عزاداري

مسابقه مفاهیم و جلوه های عزاداری

به نام خدا

مسابقه مفاهیم و جلوه های عزاداری

با توجه به حملات روز افزون به عقايد شيعه، تصميم گرفتيم در برخي سايت هاي اجتماعي مسابقه اي براي رشد فكري خودمون و جامعه اطرافمون برگزار كنيم در بخش هاي مختلف و با موضوع عزاداري.

طي نظرخواهي از مدير محترم فرهنگي سايت اسك دين، بنا شد در اين جا هم مسابقه رو طرح كنيم تا از پاسخ هاي خوب دوستان، يا تصاوير و دلنوشته هاي مرتبط دوستان بهره مند بشيم و در سطح فضاي مجازي قابل استفاده باشه. جايزه ناقابلي هم تقديم دوستان ميشه.

لطفا آثار خود را تا تاريخ 4 آذر ماه در هر یك از موضوعات مورد علاقه تان در: عكس، طراحی، دل نوشته، اثبات عقلی یا اثبات نقلی ضرورت یا فایده عزاداری، به آيدي بنده يا در همين تاپيك ارائه كنيد.

.................................

جایزه مسابقه:

مجموعا لااقل 50 هزار تومن یا معادل آن محصولات فرهنگی از فروشگاه سایت ولی عصر (عج) و یا شارژ تلفن همراه برای 4 نفر هديه ناقابل مسابقه می باشد.
به ازای هر ده نفر مازاد بر 20 نفر شركت كننده اول(مجموع دوستان اينجا و سايت هاي اجتماعي ديگر)، بیست درصد به جایزه اضافه خواهد شد.

.................................

موضوع عكس:

حداكثر دو عكس از تصاویر عزاداری با اولویت عكس هایی كه به دست خود شما گرفته شده باشد، می تواند در مسابقه شركت داده شود(عكسهایی كه در اینترنت یا خبرگزاری ها منتشر نشده باشد، امتیاز بیشتری دارد).

.................................

موضوع طراحی:

طرح های مرتبط با مفاهیم عزاداری كه به دست خود شما كشیده شده باشد.

.................................

موضوع دل نوشته:

دل نوشته های شما در موضوعات مرتبط با عزاداری یا محرم، عاشورا، امام حسین یا اربعین.

.................................

موضوع اثبات فایده یا ضرورت یا وجود عزاداری در اسلام با دلایل عقلی یا نقلی:

در هر یك از موارد بالا، اثبات می تواند فقط از منابع شیعه، یا فقط از منابع اهل سنت، یا فقط دلیل عقلی ارائه شود. در صورتی كه بیش از یك روش اثبات وجود داشته باشد، مثلا یك دلیل عقلی و یك دلیل قطعی از منابع اهل سنت، در هر دو بخش داوری به صورت مجزا شركت داده خواهد شد.

.................................

"فطرس" از عزیزانی كه مایل به همكاری در بخش داوری یا جوایز هستند و یا علاقمند به كمك در نشر مطلب می باشند، دعوت به عمل می آورد.

بدیهی است جوایزی كه دوستان دیگر تقبل كنند، فقط در صورت افزایش شركت كننده، به جوایز ذكر شده، افزوده می شود.

هر گونه سوال يا ابهام پيرامون اين مسابقه و يا ارسال نظر و پيشنهاد تكميلي رو ميتونين ذيل همين فروم و يا در ارتباط با ايدي بنده ارائه كنيد.

با تشكر :Gol:

شبهه اي پيرامون عزاداری: «نوحه‌خوانی از کارهای دوران جاهلیت است»

با سلام. شبهه اي در برخي سايت ها زياد مطرح ميشه كه عينا ميذارم. لطفا بررسي بفرماييد:

- قال رسول الله ص: «النیاحة من عمل الجاهلیة». (من لا یحضره - شیخ صدوق - جزء 4) پیامبر خدا فرمود: «نوحه‌خوانی از کارهای دوران جاهلیت است».

2- قال رسول الله ص: «ضرب المسلم بیده علی فخذه عند المصیبة إحباط لأجره». (فروع کافی) پیامبر خدا فرمود: مسلمان به هنگام مصیبت چون با دست خویش بران خود بکوبد مزدش نابود می‌شود.

3- شیخ مفید در کتاب ارشاد جلد 2 صفحه 97 آورده که امام حسین به خواهرش زینب(س) فرمود: «ای خواهر جان من، تورا سوگند دادم و تو به سوگند من وفادار باش که چون کشته شدم گریبان برمن چاک مکن و چهره مخراش و در مرگ من واویلا واثبورا (عذاب برمن باد خدایم مرگ دهد)مگو» .

4- شیخ کلینی در فروع کافی ج 3 ص 225 از امام موسی بن جعفر آورده که فرمود: «مردی که به هنگام مصیبت دست خود بر رانش بکوبد موجب تباه کردن اجر خویش می شود».

5- شیخ صدوق در من لا یحضره الفقیه ج 1 ص 520 از حضرت صادق آورده که فرمود: «هرکس به هنگام مصیبت دست خود بر رانش بکوبد اجرش تباه میشود».

در نهج البلاغه آمده است که علی ؛ گفت: «أن علیاً؛ قال: من ضرب یده عند مصیبة على فخذه فقد حبط عمله».هر کسی به هنگام مصیبت و بلایی دستش را بر رانش بزند و تأسف بخورد، عمل او نابود گردیده است[1].

و حسین در کربلاء چنان که صاحب منتهی الامال نقل کرده به خواهرش زینب گفت[2]: «یا أختی، أحلفك بالله علیك أن تحافظی على هذا الحلف، إذا قتلت فلا تشقی علیّ الجیب، ولا تخمشی وجهك بأظفارك، ولا تنادی بالویل والثبور على شهادتی».

«خواهرم تو را به خدا سوگند می‌دهم که وقتی من کشته شدم گریبانت را پاره مکن، و چهره‌ات را با ناخن‌هایت خونین مکن، و به خاطر شهادت من فریاد واویلا سر مده».

حالا ما اهل بدعت هستیم!

[1]- نهج البلاغة ص 576 و نگا: مستدرک الوسائل 2/445.

[1]- نگا: الخصال صدوق ص (621) و وسائل الشیعة (3/270).

[1]- 1/248

عزاداری مخلصانه، رقت قلب، حالت سوز و اشک

سلام. به حال بعضی ها غبطه میخورم. آخه دل آماده ای دارن. لازم نیست حتما یه مراسم رسمی برای روضه پیدا کنند و حس بگیرند و گریه کنند. لازم نیست یه مداح درجه یک بخونه تا اشکشون جاری بشه . همین که اسم اباعبدالله علیه السلام رو می شوند مهیای اقامه عزا هستند و انگار توی دلشون جلسه عزا همیشه برپاست و منتظر یه اشاره اند. خیلی دوست دارم مثل اونها باشم. به نظرتون باید چیکار کرد؟

ایران اسلامی و سرایی برای مداح نمایان و رقاصان(کارشناس:کاوه)

با سلام
انشاء الله به توفیق حضرت حق، بر آنم که در اینجا درباره مناسبت ایران اسلامی و جامعه مداحان و رقاصان و نیز بررسی عملکرد هر سه مطلبی بنویسم. البته قصد دارم دیدگاهای مختلفی از جمله اسلام ایرانی، و جایگاه مداحان و رقاصان در آن را نیز مورد توجه قرار دهم. به هر حال شاید نگاهی هم به ولنتاین در این مقال بشود. به شرط آنکه ...
منتظر باشید انشاء الله بزودی...