خدا شناسي

خدای من کیست؟

انجمن: 

سلام بنده نوجوانی 15 ساله هستم که به وجود خدا یقین دارم دقت کنید فقط به این که خدایی باید وجود داشته باشه باور دارم اما نمی دونم اون خدا کدوم خداست ؟ نمی دونم الله خدای منه ؟
می خوام به ایمان برسم می خوام خدا بهم ثابت شه می خوام ...
من خیلی به پاسختون احتیاج دارم. در ضمن با آیه و روایات پاسخ ندهید چون من خودم اعتقادم به این موارد صاف و یک دست نیست و به امید خدا پس از این که به باوری یکتا رسیدم به قرآن و اهل بیت ایمن می آورم.
(لطفا کلمات سخت به کار نبرید و جوری پاسخ دهید که من هم متوجه شوم)
پیشاپیش از پاسختان تشکر می کنم

فرق ما با خدا نشناس چیست؟

چرا با این که ما در یک جامعه دین محور زندگی میکنیم ارزش های دینی برای مردم تا این حد بی رنگ است؟ واقعا دین ما در زندگیمان تا چه حد کارکرد دارد ؟ مشکل کار کجاست ؟ با اینکه اصول و فروع دینمان برای همگان تا حدودی معرفی شده میباشد پس کجای کار لنگ است که نمودش را نمیبینیم آن پویایی و رشدی را که باید باشد نمیبینیم ؟ مشکل ما ندانستن نیست باور است.!

عقیده‏اى که در زندگى نقش نداشته باشد، تنها «دانستن‏» است، نه‏ «باورداشتن‏». دانستن هم به تنهایى کارساز نیست. پشتوانه «ایمان‏» است که «علم‏» را تاثیر گذار مى‏کند. اگر عقیده به خداى «دانا، بینا، شنوا»، ما را به دورى از گناه و پرهیز ا زپستى وادار نکند، پس چه فرقى است میان «خدا باور» و «خدانشناس‏»؟

بشر عادت دارد که «محسوس‏» را بیشتر باور کند تا معقولات‏نامحسوس و حقایق نامرئى و نامشهود را. پیامبران نیز همین مشکل را بامردم «ظاهربین‏» داشتند.
چرا جلوه‏ هاى حقیقت، براى حضرت على‏علیه السلام چنان روشن است که‏مى‏فرماید: اگر پرده‏ها کنار رود، بر یقینم افزوده نمى‏شود»؟ 1
و چرا آن دیگرى مى‏گوید اگر خدا را در آزمایشگاه یا زیر چاقوى جراحى‏نبینم، نمى‏پذیرم؟! آن «ایمان به غیب‏» است و این «مادى گرى‏».
مشکل جوانان ما، امروز، ضعف اطلاعات دینى و معلومات مذهبى‏نیست، چون «معلومات‏»، خیلى کارساز نیست، از این جهت هم چندان‏کمبود نیست. آنچه کمبود داریم، «ایمان مذهبى‏» است.
شیاطین جن و انس نیز همین گوهر را هدف غارت و شبیخون قرارداده‏اند. اگر «باور» آسیب ببیند، رفتارها آسیب دیده است، چون هر کس به‏گونه‏اى عمل مى‏کند که باور کرده است.
خدا باورى، خداترسى مى‏آورد.
ایمان به معاد و حساب قیامت، محصولى جز تقوا و تعهد ندارد. پس، گام مهم، تقویت‏بنیان عقیده و ایمان است.
ظرف دلها اگر با ایمان و یقین پر شود، محل نزول برکات الهى است، واگر با تردیدها و هواها و بى‏قیدى‏ها انباشته گردد، پایگاه و جایگاه شیطان‏خواهد شد.

برچسب: