مشکلات اجتماعی

چرا تدبیری صورت نمی گیرد؟

بسم الله الرحمن الرحیم العلی العظیم

سلام علیکم

بنده بسیار محکم پایبند نظام مقدسم هستم و پرچم پرافتخارم و رهبر عزیزم و ...

اما دیگه خسته شدم.
دیگه دارم احساس میکنم که فقط دارم خودمو گول میزنم.

چرا صدا و سیمای ما سومین خریدار فیلم های هالیوودی است؟
چرا انقدر صدا و سیمای ما در مسائل فرهنگ سازی مخصوصا دینی ضعیف هست؟
این ضعف انقدر زیاد هست که بعضی مواقع شک میکنم نکنه آقای ضرغامی عامل نفوذی اند؟!!
چرا با ورود لباس ها و پوشاک مستهجن برخوردی نمیشه؟ (مثلا ساپورت. والله اگر کسی در ایران بگه که ورودش اشکال نداره خوده شیطانه و لعنت خدا بر اون باد (منظورم مسئولانست)

این از مسائل دینی که هر روز داره از ارزش هاش کمتر میشه و هیـــــــــــــــــــــچ احد الناسی هم عین خیالش نیست از مقام معظم رهبری عزیز (مد) گرفته تا سرباز نیروی انتظامی! واقعا دروغ میگم؟ پس کجاست یک تدبیر اساسی؟ ولایت فقیه این است؟ پس کجاست ارزش های معنوی؟

اون فساد اخلاقی یکی از معاونان وزیران در آسانسور...!
از این موارد زیاده...

آخه من در بحث بین مردم چطور از رهبرم و نظامم در برابر این همه شبه دفاع کنم؟

وضع معیشت مردم.
خداییش ببینید گرانی، بی دینی رو به اوج خودش رسونده. آیا درسته به هر دلیلی وضع معیشت طوری بشه که انقدر فحشا و بی بند و باریو بی اخلاقی و ... زیاد بشه؟ والله که هیچ منافعی این ارزش رو نداره (بی دین کردن مردم)

من با پدرم بحث میکنم و نمیتونم جوابی بدم. ایشون میگن زمان طاغوت مردم بخاطر معیشت بهتری که داشتند خیلی با ایمان تر بودند. واقعا کسی میتونه منکر این قضیه بشه؟!
الان حج رو نگاه کنید که اصلی ترین زیارت دینمون هست. از بس گرونی شده از 100 هزار تا شده 60 هزار تا. این درسته؟
آخه من چی باید جواب بدم به کسی که این سوال رو از من کرده؟

آدم مسئولین رو از بلند پایه ترین تا پایین ترین مقام نگاه میکنه از بس دروغ و ... در کارشون میبینه اشکش در میاد. همین آقای روحانی عزیز مگر نگفتن در 30 روز برنامه کوتاه مدت دارند برای بهبود اقتصاد؟ کو پس همه چیز که گرون تر هم شد؟

بابام میگه از وقتی انقلاب شد هر روز همه چی گرون تر شد خوب من چی بهش بگم؟ بگم چون تحریم شدیم اینجوری شد یا از نالایقی ( و راحت بگم بی شرفی و از خدا بیخبری بعضی مدیران و بلندپایه ها) به اینجا رسیدیم؟!

300 هزار شهید دادیم تا به اینجا برسیم؟ من در مورد معیشت مردم خیلی گله ندارم چون آدم دنیا دوستی نیستم.الان هم کارای خدمتم رو درست کنم اگر توفیق بشه مهاجرت میکنم به قم و میرم حوزه. اما حداقل یکی بیاد بگه این وضع حجاب چجوری درست شده؟ والله 2 روز دیگه مردم لخت میان بیرون و هیچکس هم عین خیالش نیست.
گرانی رو نمیشه کنترل کرد آیا حجاب رو هم نمیشه کاریش کرد؟
مسئله از ریشه مشکل اساسی داره و همه ی مسئولان هم میدونن اما هیچ تدبیری نمی بینیم. تازه الان دغدقه همه شده که چرا باید حجاب داشته باشیم!!! داره کار های فرهنگی انجام میشه تا این 2 گرم لباس ها هم کنده بشه از تن.
وای بر ما

دلم خیلی پره ولی بخاطر رهبر عزیزم که جانمم براش میدم نمیگم و جلوی مردم خود داری میکنم و از نظامم دفاع میکنم. اما برای سوال هام جواب می خوام.

و من الله توفیق
یاعلی مدد

آسان گیری و مدارا جزو فضایل است؟(رابطه مدارا و خوشبختي)

در سفارشات ائمه (ع) آبادی شهرها و افزایش روزی از نتایج مدارا و آسان گیری ذکر شده است.

چه نوع آسان گیری و مدارایی است که باعث آباد شدن شهر ها و خانه و افزایش رزق می شود؟

آیا رفق، نرمش و سازش از نوع مذموم هم داریم یا همیشه جزو فضایل است؟

انسانها در جامعه امروز ما تاچه حد متخلق به فضیلت رفق و مدارا هستند؟

کارشناس بحث : استاد

مراحل نصب یک آنتی ویروس قوی (ویژه خانم های محترم )


[=&quot]
[/]


با سلام و تشکر از کلیه کاربران، کارشناسان، مدیران
با توجه به فرهنگی که امروزه در محیط های مختلف مشاهده می کنیم موضوع چگونگی ارتباط دخترها وبه طور کلی خانم ها با محیط های مختلف و مشخص نمودن حدود ارتباط دخترها با موقعیت های مختلف اجتماعی (دانشگاه، اماکن تفریحی، مذهبی ، کوچه و خیابان و...) ضرورت دارد که در مورد این موضوع بحث بیشتری صورت بگیرد.
همانطور که مشخص است انسان یک موجود اجتماعی است و ارتباطات اجتماعی ضامن پیشرفت و تکامل و عامل بازدارنده بسیاری از آسیب ها ست به عنوان مثال کسی که در بیابان زندگی می کنند و اصلا در عمر خودش ماشین ندیده است اگر زمانی قرار باشد بنا به دلایلی به شهر بیاید واکنش منطقی و نرمالی نسبت به ماشین نمی تواند داشته باشد مثلا ترس های غیر عادی و به طور کلی تا مدتی نسبت به آسیب های این وسیله و یا منافع این وسیله اطلاع نخواهد داشت و ممکن است به دلیل این ناآگاهی، آسیب هایی هم از ماشین به جسم و یا روان ایشان برسد.
بنابراین با توجه به مثال بالا بخشی از انسان های این جامعه دختران و خانم ها تشکیل می دهند. تجربه نشان داده است بسیاری از خانم هایی که ارتباط اندکی با موقعیت های مختلف اجتماعی داشته اند در برابر ویروس های مختلف ، رنگارنگ و متفاوت از آسیب های بیشتری متحمل شده اند مثلا کسی که در سطح عادی و نرمال ارتباطات اجتماعی خود را حفظ نکرده است با و از سطح رضایت زناشویی بالایی هم برخوردار نباشد با اندک نگاه و یا ابراز علاقه ای دلش می لرزد و موتور سرمایه گذاری عاطفی و روانی در وجودش فعال شده حال اگر فردی پایبند و متعهد و از وجدان مذهبی بالایی برخوردار باشد با انواع و اقسام توجیه سعی در تکرار موقعیت می کند و یا انتظارش نسبت به همسر خود چندین برابر شده و این تغییر سطح انتظار در رابطه با همسرش اعمال شده و شوهری که از هیچ یک از این فرایند اطلاعی ندارد شروع به ناسازگاری ها و اختلافات و درگیری هایی می کند از طرفی زن به دلیل مقایسه هایی که دارد از اینکه شوهری به ظاهر بی محبت و بی عاطفه دارد دچار افسردگی می شود در حالی حداقل 5 سال یا بیشتر در کنار همین شوهر با خوبی و خوشی زندگی می کرد. از طرفی حفظ تعاملات اجتماعی باعث کاهش فاصله سطح نگرش و سبک تفکر با فرزندان می شود بی شک مادر که در دوره زمانی دخترش زندگی می کنند به دلیل آشنایی با انواع مختلف ویروس های این دوره سعی می کند در درجه اول نیازها ، خواسته ها و انتظارات دخترش را به خوبی بشناسد و از طرفی پیشگیری و یا درمان مناسب تر و منطقی تری نسبت به دخترش داشته باشد از طرفی مادری که به قول معروف در زمان خودش زندگی می کنند و نسبت و اکنون و حال جامعه به قول معروف چشم گوش بسته است یا ممکن است فریب دختر خود را بخورد و زمانی متوجه شود که به قول معروف کار از کار گذشته است و یا با سخت گیری های مذهبی و افراطی و محدودیت های غیر منطقی باعث افسردگی و یا پنهان کاری های دخترش شده که هردو باعث آسیب های زیاد و مبتلا شدن به ویروس های مختلف ارتباطی همراه با وابستگی های غیر منطقی شود.
بنابراین با توجه به مطالب فوق ضرورت حفظ ارتباطات مطلوب و متعادل اجتماعی توسط خانم ها مشخص شد و احادیثی که در مورد حداقل ارتباط زن وجود دارد را باید با احادیث تعدیل کننده ای مانند لزوم آگاهی از زمانه، باید جرح و تعدیل شود و نگاه که در احادیث است نگاه معنا دار و گناه، تفسیر شود. اما ما با دو مسأله در ارتباط هستیم یکی لزوم حفظ ارتباطات اجتماعی و دیگر ویروس های مهلک و از پای درآورنده مختلفی که در جامعه موجود است بنابراین باید یک انتی ویروس مطمئن ، پایدار و منطقی را در وجود مان تعبیه کنید تا در مواقع لزوم با هشدار ها لازم و شناسی نوع ویروس بتواند ما را حفظ کرده و آن ویروس را نابود کند. این آنتی ویروس مشخصات زیر را باید داشته باشد:
1- به روز باشد و یا به عبارتی آپ تو دیت باشد زیرا برای شناسایی و نابود کردن ویروس های جدید به روز بودن آنتی ویروس لازم است.

2- با عقل و منطق انسانی تست شده و بازدارندگی آن مشخص شده باشد مثلا محدود کردن مکانی ، ممکن است نوعی مقابله با ویروس باشد اما منطقی و عاقلانه نیست زیرا در جاهایی که این محدودیت کارایی نداشته باشد مانند محیط های چت روم، فضاهای مجازی ، تلفن همراه و ثابت و... محدودیت فیزگی بی فایده است.

3- با اراده و افکار و اندیشه افراد سازگاری داشته باشد بنابراین آنتی ویروس هایی که با نسخه شناختی و سبک تفکر و اندیشه فرد همخوانی نداشته باشد چیزی جزء انباشتن اطلاعات و اشغال فضای ذهن را به دنبال نخواهد داشت. بنابراین فشارهای بیرونی یکطرفه بدون استدلال منطقی مانند راهکارهای والدینی و یا راهکارهای حقوقی و نظامی بدون در نظر گرفتن اراده شخصی جواب کاملاً برعکس به ما خواهد داد.

4- با احساسات و هیجانات درونی و انسانی مرتبط باشد و به طور هماهنگ عمل کنند مثلا با باورهای مذهبی و وجدان اخلاقی انسان هماهنگی تنگاتنگی داشته باشد و بتواند در موقعیت ضروری و لازم آنها را برانگیخته کنند. مثلا وجدان اخلاقی هنگامی مواجه شدن انسان با ویروس فعال شده و در موقعیت چشم پوشی از ارتباط و در نتیجه نابود شدن ویروس احساس هیجانی غرور و افتخار فعال شود.


ادامه در بخش های بعدی ...