یادگیری علم

یادگیری علم و اقسام علم در اسلام

انجمن: 

[=&quot]سلام و عرض خسته نباشید.طاعات و عباداتتون مورد قبول خدا باشه.یه سوال داشتم در مورد علم.گستره ی علوم میدونیم که خیلی زیاده.ولی من چندتا حدیث دیدم که که فقط علم رو چند بخش کردن.[/][=&quot]مثلا پیامبر گفته:لْعِلْمُ عِلْمانِ: عِلْمُ الاَدْیانِ وَ عِلْمُ الاَبْدانِ»: «علم دو گونه است: علوم دینى و علوم پزشکى.یا مثلا حضرت علی گفته:لْعُلُومُ اَرْبَعَةٌ: اَلْفِقْهُ لِلاَدْیانِ وَالطِّبُ لِلاَبْدانِ وَالنَّحْوُ لِلِّسانِ، و النُّجُومُ لِمَعْرِفةِ الاَزْمان.
[=&quot].سوال من اینه که واقعا یادگیری علم در اسلام فقط توی این بخش ها منحصر شده یا یادگیری هر علمی که به نحوی بدرد زندگی دنیایی یا اخروی انسان بخوره مورد تایید دین و خداوند وپیامبر و معصومین هست[/]؟
[/]

منظور از علم در آیات و روایات

با سلام و عرض خسته نباشید خدمت شما.
یه سوال داشتم.
در احادیث و روایات بسیار بسیار به یادگیری علم توصیه شده و برتری داشتن علم رو تاکید کردند.
در قران هم اگر اشتباه نکنم راجع به خوبی یادگیری علم باید آیه داشته باشیم.
سوالی که من دارم اینه که منظور از این علمی که در احادیث و روایات و قران به یادگیری اون توصیه کردند آیا فقط یادگیری علوم دینی هست یا هر علمی که بدرد انسان بخوره یادگیریش مفید و خوبه و شامل علم مورد تایید احادیث و روایات و قران میشه؟
چون الان کتاب های متنوع و بسیار خوبی در بازار هست که واقعا مطالب خیلی خوبی رو به انسان یاد میدن در زمینه های مختلف از جمله موفقیت/ازدواج/کسب درامد و.....آیا مطالعه ی این کتاب ها هم جز یادگیری علمی که در احادیث و روایات و قران توصیه شده میشه یا نه؟
مرسی ازتون.
خدانگهدار