناجات است.

[1]. كامل ابن اثیر، ج 1، ص 76 تا 78؛ بحار، ج 14، ص 14 و 15.
[2]. بحار،‌ج 14، ص 14 و 15.
[3]. تفسیر فخر رازی، ج 26، ص 183 (با استفاده از آیات 17 تا 19 صاد).
[4]. سوره ص، آیه 30 و 26.
[5]. سبأ، 26.
[6]. نمل، 15.
[7]. اسراء، 55؛ نساء، 163. این كتاب در شب 28 رمضان به آن حضرت نازل شد (بحار، ج 4، ص 33).

" به یاد شهید احمد فرحان " انقلابات امت اسلامی-آخرین تحولات بحرین...

سلام :Gol:
خیلی روشنه که چی می خوام بگم :Sham:
22 بهمن سال 57 انقلاب اسلامی مردم ایران
بهمن 89 انقلاب مردم تونس و مصر

و بهمن سالهای آینده ؟؟؟
و شاید انقلاب جهانی مهدی موعود !!!:hamdel:
موفق در پناه حق:Gol:

هشدار قاطع مفتی مصر درباره جسارت به مقام رأس الحسین(ع)

:Gol:هشدار قاطع مفتی مصر درباره جسارت به مقام رأس الحسین(علیه السلام):Gol:

:Gol:

وی درباره کسانی که مردم را به تخریب ضريح مطهر موجود در مقام امام حسين(علیه السلام) در قاهره تشویق می‏کنند گفت:
" من از اینجا، از مسجد جامع الأزهر، خطاب به این شخص می‏گویم: «خفه شو ای پست‏فطرت، ای بی‏شرم خبيث، خداوند دستان و پاهای تو را قطع کند، و ما را از دست امثال تو نجات دهد»".

:Gol::Gol::Gol:

به گزارش خبرگزاری اهل‏بیت(علیهم السلام) ـ ابنا ـ «دكتر علی جمعه» مفتی مصر در خطبه‏های نماز جمعه گذشته در مسجد جامع الازهر، با هشدار شدید به کسانی که قصد تعرض به مسجد رأس الحسین(علیه السلام) در قاهره را دارند گفت: "تمامی اماکن منتسب به اهل بیت پیامبر(صلی الله علیه وآله) مورد تبرک مصری‏هاست، و خداوند در کمین کسانی است که به فکر جسارت به اماکن منتسب به اهل‏بيت در مصر هستند".
وی با اشاره به برداشت غلط وهابیون از برخی احادیث گفت: "هیچکدام از صحابة صدر اسلام به خود جرأت ندادند به مسجد نبوي که قبر پیامبر «صلى الله عليه وآله»در آن قرار دارد جسارت کنند، پس چطور است که این افراد در اندیشه‏ی جسارت به مساجد و ضریح‏های ذریه‏ی پیامبر هستند؟".
وی درباره فردی که مردم را به تخریب ضريح مقام رأس الحسين(علیه السلام) در قاهره تشویق می‏کند هم گفت: " من از اینجا، از مسجد جامع الأزهر، خطاب به این شخص می‏گویم: «خفه شو ای پست‏فطرت، ای بی‏عقل خبيث، خداوند دست و پا و گردن تو را قطع کند و ما را از دست امثال تو نجات دهد ای حرامزاده »".
این سخنان قاطع خطیب جمعه قاهره ، با فریادها و شعارهای حمایت‏آمیز نمازگزاران مصری مواجه گردید.
علی جمعه درباره ریشه‏های اینگونه اقدامات هم توضیح داد: "این افراد برای توجیه عمل زشت خود به این حدیث نبوی استدلال می‏کنند که فرمود: «خداوند لعنت کند یهود و نصاری را که مقابر پیامبران خود را به مساجدی برای پرستش غیرخدا تبدیل کردند». در حالی که اینها نمی‏فهمند که منظور از مسجد در این حدیث، مکانی برای پرستش فرد موجود در آن مقبره است؛ در حالی که مسلمانان، قبور اولیاء و پیامبر(صلی الله علیه وآله) و خاندان او را به محلی برای پرستش آن اشخاص تبدیل نمی‏کنند".

وی ادامه داد: "این افراد همچنین به حدیثی دیگر از رسول‏الله(صلی الله علیه وآله) استناد می‏کنند که فرمود: «خدایا مقبره مرا خدای دومی که پرستش شود قرار مده». این در حالی است که این دعا نهی از تبرک به قبور نیست، بلکه خواهش پیامبر(صلی الله علیه وآله) از خداوند متعال است که امت اسلامی را از پرستش مردگان و عبادت مقابر در امان بدارد ، زیرا برخی از امت‏های پیشین، قبور را مساجدی برای پرستش اولیاء مدفون در آن قرار می‏دادند".

دکتر جمعه تأکید کرد: "آنهایی که قصد دارند تا بارگاه‏های اولیاء صالح خداوند را تخریب کنند، افرادی «افراط‏گرا و کوردل» هستند".

گفتنی است در اوضاع بی‏ثبات مصر، تعدادی از افراطیون وهابی، مردم را تحریک کرده‏اند که باید قبور و ضریح‏های صالحان را تخریب کنند. "مجمع البحوث الإسلاميه" در دانشگاه الأزهر هم با صدور بیانیه‏ای ضمن محکوم کردن این تبلیغات تندروان، فتاوای آنان را رسماً مردود اعلام کرد.