جمع بندی ذکر یا بدوح
تبهای اولیه
با سلام
می خواستم بدونم که اعراب ذکر ( یا بدوح ) به چه صورتی است و چگونه خوانده می شود و نهایتا به چه معنی است ؟
با تشکر
با سلام
می خواستم بدونم که اعراب ذکر ( یا بدوح ) به چه صورتی است و چگونه خوانده می شود و نهایتا به چه معنی است ؟با تشکر
باسلام
این اسم در علوم غریبه استفاده میشود و احتمالا شما این اسم را در سایتهای فارسی دیدید!
بنده نمیدونم این جاهلانی که این وبلاگها و سایتها رو میزنند و دستورات علوم غریبه رو میذارند اصلا میدونند چه کار خطرناکی رو شروع کردند؟!
مطمئن باشید کسی که به این علوم آگاهی داشته باشد این دستورات در دسترس عوام و جاهل به این علوم نخواهد گذاشت چون این وادی خطرناکی است!
هم خطر شیاطین هست و هم شخص اگر دستوری را اشتباه یا ناقص انجام دهد و... تمام زندگیش قمر درعقرب میشه و زندگیش پر میشه از نحوست و حتی بیماریها، فقر و...! یا دستور نیاز به اذن استاد دارد ..... اکثر مواقع این دستورات را ناقص در کتب و سایتها قرار میدهند ولی آنکه متخصص این علوم هست آن نقص را میداند و کشف میکند!
والله ورود و سیر در این وادی، نیاز به استاد دارد! چه دعانویسی چه ...
بنده خودم زمانی که مبتدی و بدون استاد بودم این خطرات رو تجربه کردم و نمیخوام شما گرفتار این مشکلات شوید!
بله دستورات جذاب است اما خطرش رو شما نمی بینید! حتی مطالعه کتب این علوم، عوارض به دنبال دارد!
اسم بدوح رو یکی از اساتید علوم غریبه شنیدم که گفت اسم یکی از فرشتگان زمینی است!
بعضی میگن هم معنی اسم ودود خداوند است! و.....
برای رزق و شفا و... دستورات ائمه معصوم را انجام دهید!
با سلام
می خواستم بدونم که اعراب ذکر ( یا بدوح ) به چه صورتی است و چگونه خوانده می شود و نهایتا به چه معنی است ؟
با تشکر
باسمه تعالی
باسلام:
به هر اسمی تو را نور الهی/ بود آب حيات آب و ماهی
در اوفاق و حروفت ار وقوفست/ حروف اجهزط از آن حروف است
که اسم اعظمش اوتاد گفته است / چو بدّوحش بسی سرّنهفته است
حضرت علامه حسن زاده آملی (حفظه الله تعالی )می فرمودند:
بعضی از نامه ها و پاکت های قدماء را دارم که پشت آن «بدوح»نوشته است که ملک برید و نامه رسان الهی است تا آن نامه برساند.[2]
البته این کلمه را در علم حروف که جزء علوم غریبه است به کار می گیرند ،(وباید استاد دید و زیر نظر متخصص آن علم که در دوره ما بسیار نادر است این مراحل ار طی کرد )که در این نوع علوم، عدد 9 را ام الاعداد گفته اند[3] ،در حروف ابجد ،از 1 تا 9 را به صورت «ابجد،هوز،حط»می نویسند.
و مفردات آن را «ا ج ه ز ط» و ازواج آنها را«ب د و ح» می گیرند که ترکیب مفردات آن می شود «اجهز»و تر کیب مفردات آن می شود«بدوح» و رساله هایی عجیبی در مورد اجهز و بدوح نوشته شده است .
مثلا آنچه متخصصین این فن، مانند حضرت علامه حسن زاده آملی (حفظه الله تعالی) که در علوم غریبه شاگرد مرحوم آقا سید مهدی قاضی طباطبایی (ره)بو ده اند و در این باره می فرمایند:
«چندين نفر را كه در اوفاق و اعداد خبره بودهاند، ديدهام و از آن ها استفاده كردهام؛ اما هيچ يك در اين علوم، به قدرت و قوت و استيلاي مرحوم آقاي سيد مهدي قاضي نبودند. در اين رشتهها كاركرده و خيلي قوي و عجيب بود»[4]
ايشان در جاي ديگر میگويد: «علوم غريبه را نزد اساتيدم آموختهام و تني چند را در اين علوم بر اين كمترين، حق تعليم و تدريس است ولكن هيچ يك را در اين رشتهها عديل آن جناب نيافتهام و به حق مجتهد مستنبط در اين علوم بوده است».[5]
ایشان در این زمینه فرموده اند:
بدوح» را در اعمال جمالى به كار می برند، و «ا ج ه ز ط» را در اعمال جلالى. درباره اين دو قسم حروف جمالى و جلالى چيزها نوشته اند و آثار عجيبه نقل كرده اند، و در علم اوفاق اسرار عجيب در جداول اوفاقى از اين دو قسم حروف جمالى و جلالى آوردهاند؛ كسى كه به مفاتيح المغاليق جناب عيانى (قدّس سرّه) رجوع كند می بیند كه درباره اين نه حرف چه اسرارى است[6].
در عین حال باز هم تذکر عرض می کنم که علوم غریبه واقعیت دارد ولی باید نزد متخصصین این علوم ،مراحل را طی نمود و الا چه بسا برای انسان مشکلاتی به وجود آید
موفق باشید
پی نوشت:
[1]. علامه حسن زاده آملی،هزار و یک کلمه ،ج 5 ص341
[2]. شرح دفتر دل،صمدی آملی،ج2 ص 65
[3]. علامه حسن زاده آملی،هزار و یک کلمه ،ج 3 ص279
[4]کيهان فرهنگي، گفتگو با علامه حسن حسنزاده آملي، مرداد ماه سال 1363.
[5]↑ گنج نهان، ص 15.
[6]علامه حسن زاده آملی،هزار و یک کلمه ،ج 5 ص342
پرسش:
می خواستم بدونم که اعراب ذکر ( یا بدوح ) به چه صورتی است و چگونه خوانده می شود و نهایتا به چه معنی است؟
پاسخ:
«به هر اسمی تو را نور الهی/ بود آب حيات آب و ماهی
در اوفاق و حروفت ار وقوفست/ حروف اجهزط از آن حروف است
که اسم اعظمش اوتاد گفته است / چو بدّوحش بسی سرّنهفته است»(1)
حضرت علامه حسن زاده آملی (حفظه الله تعالی )می فرمودند:
«بعضی از نامه ها و پاکت های قدماء را دارم که پشت آن «بدوح»نوشته است که ملک برید و نامه رسان الهی است تا آن نامه برساند.»(2)
البته این کلمه را در علم حروف که جزء علوم غریبه است به کار می گیرند،(و باید استاد دید و زیر نظر متخصص آن علم که در دوره ما بسیار نادر است این مراحل ار طی کرد )که در این نوع علوم، عدد 9 را ام الاعداد گفته اند.(3)،در حروف ابجد ،از 1 تا 9 را به صورت «ابجد،هوز،حط»می نویسند.
و مفردات آن را «ا ج ه ز ط» و ازواج آنها را«ب د و ح» می گیرند که ترکیب مفردات آن می شود «اجهز»و تر کیب مفردات آن می شود«بدوح» و رساله هایی عجیبی در مورد اجهز و بدوح نوشته شده است .
مثلا آنچه متخصصین این فن، مانند حضرت علامه حسن زاده آملی (حفظه الله تعالی) که در علوم غریبه شاگرد مرحوم آقا سید مهدی قاضی طباطبایی (ره) بو ده اند و در این باره می فرمایند:
«چندين نفر را كه در اوفاق و اعداد خبره بودهاند، ديدهام و از آن ها استفاده كردهام؛ اما هيچ يك در اين علوم، به قدرت و قوت و استيلاي مرحوم آقاي سيد مهدي قاضي نبودند. در اين رشتهها كاركرده و خيلي قوي و عجيب بود.»(4)
ایشان در این زمینه فرموده اند:
«بدوح» را در اعمال جمالى به كار می برند، و «ا ج ه ز ط» را در اعمال جلالى. درباره اين دو قسم حروف جمالى و جلالى چيزها نوشته اند و آثار عجيبه نقل كرده اند، و در علم اوفاق اسرار عجيب در جداول اوفاقى از اين دو قسم حروف جمالى و جلالى آوردهاند؛ كسى كه به مفاتيح المغاليق جناب عيانى (قدّس سرّه) رجوع كند می بیند كه درباره اين نه حرف چه اسرارى است.»(5)
در عین حال باز هم تذکر عرض می کنم که علوم غریبه واقعیت دارد ولی باید نزد متخصصین این علوم مراحل را طی نمود و الا چه بسا برای انسان مشکلاتی به وجود آید.
پی نوشت:
1.حسن زاده آملی، حسن، هزار و یک کلمه،ج 5 ص341، بوستان کتاب.
2.داود، صمدی، شرح دفتر دل علامه حسن زاده آملی، ج2 ص 65،قم، نبوغ.
3.حسن زاده آملی، حسن، هزار و یک کلمه،ج 3،ص279.
4.کيهان فرهنگي، گفتگو با علامه حسن حسنزاده آملي، مرداد ماه سال 1363.
5.حسن زاده آملی، حسن، هزار و یک کلمه،ج 5 ص342، بوستان کتاب.