ترمیم بکارت

حکم ترمیم پرده بکارت

با نام و یاد دوست

سلام

یکی از کاربران سایت سوالی داشتند که مایل نبودند با آیدی خودشون مطرح شود

لذا با توجه به اهمیت موضوع، سوال ایشان با حفظ امانت جهت پاسخگویی توسط کارشناس محترم سایت در این تاپیک درج می شود:


نقل قول:

با سلام و آرزوی تندرستی

یکی از دوستان بنده همکاری دارند که ایشون ماما هست و معاینات مامایی و تشخیص نوع پرده بکارت و صدور نامه صحت بکارت انجام می دهند علاوه بر این ایشون یه کار غیر متعارف دیگه که البته فکرمیکنم خلاف باشه هم انجام میدهند که همون ترمیم پرده برای افرادی است که بکارتشون را از دست دادند
دوستم بخاطر همکارشون گاهی اوقات ممکن است مواردی این چنینی را به ایشان معرفی کنندو در واقع واسطه ای شوند برای اینکه این امر صورت گیرد
بنده چندیدن بار تذکر دادم که این واسطه گری حکم شراکت در گناه اون افراد را دارد ولی اون معتقده که اینطور نیست و فقط داره به این دخترها کمک میکنه که آبروشون نره
حالا با توجه به این توضیحات سوال بنده این است که کار دوست بنده یعنی واسطه گری برای معرفی این دختران برای ترمیم پرده بکارت کار غیر شرعی محسوب شده و گناه است؟یا به قول خودش فقط درحال کمک کردن به آنهاست؟ایا کارش گناه محسوب می شود؟
اون دختري كه ترميم بكارت ميكند قصد دارد درصورتي كه خواستكاري برايش مي ايد بگويد باكره است و چيزي ازرابطه باديگري نگويد
ايا واسطه گري جهت معرفي اين دختر براي ترميم بكارت درواقع حكم گناه دارد و در اين امر شريك شدن است?پس چطور مي شود به او كمك كرد?
لطفا راهنمایی فرمایید

با تشکر

در پناه قرآن و عترت پیروز و موفق باشید

:Gol:

بازگرداندن بكارت دختران، اختفاء روسپيگري يا اماره هدايت

انجمن: 

متأسفانه پديده بازگرداندن بكارت دختران از طريق عمل جراحي امروزه به عملي نه چندان كم در برخي كشورهاي اسلامي تبديل شده و اين مسأله موجب مورد مطالعه قرار گرفتن آن توسط علماي ديني و صدور برخي فتواها شده است.

به گزارش شيعه آنلاين، در همين راستا اخيرا آيت الله شيخ اسحاق فياض از مراجع تقليد نجف اشرف با صدور فتوايي انجام چنين عمل جراحي براي زنان روسپي تنها با هدف بازگرداندن شرافت و نجابت وي را حلال اعلام كرده است.

صدور چنين فتوايي موجب به وجود آمدن جنجال و اختلاف نظر ميان برخي مراجع و علما شده و برخي شكوك در مورد صحت صدور چنين فتوايي را به وجود آورد.

در همين راستا شيخ علي ربيعي سخنگوي دفتر مرجعيت آيت الله فياض طي گفتگويي صحت صدور اين فتوا را صادر كرد و گفت: اين حكم در صورتي جايز است كه زندگي و آينده اين فرد به انجام چنين عمل جراحي بستگي داشته باشد و انجام آن موجب دوري وي از فساد و گناه شود.

گفتني است پيش از اين شيخ علي جمعه، مفتي اعظم مصر طي فتوايي مشابه، انجام چنين عمل جراحي با هر دليلي را جايز و حلال دانسته بود كه به شدت مورد انتقاد علماي ديني عربستان سعودي قرار گرفت و آنرا عامل نشر، گسترش و افزايش فحشا دانستند.

وي در دفاع از فتواي خود كه در سال 2007 ميلادي صادر شد گفت: دين اسلام به استرار و پوشاندن فحشا دعوت كرده است.

از سوي ديگر شيخ حسام الدين بن موسي عفانه، استاد فقه و اصول در دانشگاه بيت المقدس فلسطين طي اظهاراتي گفت: چنين مسأله‌اي به دليل جديد بودن، حديثي يا روايتي ديني در مورد آن در كتب ديني يافت نمي‌شود و فقهاي گذشته نيز به آن نپرداخته‌اند اما بررسي هايي كه شخصا بر روي نظر برخي از علماي معاصر در اين مورد انجام دادم نشان مي‌دهد كه اين كار غيرجايز و حرام به شمار مي‌رود، به هر دليل هم كه باشد.

حسن السفر، استاد حقوق در دانشگاه ملك عبدالعزيز عربستان نيز گفت:‌ اين كار حتي براي دختران مورد تجاوز قرار گرفته و آنانيكه بر اثر يك حادثه قرباني شده اند نيز غيرجايز است.

در پايان گفتني است آخرين نظرسنجي انجام شده ميان 500 تن از مسلماناني كه در اروپا زندگي مي‌كنند نشان ميدهد كه بيش از 70% آنان نيز مخالف چنين كاري هستند و تنها 20% آن را تأييد مي‌كنند.

http://www.seemorgh.com/news/default.aspx?tabid=2054&conid=16252