جمع بندی گناه بزرگ من
تبهای اولیه
با سلام .
جوانی 23 ساله هستم. یکم مذهبی بودم. تا پارسال که از طریق اینترنت با یه دختر آشنا شدم. 2 ماه با هم دوست بودیم. و بعد رابطه رو قط کردیم.
مشکل من اونجاس که تو اون مدتی که با هم دوست بودیم اگر چه اصلا هم رو از نزدیک ندیدیم ولی مرتکب گناه شدیم .
ینی من تشویقش کردم. که شرمنده ام. ا.س.ت.م.ن.ا کنه.
بعد از بهم خوردن رابطه من یه جوری شدم انگار که شهوت شده بود همه چیم.
تو اینترنت و چت با یه پسر صحبت میکردم که گفت اون خواهر کوچیکش رو میبره حموم. و اصلا هم نظری بهش نداشت.
ولی من تشویقش کردم به گناه. اونجور که من فهمیدم از اون کارا نکرده ولی خیلی ازش خواهش کردم تکرار نکنه . بعدا یه پیام داده بود که منم توبه کردم و دیگه تکرار نمیکنم
این دوتا حق الناس الان 1 ساله که خواب رو از من گرفته. توبه کردم. نزدیک به 9 سال .ا.س.ت.م.ن.ا کردم
خیلی زیاد اون کارا که من تشویق کردم اذیتم میکنه. از بچگی نماز هم میخوندم. تو این مدت همیشه سرنماز دعاشون کردم و هرکاری که کردم اگه ذره خوبی توش بوده گفتم ثوابش برای اونا.
الان من چیکارکنم.
ببخشید چه خاکی به سرم بریزم.
خدا من و نمیبخشه میدونم. اون حق رو چجوری جبران کنم. حق اونا رو.
تشکر از شما.
اگه تو جمع ممکن نیست تو خصوصی بهم بگید. ممنون
پرسش:
کسی که با دختری رابطه اینترنتی برقرار کرده و او را تشویق به استمناء نموده و پس از آن، پشیمان شده و توبه کرده، چه باید بکند؟
پاسخ:
«بانگ می آید که ای طالب بیا/ جود محتاج گدایان چون گدا
جود محتاج است و خواهد طالبی/ همچنان که توبه خواهد تائبی» (1)
در جواب سؤال شما باید عرض کنم:
همین که شما متوجه اشتباه بزرگ خود شدید و از عمق جان خود، پشیمان هستید، یعنی در واقع، نصف راه را رفتهاید و نیم دیگر راه، این است که دیگر مرتکب این نوع اعمال نشوید و طبق مبانی شریعت و دین، چون واقعا پشیمان شدهاید، پس توبه شما قبول شده است.
«مَنْ تابَ وَ آمَنَ وَ عَمِلَ عَمَلاً صالِحاً فَأُوْلئِكَ يُبَدِّلُ اللَّهُ سَيِّئاتِهِمْ حَسَناتٍ وَ كانَ اللَّهُ غَفُوراً رَحيماً (2) آن كسانى كه از گناه توبه كنند و عمل صالح به جاى آرند، پس خدا گناهان آنها را بدل به حسنات گرداند، و خداوند بسيار آمرزنده و مهربان است.»
منتها همان طور که عرض کردم، واقعا تصمیم بگیرید که دیگر این کارها را انجام ندهید که در غیر این صورت،
«حلم حق گرچه مساوا ها کند/ چون که از حد بگذرد رسوا کند.»
باید خدا را شکر کنید کسی از کارهای شما جز حق تعالی باخبر نشد و این را مدیون ستار العیوب بودن حق تعالی هستید.
پس اگر واقعا پشیمان شدهاید و دیگر نمیخواهید این نوع اعمال را انجام دهید، بدانید که توبه شما ان شاء الله قبول شده است و هیچ نگران نباشید که ما با خدای کریم و مهربانی سرو کار داریم.
«این درگه ما درگه نومیدی نیست/ صد بار اگر توبه شکستی باز آی»
پی نوشت:
1.مولوی.
2.فرقان/70.