فرق تهمت و افترا چیست؟
ارسال شده توسط یار مهربان در جمعه, ۱۳۹۷/۱۲/۲۴ - ۲۱:۲۳با سلام و خدا قوت به کارشناسان محترم
فرق تهمت و افترا چیست؟
پیشاپیش سپاسگزارم
با سلام و خدا قوت به کارشناسان محترم
فرق تهمت و افترا چیست؟
پیشاپیش سپاسگزارم
بسم الله الرحمن الرحیم
در قرآن حکم خدا درباره حیض چیست؟
در سوره بقره آیه 222 سوالی از پیامبر درباره حیض پرسیده اند، این آیه فقط دستوری به مردان است که با زنان در هنگام حیض نزدیکی نکنند تا دوره حیض آنان به پایان رسد. این آیه هیچ تکلیفی برای زنان تعیین نکرده:
وَيَسْأَلُونَكَ عَنِ الْمَحِيضِ قُلْ هُوَ أَذًى فَاعْتَزِلُواْ النِّسَاء فِي الْمَحِيضِ وَلاَ تَقْرَبُوهُنَّ حَتَّىَ يَطْهُرْنَ فَإِذَا تَطَهَّرْنَ فَأْتُوهُنَّ مِنْ حَيْثُ أَمَرَكُمُ اللّهُ إِنَّ اللّهَ يُحِبُّ التَّوَّابِينَ وَيُحِبُّ الْمُتَطَهِّرِينَ ﴿222﴾
از تو در باره عادت ماهانه [زنان] مىپرسند بگو آن رنجى است پس هنگام عادت ماهانه از [آميزش با] زنان كناره گيرى كنيد و به آنان نزديك نشويد تا پاك شوند پس چون پاك شدند از همان جا كه خدا به شما فرمان داده است با آنان آميزش كنيد خداوند توبهكاران و پاكيزگان را دوست مىدارد (222)
در این آیه از نزدیکی با زنان در هنگام عادت ماهانه نهی شده. تحقیقات در پزشکی نیز نشان داده که نزدیکی هنگام حیض هم دردناک است و هم سبب انتقال عفونتها می گردد.
ملّاهای شیعه و سنی عبارت حَتَّىَ يَطْهُرْنَ فَإِذَا تَطَهَّرْنَ را دستاویزی قرار می دهند برای توجیه اینکه زنان در این دوره ناپاک هستند و نباید نماز بخوانندو روزه بگیرندو حج بروند!!!!
پس این ملاها در مورد این آیه چه می گویند؟ آیا به اعتقاد آنها عیسی بن مریم تا هنگام مرگ ناپاک بوده و نمی توانسته نماز بخواند و روزه بگیرد؟؟؟
إِذْ قَالَ اللّهُ يَا عِيسَى إِنِّي مُتَوَفِّيكَ وَرَافِعُكَ إِلَيَّ وَمُطَهِّرُكَ مِنَ الَّذِينَ كَفَرُواْ وَجَاعِلُ الَّذِينَ اتَّبَعُوكَ فَوْقَ الَّذِينَ كَفَرُواْ إِلَى يَوْمِ الْقِيَامَةِ ثُمَّ إِلَيَّ مَرْجِعُكُمْ فَأَحْكُمُ بَيْنَكُمْ فِيمَا كُنتُمْ فِيهِ تَخْتَلِفُونَ ﴿3:55﴾
هنگامى را که خدا به عيسى فرمود: «من تو را برمىگيرم و به سوى خود، بالا مىبرم و تو را از کسانى که کافر شدند، پاک مىسازم؛ و کسانى را که از تو پيروى کردند، تا روز رستاخيز، برتر از کسانى که کافر شدند، قرارمىدهم؛ سپس بازگشت شما به سوى من است و در ميان شما، در آنچه اختلاف داشتيد، داورى مىکنم.
مسلّم است که عیسی چنین نبوده و عبارت وَمُطَهِّرُكَ مِنَ الَّذِينَ كَفَرُواْ چنین باید ترجمه گردد: من تو را از کسانی که کفر ورزیده اند رهایی می بخشم یا خلاص می کنم
پس عبارت حَتَّىَ يَطْهُرْنَ فَإِذَا تَطَهَّرْنَ در 2:222 اشاره به پایان دوره حیض و خلاص شدن از آن دارد و دلیلی برای منع نماز و روزه و حج نیست.