وبلاگ مذهبی

پایگاه اسلامی راوی

با سلام

وبلاگ : ROVI.RZB.IR با عنوان پایگاه اسلامی راوی

در موضوعات : احادیث و کتاب های اسلامی و صوت و ویدئو های اسلامی و ... فعالیت میکند .

به امید اینکه مفید و موثر باشه برای شما دوستان معرفی کردم.

یا علی.

☼•``:آموزش مرحله به مرحله ساخت وبسایت مذهبي◄ چگونه خیلی راحت و کاملا رایگان برای خود وبلاگ بسازیم

در این تایپیک با اموزش کامل و نکته به نکته وبلاگ در خدمتتون هستیم

وبلاگ یک صفحه شخصی بر روی اینترنت است که با استفاده از ان می توانید اطلاعات خود را در شبکه جهانی عرضه نمایید .

وبلاگ زنجیره ای از متن، تصویر، موارد صوتی و تصویری و دیتا است که میتواند در یک مرورگر اینترنت دیده شود. در قلب این زنجیره سه مورد شاخص بچشم میخورد که عبارتند از: تیتر، لینک و نهایتا توضیحات. وجود یا عدم وجود هر یک در هر وبلاگ اختیاری است. بعضی وبلاگها هر سه مورد را دارند و بعضی دیگر نه.
بلاگ در واقع یک دفتر خاطرات یا نوشته های شخصی، یک فضای همکاری، یک محیط سیاسی، بازار ارائه آخرین اخبار، مجموعه ای از لینکها، افکار خصوصی شما و نهایتا یادداشتهایی برای تمام دنیاست. وبلاگ شما میتواند هر یک از این موارد باشد. میلیونها وبلاگ در شکلها و اندازه های مختلف وجود دارد. با وجود تمام مسائلی که مطرح شد هنوز هم نمیتوان قانون و تعریف خاصی برای بلاگ تعریف کرد. شاید بتوان در یک کلام گفت که وبلاگ همان وب سایت است که هر چه خواستید در آن مینویسید. این یادداشتها به ترتیب از بالا به پایین نوشته میشود و یادداشتهای جدید همیشه در بالا قرار میگیرد. بازدیدکنندگان وبلاگ میتوانند جدیدترین موارد را در بالای مطالب دیده و برای هر یک میتوانند نظرات خاص خود را اضافه کنند. وبلاگ را میتوان به نوعی ژورنالیسم یا روزنامه نگاری شخصی نیز تعبیر کرد.
سادگی، وجه مشخصه بلاگ است. اگر به یک وب سایت توجه کنید آنرا پر از اطلاعاتی میبینید که در میان و تاروپود صفحاتی چند پیچیده شده است.
صفحاتی که شاید چندین لایه داخلی داشته باشد. در یک وب سایت شاید پیچیدگی صفحات و نحوه ردیف کردن مطالب کمی شما را سردرگم کند.
اما در مقابل، بلاگ بسیار ساده است. بلاگ در واقع فقط یک صفحه است که اطلاعات در آن وارد میشود. ممکن است بلاگ دارای آرشیو و یا بایگانی باشد اما کلیت مطالب در همان یک صفحه جمع است. ردیف بندی مطالب بلاگ از جدیدترین به قدیمیترین است. بلاگ بروی عموم باز است و همه میتوانند آنرا ببینند. بلاگ را معمولا یکنفر مینویسد. این گفته به معنای آن نیست که حتما مطالب باید به ردیف و به ترتیب نوشته شود در این بین شاید لینک به مطالبی دیگر در سایت یا وبلاگهای دیگر هم بکار رود.
بلاگ بیشتر شبیه یک روزنوشت، دفترچه خاطرات و یا روزنامه کوچک است. صحبت در بلاگ میتواند درباره هر چیز باشد.

بلاگسفر

مصرف شبکه ارتباطی در بلاگ بزرگترین مشخصه آنست که بدان بلاگسفر میگویند. توجه کنید که میلیونها نفر در سراسر دنیا بلاگ دارند. بلاگرها تمایل دارند تا به مطالب و تجربیات یکدیگر لینک بزنند. وقتی در یک بلاگ موضوعی را میبینید که برایتان جالب است میتوانید بدان لینک بزنید.
این لینکها، شبکه ای را میسازند که پدیده ای بنام بلاگسفر را درست میکند. وقتی وارد یک بلاگ میشوید با تعدادی لینک به سایر بلاگها برخورد میکنید که شما را سوار بر امواج الکترونیکی به جاهایی میبرد که از بلاگ اصلی فاصله بسیار دارد. قطعا در این تارهای تنیده در هم، علایق خود را خواهید یافت.

برای خود بلاگ درست کنید
درست کردن بلاگ برای خود، بسیار ساده است زیرا ابزاری به شما داده میشود که میتوانید تمام کارها را با آنها انجام دهید.
برای درست کردن بلاگ به زبان انگلیسی میتوانید به Blogger به آدرس http://new.blogger.com مراجعه کنید.
برای درست کردن بلاگ به زبان فارسی میتوانید به BlogFa به آدرس http://www.blogfa.com مراجعه کنید.
درست کردن بلاگ مجانی است و فقط چند دقیقه طول میکشد. برای این کار میتوانید اول در بلاگفا ثبت نام کنید که در این رابطه لازم است بعد از ورود به بلاگفا، روی دکمه "ایجاد وبلاگ جدید" کلیک کنید.
در صفحه ای که ظاهر میشود یک نام کاربری و و کلمه عبور انتخاب کنید. نام، آدرس ایمیل، و چند مورد اطلاعات دیگر را تکمیل نمائید. نهایتا روی دکمه "قبول قوانین سایت و ایجاد وبلاگ" کلیک کنید.
آدرس وبلاگ شما بصورت http://username.blogfa.com خواهد بود.
حال کافیست تا مطالب را در بلاگ بریزید. سپس با publish کردن یا ارسال مطالب به وبلاگ، مطالب روی بلاگ در اینترنت قرار خواهد گرفت.

قبل از اینکه تک تک مراحل خلاصه شده ی بالا رو بگیم توجه شمارو به نکات زیر جلب مینماییم

ادامه دارد...

دهکده مجازي(سایت و وبلاگ و کانال های مذهبی کاربران اسک دین)

بسم الله الرحمن الرحیم
در كتاب «عدة الداعى» بنابر نقل «بحارالانوار» از رسول خدا صلّى الله عليه و آله و سلّم روايت شده : مَنِ ازْدَادَ عِلْمًا وَ لَمْ يَزْدَدْ هُدًى (ولم يزدد نور قلبه ولم يزدد قربه من الحقّ) لَمْ يَزْدَدْ مِنَ اللَهِ إلَّا بُعْدًا «كسى كه علمش زياد بشود ولى هدايتش زياد نشود، نور قلبش زياد نشود، راه يافتگى‏اش به پروردگار بيشتر نشود، اين علم براى او چيزى اضافه نمى‏كند مگر دورى، وبُعد از خداوند را.» تمام علومی که در دانشگاه ها تدریس می شود اعم از ریاضیات ، معماری ، کامپیوتر و ... همه وهمه برای زندگی این دنیا بوجود آمده است و اگر نیکو بنگریم به جهت خدمت به بندگان خدا که از بالاترین عبادت هاست می باشد . و لیکن با توجه به عدم وجود جوّ سالم و با نشاط علمی ، متاسفانه فساد فکری ، اخلاقی و وجدانی در آن روند رو به رشد داشته است . امروزه در اغلب دانشگاههای کشور اگر یک انسان صادق و متعهد بخواهد با یک هدف مقدس و الهی وارد دانشگاه شود نه تنها با جوی سالم و معنوی روبرو نخواهد بود ، بلکه با محیط شیطانی و به دور از صدق و صفای باطن و سلامت فکر و روح مواجه خواهد شد و یا باید پا روی حقایق و و جدان خود بگذارد و با این روند به تحصیل خود ادامه دهد و یا باید قید تحصیل را بدلیل عدم وجود فکر و خیال آسوده و تمرکز بزند .به همین خاطر برخی دوستان عزیز از روند عادی تحصیل باز مانده اند و برخی دیگر از ادامه تحصیل انصراف داده اند . لذا ما و تمامی دانشجویان محبّ دین اسلام و ارزش های پاک آن خواستار تفکیک محل تحصیل خواهران و برادران هستیم و از تمامی مسئولین ، بخصوص مقام معظم رهبری انتظار داریم به یاری خداوند متعال و عنایات امام مهدی عجل الله تعالی فرجه در انجام این امر مهم اقدام نمایند . برای پیوستن به این جنبش به آدرس زیر مراجعه کنید http://qotbmahdi.blogfa.com/page/jonbesh.aspx جنبش وبلاگی دانشجویان کشور