گوگل

فوت و فن های جستجو در گوگل *** جستجو کردن در گوگل بدون تایپ کردن


امروزه موتورهای جستجوی زیادی بر روی شبکه وب فعال هستند که هر یک الگوریتم جستجوی خاص خود را دارد و به نحوی به جستجوی سایتهای موردنظر شما می پردازند. اما یکی از پرکاربردترین و مفیدترین موتورهای جستجو گوگل نام دارد که این روزها جام پیروزی را از دیگر رقبا ربوده است و روز به روز بر تعداد کاربران خود می افزاید. بدون تردید شما هم حداقل برای یکبار گذرتان به http://www.google.com خورده است و صفحه ساده و در عین حال پرقدرت این جستجوگر را دیده اید. جستجوگری که با پشتیبانی از زبانهای متنوع دنیا کاربران زیادی را به خود جذب کرده است. و شاید همین پشتیبانی از زبان فارسی است که در میان ایرانیان نیز از اقبال خوبی برخوردار شده است. در این مقاله می کوشیم تا ضمن آشنایی با نحوه صحیح کار با این جستجوگر کارایی بهره مندی از آنرا نیز بالا ببریم.

برای جستجو نمودن یک موضوع در گوگل کافی است که چند کلمه توصیفی و اصلی موضوع را در نوار مربوطه تایپ نمائید و سپس کلید Enter را فشار دهید و یا اینکه روی دکمة Search که در جلوی نوار جستجو تعبیه شده است کلیک نمائید، تا به لیستی از وب سایتهای مرتبط با موضوع دست یابید.
از آنجائیکه گوگل وب سایتهایی را لیست می کند که «همه» کلمات مورد جستجوی شما در آن باشند لذا بایستی سعی کنید تا در نوار جستجو، کلماتی را وارد کنید که اساسی تر هستند و از وارد کردن کلمات اضافی بپرهیزید تا نتایج جستجو به آنچه که شما می خواهید نزدیکتر باشند.

کلمات اصلی تر را بنویسید

همانگونه که گفته شد برای بهتر نتیجه گرفتن از جستجو لازم است که کلمات اصلی را در نوار جستجو وارد کنید. برای اینکار هر قدر که می توانید، موضوع جستجو را ریزتر و معین تر نمائید. برای مثال بجای آنکه در نوار جستجو تایپ کنید “نقاش” بهتر است که نام نقاش مورد نظرتان را تایپ کنید، مثلاً بنویسید “پیکاسو”. یا اینکه بجای “اتومبیل” بهتر است بنویسید “پیکان” و یا…
همچنین دقت نمائید تا کلماتی را بکار برید که احتمال وجود توضیحات درباره آنها بیشتر باشد. مثلاً به جای نوشتن “گذراندن یک شب خوب در شیراز” بهتر است تایپ کنید “هتلهای شیراز”.

از آوردن حروف اضافه خودداری کنید

گوگل بطور پیش فرض فقط سایتهائی را لیست می نماید که تمام کلمات مورد جستجو در آنها باشند. و نیازی نیست که شما بین کلمات جستجو از کلمة پیوند دهندة “و” استفاده نمائید. به خاطر داشته باشید که وارد نمودن چنین کلماتی و کلماتی نظیر در، به، و… بر نتیجه جستجو تاثیر خواهد گذشت. بطور مثال برای جستجو در مورد تعطیلات در شمال بجای تایپ نمودن “گذراندن تعطیلات در شمال” بهتر است تنها بنویسید: “تعطیلات شمال”.
خودف گوگل هم برای بالا بردن کیفیت جستجوها بطور اتوماتیک کلمات معمولی و کاراکترهائی همچون “کجا” و “چطور” را از کلمات مورد جستجو حذف می نماید. چون این گونه کلمات باعث کندی عمل جستجو می شوند و تاثیری هم در بهبود جستجو ندارند و حتی کیفیت نتایج جستجو را کاهش هم می دهند.

حروف بزرگ و کوچک فرق نمی کنند

گوگل نسبت به بزرگی و کوچکی حروف حساس نمی باشد. در حقیقت همه حروفی را که به لاتین در نوار جستجو تایپ می نمائید به حروف کوچک تبدیل خواهند شد. برای مثال نتیجة جستجوی “george washington”، “George Washington” و “gEoRgE WaShInGtOn” یکسان خواهد بود.

جستجوهای طبقه بندی شده

با همه این توضیحات اگر مایلید که نتایج جستجوهای شما دقیق تر و علمی تر باشند بهتر است سری هم به directory.google.com بزنید. در این آدرس فهرستی از سایتهای اینترنتی با توجه به موضوعات آنها موجود می باشد. مثلاً اگر دنبال سایتی در مورد سیاره زحل می گردید، می توانید با رفتن به شاخه Science و زیر شاخه Astronomy به زیر شاخه Saturn دست یابید. همچنین اگر در مورد خودروی Saturn جستجو می کنید می توانید سایتهای مرتبط با آنرا در شاخه Automotive بیابید.

جستجوی پیشرفته

در جلوی نوار جستجوی گوگل گزینه ای با عنوان «جستجوی پیشرفته» یا «Advanced Search» وجود دارد. با کلیک کردن روی این گزینه وارد صفحه ای با همین نام خواهید شد. در این صفحه شما می توانید با اعمال تنظیمات و بکار بردن عملگرهای خاصی دقت جستجویتان را افزایش دهید.
همانگونه که از شکل بالا معلوم است، همه گزینه ها به فارسی می باشند و استفاده از آنها بسیار ساده است و نیازی به توضیح بیشتر ندارد، اما علاوه بر این تنظیمات، گوگل از یک سری عملگرها نیز برای محدود کردن جستجوها بهره می برد. شما بدون رجوع قسمت جستجوی پیشرفته و با دانستن این عملگرها می توانید عمل جستجو را هرچه سریعتر انجام دهید، در زیر به توضیح برخی از این عملگرها می پردازیم:

عملگر +

همانگونه که قبلاً گفتیم گوگل از یک سری کلمات معمولی بصورت خودکار چشم پوشی می کند، ولی در صورتی که شما ضروری می دانید که اینگونه کلمات حتماً مورد جستجو قرار گیرند، می توانید با قرار دادن یک علامت “+” در جلوی آنها مطمئن شوید که در نتایج جستجو حتماً وجود خواهند داشت. (دقت کنید که قبل از کاراکتر “+” یک فاصله (space) وجود داشته باشد ولی کلمه بعدی بدون فاصله، فوراً پس از آن بیاید).
راه دیگر مقید نمودن گوگل برای جستجوی کلمه ای خاص این است که کلمه مورد نظر را در کوتیشن (” “) قرار دهید. برای مثال اگر بخواهیم دنبال داستان جنگ ستارگان ۱ (Star Wars Episode I) را مورد جستجو قرار دهیم، گوگل کلمة I را مورد جستجو قرار نمی دهد مگر آنکه آنرا بصورت Star Wars Episode +I و یا “Star Wars Episode I” بنویسیم.

عملگر –

برخی اوقات ممکن است که شما دنبال کلمه ای بگردید که بیش از یک معنا دارد، برای مثال کلمه «bass» در ماهیگیری به معنای «ماهی خالدار» است و در موسیقی به معنای «صدای بم». برای حل اینگونه مشکلات می توانید از عملگر “-” استفاده کنید، تا گوگل به دنبال سایتهایی بگردد که کلمة بعد از این عملگر در آنها نباشند. (دقت کنید که قبل از کاراکتر “-” یک فاصله (space) وجود داشته باشد ولی کلمه بعدی بدون فاصله، فوراً پس از آن بیاید). مثلاً در مثال فوق می توانید بنویسید: bass –music.

عملگر ~

گاهی ممکن است که شما فقط به دنبال کلمه ای خاص نباشید و بخواهید که به دنبال کلمات مرتبط با آن نیز بگردید. برای این کار از این عملگر استفاده می شود. برای مثال اگر در کادر جستجو تایپ کنید «کیفیت غذا» در نتیجه سایتهایی ظاهر خواهند شد که کلمه «کیفیت» و کلمه «غذا» در آنها وجود داشته باشد. و حتی ممکن است که این دو کلمه اصلاً به هم ربط هم نداشته باشند. اما اگر تایپ کنید «~کیفیت ~غذا» دنبال سایتهایی می گردد که درباره کیفیت غذاها نوشته باشند.

عملگر “”

همانگونه که قبلاً نیز گفته شد، برای جستجوی عبارتی خاص بصورت کامل (نه بصورت کلمات جدا از هم) بایستی آن عبارت را در داخل کوتیشن (” “) قرار داد.

عملگر «یا»

گوگل از یای منطقی پشتیبانی میکند. بدین معنا که اگر دنبال کلمه ای خاص «یا» بجای آن کلمه ای دیگر می گردید، می توانید در بین این دو کلمه از «یا» استفاده کنید. برای مثال اگر در کادر جستجو تایپ کنید «تعطیلات در شیراز یا اصفهان» آنگاه گوگل دنبال سایتهایی می گردد که در خصوص تعطیلات در شیراز یا در اصفهان باشند.

عملگر SITE

اگر می خواهید که عمل جستجو در سایت بخصوصی انجام گیرد، می توانید پس از وارد نمودن کلمه مورد نظر عملگر Site: را آورده و پس از آن آدرس سایت را بیاورید. برای مثال برای جستجوی «پذیرش» در سایت دانشگاه استانفورد می توانید بنویسید: admission site:www.stanford.edu

عملگر ..

برای اینکه جستجو را محدود به سایتهایی کنید که در آنها اعداد محدودة خاصی وجود داشته باشند، می توانید از این عملگر برای نشان دادن محدودة عددی مورد نظر بهره برید. مثلاً اگر به دنبال DVD Playerهای با قیمت ۲۵۰ تا ۳۵۰ دلار می گردید، بایستی اینگونه خواسته تان را بیان کنید: DVD player $۲۵۰..۳۵۰ (توجه داشته باشید که بین دو نقطة عملگر هیچ فاصله ای نباشد).


آموزش ویدیویی نحوه جستجو در گوگل [کلیک کنید]
دانلود آموزش ویدیویی نحوه جستجو در گوگل [کلیک کنید] حجم: ۱٫۵ مگابایت






استفاده از برنامه های کرک اندروید

با سلام
برنامه های کرکی که مال اندروید هست اکثرا از گوگل پلی گرفته شده و هر کدام مال یک فرد یا شرکته که در فروشگاه گوگل گذاشته شده
با توجه به این که شاید گوگل رو بتونیم یک شرکت حامی آمریکا بدونیم و افراد اشتراک گذارننده آن ها وضعیت های متفاوتی دارند و شاید برنامه مورد نظر برای فردی ضروری باشه و لزوم تهیه اون خرید کارت های گوگل پلی و خرید از فروشگاه گوگل است (که فکر می کنم برای گوگل بی سود هم نیست)
آیا استفاده از این نرم افزار ها حرام است؟ و اگر حرام است کسانی که تا حالا استفاده می کردن تکلیفشون چیه؟ آیا باید جبران کنند؟چجوری؟

(مرجع آیت الله وحید خراسانی و اگه میشه نظر ایشون درباره کرک را بیان کنید)

شیعه در اینترنت (همه بدانند!!!!)(حرکت خود جوش)

راهکار تغییر تصاویر Google هنگام جستجوی کلمه Ashura و ...
چگونه تصاویری که گوگل با جستجوی عبارت عاشورا نمایش می دهد، تغییر دهیم...

مطلب زیر را آنقدر منتشر کنید تا به دست دوستانی که در زمینه طراحی وبلاگ یا وب سایت های مذهبی و طراحی پوستر در زمینه عاشورا فعالیت می کنند برسد

برای اینکه تصاویری که از طرف کاربران در گوگل با موضوع Ashura جستجو می شود را تغییر دهیم، تحقیقی در زمینه تصاویری که در صدر جستجوی گوگل آورده می شود انجام شده است و کدهای HTML (چیدمان و طراحی صفحات وب) مربوط به این تصاویر در سایت های آنها بررسی گردیده است که نمونه ای از نتایج حاصل شده در ادامه ارائه می شود:
1) اولا تگ که برای لینک به سایت و یا تصویر استفاده می شود، در کلمات مربوط به آن حتی الامکان کلمه Ashura را قرار دهید(یعنی نام صفحه و یا تصویری که به آن لینک می دهید شامل کلمه Ashura باشد) چون در موتور جستجوی گوگل تاثیر داره و مستلزم اینه که تصاویری که می خواهید در سایتتان با موضوع های عاشورا و امام حسین علیه السلام و غیره قرار دهید شامل نام هایی با این عناوین در انگلیسی باشد
2) ثانیا در تگ که برای نمایش دادن تصاویر در قسمتهای مختلف سایت در زبان HTML می باشد، خصوصیتی با عنوان title قرار دارد که خیلی برای موتور جستجوی گوگل مهم می باشد و اصطلاحا در مورد سئو تصاویر سایتها به کار می رود و همونطور که در نمونه کد تصویر زیر می بینید، در آن از عنوان Ashura استفاده شده است
3) ثالثا در تگ خصوصیت دیگری با عنوان alt قرار دارد که باز هم خیلی مهم می باشد و در زمانی که لود تصویر از سمت سرور با مشکل مواجه شود متنی که در خصوصیت alt قرار دارد به جای آن نمایش داده می شود که از نظر سئو برای بهینه سازی تصاویر در سایتها و امکانات جستجو برای گوگل بسیار مهم می باشد و به نوعی معرفی تصویر به موتورهای جستجو از جمله گوگل با جمله ای است که در خصوصیتهای title و alt می باشد
4) رابعا در خصوصیت src مربوط به تگ که در نمونه کد تصویر نیز وجود دارد و همان آدرس تصویر به همراه نام تصویر در سایت می باشد نیز از کلمه Ashura استفاده شده است

نمونه کدی که برای تصویر به کار رفته و باعث شده که در صدر آمار گوگل برای تصاویر مربوط به Ashura قرار گیرد را در تصویر زیر ملاحظه فرمایید
در نمونه کد HTML زیر به جملات مقابل title و alt دقت فرمایید که باعث خوانا شدن تصویر و فهماندن موضوع تصویر به موتورهای جستجو از جمله گوگل شده است
همچنین در تگ که مربوط به لینک تصویر می باشد از کلمه Ashura استفاده شده و یعنی صفحه ای که به آن لینک داده نام آن صفحه یا تصویر شامل کلمه Ashura می باشد

نمونه ای از خصوصیت های title و alt که برای تصاویر در سایتهای مختلف غیر فارسی زبان برای تصاویر قمه زنی در کدهای HTML تنظیم نموده اند و باعث شده است که در صدر گوگل برای جستجوی کلمه ashura قرار گیرند.

در همه اینها از Ashura به شکل جمله معنا دار در زبان انگلیسی استفاده شده است و باعث شده است که موتور جستجوی گوگل این تصاویر را برای Ashura ثبت نماید

title="Day of Ashura begins in Pakistan"

alt="Day of Ashura begins in Pakistan"

همه تصاویر با خصوصیتهای زیر تنظیم شده است و در صدر آمار گوگل قرار گرفته اند

title="Shia Muslims flagellate themselves during the festival of Ashura"

alt="Shia Muslims flagellate themselves during the festival of Ashura"

و یا

title="Ashura 10th day in Lebanon213011"

alt="Ashura 10th day in Lebanon213011"

نمونه ای دیگر از کاربرد این شیوه در سایت demotix (تصویر زیر) که باعث شده است این تصویر یکی از تصاویری باشد که در صدر جستجوی گوگل برای کلمه Ashura آورده شده است، همونطور که در کدهای HTML زیر تصویر نمایش داده شده تمامی این موارد را رعایت کرده اند.

نمونه دیگری از جملات انگلیسی که شما می توانید در تگهای alt و title برای تصاویر و پوسترهای عاشورایی سایتها و وبلاگهایتان به کار ببرید Ashura Poster English = پوستر انگلیسی عاشورا
Ashura in Iran = عاشورا در ایران
Day of Ashura = روز عاشورا
Celebrating the holi Ashura in Iran = مراسم مذهبی عاشورا در ایران
Iran-Ashura Ceremony = مراسم عاشورای ایران
Ashura procession = حرکت دسته عزاداری در عاشورا
Ashura is the tenth day of Muharram = عاشورا دهمین روز از ماه محرم است
Ashura Procession Peacefully = دسته عزاداری صلح آمیز در عاشورا
holy shrine of Imam Hussein = حرم مطهر امام حسین
The Ashura is the most important celebration of the Islam = عاشورا مهمترین مراسم در اسلام است
In Day of Ashura all of the Muslims cry and stay in mourning = در روز عاشورا همه مسلمانان گریه و عزاداری می کنند
Zuljinna returns without Imam Husayn = ذوالجناح بدون امام حسین برگشت

خلاصه کلام: یعنی هر تصویری که در زمینه عاشورا در سایت یا وبلاگتان قرار می دهید کد HTML آن به صورت زیر باشد البته تگ که مربوط به لینک به صفحه یا تصویری دیگر می باشد می تواند اختیاری باشد

href="Ashura آدرس تصویر حتی الامکان شامل کلمه "title= "مانند مثالهای بالا Ashura یک جمله انگلیسی شامل کلمه " >
title= "مانند مثالهای بالا Ashura یک جمله انگلیسی شامل کلمه "
alt="مانند مثالهای بالا Ashura یک جمله انگلیسی شامل کلمه "
src="Ashura آدرس تصویرحتی الامکان شامل کلمه " >

در پایان پس از مدتی که این تغییرات در سایت های مختلف داده شود، وقتی در جستجوی گوگل کلمه Ashura را جستجو می نماییم دیگر تصاویر فجیع قمه زنی کمرنگ و کمرنگ تر خواهد شد(البته سایتهایی که رنک بالاتر یا بازدید کننده بیشتری دارند زودتر در لیست نتایج گوگل قرار خواهند گرفت و باعث خواهند شد تا تصاویر قمه زنی زودتر از آمار گوگل حذف شوند و به جای آن تصاویر واقعی در مورد قیام حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام قرار گیرد)

امیدوارم همه دوستان و همه سایت هایی که در زمینه معرفی معارف اصیل اسلامی در فضای مجازی زحمت می کشند از این موارد برای سئو سایتهایشان استفاده فرمایند.

منابع: http://www.sharieh.com
rasekhoon.net

در پی تحریم مسلمان جهان ؛ گوگل متحمل خسارت 210 ميليون دلاري شد




به گزارش سرويس بين‌الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از پایگاه خبری شبکه العالم ، شرکت گوگل به علت پخش فیلم اهانت‌آمیز به ساحت نورانی پیامبر عظیم الشأن اسلام (ص) در سایت یوتیوب وابسته به این شرکت خسارت هنگفتی متحمل شد.به نوشته نشریه المنار فلسطین، رتبه سایت گوگل در سایت الکسا (alexa) از رتبه یک به رتبه دوم تنزل یافت. رتبه سایت گوگل طی هشت سال گذشته در الکسا یک بود.
فعالان رسانه‌ای اعلام کردند که تحریم شرکت گوگل سبب شده است تا ارزش سهام این شرکت به شدت کاهش یابد و خسارت ۲۱۰ میلیون دلاری به آن وارد شود.
سایت یوتیوب که در مالکیت شرکت گوگل قرار دارد، با وجود اینکه مدعی است از گذاشتن فیلم‌های خشونت‌آمیز خودداری می‌کند ابتدا اعلام کرد که فیلم توهین‌آمیز علیه پیامبر اسلام را از این سایت حذف نمی‌کند، اما پس از تظاهرات گسترده مسلمانان این شرکت مجبور شد مانع از دسترسی به این فیلم در برخی کشورهای اسلامی شود.
در پی انتشار بخشی از فیلم توهین‌آمیز علیه پیامبر اسلام (ص) در سایت یوتیوب، موجی از اعتراضات کشورهای اسلامی را فرا گرفت.


تحریم گوگل و یوتیوپ از سوی مسلمانان

به گزارش جریده اینترنتی «خبرگزاری دانشجو»، طی سخنرانی مدیریت شرکت گوگل «مارتین جوزنبولت» بیان شده است که انتشار فیلم توهین آمیز به پیامبر اسلام (ص) در یوتیوپ متوقف نخواهد شد زیرا این فیلم را آزادی اندیشه می‌دانند.

در همین راستا علمای مسلمان جهان استفاده از جستجوگر گوگل و سایت یوتیوپ را در تمامی کشور‌های اسلامی به مدت دو روز ممنوع کردند.بر همین اساس و به نشانه اعتراض مسلمانان و نشان دادن عکس‌العمل نسبت به این اهانت بزرگ نسبت به ساحت مقدس پیامبر اسلام(ص) این برنامه از سوی کاربران مسلمان اینترنت در سراسر جهان، درحال تبلیغ و انتشار است.

این کاربران می‌گویند که هدف از این اقدام، نشان دادن اعتراض مسلمانان و همچنین وارد آوردن شوک اقتصادی و افت سهام شرکت گوگل است. با توجه به استقبال بسیار زیاد کاربران شبکه‌های اجتماعی از این اقدام می‌توان امیدوار بود که در طی این دو روز به هدف خود خواهند رسید.
روز دوشنبه و سه شنبه ۲۴و ۲۵ سپتامبر روز عدم استفاده از دو سایت یاد شده است و انتظار میرود سهم شرکت گوگل افت کرده و خساراتش به ۲۱۰ میلیون دلار برسد .

گفتنی است که 24 و 25 سپتامر فردا و پس فرداست(دوشنبه سه شنبه 2/ و 3 /7 / 91 )

گوگل در نقش مبلغ مسیحیت برای ایرانیان! (+عکس)

[="Blue"][="DarkGreen"]خبرگزاري دانشجو- [/]گوگل به تازگي در بخش جي‌ميل و به صورت هدفمند آدرس‌ سايت‌هاي مسئله دار را به كاربران ايراني معرفي مي كند كه سايت مبلغ دين مسيحيت نيز يكي از اين سايت‌هاست و با عنوان «آيا خدا را دوست داريد» در قسمت سايت‌هاي پيشنهادي جي‌ميل نمايان مي‌شود.
پس از كليك بر روي اين مطلب سايتي در مقابل كاربران باز مي‌شود كه آنها را به اين دين دعوت مي‌كند؛ اين اقدام با دو گزينه «بله» و «خير» همراه است كه با كليك بر روي گزينه بله، صفحه ديگري باز مي گردد كه از كاربران درخواست مي كند آدرس جي‌ميل و اسم و باقي مشخصات خود را براي اين سايت ارسال كنند.

گوگل پيش از اين كاربران خود را مجبور ساخته بود كه رمز عبور پست هاي الكترونيك خود را تغيير دهند كه اين مسئله با بروز شدن اطلاعات كاربران همراه بود؛ اين سياستي بود كه شركت گوگل براي بروز كردن اطلاعات خود در خصوص كاربران ايراني به كار بست و امروز با توجه به اين اطلاعات، برنامه‌هايي كه براي كاربران ايراني طراحي شده است را اجرايي مي‌كند.[/]

تصویر با سایز بزرگ

تصویر با سایز بزرگتر
[="Indigo"]گالری[/]
منبع