کتاب انحرافی در زمینه قضا و قدر

تب‌های اولیه

3 پستها / 0 جدید
آخرین ارسال
کتاب انحرافی در زمینه قضا و قدر

سلام
من در یک کتابی از قول یک نویسنده که خودش مطالب و روایات مختلفی رو جمع آوری و برداشت کرده بود خواندم که انسانها درسته اختیار دارند ولی از انتخاب گذشته خود در عالم ذر هم دست نمیکشند و صرفا این جهان برای اتمام حجت بیشتر است و کسی نمیتواند خلاف انتخاب قبلی اش در عالم ذر، مسیر جدیدی را در این دنیا بپیماید یعنی اگر جهنم را در عالم ذر انتخاب کرده باشد در این دنیا نمیتواند بهشت را انتخاب کند و بالعکس،که من این شبهه و مطلب را با تماس تلفنی با مجموعه شما در میان گذاشتم و کارشناسان شما با ضرس قاطع بیان کردند که این سخن اشتباه است و طبق آیات قرآن و روایات محکم و صحیح،همه انسانها در هر لحظه از زندگی خود میتوانند سرنوشت و تقدیر خود را عوض کنند و توبه کنند و خداوند طبق آیات محکم قرآن تغییر دهنده تقدیرها و سرنوشت ها و تبدیل کننده سیئات به حسنات است و سخن ها در آن کتاب، اشتباه و غلط است چرا که اگر اینگونه بود ارسال انبیا و امامان و قرآن و... بیهوده می‌بود و همینطور سایت راسخون بخش دینی اش و سایت اقای مکارم شیرازی هم طبق یک مکاتبه اینترنتی با ضرس قاطع بیان کردند که آن سخنان و نتیجه گیری آن شخص در آن کتاب اشتباه و غلط است و همان سخنان کارشناسان شما را بیان کردند و گفتند اگر هم همچین چیزی باشر صرفا در حد زمینه است نه علت تامه.
حال بنده دچار یک شبهه ای شدم، وقتی مرکز شما و سایر مراکز دینی با قاطعیت و طبق آیات و روایات محکم و صریح قرآن و روایات،نتیجه گیری آن شخص در آن کتاب را اشتباه،ناقص و غلط بیان کردند، پس چطور آن نویسنده آن مطالب گمراه کننده را نوشته و همه مجوز های مربوطه را گرفته و کتابشو چاپ کرده و تو بازار منتشر کرده که یکی عین بنده مدتها در این شبهه سرگردان شود،میخوام بگم چگونه من که نویسنده نیستم با تحقیق از مراکز معتبر دینی فهمیدم اون سخنان نویسنده اشتباه است ولی آن شخص نویسنده چرا انقدر غلط و ناصحیح سخن گفته و برای خودش جمع بندی کرده و در جامعه پخش کرده است؟
باتشکر از شما.

با نام و یاد دوست سلام موضوع فوق جهت تبادل نظر و مشارکت سایر کاربران در حالت نمایش قرار داده می شود. از همه کاربران محترم انجمن دعوت می شود نظرات ارزشمند خود را در این  باره به اشتراک گذارند. پس از ارائه نظرات و در صورت نیاز از حضور کارشناسان محترم نیز بهره مند خواهیم شد. در پناه قرآن و عترت پیروز و موفق باشید
سلام خدمت شما همین انتقاد در مورد انتشار کتابهای آقای تبریزیان هم مطرحه: لینک در کل وقتی نظری به اسم اسلام منتشر میشه و مردم به دلیل اعتقادات مذهبی بهش گرایش پیدا می‌کنند، نقش نهادهای دینی در اطلاع‌رسانی گسترده رسانه‌ای پررنگ‌تر میشه.   البته در جامعه لازمه آراء مختلف مطرح بشن و بینشون بحث بشه، اما مدافعان یک نظریه نباید از اتوریته علمی نهادی بهره ببرند که تاییدشون نمی‌کنه. مشابهش رو در زمینه علوم طبیعی هم داریم.   اینجا یه انتقاد وارده، هم به حوزه و هم دانشگاه: هر دوی این نهادها ممکنه در فضای آکادمیک خودشون خیلی بحثها رو جلو ببرند اما در انتشار علوم برای عامه مردم نیاز به فعالیت بیشتری دارند.