خاندان

خاندان عنازی

انجمن: 

خاندان عنازی چه کسانی بودند؟
چه نقشی در شیعه غرب کشور داشتند؟
هنوز از آنها کسانی هست؟
خلاصه اطلاعاتی در مورد آنها می خواستم

شبهه افکنی یا واقعیت در میان مردم وجوانان علیه خاندان اهلبیت(ع)؟؟؟

سلام بر بقیةالله الاعظم ومنتظرانش

باتشکراز مدیران ومسئولان محترم انجمن تاریخ :Gol:

به تازگی میان جوانان به خصوص قشر دانشجو تبلیغات هدفمندی صورت میگیرد که البته بنده به دلیل ضیق وقت فعلا" قادر به مطالعه ی مستند در این مورد نمیباشم .

اخیرا" دریکی دومجلس سخنرانی از افراد سرشناس هم این مطلب ذکر شده است
(البته بنده خودم قبلا" به مطالبی در این مورد برخورده ام اما فعلا" هیچ نظری ندارم )

بنده باقرار دادن لینک مطلب از مدیران محترم انجمن تاریخ تقاضای بررسی مستند این سؤالها را دارم : البته به نیابت از طرف دوستان دانشجو

1-چرا در هیچ یک از مقتل خوانی ها وسخنرانی ها اسمی از مادر حضرت رقیه (س) برده نمیشود درحالیکه نام مادر علی اصغر (ع) وعلی اکبر (ع) و.... برای مردم کاملا" اشکار ومعلوم است .اما نام حضرت رقیه(س) همیشه با نام عمه اش زینب (س) همراه است ؟

2- دربرخی از متون آورده شده که حضرت رقیه (س) فرزند یکی از اصحاب امام حسین (ع) بوده که ایشان آن دختر را به فرزندی قبول نموده اند .لطفا" درمورد این ادعا ها توضیح بفرمایید .

آیت‌الله خوشوقت: رقیه دخترامام حسین نبود

کد خبر: ۴۵۹۴۶. جمعه ۲۴ آذر ۱۳۹۱، ساعت ۱۱:۲
آیت الله شیخ «عزیزالله خوشوقت» از علمای مشهور تهران در اظهاراتی که چندی پیش در شبکه یک صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران پخش شد و اکنون در فضای مجازی می چرخد، رقیه را دختر یکی از یاران امام حسین خواند.

به گزارش زلال نیوز ، وی در پاسخ به پرسش یکی از پامنبری‌های خود که پرسید "آیا حضرت رقیه سلام الله علیها دختر امام حسین علیه السلام است یا خیر؟" پاسخ داد: "ایشان (حضرت رقیه) دختر یکی از شهدای کربلا است. در تاریخ که در مورد بچه های امام حسین می نویسند، دختری به نام رقیه وجود ندارد.
پرسش کننده در ادامه می پرسد: "اصلا ایشان (حضرت رقیه) وجود داشته؟" خوشوقت پاسخ می دهد: "بله، در تاریخ وجود داشته در شام هم بوده اما اصلا دختر امام حسین علیه السلام نبوده است".
این پرسش کننده همچنین در مورد چگونگی شهادت حضرت رقیه سوال می کند، و خوشوقت پاسخ می دهد: "باید بگوئیم در مقاتل چنین بیان شده است. ما که آنجا نبودیم ببینیم چگونه به شهادت رسید؟".
آیت الله خوشوقت در ادامه در مورد نحوه عزاداری می گوید: وقتی عزاداری دست عموم بیفتد، اختراعاتی هم پیش می آید و سلیقه های مختلفی مانند زنجیرزنی، قفل زنی، قمه زنی و غیره به وجود می آید. گریه از همه راحت تر، ارزان تر و بی اشکال تر است".
البته استاد شهید مطهری نیز در مورد وجود دختری از امام حسین (ع) به نام رقیه که در شام شهید شده باشد، تشکیک می کند.
هیئت های مذهبی روز سوم صفر را روز شهادت جناب رقیه می دانند.

منبع خبر : http://www.shahrekhabar.com/news/analysis/1355470620356368/

حق یارتان :Gol:

کارشناس بحث : مقداد