چین

آیا ماهی قرمز سمبل عید چینی است؟

نوشت:

۸۰ سال پیش به همراه ورود چای به ایران ماهی قرمز نیز که سمبل عید چینی ست به سفره های هفت سین مراسم عید نوروز ما وارد شد، غافل از اینکه در عید چینی ماهی قرمز را رها میکنند تا زندگی جریان یابد و ما ماهی قرمز را اسیر تنگ بلورین میکنیم تا همزمان با رشد سبزه های سفره هایمان و باروری زمین هر روز او را به مرگ نزدیک و نزدیک تر کنیم.


جالب است بدانید در هیچ کدام از مراسم سنتی مان در مورد نوروز ماهی قرمز جایگاهی ندارد؛ در میان رسوم زرتشتی در سفره عید انار به نشانه باروری و عشق و یا سیب سرخ درون ظرف آب مقدس رها میشود تا عشق و باروری همچنان پاینده بماند. اگر ایرانی ها میدانستند که ماهی قرمز هیچ ریشه تاریخی در سفره هفت سین ندارد به جای پرداخت برای خرید و مردن ماهی های قرمز به بهانه عید، سیب قرمز یا انار را در آب رها میکردند که ریشه در تاریخ این دیار دارد.


عجیب نیست اگر تابلوی معروف هفت سین کمال الملک را در کاخ گلستان به تماشا بنشینیم و ببینیم که او نیز ماهی قرمز را میان سفره هفت سینش طراحی و نقاشی نکرده است.

این مطالب چقدر اعتبار داره؟

چرا رفتار ما با چین و روسیه مانند رفتار ما با آمریکا نیست؟

مقداد;1000077 نوشت:

عرض سلام و ادب.
قطعاً در دفاع و حمایت از مظلومان بخصوص مسلمانان مورد ظلم قرار گرفته،هیچگونه تبعیضی وجود ندارد و نباید داشته باشد.اما حتما این عرض بنده را تصدیق خواهید کرد که نوع کمک و حمایت و میزان آن بستگی به شرایطی دارد.
اینکه نظام مقدس جمهوری اسلام در مورد برخی کشورها می تواند کمک مالی و نظامی و بهداشتی و ... انجام دهد و در مورد برخی کشورها بخاطر مسائل مختلف امکان چنین حمایتی وجود ندارد.وقتی حکومتی به شدت با ارسال هرگونه کمک به مردم تحت ظلم در کشورش مخالفت می کند و هیچ مسیری هم برای رساندن کمک ها به مردم تحت ستم وجود ندارد،طبیعتاً کشور اسلامی ایران نمی تواند آنگونه که لازم است انجام وظیفه کند.متاسفانه شما و امثال شما بدون توجه به این مسائل،بجای درک واقعیت،نظام را متهم به تبعیض و ...می کنید.

ضمن آنکه ظاهراً شما نخواسته و یا واقعاً نتوانستید از موضع حمایتی ایران و نظام جمهوری اسلامی ایران در قبال مسلمانان میانمار و جاهای دیگر مطلع شوید.جهت اطلاع شما،برخی از موضعگیری ها و اقدامات نظام در قبال مردم میانمار را عرض می کنیم:

- اختصاص ۱۰ میلیارد ریال کمک به آوارگان مسلمان و مظلوم میانمار در پی نامه‌ی رئیس و نماینده‌ی ولی‌فقیه در جمعیت هلال احمر به رهبر معظم انقلاب اسلامی درخصوص شرایط وخیم مسلمانان روهینگیا در اثر حوادث فاجعه‌آمیز میانمار، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای مبلغ ۱۰ میلیارد ریال به‌عنوان کمک به آوارگان مظلوم و بی‌پناه میانمار اختصاص دادند.

- سپاه پاسداران در بیانیه‌ای ضمن اعلام آمادگی برای هرگونه مشارکت در کمک به آوارگان میانماری تأکید کرد که پشتیبانی از مسلمانان مظلوم میانمار مسئولیت تاریخی و اجتناب‌ناپذیر همه ملل و جوامع است:
این بیانیه در پایان با دعوت از اقشار و آحاد مختلف مردم مسلمان و انقلابی ایران و دیگر ملل اسلامی برای ایجاد یک اعتراض جهانی مؤثر علیه جنایات میانمار تأکید کرده است: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پشتیبانی از مسلمانان مظلوم میانمار و رساندن فریاد مظلومیت آنان به گوش جهانیان را مسئولیت تاریخی و اجتناب ناپذیر همه ملل و جوامع دانسته و با اعلام آمادگی برای هر گونه مشارکت و نقش پذیری در حمایت و کمک به آوارگان و آسیب دیدگان این جنایت از دولت محترم جمهوری اسلامی انتظار دارد در ادامه تلاش های جاری خود با فعال سازی ابزارهای دیپلماسی انقلابی، ظرفیت ها و اراده جامعه بین الملل و سایر کشورهای اسلامی برای چاره اندیشی و نجات مسلمانان روهیگیایی که غالب آنان از برادران و خواهران اهل تسنن هستند را به صحنه آورده و مانع انقراض انسانیت و رواج نوع جدیدی از تروریست علیه امت اسلامی شوند.

- رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام هم در بیانیه ای کشتار مسلمانان مظلوم میانمار را محکوم کرد . آیت‌ الله هاشمی شاهرودی در این بیانیه آورده : کشتار وسیع و وحشیانه مسلمانان مظلوم میانمار در میان سکوت مرگبار مدعیان حقوق انسان ؛ جهان اسلام را عزادار و انسانیت را سرافکنده کرده است . نایب رئیس مجلس خبرگان رهبری در این بیانیه از دولتهای اسلامی هم خواسته با تلاش مجدانه در راستای توقف این جنایت غیر انسانی و احقاق حقوق مردم مظلوم میانمار اقدام کنند .

- روسای جمهور ، مجلس و قوه قضائیه بطور جداگانه کشتار مسلمانان روهینگیایی در میامنار را محکوم و بر لزوم توقف هرچه سریعتر این جنایت تاکید کردند .

- آیات عظام صافی گلپایگانی ، مکارم شیرازی و سبحانی در پیام هایی جنایات وحشیانه علیه مسلمانان میانمار را محکوم کردند .

- ورود جمهوری اسلامی ایران به صحنه میانمار موجب شد، سازمان ملل کمک های انسان دوستانه خود به آوارگان و خانواده های جان باختگان میانماری را افزایش دهد و مهمتر اینکه تهران از طریق رایزنی با همسایگان میانمار تلاش کرد به پناهندگان مسلمان میانماری اجازه ورود دهند تا از خطر مرگ و کشتار رهایی یابند.

پس اینکه با قاطعیت می گویید ایران بین مظلومان تبعیض قائل می شود یا ناشی از بی اطلاعی شما از واقعیتهاست یا اینکه با انگیزه های خاصی در صدد طرح این ادعای باطل هستید.البته بنده احتمال اول را قویتر می دانم.چون موارد بسیاری اتفاق می افتد که افرادی بخاطر بی اطلاعی و تحت تاثیر شنیده های بی پایه و اساس،بخاطر غلبه احساسات آن شنیده دروغ را باور و بر اساس همان هم موضعگیری می کنند.حال آنکه با کمی بررسی بی پایه و اساس بودن آن شنیده ها روشن می شود.

اما نکته مهمی که معمولا بخاطر برخی انگیزه ها و غلبه احساسات د رافراد مورد غفلت قرار می گیرد این است که: مسئله‌ی فلسطین و اشغال سرزمین‌های اسرائیلی توسط رژیم غاصب، با شرایط مسلمین در تمامی دنیا متفاوت است. اسرائیل پایگاه نظامی آمریکا (صهیونیسم بین‌الملل) در منطقه می‌باشد که شعار به اصطلاح در پی تحقق شعار «از نیل تا فرات» است. قصد نهایی آمریکا از وجود و تقویت اسرائیل، ایجاد خاورمیانه‌ی جدید [که ایران هم جزء آن است] به محوریت و سرپرستی اسرائیل است. و به اذعان خودشان، بزرگ‌ترین و قوی‌ترین دشمن و دغدغه‌ی اسرائیل، نه تنها در منطقه، بلکه در تمامی جهان، جمهوری اسلامی ایران به رهبری ولایت و حمایت مردم است. حال به غیر وظیفه‌ی دینی، اگر فقط به صرف نگاه سیاسی و ضرورت دفاع از کشور توجه کنیم، آیا باید ایران نهایت سعی خود را در مهار رژیم اشغالگر بنماید یا خیر؟ این همان موضعی است که آمریکا، انگلیس و صهیونیسم بین‌الملل با آن مخالفند و وابستگان داخلی آنها نیز در با دامن زدن به «جنگ روانی یا همان جنگ نرم» مترصد تضعیف آن هستند.

سلام و عرض ادب

برادر گرامی

مساله این است که چرا در برابر اقدامات روسیه و چین سکوت می شود

اما در برابر اقدامات آمریکا که به تحریم ها و صدمات جبران ناپذیر می انجامد همین روند پی گرفته نمی شود

اگر حمایت از دولت های ظالم بد است

برای روسیه و چین هم بد است !

این که تا دیروز رهبر کره شمالی که در جبهه شرق بود ، به رغم تمام ظلمی که بر مردم خود روا می داشت ، فقید بود

و امروز که در جبهه غرب قدم می زند حقیر شده !

این که ما روسیه و چین را کشور دوست و برادر بدانیم

در حالی که در حوادث میانمار و اویغور و

به رسمیت شناختن بیت المقدس به عنوان پایتخت اسرائیل

بر ضد اسلام عمل می کنند

بدین معناست که اقدامات حکومت ایران در راستای جبهه شرق علیه غرب است

نه در راستای مصالح اسلام!


اگر به رسمیت شناختن بیت المقدس به عنوان پایتخت اسرائیل برای آمریکا بد است

برای روسیه و چین هم بد است !

روسیه در عین مخالفت با آمریکا ، یکی از حامیان دولت اسرائیل است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین،
لئونید فرولوف معاون سفیر روسیه در تل-آویو
در مصاحبه با
خبرگزاری تایمز آف اسرائیل
اعلام کرد :

در صورتی که ایران به اسرائیل حمله کند،
روسیه از اسرائیل حمایت خواهد کرد.

بسیاری از هموطنان ما در اسرائیل زندگی می کنند
و اسرائیل بطور کلی یک کشور خوب و دوستانه است.
از اینرو ما اجازه هیچگونه عملیات خصومت آمیز علیه اسرائیل را نخواهیم داد


ایران توسط عده ای نا آگاه و غیر متخصص و عده ای خود فروخته ، اسباب بازی جبهه غرب و شرق شده

اگر غیر از این بود رفتار ما با چین و روسیه باید مانند رفتار ما با آمریکا می بود !

نه اینکه در برابر ظلم جبهه شرق سکوت کنیم و حتی دست دوستی به سمت انان دراز کنیم !

اگر این کشور واقعا اسلامی بود

نباید با دوستان دشمنان اسلام دست دوستی می داد

درپناه حق تعالی

توضیح: این پست از تاپیک:

سیره معصومین (ع) و علمای متقدم در برخورد با جنگ های خارج از تشیع

جدا شده و جهت پاسخگویی در این تاپیک قرار گرفته است.

ازدواج با روبات ها چه اشکالی دارد؟

صنعت گران چینی که در امر تقلید بسیار ماهر هستند.امروزه به تولید زن مصنوعی روی آورده اند.این نوع زنان تا 99 درصد شبیه زنان معمولی اند و جنس آن ها از سیلیکون است که قابلیت ارتجاعی دارد.این نوع زنان می توانند هرکاری برای صاحب خود بکنند.البته شرکتی که این نوع زنان را ساخته گفته گفته مردان مصنوعی نیز در راهند.
یک محقق هوش مصنوعی گفته در آینده هوش مصنوعی چنان پیشرفت خواهد کرد که انسان ها می توانند با روبات ها ازدواج کند.
به گفته دیوید لوی David Levy یک محقق بریتانیایی هوش مصنوعی، روباتها با امکان برقرار کردن گفتگوی هوشمندانه، ابراز احساسات و پاسخدهی به احساسات و عواطف انسانها- تا جایی شبیه به انسان خواهند شد که بیشتر به یک نژاد جدید انسان میمانند.
سطح آگاهی هر روبات، به صاحب وی بستگی خواهد داشت و افراد خواهند توانست یک رفیق یا همسر مطابق با خواسته های خود تهیه کنند.
او میگوید که در این زمان خبری از حرکات مقطع و صدای مصنوعی معروفی که معمولا از روباتها انتظار داریم، نخواهد بود. روباتها ماشینهایی انسان مانند خواهند بود که انسانها عاشق آنها شده، دوست و یاور و حتی همسر آنان میشوند.
ممکن است این گفته مانند داستانهای علمی تخیلی به نظر برسد، اما لوی میگوید که این امری است که نوع بشر در طی چند دهه اخیر مدام به سوی آن حرکت کرده است.
به نظرم خیلی خوبه بنده خودم اصلا دوست ندارم ازدواج کنم.ولی شاید در آینده بتونم با یک روبات ازدواج کنم.ولی شاید برادران عزیز بگویند کانون گرم خانواده متلاشی خواهد شد ولی مگه نشده تو خود ایرا چقدر آمار طلاق بالاست.