►●◄ اخبار پژوهشی- مذهبی ►●◄ آیت‌الله قائنی از شاگردان مرحوم آیت‌الله انصاری همدانی، درگذشت

تب‌های اولیه

1107 پستها / 0 جدید
آخرین ارسال

سخنرانی مهم رهبر انقلاب در اولین روز نشست حاوی مطالب بسیار مهمی برای جامعه اسلامی بود که فایل صوتی این سخنرانی را در این صفحه بطور یکجا یا بر اساس موضوعیت هر مطلب میتوانید دانلود کنید :

http://farsi.khamenei.ir/audio-content?id=17268

یاحق

نرم‌افزار چند رسانه‌ای بیداری اسلامی

IMAGE(http://upload.iranvij.ir/images_shahrivar/13163236541.jpg)


دوستان اگر فایل تصویری روز اول این اجلاس و بیانات رهبر را بصورت فیلم و کلیپ میخواهند دانلود کنند به این صفحه مراجعه بفرمائید :

http://film.irna.ir/NSite/FullStory/?Id=1000

- [FONT=Times New Roman]نرم‌افزار چند رسانه‌ای بیداری اسلامی با بخش‌های مختلف ویژه همین عنوان به 3 زبان فارسی، انگلیسی و عربی توسط مؤسسه پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی تولید و منتشر شد.


به گزارش خبرآنلاین، این نرم‌افزار علاوه بر مقدمه‌ای که دکتر علی اکبر ولایتی آن را نگاشته، حاوی مطالبی از بنیانگذار انقلاب اسلامی، حضرت امام خمینی(ره) است که همراه با بخش‌های «بیداری اسلامی در کلام رهبر، انقلاب اسلامی و بیداری اسلامی در منطقه خاورمیانه، بیداری اسلامی عامل تهدید قدرت های بزرگ سلطه‌گر، ترفندهای استکبار در مقابله با بیداری اسلامی رهبر انقلاب اسلامی، بیداری اسلامی و مسئله فلسطین، آمریکا و بیداری اسلامی، ایستادگی و استحکام جمهوری اسلامی ایران عامل بیداری مسلمین، پیام‌های بیداری بخش رمز بیداری اسلامی، نقش فرهیختگان جهان اسلام در بیداری اسلامی، بیدار باش رهبر انقلاب اسلامی به مصر و ملل منطقه» به همراه کلیپ های مختلف با موضوع بیداری اسلامی و فیلم بیانات رهبر معظم انقلاب در اولین اجلاس بین‌المللی بیداری اسلامی آورده شده است.

ولایتی در مقدمه این نرم‌افزار با مرور تاریخ استعمار در کشورهای اسلامی نوشته است: «اطلاق بیداری اسلامی به این خیزش کاملاً معنادار و این اصطلاح کاملاً با مسمّی است زیرا اگر غفلت حکومت ها و متفکرین جوامع اسلامی نبود، بیگانگان این طور به سرنوشت مسلمانان مسلّط نمی شدند.

بنابراین یک معنای این اصطلاح بیدار شدن از خواب غفلت و به خود آمدن است. به خود آمدن یعنی به خویشتن اسلامی خویش بازگشتن که در حقیقت به معنای احیای ارزش های اسلامی است. عثمان دان فودیو معلم نیجریه ای در غرب افریقا، امیر عبدالقادر در الجزایر، عمر مختار در لیبی، محمد عبده و حسن البنا و سید قطب و محمد غزالی در مصر، عبدالرحمن کواکبی در شام، رهبران تنظیمات در عثمانی، شیخ شامل داغستانی در قفقاز، باسمه چی ها در ماوراءالنهر، سید احمد خان، شاه ولی الله دهلوی، ابوالکلام آزاد، علامه اقبال و محمد علی جناح در شبه قاره، شیخ محمد حسین آل کاشف الغطاء در عراق، عزالدین قسام و حاج امین الحسینی در فلسطین و سید محمد مجاهد اصفهانی، میرزا محمد حسن شیرازی، میراز محمد تقی شیرازی، حاج ملا علی کنی، شیخ فضل الله نوری، آخوند خراسانی، محمد حسین نائینی، سید جمال الدین اسدآبادی، سید حسن مدرس و آیت الله کاشانی از ایران نمونه هایی از بزرگان جهان اسلام هستند که در برابر استعار بپاخاستند و برای مدتی پرچم بیداری اسلامی را بدوش کشیدند لیکن نقش امام خمینی(ره) و سهم ایشان در ایجاد موج جدید بیداری اسلامی بسیار متفاوت از دیگران بوده است.»

وی در بخش دیگری از این مقدمه تاکید کرده است: «از عنایات خاصه الهی این بود که خلف صالح حضرت امام (ره)، حضرت آیت الله العظمی خامنه ای همان راه امام را با صلابت پیش گرفتند و ادامه دادند. از شگفتی ها این است که در آغاز رهبری ایشان شاهد فروپاشی شوروی سابق و اردوگاه شرق از یک طرف و حمله اول آمریکا به عراق از سوی دیگر بودیم.

ماجرای 11 سپتامبر و متعاقباً اشغال افغانستان و عراق توسط آمریکا و حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان و غزه و اخیراً آغاز امواج جدید بیداری اسلامی در جهان عرب که هرکدام به جای خود حادثه ای بزرگ در تاریخ معاصر اسلام و جهان است، در زمان رهبری حضرت ایشان رخ داده است. فشار غرب برای متوقف کردن ایران در امر فناوری هسته ای و به‌دنبال آن تحریم های اقتصادی همگی در همین دوره بوده است. مدیریت بسیار قوی ایشان در بحران های مزبور که باید مسئله هدفمند کردن یارانه‌ها و رها کردن ایران از اقتصاد دولتی را هم به آنها اضافه کرد، مدیریتی مثل زدنی در تاریخ ایران و جهان اسلام است.

علی‌رغم مشکلاتی که سلطه جویان جهانی که دشمنی ریشه ای با اسلام و جمهوری اسلامی دارند بر جهان اسلام و ایران تحمیل کرده اند، از آغاز امواج جدید بیداری اسلامی در کشورهای عربی، ایشان رأساً هدایت افکار عمومی ایران و جهان اسلام را برای حمایت از این امواج بیداری و جلوگیری از انحراف آنها به عهده گرفته اند و با موفقیت آن را به پیش می برند.»

علاقمندان برای تهیه این نرم‌افزار می‌توانند با شماره تلفن‌های 02166410649 و یا 09195593732 تماس حاصل نمایند.
[FONT=Times New Roman]

فرانسه اقامه نماز جمعه را ممنوع کرد

به گزارش شیعه آنلاین به نقل از برنا، "سعودي گزت" نوشت: دولت فرانسه برگزاري نماز جمعه در خيابانهاي اين کشور را از روز جمعه آغاز کرد.

هر هفته، جمعه ها، صدها مسلمان در شهر پاريس، فريضه نماز جمعه را به دليل کمبود جا، در دو مسجد کوچک اين شهر، در خيابان ها بر گزار مي کردند، در حال حاضر دولت فرانسه با اختصاص محل ايستگاه قديمي و بلا استفاده آتش نشاني در نقطه شمالي پاريس به مسلمانان، برگزاري نماز در خيابان ها را ممنوع کرده است.

در حال حاضر دو مسجد کوچک پاريس، براي دو هفته بسته مي شوند، تا مسلمانان اين شهر، براي اداي نماز تنها به محل ايستگاه آتشنشاني که حدود ۲۷۰۰ نفر گنجايش دارد، بروند.

دو شهر بزرگ فرانسه" پاريس و مارسي" داراي بيشترين جمعيت مسلمان در فرانسه هستند.

http://shia-online.ir/article.asp?id=20200&cat=1

سجده‌ای که بانوی مسیحی را مسلمان کرد .

در آن مهدکودک، کتاب‌ها و عکس‌هایی از عبادات مسلمان‌ها مشاهده کردم، عکس مسلمانی را در حال سجده دیدم و در عالم کودکی آن حالت را بسیار روحانی و معنوی یافتم و ...

IMAGE(http://www.shia-news.com/files/fa/news/1390/6/28/11532_586.jpg)

SHIA-NEWS شیعه نیوز:

به گزارش «شیعه نیوز» ، «خانم شمس آفا» از توکیوی ژاپن، در حاشیه دیدار از کتابخانه آیت‌الله‌ مرعشی نجفی در گفتگو با مرکز خبر حوزه، اظهار داشت: در باور من نمی‌گنجد که چگونه یک نفر چنین توفیقی دارد که بتواند این کتابخانه بزرگ را پدید بیاورد، این کتابخانه نشان از همت آن بزرگوار دارد.

وی به علاقه‌مندی خود از علوم اسلامی اشاره کرد و اذعان نمود: ده ساله بودم که به اسلام علاقه‌مند شدم و در بزرگسالی به آرزوی دوران کودکی خود تحقق بخشیدم، اکنون به مدت پانزده سال است که به دین اسلام گردویدم.

خانم شمس آفا، با اشاره به دوران کودکی خود و حضور در مهد کودک مسیحیان، خاطرنشان کرد: در آن مهدکودک، کتاب‌ها و عکس‌هایی از عبادات مسلمان‌ها مشاهده کردم، عکس مسلمانی را در حال سجده دیدم و در عالم کودکی آن حالت را بسیار روحانی و معنوی یافتم و بسیار در من تأثیرگذار شد به گونه‌ای که در بزرگسالی تصمیم خود را عملی ساختم و به دین اسلام گرویده و شیعه شدم.

این بانوی ژاپنی در حالی که اشک از چشمهایش جاری بود، عنوان کرد: اکنون که این مصاحبه را انجام می‌دهم، دوباره همان حس ده‌ سالگی و لحظه مشاهده عکس سجده آن مسلمان در ذهنم تداعی شد و لذت آن را احساس می‌کنم.

خانم شمس آفا، با ابراز این که برای بار نخست است که به ایران مسافرت می‌کند، ادامه داد: پس از مشاهده تهران و شهر مقدس قم، همان چیزهایی را که در ذهن خود از ایران داشتم را به عیان مشاهده کردم، هرچند در سفارت ایران نیز عکس‌ها و کتاب‌هایی از ایران دیده بودم و آشنایی اجمالی با ایران و فرهنگ آن داشتم.

وی موقعیت علمی شهر مقدس قم را مورد توجه قرار داد و افزود: قم، می‌تواند به عنوان شهر محوری جهان اسلام تبدیل شود، مکان‌ها و شخصیت‌های بزرگی را در قم دیدم، اما معتقدم که تبلیغات این شهر و ذخایر در آن باید بیشتر باشد، تا جهانیان با آن آشنا شوند.

شمس آفا با بیان اینکه در ایران برخوردهای مناسبی از شخصیت‌های ایرانی داشتم از همه آنها تشکر می‌کنم، اضافه ساخت: خدا را شاکرم که به آروزی قلبی و دیرینه خود رسیدم و دیشب را در مسجد جمکران گذراندم و در آنجا به راز و نیاز و تلاوت قرآن پرداختم.

اکنون که این مصاحبه را انجام می‌دهم، دوباره همان حس ده‌ سالگی و لحظه مشاهده عکس سجده آن مسلمان در ذهنم تداعی شد و لذت آن را احساس می‌کنم.

یک حس آشنا برای همیشه . کسانیکه هنگام سجده چشمهایشان را به معبود دوخته اند و او را معشوق خود یافته و اورا میشناسند از خیلی قبل ترها حتی قبل از تولد .
در این اظهارات نشانه هائیست برای کسانیکه بدنبال هدایتند.

مبارکش باشد.

آیت‌الله وحید: شنبه باید مملكت غوغا شود


در روز شهادت این امام، مملكت باید یكپارچه غوغا شود و مردم باید بدانند كه چه امامی را از دست داده‌اند. روز شهادت امام صادق(ع) نباید این چنین باشد كه تاكنون بوده و این وظیفه شما خواص است و باید هیئات مذهبی را در كوچه و خیابان­ها به راه انداخته و عظمت مصیبت از دست دادن این امام عزیز را به مردم بفهمانید.
حوزه نیوز نوشت:

آیت‌الله وحید خراسانی، صبح امروز در جلسه درس خارج خود ضمن تسلیت سالروز شهادت امام صادق (ع)، اظهار داشت: امام صادق(ع) رییس مذهب جعفری است و مذهب عبارت است از طریق وصول عقل و حق و آن نقطه‌ای كه نه كسی درك می‌كند و نه می‌توان آن را توصیف كرد و آن شخصیتی كه این خط را ترسیم كرده و درب آن را به روی بشریت گشود، این امام همام است.

ایشان افزودند: مذهب ما جعفری است، اما ما نه مذهب را شناخته‌ایم و نه شخصیتی كه این مذهب را به وجود آورد. این مرجع تقلید با اشاره به این كه امام صادق (ع) 4هزار شاگرد داشتند، ابراز كردند: محمد بن مسلم ثقفی یكی از شاگردان آن حضرت است خدمات شایانی به اسلام و مسلمانان داشته است.

ایشان خاطرنشان ساخت: محمد بن مسلم ثقفی، شخصیتی است كه 30 هزار حدیث از امام باقر (ع) و 16 هزارحدیث از امام صادق (ع) برای مسلمانان نقل كرده است.

آیت­ الله وحید خراسانی با اشاره به بیانات علمای سلف در رابطه با محمد بن مسلم ثقفی، اذعان داشتند: سخنان بسیاری درباره این شاگرد امام صادق(ع) وارد شده كه نشان از عظمت و بزرگی این شخصیت علمی و اسلامی می­دهد. ایشان با اشاره به این كه ما باید حد قصور و تقصیر خود را دریابیم، تصریح كردند: محمد بن مسلم ثقفی هم از شاگردان امام صادق(ع) است و ما هم از شاگردان این امام همام؛ فرق ما و این شخصیت علمی بسیار زیاد است و ما در مقابل فعالیت­هایی كه او برای اسلام و مسلمانان انجام داده بسیار عقب هستیم.

این مرجع تقلید با اشاره به مقام امام صادق(ع)، بیان داشت: این امام همام از نظر زهد، فضل، عبادت و ورع دارای مقامی بودند كه حتی دشمنان ایشان نیز به این مقامات اذعان داشتند و آنچه كه علمای چهار مذهب نتوانستند آن را انكار كنند، این است كه نزد امام صادق(ع)، جفری است كه تمام جنبه­ های علم، قدرت، سیطره، سلطنت و ...... در آن قرار دارد.

ایشان با بیان این­كه ما نتوانستیم گوشه­ای از این مقامات امام صادق(ع) را به مردم بفهمانیم، تصریح كرد: در روز شهادت این امام، مملكت باید یكپارچه غوغا شود و مردم باید بدانند كه چه امامی را از دست داده‌اند. روز شهادت امام صادق(ع) نباید این چنین باشد كه تاكنون بوده و این وظیفه شما خواص است و باید هیئات مذهبی را در كوچه و خیابان­ها به راه انداخته و عظمت مصیبت از دست دادن این امام عزیز را به مردم بفهمانید.

ایشان با اشاره به دعایی از امام صادق(ع)، ابراز داشتند: این امام همام در دعایی فرموده است كه "رحم الله من أحیی أمرنا" و این دعا برای ما كافی است.

http://www.tabnak.ir/fa/news/

خاطره رهبر معظم انقلاب از روز اول مدرسه


دبستانى که من در مشهد می ‏رفتم، معلم آن، مرحوم میرزا حسین تدین کرمانى بود. تنها مدرسه‏ دینى مشهد هم مدرسه‏ى ایشان بود، به نام «دارالتعلیم دیانتى». بنده شش سال در این مدرسه زیر دست آقاى تدین درس خواندم. مرحوم تدین واقعاً یک مرد حسابى بود. نه تنها آن زمان که من بچه بودم، این حس را داشتم، بلکه زمان ریاست جمهورى هم که ایشان در مشهد به دیدن من آمده بود، از نو نگاهى به ایشان کردم؛ دیدم مرد سنگین، جاافتاده، محترم و باشخصیتى است.
ضمیمه فرهنگشهر روزنامه همشهری در شماره جدید خود خاطره روز اول مدرسه رفتن مقام معظم رهبری را به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی رهبر معظم انقلاب منتشر کرد.

روز اوّلى که ما را به دبستان بردند، روز خوبى بود؛ روز شلوغى بود. بچه‏‌ها بازى مى‏کردند، ما هم بازى مى‏کردیم. اتاق ما کلاس بسیار بزرگى بود - باز به چشم آن وقتِ کودکى من - و عدّه بچه‏هاى کلاس اول، زیاد بودند. حالا که فکر مى‏کنم، شاید سى نفر، چهل نفر، بچه‏ هاى کلاس اول بودیم. به هرحال و روز پُرشور و پُرشوقى بود و خاطره بدى از آن روز ندارم. البته چشم من ضعیف بود، هیچ‏کس هم نمی دانست، خودم هم نمی دانستم؛ فقط می‏ فهمیدم که چیزهایى را درست نمی‏بینم. بعد‌ها چندین سال گذشت و من خودم فهمیدم که چشم‌هایم ضعیف است؛ پدر و مادرم هم فهمیدند و برایم عینک تهیه کردند. آن زمان - وقتى که من عینکى شدم - گمان می ‏کنم حدود سیزده سالم بود؛ لیکن در دوره اول مدرسه این نقصِ کار من بود. قیافه معلم را از دور نمى‏دیدم، تخته سیاه را که روى آن مى‏نوشتند، اصلاً نمى‏دیدم و این، مشکلات زیادى را در کار تحصیل من به وجود مى‏آورد.

دبستانى که من در مشهد می ‏رفتم، معلم آن، مرحوم میرزا حسین تدین کرمانى بود. تنها مدرسه‏ دینى مشهد هم مدرسه‏ى ایشان بود، به نام «دارالتعلیم دیانتى». بنده شش سال در این مدرسه زیر دست آقاى تدین درس خواندم. مرحوم تدین واقعاً یک مرد حسابى بود. نه تنها آن زمان که من بچه بودم، این حس را داشتم، بلکه زمان ریاست جمهورى هم که ایشان در مشهد به دیدن من آمده بود، از نو نگاهى به ایشان کردم؛ دیدم مرد سنگین، جاافتاده، محترم و باشخصیتى است. ایشان، هم معلم بود، هم ناظم. با آن وقار و هیمنه‏ اى که داشت، در حیاط مدرسه راه می ‏افتاد و چوبى به دستش می‏گرفت و البته گاهى هم بچه‏‌ها را فلک می‏کرد؛ بنده را هم یک‏بار فلک کرد.

ایشان مرد محبوبى بود. در‌‌ همان دوره‏ بچگى هم بنده و شاید همه‏ى بچه‏‌ها به ایشان علاقه‏مند بودیم. وقتى درسم در آن مدرسه تمام شد، یکى از برادرانم در آن‏جا مشغول تحصیل شد؛ ولى باز من با ایشان سلام و علیک داشتم. سر ماه وقتى می ‏رفتم شهریه‏ برادرم را بدهم، ایشان را می‏دیدم؛ باز هم با‌‌ همان منش و چهره‏ محترم و آقاوار و واقعاً مدیریتى؛ آن هم نه مدیریت یک دبستان. ایشان در مدرسه هیبت داشت. ما در مدرسه محلى داشتیم به نام قصاص‏گاه، که بچه‏‌ها در آن‏جا مجازات مى‏شدند؛ بنده هم در همان‏جا یک‏بار قصاص شدم!

آنجا، هم محل مجازات بچه‏‌ها بود، هم نوعى زباله‏ دانى؛ یعنى بچه‏‌ها خربزه یا هندوانه میخوردند و پوست‏‌هایش را باید در آنجا می‏ریختند. ایشان وقتى در مدرسه راه می ‏رفت، با‌‌ همان لهجه‏ ى کرمانى به بچه‏‌ها خطاب می کرد: هر کس مِیْوه می خورد، پوست‌هایش را بریزد قصاص ‏گاه. از آن سال‏‌ها، این صدا هنوز در گوش من هست.

http://www.fardanews.com/fa/news/163201

کمی تا اندازه ای با مزه به نقل از سایت بیداری اندیشه :

کارمندان بی بی سی فارسی یارانه میخواهند ! ؟

گفته می شود ۴چند تن از کارمندان بخش فارسی بی بی سی برای دریافت یارانه نقدی به سفارت ایران در لندن مراجعه کرده اند!

محرمانه آنلاین- یک منبع آگاه از سفارت ایران در لندن به محرمانه آنلاین گفت: ۴ تن از خبرنگاران بخش فارسی بی بی سی با کمال وقاحت با مراجعه به سفارت ایران خواستار دریافت یارانه نقدی شده اند.

وی ادامه داد: این ۴ تن در بخش فارسی بی بی سی مشغول به کار هستند ۲ تن از این افراد در بخش مانیتورینگ و ۲ تن دیگر به عنوان خبرنگار با بی بی سی فارسی همکاری رسانه ای دارند و ماهیانه ۳۰۰۰ پوند دریافت می کنند.
IMAGE(http://0000.4.img98.net/out.php/i53203_reza-pahlavi.png)

این منبع مطلع ادامه داد: این ۴ تن هفته گذشته با حضور در کنسولگری ایران در لندن در مورد چگونگی دریافت یارانه نقدی خود از مسئولان امر سئوال کردند که البته مسئولان امر پاسخگویی انقلابی به این مزدوران رسانه های ضد انقلاب دادند.

وی گفت: مسئولان امر به این ۴ تن گفته اند که ما نمی توانیم حق ملت ایران را به شما مزدوران وطن بدهیم چرا که آنگاه در برابر خدای خود و ملت ایران باید پاسخگو باشیم.

وی در پایان گفت: گفته می شود مدیر بخش بی بی سی فارسی به دلیل مخالفت ما با دادن یارانه نقدی به عوامل ضد انقلاب تصمیم گرفته است بر حقوق این ۴ تن بی افزاید.

IMAGE(http://farsi.khamenei.ir/ndata/news/17402/C/13900709_0117402.jpg)

بسم‌الله‌الرّحمن‌الرّحیم


السّلام عليكم و رحمةالله‌

الحمد لله ربّ العالمين و الصّلاة و السّلام على سيّدنا محمّد و ءاله الطّاهرين‌
و صحبه المنتجبين و على من تبعهم باحسان الى يوم الدّين‌.

قال الله الحكيم: «اذن للّذين يقاتلون بأنّهم ظلموا و انّ الله على نصرهم لقدير. الّذين اخرجوا من ديارهم بغير حقّ الّا ان يقولوا ربّنا الله و لو لا دفع الله النّاس بعضهم ببعض لهدّمت صوامع و بيع و صلوات و مساجد يذكر فيها اسم الله كثيرا و لينصرنّ الله من ينصره انّ الله لقوىّ عزيز»(1)

به ميهمانان عزيز و همه‌ى حضار گرامى خوشامد ميگويم. در ميان همه‌ى موضوعاتى كه شايسته است نخبگان دينى و سياسى از سراسر جهان اسلام به آن بپردازند، مسئله‌ى فلسطين داراى برجستگى ويژه‌اى است. فلسطين، مسئله‌ى اول در ميان همه‌ى موضوعات مشترك كشورهاى اسلامى است. مشخصات منحصر به فردى در اين مسئله وجود دارد:

اول اين كه يك كشور مسلمان از ملت آن، غصب و به بيگانگانى كه از كشورهاى گوناگون گردآورى شده و جامعه‌اى جعلى و موزائيكى تشكيل داده‌اند، سپرده شده است.

دوم اين كه اين حادثه‌ى بى‌سابقه در تاريخ، با كشتار و جنايت و ظلم و اهانت مستمر انجام گرفته است.

سوم آن كه قبله‌ى اول مسلمانان و بسيارى از مراكز محترم دينى كه در اين كشور قرار دارد، به تخريب و توهين و زوال تهديد شده است.

چهارم آن كه اين دولت و جامعه‌ى جعلى در حساسترين نقطه‌ى جهان اسلام، از آغاز تاكنون، نقش يك پايگاه نظامى و امنيتى و سياسى را براى دولتهاى استكبارى بازى كرده و محور غرب استعمارى كه به علل گوناگون، دشمن اتحاد و اعتلاء و پيشرفت كشورهاى اسلامى است، از آن همواره چون خنجرى در پهلوى امت اسلامى استفاده كرده است.

پنجم آن كه صهيونيسم كه خطر اخلاقى و سياسى و اقتصادى بزرگى براى جامعه‌ى بشرى است، اين جاى پا را وسيله‌اى و نقطه‌ى اتكائى براى گسترش نفوذ و سلطه‌ى خود در جهان قرار داده است.

نكات ديگرى را هم ميتوان بر اينها افزود: هزينه‌ى مالى و انسانىِ سنگينى كه كشورهاى اسلامى تاكنون پرداخته‌اند. اشتغال ذهنى دولتها و ملتهاى مسلمان. رنج ميليونها آواره‌ى فلسطينى، كه بسيارى از آنان پس از شش دهه هنوز در اردوگاه‌ها زندگى ميكنند. انقطاع تاريخ يك كانون مهمِ تمدنى در جهان اسلام و الى غير ذلك.

امروزه بر اين دلائل، يك نكته‌ى كليدى و اساسى ديگر افزوده شده است و آن، نهضت بيدارى اسلامى است كه سراسر منطقه را فرا گرفته و فصل تازه و تعيين كننده‌اى در سرگذشت امت اسلامى گشوده است. اين حركت عظيم كه بى‌گمان ميتواند به ايجاد يك مجموعه‌ى مقتدر و پيشرفته و منسجم اسلامى در اين نقطه‌ى حساس جهان منتهى شود و به حول و قوه‌ى الهى و با عزم راسخ پيشروان اين نهضت، نقطه‌ى پايان بر دوران عقب‌ماندگى و ضعف و حقارت ملتهاى مسلمان بگذارد، بخش مهمى از نيرو و حماسه‌ى خود را از قضيه‌ى فلسطين گرفته است.

ظلم و زورگوئى روزافزون رژيم صهيونيستى و همراهى برخى حكام مستبد و فاسد و مزدور آمريكا با آن از يك سو، و سر برآوردن مقاومت جانانه‌ى فلسطينى و لبنانى و پيروزى‌هاى معجزآساى جوانان مؤمن در جنگهاى سى و سه روزه‌ى لبنان و بيست و دو روزه‌ى غزه از سوى ديگر، از جمله‌ى عوامل مهمى بودند كه اقيانوس بظاهر آرام ملتهاى مصر و تونس و ليبى و ديگر كشورهاى منطقه را به تلاطم در آوردند.

اين يك واقعيت است كه رژيم سراپا مسلح صهيونيست و مدعى شكست‌ناپذيرى، در لبنان در جنگى نابرابر، از مشت گره‌شده‌ى مجاهدان مؤمن و دلاور، شكست سخت و ذلتبارى خورد؛ و پس از آن، در برابر مقاومت مظلومانه و پولادين غزه، بار ديگر شمشير كُند خود را آزمود و ناكام ماند.

اينها بايد در تحليل اوضاع كنونى منطقه مورد ملاحظه‌ى جدى قرار گيرد و درستىِ هر تصميمى كه گرفته ميشود، با آن سنجيده شود.

پس اين، قضاوت دقيقى است كه مسئله‌ى فلسطين، امروز اهميت و فوريت مضاعف يافته است و ملت فلسطين حق دارد كه در اوضاع كنونى منطقه، انتظار بيشترى از كشورهاى مسلمان داشته باشد.

نگاهى به گذشته و حال بيندازيم و براى آينده، نقشه‌ى راهى ترسيم كنيم. من رئوس مطالبى را در ميان ميگذارم.

بيش از شش دهه از فاجعه‌ى غصب فلسطين ميگذرد. عوامل اصلى اين فاجعه‌ى خونين، همه شناخته‌شده‌اند و دولت استعمارگر انگليس در رأس آنهاست، كه سياست و سلاح و نيروى نظامى و امنيتى و اقتصادى و فرهنگى آن و سپس ديگر دولتهاى مستكبر غربى و شرقى، در خدمت اين ظلم بزرگ به كار افتاد. ملت بى‌پناه فلسطين در زير چنگال بى‌رحم اشغالگران، قتل‌عام و از خانه و كاشانه‌ى خود رانده شد. تا امروز هنوز يك‌صدم فاجعه‌ى انسانى و مدنى‌اى كه به دست مدعيان تمدن و اخلاق، در آن روزگار اتفاق افتاد، به تصوير كشيده نشده و بهره‌اى از هنرهاى رسانه‌اى و تصويرى نيافته است. اربابان عمده‌ى هنرهاى تصويرى و سينما و تلويزيون و مافياهاى فيلمسازىِ غربى اين را نخواسته و اجازه‌ى آن را نداده‌اند. يك ملت در سكوت، قتل‌عام و آواره و بى‌خانمان شد.

مقاومتهائى در آغاز كار پديد آمد كه با شدت و قساوت سركوب شد. از بيرون مرزهاى فلسطين و عمدتاً از مصر، مردانى با انگيزه‌ى اسلامى تلاشهائى كردند كه از حمايت لازم برخوردار نشد و نتوانست تأثيرى در صحنه بگذارد.

پس از آن، نوبت به جنگهاى رسمى و كلاسيك ميان چند كشور عرب با ارتش صهيونيست رسيد. مصر و سوريه و اردن نيروهاى نظامى خود را وارد صحنه كردند، ولى كمك بى‌دريغ و انبوه و روزافزون نظامى و تداركاتى و مالى از سوى آمريكا و انگليس و فرانسه به رژيم غاصب، ارتشهاى عربى را ناكام كرد. آنها نه فقط نتوانستند به ملت فلسطين كمك كنند، كه بخشهاى مهمى از سرزمينهاى خود را هم در اين جنگها از دست دادند.

با آشكار شدن ناتوانى دولتهاى عرب همسايه با فلسطين، بتدريج هسته‌هاى مقاومتِ سازمان‌يافته در قالب گروه‌هاى مسلح فلسطينى شكل گرفت و پس از چندى از گرد آمدن آنها، «سازمان آزاديبخش فلسطين» تشكيل يافت. اين برق اميدى بود كه خوش درخشيد، ولى طولى نكشيد كه خاموش شد. اين ناكامى را ميتوان به علل متعددى منسوب كرد، ولى علت اساسى، دورى آنان از مردم و از عقيده و ايمان اسلامى آنان بود. ايدئولوژى چپ و يا صرفاً احساسات ناسيوناليستى، آن چيزى نبود كه مسئله‌ى پيچيده و دشوار فلسطين به آن نياز داشت. آنچه ميتوانست ملتى را به ميدان مقاومت وارد كند و نيروئى شكست‌ناپذير از آنان فراهم آورد، اسلام و جهاد و شهادت بود. آنها اين را بدرستى درك نكردند. من در ماه‌هاى اول انقلاب كبير اسلامى كه سران سازمان آزاديبخش روحيه‌ى تازه‌اى يافته و به تهران مكرراً آمد و شد ميكردند، از يكى از اركان آن سازمان پرسيدم: چرا پرچم اسلام را در مبارزه‌ى بحق خود بلند نميكنيد؟ پاسخ او اين بود كه در ميان ما، بعضى هم مسيحى‌اند. اين شخص بعدها در يك كشور عربى به دست صهيونيستها ترور و كشته شد و ان‌شاءالله مشمول مغفرت الهى قرار گرفته باشد؛ ولى اين استدلال او ناقص و نارسا بود. به گمان من، يك مبارز مسيحىِ مؤمن در كنار يك جمع مجاهد فداكارى كه خالصانه، با ايمان به خدا و قيامت و با اميد به كمك الهى ميجنگد و از حمايت مادى و معنوى مردمش برخوردار است، انگيزه‌ى بيشترى براى مبارزه مى‌يابد تا در كنار گروه بى‌ايمان و متكى به احساسات ناپايدار و دور از پشتيبانىِ وفادارانه‌ى مردمى.

نبود ايمان راسخ دينى و انقطاع از مردم، بتدريج آنان را خنثى و بى‌تأثير كرد. البته در ميان آنان، مردان شريف و پرانگيزه و غيور بودند، ولى مجموعه و سازمان به راه ديگرى رفت. انحراف آنان، به مسئله‌ى فلسطين ضربه زد و هنوز هم ميزند. آنها هم مانند برخى دولتهاى خائن عربى، به آرمان مقاومت - كه تنها راه نجات فلسطين بوده و هست - پشت كردند؛ و البته نه فقط به فلسطين، كه به خود هم ضربه‌ى سختى وارد كردند. به قول شاعر مسيحى عرب:

لئن اضعتم فلسطيناً فعيشكم‌
طول الحياة مضاضات و ءالام‌

سى و دو سال از عمر نكبت، بدين ترتيب سپرى شد؛ ولى ناگهان دست قدرت خداوند ورق را برگردانيد. پيروزى انقلاب اسلامى در ايران در سال 1979 - 1357 هجرى شمسى - اوضاع اين منطقه را زير و رو كرد و صفحه‌ى جديدى را گشود. در ميان تأثيرات شگرف جهانىِ اين انقلاب و ضربه‌هاى شديد و عميقى كه بر سياستهاى استكبارى وارد ساخت، از همه سريع‌تر و آشكارتر، ضربه به دولت صهيونيست بود. اظهارات سران آن رژيم در آن روزها، خواندنى و حاكى از حال و روز سياه و پر اضطراب آنهاست. در اولين هفته‌هاى پيروزى، سفارت دولت جعلى اسرائيل در تهران تعطيل و كاركنان آن اخراج شدند و محل آن رسماً به نمايندگى سازمان آزاديبخش فلسطين داده شد؛ كه تا امروز هم در آنجا مستقرند.

امام بزرگوار ما اعلام كردند كه يكى از هدفهاى اين انقلاب، آزادى سرزمين فلسطين و قطع غده‌ى سرطانى اسرائيل است. امواج پرقدرت اين انقلاب، كه آن روز همه‌ى دنيا را فرا گرفت، هر جا رفت - با اين پيام رفت كه «فلسطين بايد آزاد شود». گرفتارى‌هاى پياپى و بزرگى كه دشمنان انقلاب بر نظام جمهورى اسلامى ايران تحميل كردند - كه يك قلم آن، جنگ هشت ساله‌ى رژيم صدام حسين به تحريك آمريكا و انگليس و پشتيبانى رژيمهاى مرتجع عرب بود - نيز نتوانست انگيزه‌ى دفاع از فلسطين را از جمهورى اسلامى بگيرد.

بدينگونه خون تازه‌اى در رگهاى فلسطين دميده شد. گروه‌هاى مجاهد فلسطينىِ مسلمان سر برآوردند. مقاومت لبنان، جبهه‌ى نيرومند و تازه‌اى در برابر دشمن و حاميانش گشود. فلسطين به جاى تكيه به دولتهاى عربى و بدون دست دراز كردن به سوى مجامع جهانى، از قبيل سازمان ملل - كه شريك جرم دولتهاى استكبارى بودند - به خود، به جوانان خود، به ايمان عميق اسلامى خود و به مردان و زنان فداكار خود تكيه كرد. اين، كليد همه‌ى فتوحات و موفقيتهاست.

در سه دهه‌ى گذشته، اين روند روزبه‌روز پيشرفت و افزايش داشته است. شكست ذلتبار رژيم صهيونيستى در لبنان در سال 2006 - 1385 هجرى شمسى - ناكامى فضاحتبار آن ارتش پر مدعا در غزه در سال 2008 - 1387 هجرى شمسى - فرار از جنوب لبنان و عقب‌نشينى از غزه، تشكيل دولت مقاومت در غزه، و در يك جمله، تبديل ملت فلسطين از مجموعه‌اى از انسانهاى درمانده و نااميد، به ملت اميدوار و مقاوم و داراى اعتماد به نفس، مشخصه‌هاى بارز سى سال اخير است.

اين تصوير كلى و اجمالى آنگاه كامل خواهد شد كه تحركات سازشكارانه و خيانتبارى كه هدف از آن، خاموش كردن مقاومت و اعتراف‌گيرى از گروههاى فلسطينى و دولتهاى عرب به مشروعيت اسرائيل بود، نيز بدرستى ديده شود. اين تحركات كه آغاز آن به دست جانشين خائن و ناخلف جمال عبدالناصر در پيمان ننگين «كمپ ديويد» اتفاق افتاد، همواره خواسته است نقش سوهان را در عزم پولادين مقاومت ايفاء كند. در قرارداد كمپ ديويد، براى نخستين بار، يك دولت عرب، رسماً به صهيونيستى بودن سرزمين اسلامى فلسطين اعتراف كرد و پاى نوشته‌اى را كه در آن، اسرائيل خانه‌ى ملى يهوديان شناخته شده است، امضاى خود را گذاشت.

از آن پس تا قرارداد «اسلو» در سال 1993 - 1372 هجرى شمسى - و پس از آن در طرحهاى تكميلى كه با ميداندارى آمريكا و همراهى كشورهاى استعمارگر اروپائى، پى‌درپى بر دوش گروه‌هاى سازشكار و بى‌همتى از فلسطينيان گذاشته شد، همه‌ى سعى دشمن بر آن بود كه با وعده‌هاى پوچ و فريب‌آميز، ملت و گروه‌هاى فلسطينى را از گزينه‌ى «مقاومت» منصرف كنند و به بازى ناشيانه در ميدان سياست سرگرم سازند. بى‌اعتبارى همه‌ى اين معاهدات، بسيار زود آشكار شد و صهيونيستها و حاميان آنها بارها نشان دادند كه به آنچه نوشته شده است، به چشم ورق پاره‌هاى بى‌ارزشى مينگرند. هدف از اين طرحها، پديد آوردن دودلى در فلسطينيان، و به طمع انداختن افراد بى‌ايمان و دنياطلبِ آنان، و زمينگير نمودن حركت مقاومت اسلامى بوده است و بس.

پادزهر همه‌ى اين بازى‌هاى خيانت‌آميز تاكنون، روحيه‌ى مقاومت در گروه‌هاى اسلامى و ملت فلسطين بوده است. آنها به اذن خدا در برابر دشمن ايستادند و همان طور كه خداوند وعده داده است كه: «و لينصرنّ الله من ينصره انّ الله لقوىّ عزيز»، از كمك و نصرت الهى برخوردار شدند. ايستادگى غزه با وجود محاصره‌ى كامل، نصرت الهى بود. سقوط رژيم خائن و فاسد حسنى مبارك، نصرت الهى بود. پديد آمدن موج پرقدرت بيدارى اسلامى در منطقه، نصرت الهى است. برافتادن پرده‌ى نفاق و تزوير از چهره‌ى آمريكا و انگليس و فرانسه و تنفر روزافزون ملتهاى منطقه از آنان، نصرت الهى است. گرفتارى‌هاى پى‌درپى و بيشمار رژيم صهيونيست، از مشكلات سياسى و اقتصادى و اجتماعى داخلى‌اش گرفته تا انزواى جهانى و انزجار عمومى و حتّى دانشگاه‌هاى اروپائى از آن، همه و همه مظاهر نصرت الهى است. امروز رژيم صهيونيستى از هميشه منفورتر و ضعيف‌تر و منزوى‌تر، و حامى اصلى‌اش آمريكا از هميشه گرفتارتر و سردرگم‌تر است.

اكنون صفحه‌ى كلى و اجمالى فلسطين در شصت و چند سال گذشته، پيش روى ماست. آينده را بايد با نگاه به آن و درس‌گيرى از آن تنظيم كرد.

دو نكته را پيشاپيش بايد روشن كرد:

اول اين كه مدعاى ما آزادى فلسطين است، نه آزادىِ بخشى از فلسطين. هر طرحى كه بخواهد فلسطين را تقسيم كند، يكسره مردود است. طرح دو دولت كه لباس حق‌به‌جانبِ «پذيرش دولت فلسطين به عضويت سازمان ملل» را بر آن پوشانده‌اند، چيزى جز تن دادن به خواسته‌ى صهيونيستها، يعنى «پذيرش دولت صهيونيستى در سرزمين فلسطين» نيست. اين به معناى پايمال كردن حق ملت فلسطين، ناديده گرفتن حق تاريخى آوارگان فلسطينى، و حتّى تهديد حق فلسطينيانِ ساكن سرزمينهاى 1948 است؛ به معناى باقى ماندن غده‌ى سرطانى و تهديد دائمى پيكره‌ى امت اسلامى، مخصوصاً ملتهاى منطقه است؛ به معناى تكرار رنجهاى ده‌ها ساله و پايمال كردن خون شهداست.

هر طرح عملياتى بايد بر مبناى اصلِ «همه‌ى فلسطين براى همه‌ى مردم فلسطين» باشد. فلسطين، فلسطينِ «از نهر تا بحر» است، نه حتّى يك وجب كمتر. البته اين نكته نبايد ناديده بماند كه ملت فلسطين همان طور كه در غزه عمل كردند، هر بخش از خاك فلسطين را كه بتوانند آزاد كنند، به وسيله‌ى دولت برگزيده‌ى خود، اداره‌ى امور آن را بر عهده خواهند گرفت، ولى هرگز هدف نهائى را از ياد نخواهند برد.

نكته‌ى دوم آن است كه براى دستيابى به اين هدف والا، كار لازم است، نه حرف؛ جدى بودن لازم است، نه كارهاى نمايشى؛ صبر و تدبير لازم است، نه رفتارهاى بيصبرانه و دچار تلوّن. بايد به افقهاى دور نگريست و قدم به قدم با عزم و توكل و اميد به پيش رفت. دولتها و ملتهاى مسلمان، گروه‌هاى مقاومت در فلسطين و لبنان و ديگر كشورها، هر يك ميتوانند نقش و سهم خود از اين مجاهدت همگانى را بشناسند و باذن الله جدول مقاومت را پر كنند.

طرح جمهورى اسلامى براى حل قضيه‌ى فلسطين و التيام اين زخم كهنه، طرحى روشن، منطقى و منطبق بر معارف سياسىِ پذيرفته شده‌ى افكار عمومىِ جهانى است كه قبلاً به تفصيل ارائه شده است. ما نه جنگ كلاسيكِ ارتشهاى كشورهاى اسلامى را پيشنهاد ميكنيم، و نه به دريا ريختن يهوديان مهاجر را، و نه البته حكميت سازمان ملل و ديگر سازمانهاى بين‌المللى را؛ ما همه‌پرسى از ملت فلسطين را پيشنهاد ميكنيم. ملت فلسطين نيز مانند هر ملت ديگر حق دارد سرنوشت خود را تعيين كند و نظام حاكم بر كشورش را برگزيند. همه‌ى مردم اصلى فلسطين، از مسلمان و مسيحى و يهودى - نه مهاجران بيگانه - در هر جا هستند؛ در داخل فلسطين، در اردوگاه‌ها و در هر نقطه‌ى ديگر، در يك همه‌پرسىِ عمومى و منضبط شركت كنند و نظام آينده‌ى فلسطين را تعيين كنند. آن نظام و دولتِ برآمده‌ى از آن، پس از استقرار، تكليف مهاجران غير فلسطينى را كه در ساليان گذشته به اين كشور كوچ كرده‌اند، معين خواهد كرد. اين يك طرح عادلانه و منطقى است كه افكار عمومى جهانى آن را بدرستى درك ميكند و ميتواند از حمايت ملتها و دولتهاى مستقل برخوردار شود. البته انتظار نداريم كه صهيونيستهاى غاصب به‌آسانى به آن تن در دهند، و اينجاست كه نقش دولتها و ملتها و سازمانهاى مقاومت شكل ميگيرد و معنى مى‌يابد. مهمترين ركن حمايت از ملت فلسطين، قطع پشتيبانى از دشمن غاصب است؛ و اين وظيفه‌ى بزرگ دولتهاى اسلامى است.

اكنون پس از به ميدان آمدن ملتها و شعارهاى قدرتمندانه‌ى آنان بر ضد رژيم صهيونيست، دولتهاى مسلمان با چه منطقى روابط خود با رژيم غاصب را ادامه ميدهند؟ سند صداقت دولتهاى مسلمان در جانبدارى‌شان از ملت فلسطين، قطع روابط آشكار و پنهان سياسى و اقتصادى با آن رژيم است. دولتهائى كه ميزبان سفارتخانه‌ها يا دفاتر اقتصادى صهيونيستهايند، نميتوانند مدعى دفاع از فلسطين باشند و هيچ شعار ضد صهيونيستى از سوى آنان، جدى و واقعى تلقى نخواهد شد.

سازمانهاى مقاومت اسلامى كه بار سنگين جهاد را در سالهاى گذشته بر دوش داشته‌اند، امروز نيز با همان تكليف بزرگ روبه‌رويند. مقاومت سازمان‌يافته‌ى آنان، بازوى فعالى است كه ميتواند ملت فلسطين را به سوى اين هدف نهائى به پيش ببرد. مقاومت شجاعانه از سوى مردمى كه خانه و كشورشان اشغال شده، در همه‌ى ميثاقهاى بين‌المللى به رسميت شناخته شده و مورد تحسين و تجليل قرار گرفته است. تهمت تروريزم از سوى شبكه‌ى سياسى و رسانه‌اىِ وابسته به صهيونيزم، سخن پوچ و بى‌ارزشى است. تروريست آشكار، رژيم صهيونيستى و حاميان غربى آنهايند؛ و مقاومت فلسطينى، حركتى ضد تروريستهاى جرّار و حركتى انسانى و مقدس است.

در اين ميان، كشورهاى غربى نيز شايسته است صحنه را با نگاهى واقع‌بينانه بنگرند. غرب امروز بر سر دوراهى است. يا بايد دست از زورگوئى طولانى‌مدت خود بردارد و حق ملت فلسطين را بشناسد و بيش از اين از نقشه‌ى صهيونيستهاى زورگو و ضد بشر پيروى نكند، و يا در انتظار ضربه‌هاى سخت‌تر در آينده‌ى نه چندان دور باشد. اين ضربه‌هاى فلج كننده فقط سقوط پى‌درپى حكومتهاى گوش به فرمان آنان در منطقه‌ى اسلامى نيست، بلكه آن روزى كه ملتهاى اروپا و آمريكا دريابند كه بيشترين گرفتارى‌هاى اقتصادى و اجتماعى و اخلاقى آنان منشأ گرفته از سلطه‌ى اختاپوسى صهيونيزم بين‌الملل بر دولتهاى آنهاست، و دولتمردان آنان به خاطر منافع شخصى و حزبى خود، مطيع و تسليم در برابر زورگوئى‌هاى كمپانى‌داران زالوصفت صهيونيست در آمريكا و اروپايند، آنچنان جهنمى براى آنان به وجود خواهند آورد كه هيچ راه خلاصى از آن متصور نيست.

رئيس جمهور آمريكا ميگويد كه امنيت اسرائيل خط قرمز اوست. اين خط قرمز را چه عاملى ترسيم كرده است؟ منافع ملت آمريكا، يا نياز شخص اوباما به پول و پشتيبانى كمپانى‌هاى صهيونيستى براى به دست آوردن كرسى دومين دوره‌ى رياست جمهورى؟ تا كى شماها خواهيد توانست ملتهاى خود را فريب دهيد؟ آن روزى كه ملت آمريكا بدرستى دريابد كه شماها براى چند صباح بيشتر باقى ماندن در قدرت، تن به ذلت و تبعيت و خاكسارى در برابر زرسالاران صهيونيست داده‌ايد و مصالح ملت بزرگى را در پاى آنان قربانى كرده‌ايد با شما چه خواهند كرد؟

حضار گرامى و برادران و خواهران عزيز! بدانيد اين خط قرمزِ اوباما و امثال او به دست ملتهاى به‌پاخاسته‌ى مسلمان شكسته خواهد شد. آنچه رژيم صهيونيست را تهديد ميكند، موشكهاى ايران يا گروه‌هاى مقاومت نيست، تا در برابر آن سپر موشكى در اينجا و آنجا به پا كنند؛ تهديد حقيقى و بدون علاج، عزم راسخ مردان و زنان و جوانانى در كشورهاى اسلامى است كه ديگر نميخواهند آمريكا و اروپا و عوامل دست‌نشانده‌شان بر آنان حكومت و تحكم و آنان را تحقير كنند. البته آن موشكها هم هرگاه تهديدى از سوى دشمن بروز كند، وظيفه‌ى خود را انجام خواهند داد.

«فاصبر انّ وعد الله حقّ و لا يستخفّنّك الّذين لا يوقنون».(2)

والسّلام عليكم و رحمةالله و بركاته‌

1) حج: 39 و 40
2) روم: 60

منبع:
پايگاه اطلاع‌رسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آيت‌الله‌العظمی سيدعلی خامنه‌ای (مد‌ظله‌العالی)

افسوس آیت‌الله العظمی وحید خراسانی!


سراسر قرآن کریم پر از حکمت هایی است که باید آنها را از دل آیاتش استخراج نمود و حقیقت آیات آن را به جامعه عرضه کرد، ولی افسوس که عمر گذشت و این کتاب فهمیده نشد!

به گزارش مشرق به نقل از مرکز خبر حوزه، حضرت آیت الله وحید خراسانی، در درس خارج فقه که با حضور اساتید، طلاب و فضلای حوزه در مسجد اعظم قم برگزار شد، با اشاره به عظمت و جایگاه پیامبر اکرم(ص) در قرآن کریم اظهارداشتند: خاتم الانبیاء، «عقل کُل و کُل عقل»، «نبوت مطلقۀ و مطلق النبوۀ»، «رسالت مطلقۀ و مطلق الرسالۀ» و «غایت الغایات عالَم و آدم» هستند.
معظم له افزودند: در میان پیامبران اولوالعزم (ع)، پیامبر اکرم(ص) دارای جایگاه منحصر به فردی است، البته همه پیامبران، بزرگانی هستند که خداوند متعال آنها را بزرگ شمرده است، ولی در برابر خاتم الانبیاء(ص) کوچک هستند و خداوند حساب جداگانه ای برای ایشان باز کرده است.
*علی(ع) نفس پیامبر(ص) است
این مرجع تقلید در ادامه درس خارج با اشاره به حدیث نبوی بیان داشتند: پیامبر اکرم(ص) در حدیثی تصریح کردند:« یا علی(ع) خدا را کسی نشناخت، به غیر از من و تو، مرا کسی نشناخت، به غیر از خدا و تو، تو را کسی نشناخت به غیر از خدا و من»، این حدیث نشان می دهد، حضرت علی(ع) و حضرت محمد(ص) نفس واحدی هستند و تنها بدن ها جدا است.
ایشان با اشاره به آیه مباهله تصریح کردند: در نص قرآن کریم، خداوند تصریح کرده« فَمَنْ حَآجَّكَ فِيهِ مِن بَعْدِ مَا جَاءكَ مِنَ الْعِلْمِ فَقُلْ تَعَالَوْاْ نَدْعُ أَبْنَاءنَا وَأَبْنَاءكُمْ وَنِسَاءنَا وَنِسَاءكُمْ وَأَنفُسَنَا وأَنفُسَكُمْ ثُمَّ نَبْتَهِلْ فَنَجْعَل لَّعْنَةَ اللّهِ عَلَى الْكَاذِبِينَ آیه 61 سوره آل عمران» و همه علما و مفسرین، اتفاق نظر دارند که منظور از« نفس»، وجود مبارک پیامبر و امیرالمومنین علی(ع) است، بنابراین حضرت علی(ع) جدای از پیامبر نیست و نفس و جان ایشان است، ما در اینجا به نظرات مذاهب و ملیت‌های مختلف کاری نداریم، آنچه مهم است این می‌باشد که نص کلام خداست که علی(ع) نفس خاتم انبیاء(ص) است.
معظم له در ادامه با اشاره به آیات ابتدایی سوره «یس» در تبیین« صراط مستقیم» اظهار داشتند: طرح بحث درباره « صراط مستقیم» در سوره یس که از جایگاه والایی برخوردار است، نشان دهنده اهمیت و عظمت این موضوع می باشد، خداوند در ابتدای این سوره به قرآن کریم قسم یاد می کند که پیامبران بر صراط مستقیم قرار دارند، «يس، وَالْقُرْآنِ الْحَكِيمِ، إِنَّكَ لَمِنَ الْمُرْسَلِينَ، عَلَى صِرَاطٍ مُّسْتَقِيمٍ ».
ایشان با بیان اینکه شناخت صراط مستقیم کار آسانی نیست، ادامه دادند: اینکه صراط مستقیمی که پیامبر اکرم(ص) بر آن استوارند، چه حقیقتی دارد؟ مطلبی عمیق و دقیقی است که نیازمند تامل و تفکر است و همین یک آیه قرآن کریم برای اهل فهم، کافی است که به عظمت قرآن کریم و صراط مستقیم پی ببرند.
معظم له افزودند: یکی از مسائلی که شناخت صراط مستقیم را دشوار نموده، بحث « وحدت و کثرت» صراط مستقیم است؛ صراط مستقیم در عین وحدت، تکثر دارد و در عین تکثر، واحد است، که فهم و درک این مطلب نیازمند توضیح بحث در زمان بیشتری دارد.
*بهترین منبع شناخت صراط مستقیم چیست؟
حضرت آیت الله وحید خراسانی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به بهترین منبع و مرجع شناخت صراط مستقیم عنوان کردند: اولین مرجع و منبع شناخت صراط مستقیم، آیات قرآن کریم و بعد از آن کلمات ائمه عصمت و طهارت(ع) است که تفسیر دقیق قرآن کریم محسوب می شود.
ایشان ادامه دادند: برای جلوگیری از انحراف در تفسیر قرآن کریم، باید تابع « حجت و دلیل» بود، البته منظور از «حجت»، یا آیات دیگر قرآن کریم می‌باشد که برای تفسیر، استفاده می‌شود و یا کسانی هستند که درباره آنها تصریح شده« عَصَمَکُم الله مِن الزَللِ و آمنکم مِن الفتن» (زیارت جامعه)که همان ائمه اطهار(ع) هستند.
معظم له بیان داشتند:« صراط مستقیم» به اندازه ای در قرآن کریم دارای علو است که «انتخاب الهی» ناظر آن است و نصیب هر کسی نمی شود، کسانی به صراط مستقیم می رسند که « مجتبی و مصطفی» باشند.
*افسوس که عمر گذشت و قرآن فهمیده نشد!
ایشان در پایان با بیان عظمت و بزرگی قرآن کریم خاطرنشان کردند: سراسر قرآن کریم پر از حکمت هایی است که باید آنها را از دل آیاتش استخراج نمود و حقیقت آیات آن به جامعه عرضه کرد، ولی افسوس که عمر گذشت و این کتاب فهمیده نشد!

http://www.mashreghnews.ir/fa/news

در گذشته ای نه چندان دور

ماجرای گریه بی نظیر بوتو در دیدار با آقا

بی‌نظیر بوتو در دوران نخست‌وزیری‌اش در جریان سفر به ایران وقتی خدمت رهبر معظم انقلاب، آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای می‌رسد، بیت معظم‌له نسبت به حجاب ایشان ایراد گرفته و حتی چادری برایشان پیدا کرده‌اند که ایشان چادر به سر خدمت آقا رسیده است.

حجت‌الاسلام موسوی‌کاشانی از اعضای بیت رهبری می‌گوید: آقا از همان اول در مقام نصیحت برآمدند و فرمودند: دخترم، تو فرزند اسلام هستی، تو فرزند امیرالمومنینی، تو فرزند اهل بیتی، تو فرزند قرآنی، تو مسلمانی، تو شیعه هستی. همین طور آقا ادامه دادند و کاری کردند که خانم بی‌نظیر بوتو شروع به گریه و زاری کرد و در حالی که گریه می‌کرد، می‌گفت: یک خواهش دارم و آن اینکه روز قیامت مرا شفاعت کنید. آقا بلافاصله فرمودند: «شفاعت مخصوص محمد و آل‌محمد است. بهترین شفاعت در این دنیا این است که شما مشی و مرامتان را با اهل بیت علیهم‌السلام هماهنگ کنید. از زی خودتان که مسلمانید، دست بر‌ندارید و از لباس دین خارج نشوید.»

منبع

ماجرای جوانی که فلج بود و با توسل به امام رضا(ع) شفا پیدا کرد

برنا: حرم امام علی بن موسی الرضا(ع) پهنه پرتو فشانی انوار الهی و به فرمایش رسول خدا(ص) «قسمتی از بهشت»، یا دارالشفای دردمندان و خانه امید غم رسیدگان و محل نزول ملائك است. در هر لحظه از شب و روز كه به زیارت حرمش بشتابی صحن و سرای ملكوتی‌اش را آكنده از شیفتگان و دلباختگانی می‌یابی كه سرشك شوق از دیده می‌بارند و آرامش حضور در این بارگاه را بر جان خویش می‌افشانند چنان كه گروهی برای رسیدن به مراد خویش انگشتانشان را حلقه ضریح كرده، عطش چشمانشان را با نگریستن به گلدسته‌ها فرو می‌نشانند و تپش دل‌های بی‌قرارشان را با نظاره به گنبد طلا آرامش می‌بخشند.

شكوه حرم رضوی از هر منظری كه بنگری چشم‌نواز است و جذبه‌اش تكرار را بر نمی‌تابد و هر دردمندی، سالخورده یا میانسال یا خردسال، روی سوی تنها آرامشگاهی دارد كه در آن امید خالصانه هیچ مخلصی رنگ نمی‌بازد.

پیرامون ضریح مطهرش هماره آكنده از ولایت پیشگانی است كه هرگز دل به غیر بارگاه ولایت نسپرده‌اند و امیدی جز از این بارگاه نمی‌برند و این احساس آسمانی خود را با فریاد كردن صلوات‌های پیاپی به آگاهی می‌رسانند.

اشك دیدگان هر یك از آن‌ها فریاد رسایی است گویای دردهاشان كه تنها سرورشان عرض حال آنان را از سرشك دیده‌هاشان می‌خواند و بی‌هیچ گفتگویی خواسته ایشان بر می‌آورد.

آنچه در ادامه می‌خوانید ماجرای شفا یافتن فردی به نام علیرضا حسینی است که روزگاری دارای بیماری فلج پا بوده است و پایگاه اطلاع رسانی آستان قدس رضوی(ع) آن را منتشر کرده است.

پشت پنجره اتاقش نشسته بود و با حالتی چشم به راه، بیرون را نظاره می‌كرد. هوا گرفته و خفه بود، ابرهای غلیظ و سیاه در آسمان به چشم می‌خورد و دل او نیز، مثل هوا، گرفته و ابری بود و ابر نگاهش، هوای باریدن داشت. یاد غمگین گذشته و درد لاعلاجی كه به جانش افتاده و او را زمینگیر كرده بود، در خاطرش زنده شد. موجی از احساس غم، دریای وجودش را متلاطم كرد. هنوز خیلی جوان بود. نیاز به نشاط و شادمانی داشت، نه اندوه و گوشه‌نشینی و اسارت ویلچر و عصا. سرشار از نیرو و توان جوانی بود و مالامال از آرزو و آمال رنگین. به طاووسی می‌ماند كه وقتی چتر زیبای خود را می‌گشود تا سرشار از غرور و نخوت شود، به ناگاه با دیدن پاهای نازیبای خود، همه غرورش می‌شكست و با یأس و ناامیدی چتر زیبایش را می‌بست و از شور و شوق می‌افتاد. او با تمام شور جوانی، پایی علیل داشت كه شادابی را از او گرفته و وی را به آدمی ملول و گوشه‌گیر مبدل كرده بود.

برای درمان فلج پاهایش به دكترهای زیادی مراجعه كرد، اما هیچ فایده‌ای نداشت. دكترها گفته بودند برای علاج بیماری او، باید پاهایش را عمل كنند و چنین كاری احتیاج به پول زیادی داشت كه برای پدر او كه كارگر ساده كارخانه چوب‌بری بود، امكان نداشت. حقوق او كفاف زندگی خانواده چند نفره‌شان را هم نمی‌داد، چه رسد به خرج بیمارستان و عمل و دارو و درمان.

علیرضا با نگاه خیس خود و یأس و ملال به بیرون می‌نگریست كه همچنان باران ریز و تندی پشت پنجره شروع به باریدن كرده و آسفالت سیاه خیابان را مثل گونه‌های رنگ پریده و لاغر او خیس كرده بود، اشك را از نگاهش بر گرفت و چشمانش را به انتهای خیابان و جایی دوخت كه پسرخاله‌اش لحظاتی پیش در پیچ آن از نگاهش پنهان شد. او آمده بود تا از علیرضا برای همراهی در سفر مشهد، وعده بگیرد، اما علیرضا كه همه وجودش ملال و یأس بود، به او جواب رد داد.

خیابان همچنان خلوت و بی‌رهگذر بود. فقط گاهی نیزه چراغ اتومبیلی تاریكی شب را می‌درید و عبور پر سرعت ماشینی از برابر پنجره بسته اتاق، برای لحظه‌ای كوتاه سكوت را می‌شكست و باز سایه سنگین سكوت بر فضای خیابان می‌افتاد و سكوت، آنقدر سنگین بود كه صدای پای باران بر آسفالت خیابان، از پشت پنجره بسته اتاق هم به گوش می‌رسید. سكوت در خانه او مچاله شده بود و آزارش می‌داد. دلش می‌خواست كسی بیاید و آن سكوت غم بار را از خانه بتكاند و او را از ملال و دلتنگی برهاند. نگاهش در پی یافتن یك هم صحبت بود، كه رعدی غرید و سكوت خیابان را شكست. باد تندی وزیدن گرفت و موج خفیفی از بوی رطوبت باران و آوای حزین نوحه‌ای غمگنانه را از لای درز پنجره، به داخل اتاق كشاند. با شنیدن آوای حزین نوحه‌خوان، برقی در ذهن پر ملال علیرضا جهیدن گرفت. از اینكه تا آن موقع چنان فكری به ذهنش نرسیده بود، خود را شماتت كرد. خیزی شادمانه برداشت و پنجره را گشود.

باد، نرمه‌های باران را به صورتش پاشید و او را غرق در لذت و شادابی كرد. از پیچ خیابان سایه پسرخاله‌اش هویدا شد. علیرضا سرش را از پنجره بیرون برد و صدایش را به بیرون فرستاد:
ـ آهای... پسرخاله!

پسرخاله، با شنیدن صدای علیرضا، به سمت او رفت، وارد خانه شد و علیرضا به استقبال او، تا جلوی در رفت.
ـ سلام پسرخاله!
ـ سلام، چی شده علیرضا؟
ـ من هم می‌آیم، می‌خواهم روز رحلت پیامبر(ص) در مشهد باشم.
ـ چه خوب. پس مسافری؟ قدمت روی چشم! اسمت را توی كاروان می‌نویسم.

شهر شلوغ بود و سیاهپوش، هیأت‌های عزاداری تمام خیابان‌های منتهی به حرم را پر كرده بودند. تا چشم كار می‌كرد، علم، بیرق و سینه‌زن و زنجیرزن بود. عزاداران مویه‌كنان و نوحه‌خوان، به سمت حرم می‌رفتند و علیرضا قطره‌ای از آن دریای پر تلاطم انسانی بود، كه با چشمانی پر اشك و قلبی پر سوز بر ویلچرش نشسته بود و به سوی حرم می‌رفت. احساس عجیبی داشت. پر از شادمانی كودكانه بود. انگار خونی داغ و جوشان در زیر پوستش جریان یافته بود. قلبش مثل دریایی عظیم كه توفانی شود و موج‌ها را به ساحل بكوبد، می‌تپید و او صدای ضربان قلبش را در آن همهمه و شلوغی، به خوبی می‌شنید. وارد حرم شد، نور درخشان آفتاب همه صحن را پر كرده بود. علیرضا روبروی پنجره فولاد ایستاد و از همانجا دلش را به مشبك‌های طلایی ضریح گره زد. عجز اشك در نگاه ملتمس‌اش پیدا بود:
ای امام غریب! نمی‌دانم چه شد كه دلم یكباره هوای تو را كرد و آمدم به زیارتت. توفیق را می‌بینی؟ درست روزی آمدم كه مقارن با سالروز شهادت توست. به مظلومیت تو قسم، دیگر تحمل ندارم. كمكم كن و از این رنجوری نجاتم بده. سالهاست اسیر غم این دردم، اما هیچ وقت دلم چنین روشن هوای تو را نكرده بود. حتماً حكمتی در این تمنا و در این هوای خوش زیارت وجود دارد.

از ویلچرش پایین رفت و خود را كشان كشان تا پنجره فولاد رساند. رشته‌ای را بر مشبك ضریح گره زد و خود به نماز و نیاز ایستاد. تا شب در آنجا دخیل نشست و تمام خاطرات گذشته را جلوی چشمانش، دوباره جان داد. بلا با درد پا به سراغش آمد و كم كم توان حركت را از او گرفت و او را زندانی چرخ و عصا كرد. از شرم و خجالت و زخم زبان بچه‌ها، ترك تحصیل كرد و گوشه‌نشین خانه شد. با كسی حرف نمی‌زد و مثل تخته سنگهای كوه، بی‌حس و ساكت شده بود. به وضوح می‌شد فشار اندوه را از خطوط چهره و از نگاه محزونش خواند. پدر، مادر و برادران و خواهرش از دیدن او در آن حالت، رنجور و ملول بودند و روز به روز بر افسردگی و یأس آنان افزوده می‌شد. آنها برای بهبود علیرضا به هر دری زدند، از زمال و دعانویس گرفته، تا دكتر و آزمایش و بیمارستان، اما فایده‌ای نداشت. او دیگر از همه جا و همه كس ناامید شده بود، كه پسرخاله‌اش به او پیشنهاد كرد با هم و همراه هیأت عزاداری به مشهد بروند:

ـ با این پای علیل چطور بیایم؟ سربار و مزاحم شما می‌شوم.
اما یكباره فكری به ذهنش آمد. دخیل بستن به ضریح امام(ع). پسرخاله را صدا زد و با او راهی سفر شد. سفر عشق.

صدای صلوات و ذكری مبهم از فضای پر همهمه صحن در گوشش پیچید. از رؤیا بیرون آمد. شب شال سیاهش را در همه جای صحن گسترده بود. نگاهش را به آسمان دوخت و به ستارگانی كه در آن سوسو می‌زد، از احساس فرح‌بخشی كه همه وجودش را پر كرده بود، غرق لذت شد. از دورها، آنجا كه بام حرم با آسمان یكی شده بود، ستاره كوچكی هویدا شد و پیش آمد و بزرگ و بزرگتر شد و روشنایی فوق‌العاده‌اش تمام اطراف او را فرا گرفت.

حسی به درونش سرك كشید، داغی مطبوعی به جانش افتاد و زوایای روح و جسمش را كاوید، پاهایش از هرم گرم آن لهیب، جانی دوباره گرفت و چیزی در درونش بیقراری كرد. ندایی درونی به او فرمان برخاستن داد و... برخاست. گره نخ از مشبك ضریح سر خورد و جلوی پایش بر زمین افتاد. او شگفت‌زده در خود نگریست كه بر پای خود ایستاده و از ناتوانی پاهایش خبری نیست. مجموعه‌ای در هم از مویه و گریه شد. گریه‌ای كه فریاد شادی او را در پی داشت. با غریو شادی او سكوت، تركید و صحن حرم پر از همهمه عاشقانه شد. بوی تند و مطبوع عود در فضا پیچید. علیرضا در دریای آغوشی كه به رویش گشوده شده بود، غرق شد. بر دستها بالا رفت و در امواج پرتلاطم آن شنا كرد و گریست. اشك‌هایش، مثل قطرات باران بر سر جمعیت باریدن گرفت.

http://www.fardanews.com/fa/news/164495

نسخه آيت‌الله بهجت برای رفع گرفتاری ها

از حضرت آیت‌الله بهجت پرسیدند، چه کنیم که گرفتاری هایمان برطرف شود و حاجاتمان روا گردد، ایشان فرمودند «پدر و مادرتان را خوشنود کنید و اگر زنده نیستند، برای آنها صدقه بدهید؛ چون مردگان زنده هستند و ما توانایی دیدن آنها را نداریم».IMAGE(http://www.tabnak.ir/fa/services/5)

به گزارش مرکز خبر حوزه، حجت‌الاسلام و المسلمین نظری، مدیر حرم مطهر حضرت معصومه(س)، شامگاه روز گذشته در میزگرد علمی زیارت، آداب و کارکردها که در شبستان نجمه‌خاتون حرم برگزار شد، گفت: یکی از این آداب را معرفت است و بر این امر در احادیث اهل بیت (ع) بسیار تاکید شده است؛ یعنی زائر باید به مقدمات زیارت آشنا باشد.

وی افزود: آشنایی با مقدمات زیارت بسیار مهم است، زائر باید اصول دین و معارف دینی را کاملا بشناسد و بسیاری از مسائل اعتقادی برای او حل شده باشد، به عنوان مثال این‌که امام کیست و چه شخصیتی دارد و آیا بعد از مرگ نیز حیات دارد.

مدیر حرم مطهر حضرت معصومه(س) ادامه داد: زائر می‌بایست بداند امام معصوم با مرگش تنها از بعد جسمی از دنیا جدا شده و هنوز همه اختیارات و توانایی های خود را دارد و همان‌طور که می توانست در دنیا نیازهای روحی و مادی انسان ها را برآورده کند، بعد از مرگ نیز این توانایی را دارد.

وی با اشاره به خاطره ای از مرحوم آیت‌الله العظمی بهجت بیان داشت: از ایشان پرسیدند؛ چه کنیم که گرفتاری هایمان برطرف شود و حاجاتمان روا گردد، ایشان فرمودند «پدر و مادرتان را خوشنود کنید و اگر زنده نیستند برای آنها صدقه بدهید چون مردگان زنده هستند و ما توانایی دیدن آنها را نداریم»،‌ اما آنها ما را می بینند؛ بنابراین حضرات معصومین (ع) نیز به طریق اولی زنده هستند و شاهد اعمال ورفتار و گفتار ما هستند.

وی ادامه داد: زائر دینی که در ابعاد مادی دنیا محصور شده باید خودرا از این حصار بیرون آورد؛ زیرا امامان معصوم بر همه اعمال و رفتار ما اشراف دارند و کسی که به زیارت می آید؛ باید کاملا همه این موارد را رعایت کند و بداند که حضرت او را مشاهده می کند.

حجت الاسلام و المسلمین نظری در پایان خاطرنشان کرد: مقدمه زیارت این است که زائر وقتی به زیارت می آید به همه اصول و فروع دین باور داشته باشد و با معرفت به زیارت امام معصوم یا امامزاده بیاید.

http://www.fardanews.com/fa/news

رهبر معظم انقلاب در اجتماع پرشور مردم كرمانشاه تبيين كردند:

IMAGE(http://www.leader.ir/media/album/medium/23878_217.jpg)


حضور و اراده ملت؛ معيار اصلي براي مقابله با چالشهاي پيش روي نظام/ دو نكته مهم در انتخابات؛ مشاركت گسترده مردم و وفاداري به قانون/ جنبش وال استريت؛ شروع بحران و بن بست كامل نظام سرمايه داري غرب
رهبر معظم انقلاب اسلامي صبح امروز(چهارشنبه) در جمع پُرشور هزاران نفر از مردم كرمانشاه در ورزشگاه آزادي اين شهر، در سخنان مهمي به تبيين نقش، جايگاه و حضور و عزم مردم در نظام جمهوري اسلامي بعنوان معيار اصلي و تأثيرگذاري استفاده از ظرفيت و تواناييهاي برجسته مردم براي مقابله با چالش هاي سخت و نرم و حركت شتابان در مسير پيشرفت علمي، اقتصادي، صنعتي و كشاورزي پرداختند.
حضرت آيت الله خامنه اي گسترش و موفقيت تحولات و جنبش هاي گوناگون اجتماعي را، همواره وابسته به ارتباط و نزديكي آن جنبش با مردم دانستند و افزودند: در تاريخ معاصر ايران، دو تجربه مشروطيت و ملي شدن صنعت نفت وجود دارد كه نقش بي بديل "مردم" عامل مؤثر در موفقيت ابتدايي اين دو تجربه تاريخي بودند اما چون اين دو حركت، از مردم فاصله گرفتند، نهايت و سرانجام آنها، استبداد رضاخاني و كودتاي 28 مرداد شد.
ايشان خاطر نشان كردند: هيچ حادثه اي در تاريخ ايران همانند انقلاب اسلامي وجود ندارد كه "مردم" در پيروزي و ادامه آن نقش مستقيم و اساسي داشته باشند.
رهبر انقلاب اسلامي مهمترين ويژگي انقلاب اسلامي را، تمام نشدن نقش مردم با پيروزي آن، ارزيابي كردند و افزودند: استمرار نقش و حضور مردم بعد از پيروزي انقلاب اسلامي، از حكمت، تدبير و ژرف نگري امام بزرگوار (ره) بود كه ملت ايران را بدرستي شناخته و باور كرده بود و به تواناييها و عزم راسخ ملت ايران، ايمان داشت.
حضرت آيت الله خامنه اي با مروري گذرا به تدابير امام خميني(ره) در فاصله كوتاهي بعد از پيروزي انقلاب اسلامي از جمله رأي گيري از مردم براي تعيين نوع نظام، براي تشكيل مجلس خبرگان قانون اساسي، تأييد قانون اساسي و انتخاب اولين رئيس جمهور، تأكيد كردند: در طول 32 سال گذشته همواره و بدون وقفه همه مسئولان نظام اسلامي اعم از رهبري، خبرگان رهبري، رئيس جمهور، نمايندگان مجلس شوراي اسلامي و نمايندگان شوراهاي اسلامي با رأي و نظر مردم برگزيده شده اند.
ايشان افزودند: در 32 سال گذشته، سلائق و ذائقه هاي مختلف سياسي نيز بر سر كار آمدند كه حتي برخي از آنها با اصول نظام زاويه داشتند، اما ظرفيت عظيم مردمي نظام اسلامي، بدون ناشكيبائي، از همه اين مسائل عبور كرد كه اصلي ترين علت آن، همان حضور و ايمان مردم و پايبندي مردم به نظام اسلامي است.
رهبر انقلاب اسلامي با اشاره به آرمانهاي بلند نظام جمهوري اسلامي و مخالفت آن با نظام استكبار و بي عدالتي بين المللي و چالشهاي دشمنان براي اين نظام، خاطرنشان كردند، اگر چنين نظامي بخواهد بماند و به مسير حركت خود ادامه دهد، نيازمند نيرو و ظرفيت عظيم مردمي است كه با تدبير امام خميني(ره) از متن اسلام گرفته شد.
حضرت آيت الله خامنه اي تأكيد كردند بر اساس اين تدبير و به پشتوانه ايمان، عزم و حضور مردم ، نظام جمهوري اسلامي ايران بر همه چالشهاي سخت و نرم فائق آمده است و به لطف خداوند، در آينده نيز بر هر چالشي پيروز خواهد شد.
رهبر انقلاب در ادامه سخنان خود، برخي چالشهايي را كه نظام اسلامي توانسته با اتكاء به مردم بر آنها فائق بيايد، بيان كردند.
حضرت آيت الله خامنه اي با اشاره به جنگ تحميلي 8 ساله بعنوان يكي از چالشهاي بزرگ در ابتداي پيروزي انقلاب اسلامي، افزودند: دفاع مقدس را مردم اداره كردند و نظام اسلامي بواسطه ايمان، عشق و صفاي مردم، در اين جنگ نابرابر پيروز شد. ايشان تأكيد كردند: جا دارد كه آن حوادث ممتاز و زيباي دوران دفاع مقدس براي نسل جوان بازخواني شود.
رهبر انقلاب اسلامي، فشارها و تحريم هاي اقتصادي را كه از ابتداي پيروزي انقلاب از جانب دشمنان اعمال شد، يكي ديگر از چالش هاي پيش روي نظام اسلامي خواندند و افزودند: تحريم و فشار اقتصادي براي ملت ايران، مسئله جديدي نيست زيرا نظام اسلامي با صبر و بصيرت مردم بويژه جوانان توانسته است از همه اين محدوديتها بعنوان يك فرصت استفاده كند و در ميدانهاي نوآوري، و ابتكار به پيشرفتهاي بزرگي دست پيدا كند.
حضرت آيت الله خامنه اي با اشاره به فتنه 18 تير سال 78 و فتنه سال 88 در تهران بعنوان يكي از چالش هاي پيچيده پيش روي نظام، خاطر نشان كردند: حضور مردم، اين دو فتنه را نيز به شكست كشاند بگونه اي كه پنج روز بعد از فتنه 18 تير، حركت عظيم 23 تير در سراسر كشور بوقوع پيوست و در فتنه 88 ، دو روز بعد از حوادث عاشورا، حركت عظيم و كم نظير مردم در 9 دي روي داد.
ايشان مسئله هسته اي را يكي ديگر از چالش هاي پيش روي نظام برشمردند كه مسئولان توانستند با اتكاء به پشتيباني و اقتدار مردمي، در مقابل تهديدهاي دشمنان ايستادگي كنند.
رهبر انقلاب اسلامي، پيشرفتهاي علمي و فناوري كشور را يكي از عرصه هاي بسيار مهم نقش آفريني مردم بويژه جوانان دانستند و افزودند: امروز در سراسر كشور بخصوص در مراكز علمي و حساس، جوانان ايراني، كارهاي بزرگي را از لحاظ علم و فناوري انجام مي دهند كه زمينه ساز اعتماد به نفس ملت ايران و همچنين رونق اقتصادي كشور است.
حضرت آيت الله خامنه اي در جمع بندي اين بخش از سخنان خود به دو نكته مهم اشاره كردند: 1ـ سياستگذاران غربي واقعيت نظام اسلامي ايران را كه همان نقش، حضور و بافت مردمي است، متوجه شوند. 2ـ مسئولان از ظرفيت هاي بزرگ و ابتكارات و حضور مردمي در همه عرصه ها استفاده كنند.
ايشان خطاب به سياستگذاران استكبار خاطرنشان كردند: ايران را با برخي كشورهاي ديگر اشتباه نگيريد، زيرا در ايران اسلامي اراده و عزم مردم نقش اصلي را دارد و مردم در انقلاب، صاحب سهم هستند.
رهبر انقلاب اسلامي تاكيد كردند: بر همين اساس دنيا بداند، اگر مسئولي هم در كشور بخواهد، كج روي كند و حركت ديگري در قبال انقلاب اسلامي براه بياندازد، مردم او را حذف خواهند كرد.
حضرت آيت الله خامنه اي حضور گرم و پُرشور امروز مردم كرمانشاه را نمونه اي از پشتيباني مردمي نظام اسلامي برشمردند و ضمن تشكر از اين حضور پُرشكوه خاطر نشان كردند: من راضي به رنج و زحمت مردم در چنين استقبال هايي نيستم.
ايشان همچنين خطاب به مسئولان تأكيد كردند: نظام اسلامي در هر عرصه اي كه مسئولان با شناخت تواناييهاي مردم از آن بهره گرفته اند، موفق و پيروز بوده است اما در هر عرصه اي كه مسئولان نتوانسته اند زمينه حضور مردم را فراهم كنند، ناكامي هايي بروز كرده است.
حضرت آيت الله خامنه اي افزودند: مهم آن است كه مسئولان بتوانند در عرصه هاي مختلف با مهارت، دقت و ابتكار، مدل و فرمول حضور مردم را پيدا كنند.
ايشان با اشاره به نامگذاري دهه آينده بعنوان دهه پيشرفت و عدالت و تعيين سياستهاي كلان نظام در چارچوب سند چشم انداز 20 ساله، سياستهاي اصل 44 و سياستهاي برنامه پنج ساله كه با واقع نگري انجام شده است، خاطرنشان كردند: اگر زمينه حضور مردم براي تحقق اين هدفها تأمين شود، اين هدفها زودتر از زمان تعيين شده به نتيجه خواهند شد.
رهبر انقلاب اسلامي، ترسيم مدلهاي قابل فهم براي حضور مردم در عرصه هاي مختلف بويژه عرصه اقتصادي و توليد را از وظايف مسئولان برشمردند و تأكيد كردند: قواي مجريه، قضائيه و مقننه بايد زمينه حضور مردم را فراهم و از نيرو و نشاط مردم بويژه جوانان استفاده كنند.
حضرت آيت الله خامنه اي اين نكته را هم به مسئولان گوشزد كردند كه هرگونه سازو كار براي حضور مردم در عرصه هاي اقتصادي و توليدي بايد شفاف باشد.
ايشان، مسئولان را به قدرشناسي مردم و نيت خدمتگزاري خالصانه توصيه كردند و در خصوص توقعات مردم از مسئولان افزودند: تعامل و همكاري و وحدت مسئولان بويژه در رده هاي بالا، تمركز بر اولويت هاي كشور و پرهيز از مسائل فرعي و حاشيه اي، كار و تلاش بي وقفه، صداقت، عمل به وعده ها، دوري از مناقشات، امانت و پاكدستي، برخورد با متخلف خائن ،حل مسئله اشتغال ، تقويت توليد ،كشاورزي و صنعت از مطالبات اصلي مردم هستند.
رهبر انقلاب اسلامي تأكيد كردند: اگر در جايي مسئولان نتوانند كاري را انجام دهند و صادقانه به مردم بگويند، مردم حرفي ندارند اما مشكل و ناراحتي مردم در مواقعي است كه در برخورد با متخلف و پيگيري عدالت كوتاهي مي شود.
حضرت آيت الله خامنه اي با تأكيد بر اهميت مبارزه قاطعانه و مدبرانه با فساد مالي و اداري خاطر نشان كردند: خوشبختانه در قضيه فساد بانكي اخير، مسئولان سه قوه با يكديگر همكاري خوبي دارند و اين قضيه بايد تا رسيدن به نتيجه ادامه يابد و متخلف، هر كه باشد با آن برخورد شود تا درس عبرتي براي ديگران شود.
رهبر انقلاب اسلامي، پيشگيري را اولويت اصلي مبارزه با فساد خواندند و خاطر نشان كردند: اگر به هر دليلي، فساد بدليل كوتاهي در پيشگيري محقق شد، در اين شرايط، پيگيري مقابله با فساد، نبايد مورد غفلت قرار گيرد.
حضرت آيت الله خامنه اي رعايت فرهنگ اسلامي و حفظ ارزشهاي انقلاب را از جمله توقعات مهم عموم مردم برشمردند و تأكيد كردند: بسياري از مردم توقع دارند كه ظواهر اسلامي و فرهنگ اسلامي در جامعه رعايت شود و مسئولان بايد اين موضوع را مورد توجه جدي قرار دهند.
رهبر انقلاب اسلامي در ادامه با اشاره به انتخابات مجلس شوراي اسلامي كه در اسفند ماه برگزار خواهد شد، انتخابات را مظهر حضور مردم و دميده شدن روح تازه در كالبد كشور دانستند و افزودند: انتخابات در همه دوره ها براي مردم، كشور و نظام يك دستاورد بزرگ بوده است و به همين دليل دشمن همواره تلاش كرده است كه يا انتخابات برگزار نشود و يا انتخابات كمرنگ باشد.
حضرت آيت الله خامنه اي با تاكيد بر جايگاه رفيع مجلس شوراي اسلامي بعنوان محور اصلي تصميم گيريهاي كشور ، خاطر نشان كردند : در انتخابات دو موضوع مهم بايد مورد توجه قرار گيرد : 1- حضور وسيع و گسترده مردم 2- قانونگرايي و احترام به راي مردم.
رهبر انقلاب اسلامي با يادآوري قضاياي فتنه سال 88 افزودند: گناه اصلي آتش افروزان فتنه 88 ، تمكين نكردن به قانون و رأي مردم بود.
حضرت ايت الله خامنه اي تأكيد كردند، اگر بعد از انتخابات هم، اعتراضي وجود داشته باشد، مسير قانوني آن مشخص است.
ايشان انتخاب نماينده را هم موضوعي مهم خواندند و افزودند: بايد نماينده اي انتخاب شود كه دلسوز، مؤمن، علاقه مند، و غير مرتبط به كانونهاي ثروت و قدرت باشد و بر اساس وجدان، دين و وظايف انقلابي عمل كند.
رهبر انقلاب اسلامي همچنين به تحولات اخير منطقه و جنبش "وال استريت" در آمريكا اشاره كردند و افزودند: نمود اصلي حركتهاي اخير در مصر، تونس، ليبي، بحرين، يمن، و ديگر مناطق، شكست سياستهاي آمريكا در منطقه است.
حضرت آيت الله خامنه اي تأكيد كردند: البته آمريكائيها تلاش زيادي دارند تا بر تحولات منطقه مسلط شوند اما ملتها، بيدار شده اند و سياستهاي استكبار به نتيجه نخواهد رسيد.
ايشان به مسئوليت مهم مردم ايران در قبال تحولات منطقه اشاره كردند و افزودند: ملت ايران بعنوان الگوي حركتهاي اخير منطقه تأثير زيادي در جهت گيري اين حركت ها دارد و پيشرفت، امنيت، مشاركت عمومي، اعتماد به نفس ملي و وحدت ملي ايران، قطعاً تأثير مثبت و پيشبرنده خواهد داشت.
رهبر انقلاب اسلامي همچنين با اشاره به جنبش "وال استريت" در آمريكا، آنرا مسئله مهمي خواندند و افزودند: اگر چه مقامات آمريكايي در ابتدا تلاش كردند تا اين حركت اعتراضي را كوچك نشان دهند اما اكنون مجبور به اعتراف شده اند.
حضرت آيت الله خامنه اي با اشاره به سكوت چند هفته اي رسانه ها و مقامات آمريكايي در قبال جنبش اعتراضي "وال استريت" خاطر نشان كردند: مدعيان آزادي بيان بعد از آنكه مجبور به اعتراف به اين حركت اعتراضي شدند، با آن به شدت برخورد كردند و چهره واقعي آزادي بيان، حمايت از حقوق بشر و حمايت از آزادي اجتماعات در نظام سرمايه داري و ليبرال دموكراسي را نشان دادند.
ايشان با اشاره به دست نوشته هاي چندين هزار معترض در آمريكا كه خود را نود و نه درصد و اكثريت ملت آمريكا معرفي مي كنند ، افزودند : مردم آمريكا در واقع به حاكميت اقليت يك درصدي بر اكثريت نود و نه درصدي معترض هستند كه ماليات و پول مردم آمريكا را هزينه براه انداختن جنگ در افغانستان و عراق و حمايت از رژيم صهيونيستي ميكنند.
رهبر انقلاب اسلامي تأكيد كردند: ممكن است حكومت آمريكا با شدت عمل، اين جنبش اعتراضي را سركوب كند اما نمي تواند ريشه هاي آن را از بين ببرد.
حضرت آيت الله خامنه اي خاطر نشان كردند: ريشه هاي اين حركت در آينده آن چنان گسترش خواهد يافت كه نظام سرمايه داري آمريكا و غرب را زمين خواهد زد.
ايشان شدت عمل در برخورد با معترضان در انگليس را نيز نمونه ديگري از عملكرد مدعيان حمايت از حقوق بشر و آزادي بيان دانستند.
رهبر انقلاب اسلامي با تأكيد بر اينكه واقعيت هاي امروز نظام سرمايه داري، درس عبرت براي كساني است كه خواستار عمل به روشهاي نظام سرمايه داري غرب هستند، افزودند: نظام سرمايه داري در بن بست كامل قرار گرفته و بحران غرب بطور كامل شروع شده است.
حضرت آيت الله خامنه اي خاطر نشان كردند: جهان در يك مقطع حساس و تاريخي قرار گرفته است كه ملت ايران و همچنين ملتهاي مسلمان مي توانند نقش آفريني كنند و نظام اسلامي ايران مي تواند الگو بودن خود را اثبات كند.
ايشان در بخش ديگري از سخنان خود ، استان كرمانشاه را از لحاظ جايگاه انساني، طبيعي و جغرافيايي يكي از استانهاي ممتاز كشور برشمردند و با اشاره به ويژگيهاي جوانمردي، سلحشوري، وفاداري و صفات نيك پهلواني مردم كرمانشاه، افزودند: زندگي همراه با همدلي و مداراي اقوام، مذاهب و گويش‌هاي مختلف در استان كرمانشاه يكي از ويژگي هاي برجسته مردم اين استان است.
رهبر انقلاب با اشاره به نقش ممتاز و ايستادگي مردم كرمانشاه در دوران دفاع مقدس و همچنين وجود شخصيت هاي ارزشمند ديني، علمي، ادبي و هنري و ورزشي در استان كرمانشاه، نقش زنان اين استان را نيز برجسته خواندند و تأكيد كردند: در هيچ استان و شهري در ايران بغير از يك نمونه ، تعداد زنان شهيده و جانبازان زن به تعداد استان كرمانشاه نيست.
حضرت آيت الله خامنه اي شرايط طبيعي، آبهاي فراوان سطحي، زمين هاي مستعد كشاورزي، قابليت هاي گردشگري و نزديكي با مراكز مهم اقتصادي كشور را از ديگر ويژگي هاي استان كرمانشاه برشمردند و خاطر نشان كردند: با وجود همه اين امتيازات و و ويژگيها، مشكلات متعددي در استان كرمانشاه وجود دارد كه در رأس همه آنها موضوع اشتغال است.
ايشان تأكيد كردند مسئولان بايد همه همت و تلاش خود را براي برطرف كردن مشكلات استان كرمانشاه بكار گيرند.
پيش از سخنان رهبر انقلاب اسلامي حجت الاسلام و المسلمين علماء نماينده ولي فقيه و امام جمعه كرمانشاه به حضرت آيت الله خامنه اي خير مقدم گفت.

منبع:www.leader.ir

کرمانشاه شب را به انتظار طلوع خورشید ولایت صبح کرد

میدان آزادی کرمانشاه که از شب گذشته میعادگاه شیفتگان ولایت بود،از سحرگاه امروز حال و هوای دیگری به خود گرفته و ده‌ها هزار دلباخته،با ترنم سرود «هاتی خوش هاتی»بی‌صبرانه منتظر حضور ولی‌امر خود هستند.

IMAGE(http://www.aviny.com/News/90/07/20/7atcf0iy.jpg)


باوجود اینکه زمان رسمی حضور رهبر فرزانه انقلاب در میدان آزادی بعد از 8 و 30دقیقه صبح اعلام شده اما هجوم جمعیت مشتاق از شب گذشته و بامداد امروز هرگونه تردد را در این میدان و خیابان‌های متنهی به آن تقریبا" غیرممکن ساخته است.
بسیاری از مردم نماز صبح خود را در گوشه گوشه میدان اقامه کردند و شادمانی وصف ناپذیر کرمانشاهیان در یک ساعت مانده به دیدار تاریخی‌شان با ولی‌امر مسلمین،تصاویری ناب از عشق به ولایت را رقم زده است.
اشک شوق، دیده‌های بسیاری از منتظران را آمیخته به محبت و عشق کرده و چشم‌هایی که ناخواسته از حرارت ولایت و محبت مولایشان ارغوانی رنگ شده است.
برخی که تاب و تحمل فشار جمعیت را ندارند برای دیدن رهبرشان به بلندی‌های اطراف خیابان متوسل شده‌اند. مادرانی که عکس شهید خود را به آغوش کشیده‌اند و با دلی مالامال از محبت ولی‌امر به زحمت خود را بر نوک پنجه‌های پا نگه داشته‌اند و تمام تلاش آنها این است که نگاهشان به نگاهی دوخته شود که سال‌هاست تنها از قاب تلویزیون آن را به نظاره نشسته‌اند، اما این بار نه نگاه بلکه عطر وجود مرادشان آنها را به وجد آورده است.
اشک شوق، دیده‌های بسیاری از منتظران را آمیخته به محبت و عشق کرده است. چشم‌هایی که ناخواسته از حرارت ولایت و محبت مولایشان ارغوانی رنگ شده و دل‌هایی که با عروجی متعالی از جسم و جان سبک سوار قاصدک شده است.
به گزارش فارس،سیل جمعیت کرمانشاهی با در دست داشتن پلاکاردهایی با نوشته‌های "جانم فدای رهبر"، "ای جوانان حیدری باید شدن، جان فدای رهبری باید شدن"، "خاک پای رهبرم توتیای چشم ما" و "هاتی خوش هاتی" برای دیدار مولا و مقتدایشان لحظه‌شماری می‌کنند.
تعداد زیادی از جمعیت مشتاق از شهرستان‌ها و استان‌های مختلف در میدان آزادی جمع شده‌اند و منتظر قدوم مبارک مقام معظم رهبری هستند.
تمام راه‌های منتهی به میدان آزادی تا استادیوم آزادی مملو انبوه جمعیت مشتاق است و همه بی‌قرار و چشم‌انتظار ورود مقام معظم رهبری هستند.

نسیمی آشنا می‌آید از راه
بهاری بی‌ریا می‌آید از راه
به خاک قهرمانان مژده دادند
دلیر جبهه‌ها می‌آید از راه

منبع: مشرق

هشدار آیت‌الله مکارم‌ درباره آمار طلاق‌

یکی از مراجع تقلید قم از افزایش یافتن آمار طلاق و کاهش میزان ازدواج در کشور ابراز نگرانی کرد و از همه دستگاه‌ها و نهادها خواست نسبت به این مسئله آسیب‌شناسی لازم را انجام دهند.

به گزارش فارس آیت‌الله ناصر مکارم‌شیرازی ‌در درس خارج فقه خود در مسجد اعظم خود با اشاره به حدیثی از امام صادق(ع) اظهار کرد: جمعیتی از دنیا رفتند و گمان می‌کردند که ایمان آورده‌اند ولی گمراه و مشرک بودند.

وی گفت: این افراد از غیر صالحان اعمال خود را الگو گرفتند و در راه هلاکت گام گذاشتند و به تعبیر امام صادق(ع) این جمعیت «از در وارد نشدند».

این مرجع تقلید گفت: گاهی اوقات تعصب‌ها و هوای نفس جلوی چشم انسان را گرفته و فرد فکر می‌کند مومن است و این در حالی است که مشرک بوده و مقرب درگاه خدا نبوده و از مطرودین است.

وی با بیان اینکه مسئله تعصب کورکورانه و هوای نفس از حجاب‌های معرفت و شناخت است، افزود: این دو مقوله سبب می‌شود که همه مسائل به صورت وارونه در نظر انسان جلوه کند.

استاد حوزه علمیه قم با اشاره به اینکه هیچگاه کشتن انسان بیگناه سبب نجات نیست، گفت: تعصب نیز از شاخصه‌های حب ذات است و موجب می‌شود که واقعیت‌ها را نبینند.

وی کتاب، سنت و کلمات اهل بیت(ع) راه صحیح است، اضافه کرد: گروهی از متعصیبن ما را از این راه بازداشته و خود نیز در راه غلط گام بر می‌دارند.

‌مکارم‌شیرازی با بیان اینکه همه ما باید پیرو مکتب اهل بیت باشیم، اضافه کرد: باید به اجداد خود درود بفرستیم که در این مسیر قرار گرفته‌اند.

وی تصریح کرد: همچنین به علما و دانشمندانی که هزار و 400 سال این چراغ را روشن نگه داشته‌اند رحمت فرستاده و برای آنها علو درجات مسئلت داریم.

این مرجع تقلید در ادامه با اشاره به شرایط روز به دیدار مسئولان سازمان ثبت احوال اشاره کرد و گفت: مسئولان این سازمان آمارهایی را ارائه کردند که از جمله آمارها این بود که آمار طلاق نسبت به سال گذشته افزایش یافته و آمار ازدواج کاهش یافته است.

وی با انتقاد از این وضعیت در جامعه اسلامی تاکید کرد: بالا رفتن میزان طلاق و کاهش ازدواج نشانه نابسامانی است و در این شرایط همه باید فکر کنند که علت این مسئله چیست.

استاد حوزه علمیه قم خاطرنشان کرد: آیا روی این مسائل فکر می‌شود که چرا این اتفاق در حال رخ دادن است، آیا توقعات بالا رفته ‌یا تنوع‌طلبی، سوء ظن و بدبینی ‌یا تفکرات غربی بر جامعه ما حاکم شده است؟

وی افزود: باید علت‌های این مسئله شناسایی شده و روحانیون به عنوان طبیبان اخلاق باید روی این مسئله اندیشه داشته باشند و دانشگاه‌ها و دیگر نهادها نیز باید نسبت به این مسئله اهتمام داشته و همه به فکر چاره‌اندیشی باشند.

‌مکارم‌شیرازی گفت: مسئله دیگر این است که رشد جمعیت در حال کاهش است و در برخی مناطق افزایش جمعیت را با سرعت پیش برده و تلاش می‌کنند بافت جمعیت را به ضرر شیعه تغییر بدهند.

وی تاکید کرد: نباید در این شرایط به سمت کاهش جمعیت پیش رفت، فعلا شرایط باید به سمت رشد جمعیت برود؛ نرخ افزایش جمعیت از دو درصد کمتر است.

استاد حوزه علمیه قم با بیان اینکه راحت‌طلبی و غلبه فرهنگ غربی را از جمله دلایل این مسئله عنوان و تصریح کرد: کسانی که فرزندی نداشته یا فرزند کم دارند باید بدانند که این فرزندان در دنیا و آخرت به درد آنها خواهند خورد.

وی به وضعیت نام‌گذاری در کشور اشاره کرد و گفت: خوشبختانه نام‌های ائمه مورد توجه قرار دارد و بیشترین نام‌گذاری در سال گذشته در قم امیرعلی و بعد نام پیامبر اسلام بوده است و بیشترین نام‌گذاری در دختران فاطمه، زینب و زهرا بوده است.

‌مکارم‌شیرازی خاطرنشان کرد: برخی اوقات در نام‌گذاری نیز تقلید‌های کورکورانه صورت می‌گیرد ولی والدین باید نامی برای فرزند خود انتخاب کنند که در آینده نیز موجب سربلندی و سرافرازی فرزندش شود.

http://www.jahannews.com/vdcj8yeviuqehiz.fsfu.html

شيخ الازهر درباره حوادث بحرين و عربستان سکوتش را شکست

در اين بيانيه به حکام عرب توصيه شده است که با ملت هاي خود در باره امور مختلف که امروز جنجال برانگيز شده به گفت وگو نشسته تا مانع از توطئه چيني بيگانگان ضد وحدت ملت هاي عربي و اسلامي شوند.

شيخ احمد الطيب تاکيد کرده است: آنچه امروز بويژه دربرخي کشورهاي عرب حاشيه خليج فارس مي گذرد، دل ها را خون مي کند و قلب تمام امت اسلامي را به درد مي آورد.

مردم بحرين که کشورشان توسط نظاميان سعودي اشغال شده است، با همدستي دو رژيم آل خليفه و آل سعود، تنها به دليل درخواست مطالباتي برحق و شرکت در تظاهرات مسالمت آميز سرکوب و قتل عام مي شوند.

مردم عربستان سعودي نيز اين روزها براي درخواست مطالبات قانوني خود و اعتراض به سياست هاي رژيم ديکتاتوري سعودي به خيابان ها آمده اند، اما بجاي دريافت پاسخ مطالبات خود با گلوله هاي جنگي نيروهاي نظامي و امنيتي سعودي مواجه شده اند.

رييس الازهر در اين بيانيه " غيرمنتظره" خاطرنشان کرده است که روند مقابله حکام برخي کشورهاي عرب حاشيه خليج فارس با تحرکات مردم اين کشورها بسيار نگران کننده است.

وي با اشاره به آموزه هاي پيامبر گرامي اسلام (ص) مي افزايد: مايه نگراني است که برخي با دامن زدن به اختلافات مذهبي و قبيله اي و قومي ، ثبات و امنيت امت را به خطر مي اندازند و پرچم تعصب را صرفنظر از تعصب قومي يا مذهبي بلند مي کنند.

شيخ احمد الطيب تاکيد کرده است: اين خطر تنها اتحاد، همبستگي و امنيت جوامع ما را که صدها سال است برقرار مانده ، تهديد نمي کند بلکه مي تواند عامل جلب دخالت نيروهاي بيگانه و منطقه اي - غرب و رژيم صهيونيستي - باشد که مترصد هستند از درگيري هاي مذهبي و اختلالات اجتماعي براي دخالت در کشورهاي ما ، سلطه بر ما و به دست گرفتن سرنوشت منطقه ما سوء استفاده کنند.

دربيانيه شيخ الازهر تصريح شده است: به همه درباره رخدادهايي که به نفع هيچ کس نخواهد بود و جز پشيماني نتيجه اي نخواهد داشت، هشدار مي دهيم. به نمايندگي الازهر که از حوادث کنوني بشدت دردمند و نگران است ، توصيه مي کنم اختلافات و مشکلات از طريق گفت و گوي صريح و بي پرده حل و فصل شود.

وي خطاب به حکام عرب خاطرنشان کرده است: حاکم دانا و حکيم کسي است که راه حل هايي بيابد که جلوي تهديد کشورهاي عربي را بگيرد ، پس شما اي برادران براي حفظ حال و آينده کشورهاي عربي ، وحدت و يکپارچگي خود را تقويت کنيد.

منبع : پايگاه اطلاع رساني شبکه خبري العالم

توصیه امام علی به عثمان برای این روزهای ما

امام علی (ع) خطاب به عثمان خلیفه سوم «حضور مروان ابن حکم به عنوان مشاور و امین در کنار تو باعث دلسردی مسلمانان خواهد شد ، برحذر باش ...»

«اَما رَضِیتَ مِنْ مَرْوانَ وَ لا رَضِىَ مِنْکَ إِلاَّ بِتَحَرُّفِکَ عَنْ دِینِکَ، وَ عَنْعَقْلِکَ مِثْلُ جَمَلَ الظَّعِینَةِ یُقادُ حَیْثُ یُسارُ بِهِ; تو از مروان راضى نمى شوى و او از تو خشنود نمى شود; جز آن که دین و عقلت را به انحراف بکشاند و (تو در برابر او) همانند شترى هستى که او را به هر سو بخواهند مى کشند

http://jahannews.com/vdcbfgb8frhb9wp.uiur.html

بسم الله الرحمن الرحیم


انديشه -
حجت الاسلام والمسلمین قرائتی در برنامه تلویزیونی پایان هفته خود، بحثی را در باره لزوم مایوس نشدن انسانها از برخی ناتوانیهای خود مطرح کرد.
وی اظهار داشت:

من خودم به درد آخوندی نمی‌خوردم. یک عده هم غصه من را می‌خوردند و می‌گفتند: قرائتی تو در اخلاق که گیر داری، صدا هم که نداری، نمی‌توانی روضه هم بخوانی، پس به چه درد آخوندی می‌خوری؟ و لذا در یک روستا هم که رفتم مرا بیرون کردند. گفتند: تو نمی‌توانی روضه بخوانی. مرا بیرون کردند، یعنی نامه نوشتند به امام جمعه کاشان آیت‌الله یثربی که ما این شیخ را نمی‌خواهیم. روضه می‌خواندم و مردم می‌خندیدند.(خنده حضار).
هرچه روضه می‌خواندم مردم می‌خندیدند. نامه نوشتند بابا این را نمی‌خواهیم. من ،قرائتی روضه‌خوان ورشکسته هستم. بعد پای تخته سیاه آمدم گل کرد. اگر کسی در کنکور رفوزه می‌شود نگوید: خاک بر سرم! دو سال است پشت کنکور ماندم. برو خیاطی کن ممکن است لباس عروس بدوزی دویست هزار تومان مزدش بشود. چه کسی گفته شما حتماً دانشگاه بروی؟ ممکن است کسی در دانشگاه رد شود و در حوزه قبول شود. در حوزه رد شود و در تجارت موفق شود. حدیث داریم اگر در یک شغلی شکست خوردید، نگویید: بخت من بد است. شغلت را عوض کن.

ماجرای خواندنی پسر جوانی که به کما رفت و مسلمان شد!

IMAGE(http://images.seemorgh.com/iContent2/Files/115545.jpg)
وی مدعی است که در کما در یک فضای وسیع قرار داشته و دائم صدایی را می شنیده که به او می گفته که...

مهر: آرمناک پتروسیان پسر ۲۴ ساله جوانی است که مدعی است پس از تصادفی که داشته و به کما رفته است صدایی به او می گفته که هنوز برای مسلمان شدن فرصت دارد و همین امر موجب مسلمان شدن او شده است.

عالم پس از مرگ همیشه مورد توجه همه آدم ها در همه جای دنیا بوده است و افراد زیادی به وسیله یک تصادف ساده و به کما رفتن توانسته اند تا حدی آن را درک کنند.

آرمناک پتروسیان یکی از آن افرادی است که مثل آنچه که همه ما تصور می کنیم با یک تصادف مثل هزاران تصادفی که هر روز در جهان اتفاق می افتد دوهفته را در کما به سر برده است.

آرمناک که ماجرای مسلمان شدن خود را به این تصادف و کما رفتنش نسبت می دهد حالا دوست دارد او را "علی" صدا کنند و می گوید: از دو هفته ای که در کما بودم فقط چند صحنه را به خاطر دارم و صدایی که در گوشم زمزمه می کرد تو هنوز فرصت داری!

صدایی که دائما می گفت هنوز فرصت دارم!

وی مدعی است که در کما در یک فضای وسیع قرار داشته و دائم صدایی را می شنیده که به او می گفته که هنوز فرصت دارد و به دین اسلام مشرف شود.

آرمناک می گوید زمانی که به هوش آمدم اصلا چیزی از تصادف و اینکه چگونه به بیمارستان آمده ام را به یاد نمی آوردم و در یک حالت سردرگمی قرار داشتم.

پتروسیان در رابطه با گذشته اش و اینکه چگونه به ایران آمده است به خبرنگار مهر می گوید: من اصالتا ارمنستانی هستم و ۲۰ سال پیش با خانواده ام به تبریز آمدیم و الان که بیست و چهار سال دارم مقیم ایران هستم.

وی از علاقه اش به موسیقی می گوید و اینکه اولین بار در کلیسا پیانو می زده است و قبل از اینکه مسلمان شود به واسطه کنسرت های مختلفی که اجرا کرده به کشورهای زیادی سفر کرده است.

دیدن حجاج با لباس احرام شگفت زده ام کرد!

وی می گوید قبلا یک بار برای اجرای موسیقی به همراه دوستانش به مکه نیز سفر کرده است و از دیدن خانه خدا و آدم هایی که با لباس سفید به دور آن می چرخیدند شگفت زده شده است و از همان موقع به دنبال یافتن اطلاعاتی در رابطه با دین اسلام و مناسبات مذهبی آن بوده است.

این مرد جوان تازه مسلمان شده می گوید: تصادف من و به کما رفتنم تلنگری بود که من را وادار کرد در رابطه با اسلام تحقیق کنم و توفیق این را پیدا کنم که مسلمان شوم.

وی در رابطه با واکنش دوستان ارمنی خود نسبت به مسلمان شدنش می گوید: هر وقت به آنها می گفتم که می خواهم مسلمان شوم من را مسخره می کردند و به من می خندیدند و این رفتار آنها موجب شد به این فکر بیفتم که آنجا را ترک کنم و به تهران بیایم و در تهران در رشته موسیقی به دانشگاه بروم چرا که من می خواستم هر طوری که شده مسلمان شوم.

خانواده ام از مسلمان شدن من حتما شوکه می شوند!

پتروسیان ادامه می دهد: خانواده ام هنوز از مسلمان شدن من خبر ندارند و اگر بفهمند تعجب خواهند کرد!

پتروسیان می گوید پیش از تصادفی که داشتم با توجه به اعتقادات ضعیفی که در کلیساها بود به تغییر دادن دینم فکر کرده بودم و بعد از اینکه از کما بیرون آمدم در رابطه با ادیان دیگر نیز تحقیق کردم ولی هیچ دینی به اندازه اسلام مرا به خود جذب نکرد و اسلام نسبت به ادیان دیگر کاملتر و جامع تر بود.

آرمناک می گوید در دین مسیحی چهار کتاب انجیل وجود داشت که هر کدام از آنها یک حرف می زدند اما در دین اسلام تنها یک کتاب وجود دارد و آن قرآن است که نمونه دومی ندارد. او ادامه می دهد: من در قرآن سوره هایی مثل مریم، نور و موسی را دیدم که در انجیل وجود نداشت و وجود معانی و حرف های زیبا در قرآن موجب شد به قرآن علاقه مند شوم و حالا قرآن را بیش از هر چیزی دوست دارم.

صلابت امام خمینی را دوست دارم

او از علاقه اش به امام(ره) می گوید و اینکه چقدر صلابت امام را دوست دارد و ادامه می دهد: دیدن تصاویر روحانی امام در هنگام بیماری و نماز خواندن ایشان در بیمارستان تاثیر زیادی روی من داشت و باعث شد علاقه بیشتری نسبت به ایشان پیدا کنم.

پتروسیان در ادامه صحبت های خود می گوید: کتاب های مختلفی را برای شناخت اسلام خوانده ام از جمله نهج البلاغه، کتاب شعر حافظ، حماسه حسینی شهید مطهری و زندگی نامه امامان و... و به وسیله کتاب "فاطمه فاطمه است" دکتر شریعتی حضرت فاطمه(س) را شناختم.

او در رابطه با حضورش در لرستان می گوید: تعریف مردم لرستان را خیلی شنیده بودم و چون شنیده بودم مردم در اینجا اعتقادات قوی دارند تصمیم گرفتم تحصیلاتم را در رشته روانشناسی در دانشگاه پیام نور خرم آباد ادامه دهم.

جاری ساختن شهادتین در حضور نماینده ولی فقیه در لرستان

رئیس دانشگاه پیام نور لرستان نیز در این رابطه به خبرنگار مهر می گوید: آرماناک پتروسیان دانشجوی مسیحی دانشگاه خرم‌آباد در حضور حجت‌الاسلام سید احمد میرعمادی نماینده ولی فقیه در استان در محل بیت ایشان با جاری ساختن شهادتین بر لب به دین اسلام مشرف شد.

علیزاده ادامه می دهد: این دانشجو تعجیل خود برای گرویدن به دین اسلام را به دلیل مواجه شدن با یک حدیث از امام صادق (ع) با این مضمون که اگر کسی تا ۴۰ سالگی نماز نخواند نمی‌تواند مسلمان شود استناد کرد و تصمیم گرفت سریعا به دین اسلام مشرف شود.

وی یادآور می شود که دانشگاه پیام نور خرم‌آباد متقبل شده است که واجبات و مستحبات دین مبین اسلام را به این دانشجو تازه مسلمان شده آموزش دهد.

گردآوری:گروه خبر سیمرغ
www.seemorgh.com/news

بسم الله الرحمن الرحیم

حضور رهبری در یادمان شهدای پاوه

حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای روز دوشنبه با حضور در یادمان شهدای پاوه از ایثار و مقاومت شهدای سرافراز و مظلوم منطقه در مبارزه با ضد انقلاب و دشمن بعثی، تجلیل كردند


IMAGE(http://askdin.com/sites/default/files/gallery/images//514/1_100856976384.jpg)

رهبر معظم انقلاب در ششمین روز از سفر به استان كرمانشاه پس از دیدار پرشور مردم پاوه و منطقه اورامانات، با حضور در یادمان شهدای پاوه، ضمن قرائت فاتحه، از ایثار و مقاومت شهدای سرافراز و مظلوم منطقه در مبارزه با ضد انقلاب و دشمن بعثی تجلیل كردند.



انتقاد شديد آيت الله وحيد خراساني از تضعيف کتاب بحارالانوار



اين مذهبي را که ما به راحتي داريم به باد ميدهيم ، او چگونه آن را حفظ نمود و براي احياي آن چه کرد . کتاب جلاء العيون و حيات القلوب را نوشت تا عوام را متوجه مذهب کند . و از طرفي کتاب مرأت العقول را نوشت که اساتين محققين رجال را در تصنيف و توثيق روايات متحير مي کند . او با اين علم رجال و دقت نظر کتاب بحارالانوار را نوشت که مبادا يک گوهر از جواهر علم اهل بيت ( عليهم السلام ) ضايع شود .




به گزارش خبرنگار « شيعه نيوز» ، صبح امروز ايت الله وحيد خراساني در درس خارج فقه ، ادامه بحث سند زيارت جامعه کبيره از کتاب بحارالانوار به خدمات احياگر مذهب شيعه ، علامه محمد باقر مجلسي (رضوان الله تعالي عليه ) پرداخته و فرمودند : چون در اين زمان بي سوادي زياد شده و رجال شيعه ناشناخته ماندند ، و ظيفه است که مفاخر اين مذهب شناخته شوند . وظيفه انسانيت است که شکر منعم بجا اورده شود . مرحوم مجلسي کاري کرد که ( لم يوجد له نظير ) و اهل فضل بايد شکر اين منعم را بنمايد . بعضي بيسواد ها پيدا شده اند و به کتاب بحارالانوار به نظر تضعيف نگاه ميکنند .

دقت کنيد ! اين مذهبي را که ما به راحتي داريم به باد ميدهيم ، او چگونه آن را حفظ نمود و براي احياي آن چه کرد . کتاب جلاء العيون و حيات القلوب را نوشت تا عوام را متوجه مذهب کند . و از طرفي کتاب مرأت العقول را نوشت که اساتين محققين رجال را در تصنيف و توثيق روايات متحير مي کند . او با اين علم رجال و دقت نظر کتاب بحارالانوار را نوشت که مبادا يک گوهر از جواهر علم اهل بيت ( عليهم السلام ) ضايع شود .

در بحارالانوار روايات صحيح و ضعيف همه را جمع نمود و خدمتي کرد که تاکنون نشده و نخواهد شد . بعضي بيسواد ها نگاه ميکنند به رواياتي که سندش ضعيف است و درک نمي کنند کسي که خودش مرأت العقول را مي نويسد و استاد کل است به اين نکته توجه داشته است . ولي در ضعاف متوني است که دلالتشان از سند محکم تر است و اي خدمتي است که اين فحل الفحول به جامعه ارايه کرد .

اين را بفهميد ! و به خاطر تمايل و خوشامد بعضي ها دست از عقايد اين مذهب بر نداريد و به خاطر اغراض سياسي ، عظمت پهلوي شکسته شده را از ياد نبريد و حق کسي که گفت : «صبرت و في العين قذي و في الحلق شجي» را از دست ندهيم .

http://www.valiasr-aj.com/fa/page.php?bank=khabar&id=2931

تشرف یک مسیحی به اسلام

IMAGE(http://www.abna.ir/a/uploads/151/8/151867.jpg)به گزارش خبرگزاری اهل بیت(ع) ـ ابنا ـ این شخص مسیحی که تحت تاثیر فضای معنوی و ملکوتی ماه مبارک رمضان، به دین مبین اسلام علاقه‌مند شده بود، روز دوشنبه ـ 25 مهر ـ در دفتر مرحوم آیت‌الله العظمی فاضل لنکرانی حضور یافت و در حضور حجت الاسلام والمسلمین محمد جواد فاضل لنکرانی با اداء شهادتین به دین مبین اسلام و مذهب حقه جعفری تشرف یافت.
وی نام خود را به مناسبت دهه مبارکه کرامت و میلاد خجسته حضرت ثامن الحجج(ع) "رضا" انتخاب کرد.
حجت الاسلام والمسلمین محمدجواد فاضل لنکرانی عضو جامعه مدرسین و رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) نیز در این مراسم، ضمن قدردانی از این شخص به تشریح برنامه‌های عبادی و فقهی مذهب حقه جعفری پرداخت.

http://www.abna.ir/data.asp?lang=1&id=272654

پیدا شدن پیکر امام موسی صدر تکذیب شد


"محمود شمام" سخنگوی شورای انتقالي لیبی در این باره‌ به‌ خبرنگار خبرگزاری فارس اين خبر را كذب خواند و گفت: با توجه‌ به‌ شخصیت امام موسی صدر و اهمیت این موضوع، اگر پیکر ایشان کشف می شد، شورای انتقالی و بنده‌ از آن مطلع می شدم اما تاکنون چنین چیزی به‌ ما ابلاغ نشده‌ است.
ساعاتی پیش شبكه آمريكايي «الحره» به نقل از منابع خبري مدعی شد پیکر مطهر امام موسی صدر به همراه 17 زندانی دیگر در یکی از بیمارستان‌های لیبی کشف شده است.
سخنگوی شورای انتقالی لیبی، رئیس شورای نظامی شهر طرابلس، سخنگوی نظامیان لیبی و چند خبرنگار ليبيايي نيز در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس کشف پیکر مطهر امام موسی صدر را تکذیب کردند.

به‌ گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در طرابلس، ساعاتی پیش شبكه آمريكايي «الحره» به نقل از منابع خبري مدعی شد پیکر مطهر امام موسی صدر به همراه 17 زندانی دیگر در یکی از بیمارستان‌های لیبی کشف شده است.

بلافاصله اين خبر كه در برخي شبكه هاي اجتماعي نيز منتشر شده بود، از سوي رسانه ها تكذيب شد.

در همين راستا منابع رسمی ليبي اعم از اعضاي شوراي انتقالي و روزنامه‌نگاران در گفت‌وگو با خبرنگار فارس، کشف پیکر امام موسی صدر را تکذیب کردند.

"محمود شمام" سخنگوی شورای انتقالي لیبی در این باره‌ به‌ خبرنگار خبرگزاری فارس اين خبر را كذب خواند و گفت: با توجه‌ به‌ شخصیت امام موسی صدر و اهمیت این موضوع، اگر پیکر ایشان کشف می شد، شورای انتقالی و بنده‌ از آن مطلع می شدم اما تاکنون چنین چیزی به‌ ما ابلاغ نشده‌ است.

خبرنگار خبرگزاری فارس برای پیگیری این خبر با " عبد‌الكریم بالحاج" رئیس شورای نظامی طرابلس،سرهنگ "احمد باني" سخنگوي شوراي نظامي وابسته به شوراي ملي انتقالي ليبي و چندین خبرنگار از شهرهای مختلف این کشور تماس گرفت اما همه‌ آنها کشف پیکر امام موسی صدر و خبر این شبکه‌ آمریکایی را تکذیب کردند.

خبرنگار شبكه العاصمه ليبي: ما نگفتيم جسد امام موسي صدر پيدا شده

"محمد منعیم" خبرنگار شبکه‌ خبری ليبيايي العاصمه که‌ برای اولین بار این شبکه‌ خبر کشف اجساد را منتشر کرد، در گفت‌وگو با خبرنگار فارس ماجرا را چنين روايت كرد: ما نگفتیم که‌ جسد امام موسی صدر پیدا شده‌ بلکه‌ شبکه‌ خبری ما به‌ نقل از یک شاهد عینی اعلام کرد در یکی از زیر زمین های بیمارستان طرابلس چندین جسد پیدا شده که‌ احتمال می رود زمان مرگ آنها چند ماه‌ پیش باشد و یا چند سال پیش باشد.

وي افزود: ما نیز اعلام کردیم کشف این اجساد در حالی است که‌ هنوز از سرنوشت امام موسی صدر خبری نیست اما شبکه‌ آمریکایی الحره‌ با کپی برداری ناشیانه‌ از این خبر بخش های از آن را سانسور و بخش های را نیز به‌ آن افزود.

در حالي كه بسیاری از صاحبنظران معتقدند كه امام موسي صدر زنده است، به نظر می رسد اينگونه خبرسازي ها، تلاش براي القاي شهادت این عالم شیعی و بستن پرونده ربایش اوست.

http://www.fardanews.com/fa/news/161159

دختر 4 ساله کر و لال در مشهد شفا یافت


اهالی شهر سریش‌آباد از توابع شهرستان قروه شامگاه شنبه با برگزاری مراسم شکرگزاری در خصوص شفای دختر چهار ساله در دهه کرامت امسال، ارادت خویش را به ساحت مقدس امام هشتم(ع) ابراز داشتند.
در جریان سفر زیارتی کاروان‌های زیارتی سپاه بیت‌المقدس کردستان و اعزام خانواده‌های کردستانی به مشهد مقدس، دختر بچه چهار ساله سریش‌آبادی که به صورت مادرزاد کر و لال بود، شفا پیدا کرد.

‌به گزارش «فارس» اهالی شهر سریش‌آباد از توابع شهرستان قروه شامگاه شنبه با برگزاری مراسم شکرگزاری در خصوص شفای دختر چهار ساله در دهه کرامت امسال، ارادت خویش را به ساحت مقدس امام هشتم(ع) ابراز داشتند.

در ابتدای این مراسم، مهدی ابراهیمی پدر این دختر چهارساله در سخنانی اظهار داشت: فاطمه ابراهیمی دختر شفا یافته از بدو تولد از نعمت شنیدن و سخن گفتن محروم بوده و در طول این چهار سال نیز علی‌رغم مراجعات بسیار به متخصصین امر موفقیتی حاصل نشد.

وی افزود: طبق نظر متخصصین امور شنوایی و بر اساس آزمایش‌های ادیولوژیستی، فاطمه کم شنوایی عمیق دو گوش داشت و برای دریافت فرکانس‌های بالای یک کیلوهرتز نیز توصیه به کاشت حلزون شنوایی شده بود اما به فضل الهی و کرامات امام رضا(ع) دخترک چهارساله ما شفا یافته و هم اکنون هم می‌تواند بشنود و هم صحبت کند.

مهدی ابراهیمی با تقدیر از خدمات ارزنده سپاه بیت‌المقدس کردستان در راستای نشر آموزه‌های دینی و فراهم‌ کردن سفرهای زیارتی به حرم مطهر ائمه اطهار(ع)، تصریح کرد: خدا را شاکرم که نهادی انقلابی و اسلامی همچون سپاه پاسداران زمینه‌ساز زیارت خانواده این‌جانب و فراهم‌ کردن این زیارت شفا بخش بوده است و تا آخرین لحظات عمر خویش این حرکت فرهنگی و عقیدتی را از این نهاد انقلابی فراموش نخواهم کرد.

مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در دانشگاه علوم پزشکی کردستان نیز در این مراسم با اشاره به کرامات امام رضا(ع) و بزرگان دینی، اظهار داشت: اعتقاد به شفاعت ائمه اطهار(ع) و اولیاء‌الله از جمله عقاید راسخ همه مسلمانان از مذاهب مختلف اسلامی است و این مهم همواره در طول تاریخ پرافتخار اسلامی مردم ایران، نمودی عینی داشته است و برکات این فضل الهی را مردم مسلمان ایران از مذاهب مختلف اسلامی همواره درک کرده‌اند.

حجت‌الاسلام شیرمحمدی افزود: وجود مرقد مطهرامام رضا(ع) در ایران اسلامی مایه مباهات و دلگرمی ایرانیان مسلمان در طول تاریخ بوده و مردم مسلمان کردستان نیز از مذاهب مختلف اسلامی با شوق و ارادتی وی‍ژه به این امام همام و دیگر ائمه به زیارت آنان شتافته‌اند.

وی خاطرنشان کرد: اگر چه این حادثه مهم از لحاظ پزشکی غیرقابل باور است اما آموزه‌های دینی و اسلامی ما این مهم را مورد تأیید داشته و این شفای عاجل را از برکات وجود معصومین و پاکان و انسان‌های کاملی همچون ائمه اطهار(ع) می‌داند.

وی بر تأسی همیشگی اقشار مختلف مردم از آموزه های دینی، مکارم اخلاقی و سیره بزرگان دینی تأکید کرد و افزود: با اعتقاد و ایمانی راسخ می‌توان در برابر ناملایمات و مشکلات روزانه سربلند بیرون آمد و در سالم‌سازی و تعالی روز افزون جامعه اسلامی نیز سهیم بود.

در ادامه این مراسم شکرگزاری نیز مردم متدین و ولایت‌مدار سریش‌آباد به همراه خانواده فاطمه ابراهیمی دختر چهار ساله شفا یافته در مهدیه این شهر سجده شکر به جای آورده و از خداوند منان شفای عاجل را برای جمیع مسلمین خواستار شدند.

منبع

تفاوت علمای شیعه و اهل تسنن در عربستان

نويسنده و پژوهشگر عربستانی با مقایسه علمای اهل تسنن و شیعه در این کشور؛ مفتیان اهل تسنن سعودی را به تفرقه افکنی و صدور فتواهای افراطی متهم کرد و آنها را مسئول اختلافات مذهبی در این کشور دانست. دکتر مضاوي الرشيد در مقاله ای در روزنامه القدس العربی نوشت: بهار عربي زمينه را براي به وجود آمدن درگيري هاي خونين ميان رژیم هاي سرکوبگر و ملت ها را فراهم کرد؛ ملتهایی که پس از چندين دهه به حاشيه رانده شدن و تحمل انواع ظلم؛ خواستار آزادي، عدالت و بخش هايي از ثروت هاي کشورهايشان هستند.
وی افزود: فارغ از بهانه هاي رژیمهاي سرکوبگر براي ظلم ها عليه ملت هايشان تحت عناوين مختلف، مشاهده مي کنيم که بيشتر ملت هاي عرب در سايه وجود رژیمهايي زندگي کرده اند که از ابتدايي ترين حقوق اوليه بشر محروم بوده، و اين رژیم ها همواره امنيت و بقاي خودشان را بر حقوق مردم ترجيح داده اند.
مضاوی الرشید خاطرنشان کرد: عربستان سعودي نيز از اين وضعيت مستثني نبوده است. زيرا در منطقه الشرقيه اعتراضاتي به وقوع پيوست که آخرين نمونه آن حوادث العواميه بود؛ علت اصلي وقوع آن سرکوب و به حاشيه راندن برنامه ريزي شده شيعيان از سوي نظام آل سعود بود. به دنبال اين حوادث آل سعود، بدون ذکر نام ايران، اين کشور را به دست داشتن در اين حوادث متهم و آن کشور را مسئول تحريک افکار عمومي شيعيان اين منطقه معرفي کرد.
این نویسنده عربستانی خاطرنشان کرد: عوامل رژیم آل سعود بر روي منابر خواستار سلب تابعيت شيعيان و سرکوب شديد آنها و حتي ريشه کني و کشتار دسته جمعي آنها شدند تا به زعم خودشان پايگاههاي کفر، مزدوري براي بيگانگان و تهديد امنيت ملي را از ريشه برکنده و آن را پاکسازي کنند. در همين وضعيت شيخ نمر النمر به ياوه سرايي هاي اين افراطيون مزدور نظام پاسخ داد؛ و سرسپردگي و وابستگي شيعيان عربستاني به کشورهاي ديگر را رد و اعلام کرد: ما فقط بنده و سرسپرده ذات الهي هستيم و بدين ترتيب ادعاهاي نظام را نقش بر آب کرد و از آنها خواست اگر در ادعاهايشان راستگو هستند روابط ديپلماتيکشان را با کشوري که مدعي دست داشتن آن در حوادث عواميه هستند قطع کنند، و به جاي سرکوب شيعيان عربستاني و محروم کردن آنها از حقوق شهروندي و اجتماعي و ستون پنجم دانستن آنها؛ به طور علني عليه آن کشور اعلام جنگ کنند.
مضاوی الرشید در ادامه نوشت: چالش مطرح شده اخير شيخ النمر در وضعيت تشديد اختلافات فرقه اي در شبه جزيره عربستان و به دنبال حوادث بحرين، از سوي مدعيان رهبري اهل سنت و کساني که وي را تحت عنوان آيت الله نمر و شخصيتي به دور از درگيري هاي فرقه اي مي شناسند، پذیرفتنی نبود.
مضاوی الرشید اظهار داشت: ما بر اين باوريم که امروزه ميان مدعيان رهبري اهل سنت و شيخ النمر تفاوت اساسي وجود دارد. زيرا آنها نه تنها در برخورد با مشکل اختلافات فرقه اي و حل آن عاجز بوده اند بلکه همواره آتش اختلافات مذهبي را روشن نگه داشته، و با صدور فتاواي تحريک کننده و افراطي به آن دامن مي زنند.
مضاوی الرشید تاکید کرد: اين افراد اگرچه ممکن است در برخورد با برادران ديني شان تظاهر به قهرمان بازي کنند اما همواره از امر مهمي به نام رهايي از بندگي فارغ بوده اند و هر کدام از علماي عربستاني که به موضوعي غير از حرمت اختلاط زن و مرد، ممنوع بودن رانندگي زنان و ساير مسائل ساختاري و شکلي پرداخته باشد، راهش به سوي زندان بوده است؛ هم اکنون نيز شمار زيادي از آنها به خاطر دفاع از حقوق مردم يا بيان حقايق در سياهچال هاي آل سعود به سر مي برند.
مضاوی الرشید اظهار داشت: رژیم آل سعود توانسته است نيروهاي سني اصلاح طلب را در اين کشور با متهم کردن به حمايت از تروريسم يا زنداني کردن آنها بدون محاکمه از ميدان خارج کند، و امروزه جز افرادي که منابر را به عرصه اي براي تبليغ فقه اطاعت مطلق از حکام و تحريم هر گونه اعتراض مسالمت آميز تبديل کرده، و اصلاح طلبان را به آتش دوزخ وعده مي دهند در ميدان حضور ندارند.
مضاوی الرشید خاطرنشان کرد: آنها امروزه به انتقاد از شيخ النمر مي پردازند. اين در حالي است که علمايشان مفاهيمي را ترويج مي کنند که ديگر در مقابل انتشار افکار آزادي خواهانه و مطالبه حقوق مردم در ميان شهروندان عرب حرفي براي گفتن ندارند.
این نویسنده عربستانی خاطرنشان کرد: آنچه موجب رسوايي بيش از پيش عالمان درباري در وضعيت کنوني شده است، وضعيت تاريخي و سياسي منطقه عربي است که از چندين دهه پيش تاکنون شاهد چنين شرايطي نبوده است و بي ترديد همانگونه که شيخ النمر سياست ها و اقدامات تبعيض آميز آل سعود را افشا کرد وضعيت کنوني منطقه نيز به رسوايي بسياري از شخصيت هاي ديني عربستاني خواهد انجاميد.
مضاوی الرشید گفت: ملت هاي عرب عملا به سير مبارزات ملت هاي تأثيرگذار در جهان پيوسته اند. اين در حالي است که تا چندي پيش گمان مي شد که اين ملت ها از خواب غفلت بيدار نخواهند شد. اما امروزه شاهد بيداري اين ملتها و شکستن بندهاي بندگي از دست و پايشان هستيم که ساليان درازي نيروهاي غارتگر خارجي و داخلي براي حفظ وضعيت موجود و نگه داشتن آنها در يوغ بندگي تلاش کرده بودند.
مضاوی الرشید تاکید کرد: شيخ النمر در اظهارات اخیر و چالشی خود از مسأله متفاوت و عجيبي پرده برداشت که باعث سنگيني وظيفه همه ملت هاي عرب به ويژه مردم شبه جزيره عربستان شد و زمينه را براي مطرح شدن مجدد فقه آزادي خواهي و قيام در مقابل حکومت های تمامیت خواه و اقدامات غير قانوني آن در فضاي بسته عربستان فراهم کرد.
این نویسنده عربستانی تاکید کرد: امروزه که ملت ها براي دستيابي به حقوق مشروعشان قيام کرده و سکوتشان را شکسته اند، ديگر علماي درباري قادر نخواهند بود مردم را بار ديگر به زير چنگال قدرت خودشان و دربارها دربياورند و در آينده شاهد حوادث پيش بيني نشده اي خواهيم بود که نداهاي علماي درباري براي به يوغ کشيدن مردم در مقابل آن دوام نخواهند آورد.

http://fa.alalam.ir/news/244984

این نویسنده عربستانی تاکید کرد: امروزه که ملت ها براي دستيابي به حقوق مشروعشان قيام کرده و سکوتشان را شکسته اند، ديگر علماي درباري قادر نخواهند بود مردم را بار ديگر به زير چنگال قدرت خودشان و دربارها دربياورند و در آينده شاهد حوادث پيش بيني نشده اي خواهيم بود که نداهاي علماي درباري براي به يوغ کشيدن مردم در مقابل آن دوام نخواهند آورد.

ای کاش این حرفها را قبل از مرگ ولیعهد عربستان و این درگیری میان شاهزاده های عرستانی میزد.

چون الان این قوم میگویند دشمنان اسلامشان در فکر توطئه اند زمانیکه میان آنها اختلاف افتاده تا بدین شکل خود را بر حق نشان دهند.

وقت شناسی لازمه هر حرفی است بالاخص در این امور.

پزشک زن روسی در روستاهای ایران+عکس


حضور، نوع زندگی و فعالیت‌های ویکتوریا نوروزی پزشک روسی مسلمان شده، در یکی از روستاهای دور افتاده هرمزگان در نوع خود نشان دهنده بعد عمیقی از روحیات و رفتارهای نیک انسانی است که احیا و شکل‌گیری آن را باید در نزدیک شدن واقعی به خدا جستجو کرد.
به گزارش مشرق به نقل از فارس، امروزه برخلاف ادعاهای برخی از مکاتب مبنی بر کم رنگ شدن جایگاه دین در زندگی بشر، شاهد آن هستیم که تعداد قابل توجهی از افراد در نقاط مختلف این کره خاکی در پی برگزیدن دینی برتر و بهتر هستند که بتواند علاوه بر پاسخگویی به سئوالات ذهنی آنها زمینه زندگی توام با سعادت افراد را نیز فراهم آورد. در این میان و به ویژه طی دهه‌های اخیر نیز گرایش به دین اسلام از روند بسیار چشمگیری در بین مردم کشورهای مختلف برخوردار بوده است.

IMAGE(http://www.mashreghnews.ir/files/fa/news/1390/8/4/105424_417.jpg)

متن پیش رو گزیده مصاحبه با زنی مسلمان شده است که گویا به گفته خود حضور و خدمتش در نقاط محروم هرمزگان برایش زندگی بیشتر به خدا را سبب شده است، زنی اهل و زاده مسکو که امروز به گفته خودش مهمترین دغدغه‌اش عدم وجود روحانی در روستای محل خدمت و بزرگترین آرزویش حفظ کل قرآن و زیارت خانه خداست.

ویکتوریا نوروزی علاوه بر کار طبابت، در بخش اعظمی از ساعات فراغت خود، فعالیت‌های مختلف جنبی را در روستای گنج از توابع شهرستان حاجی‌آباد از جمله آموزش زبان روسی را به کودکان این روستا دارد به نوعی که تلاش و روحیه این بانوی روسی تعجب و تحسین بسیاری را برانگیخته است.

ویکتوریا نوروزی که از اهالی مسکو و در یک خانواده مسیحی متولد شده است 36 سال سن دارد، او 12 سال پیش مسلمان شده است و دو فرزند بنام "آناهیتا" و "دانیال" دارد که به زبان فارسی تکلم می‌کنند. وی هفت سالی است که به ایران آمده و هم اکنون ساکن روستای گنج از توابع بخش مرکزی حاجی‌آباد است و به طبابت مشغول است. همسرش اکبر نوروزی اهل اصفهان، پزشکی است که در روستای گهکم (همجوار روستای گنج) به کار طبابت مشغول است.

IMAGE(http://www.mashreghnews.ir/files/fa/news/1390/8/4/105426_879.jpg)

ویکتوریا با توجه به شغل پدر، دوران ابتدایی و راهنمایی و دبیرستان خود را در اکراین، چکسلواکی، ازبکستان و قزاقستان سپری و بعد از بازنشسته شدن پدر در سال 1372 ساکن مسکو شده و یک سال بعد در آکادمی پزشکی سچنف پذیرفته و از همین دانشگاه در رشته پزشکی فارغ التحصیل شده است.

این بانوی روسی طی آشنایی با همسر اصفهانی‌اش در دوران تحصیل و صحبت‌ها و راهنمای های وی، از یک مسیحی به گفته خودش به مسلمانی آگاه تبدیل شده است. وی لابلای سخنانش در مورد اسلام می‌گوید: این دین آنقدر زیبا و دوست داشتنی است که دلم نمی‌خواهد لحظه‌ای از آن غافل بمانم و هر چه می‌خواستم از خدا و قرآن گرفته‌ام.

ویکتوریا نگاه لطیفی به اسلام دارد آنقدر ساده و بی تکلف صحبت می‌کند که حتی برای مسلمانی که سال‌هاست با اسلام و دستورات آن آشنایی دارد،‌ سخنان وی جذاب و تازه است.

* به عنوان نخستین سئوال از وی می‌پرسم چه زمانی برای نخستین بار جرقه مسلمان شدن در ذهن و فکر شما زده شد؟
نوروزی: در سال آخر دانشگاه به اتفاق هم‌گروه‌ها برای صرف افطار و غذای ایرانی در ماه رمضان دعوت آقای نوروزی (همسرم) و دوستش شدیم که تنها ایرانیان هم‌گروه ما بودند، در حین صرف شام و افطاری علت غیبت آقای نوروزی را جویا شدیم دوستش گفت برای اقامه نماز مغرب رفته بعد از آمدنش و صرف غذا سئوالاتم در مورد اسلام آغاز شد، از وی خواستم دین اسلام را برایم بیشتر توضیح دهد.

IMAGE(http://www.mashreghnews.ir/files/fa/news/1390/8/4/105428_283.jpg)



* از این پزشک مسلمان شده می‌پرسم آیا راهی که برای مسلمان شدن طی کردی طولانی بود؟
* نوروزی: بعد از اینکه آقای نوروزی (همسرم) به برخی سئوالاتم جواب داد و معنای نماز را فهمیدم، دیدم چه عبادت و نیایش خوبی که در آن همه‌اش سلام و صلوات است و ازش خواستم که یک جلد قرآن با زبان روسی برایم تهیه کند و پس از مطالعه اولیه قرآن فرصتی بیشتر خواستم و هر وقت مطالعه می‌کردیم احساس آرامش عجیبی داشتم و دوست داشتم بیشتر قرآن بخوانم از طرفی از رفتار و منش آقای نوروزی به عنوان یک فرد مسلمان بسیار تحت تاثیر قرار گرفتم و از او خواستم که اقدامات لازم برای مسلمان شدنم را فراهم کند بعد با هم رفتیم سفارت ایران در روسیه و لبیک اشهدان لا اله الله را قرائت کردم.

IMAGE(http://www.mashreghnews.ir/files/fa/news/1390/8/4/105429_947.jpg)


* نوروزی وقتی به قرآن اشاره می‌کند از او می‌پرسم آیا آنچه به عنوان یک مسلمان می‌خواستی در قرآن موجود است؟
* نوروزی: بله قرآن پاسخ تمام سئوال‌ها را در بردارد صحبت مستقیم خداوند با بنده‌اش است خیلی پیش آمده، از قرآن خواسته‌ای داشتم به آن رسیده‌ام و نخستین چیزی که الهام بخش من بود قرآن است.
* می‌پرسم وقتی به دین اسلام گرایش پیدا کردید و تصمیم‌تان را برای مسلمان شدن با خانواده در میان گذاشتید آیا آنها مخالفتی با آیین تازه‌ات نداشتند؟
* نوروزی: در ابتدا تعجب کردند ولی هیچ مخالفتی نداشتند البته زمانی که فهمیدند می‌خواهم با یک فرد مسلمان ازدواج کنم، شوکه شدند و خواستند شناخت بیشتری پیدا کنند، وقتی متوجه شخصیت خوب نوروزی شدند با ازدواجمان موافقت کردند، پدر و مادرم خیلی روشنفکر هستند و با اینکه چند سالی است من مسلمانم، همیشه به اسلام احترام می‌گذارند، من آزادانه اسلام را تا امروز دنبال کرده‌ام و سعی کردم خیلی مورد تعجب دیگران نباشم.

IMAGE(http://www.mashreghnews.ir/files/fa/news/1390/8/4/105430_391.jpg)


* از آنجایی که ویکتوریا با یک مرد مسلمان ایرانی ازدواج کرده می‌پرسم خانواده همسرش چقدر او را همراهی کرده‌اند؟
* نوروزی: خانواده همسرم به ویژه پدر و مادر وی همیشه یار و یاور من بوده‌اند و با مهربانی و محبت‌های بی‌دریغشان باعث دلگرمی من برای زندگی در ایران شدند و جا دارد همین جا از آنها صمیمانه تشکر و قدردانی کنم.
* می‌پرسم 12 سال از عمر مسلمانی‌ات می‌گذرد حالا چه احساسی به اسلام داری؟
* نوروزی: از وقتی مسلمان شدم احساس خوبی دارم کاملا مطمئنم که باید به خدا اعتماد کنم و خدا را پرستش کنم و هر چه خواسته داشتم با توسل به خدا به دست آورده‌ام و این موضوع را همیشه به بچه‌ها گوشزد می‌کنم که موفقیت سربلندی و خوشبختی در عمل به دستورات اسلام است، اسلام یک دین کامل است و درس‌های انسان‌سازی بسیاری در آن ارائه شده است، اسلام آمده تا به تکامل انسان‌ها کمک کند و آنها را به تعالی برساند نه اینکه قید و بند تازه‌ای برای انسانها باشد، مثلا اسلام برای زنان حرمت ویژه‌ای قائل شده که در سایر ادیان به چشم نمی‌آید.
* وقتی وی از زنان صحبت می‌کند از او می‌پرسم قبل از اینکه مسلمان شوی چه نگرشی به زنان مسلمان داشتی؟
نوروزی: اگر صادقانه بخواهم بگویم در روسیه من همیشه به زنان مسلمان احترام می‌گذاشتم و با احتیاط برخورد می‌کردم، در دوران راهنمایی و دبیرستان در قزاقستان با دختران مسلمان رفتار خوبی داشتیم.
* وضعیت جامعه روسیه از نظر معنوی و اجتماعی چگونه است؟
* نوروزی: در جامعه روسیه محیط معنوی مثل ایران نیست در زمان شوروی سابق محیط بسیار خفقان بود ولی بعد از انقراض شوروی و آزادی بیشتر، دید مردم به اسلام بازتر شده و در حال رشد معنوی هستند و روسیه جامعه مستعدی است که به غریبه‌ها کمک می‌کند.
* از او می‌پرسم حالا چه چیزی از اسلام می‌توانی به دیگران بگویی؟ چه پیامی به مسلمانان داری؟
* نوروزی: همه باید به خدا اعتماد و اعتقاد داشته باشند و هیچ وقت فکر نکنند که خدا حرفشان را نمی‌شنود و وجدان کاری داشته باشند و مطمئن باشند در کارهای درست همیشه خداوند به آنان کمک می‌کند و در اعمال نادرست منتظر مجازات باشند و در تربیت دینی بچه‌ها تلاش کنند، اگر قرآن را به زبان عربی نمی‌توانند قرائت کنند حتما ترجمه آن را بخوانند.
* از او می‌پرسم آیا تا به حال به این فکر کرده‌اید دوباره به گذشته برگردید؟
* نوروزی: قاطعانه بگویم چیزهایی از اسلام گرفته‌ام که اصلا حاضر نیستم به گذشته برگردم چرا که من خودم را به دست آوردم که از همه چیزهایی که قبلا داشتم بهتر است و پس از خودم، کتاب خدا را یافتم که با خواندن آن اعتماد به نفس و آرامش خاص به دست می‌آورم.
* به او می‌گویم از چه چیز فرهنگ ایران خوشتان آمده است؟
* نوروزی: مهمان نوازی، خونگرمی و خانواده دوست بودن ایرانیان برایم بسیار جالب و قابل تحسین است.
* از او علت کارکردنش در مناطق محروم هرمزگان را جویا می‌شوم؟
* نوروزی: کار کردن در مناطق توسعه یافته که هنر نیست در این مناطق محروم که مردم نیازمند هستند واقعا حضور خدا را احساس می‌کنی و به پزشکان محترم توصیه می‌کنم در شهرهای بزرگ ننشینند حتما یکی دو سال از زندگیشان را برای کار در مناطق محروم و روستاها در نظر بگیرند.

IMAGE(http://www.mashreghnews.ir/files/fa/news/1390/8/4/105425_613.jpg)


* به او می‌گویم کار کردن در این مناطق برای شما سخت نیست؟
* نوروزی: روستائیان مردمان خونگرم و خوش قلبی هستند که باید اعتمادشان را جلب کنی، اوایل کار که هنوز آشنایی با آنان نداشتم برایم دشوار بود ولی بعد از مدتی با شناخت بیشتر رابطه خوبی با بیماران برقرار کردم.
* می‌پرسم در طول اقامت در ایران و استان هرمزگان چه رفتار یا وضعیتی از این مناطق برایتان ناخوشایند بوده است؟
* نوروزی: در روستاها مسائل و مشکلات زیادی است که دیرتر به گوش مسئولان می‌رسد، مثلا در همین روستای "گنج"، نبود روحانی یا عالم دینی که از نیازهای اصلی و ضروریات روستاهاست یکی از معضلات است از طرفی دیگر در برخی از روستاها بیکاری جوانان که باعث روی آوردن آنها به اعتیاد و سایر ناهنجارها می‌شود که مشکلات عدیده‌ای به دنبال دارد.
* اوقات فراغت خود را در این روستا چگونه سپری می‌کنید؟
* نوروزی: با توجه به وضعیت شغلی اوقات فراغت کمی داریم و در صورت فراغت به آموزش بچه‌های روستا می‌‌پردازم، مثلا آموزش زبان روسی. همچنین مطالعه در زمینه پزشکی هم دارم.
* از او می‌پرسم چه آرزویی داری؟
* نوروزی: حفظ قرآن و رفتن به خانه خدا از آرزوهایم است.

IMAGE(http://www.mashreghnews.ir/files/fa/news/1390/8/4/105427_672.jpg)


* به عنوان حرف آخر چه حرفی برای مخاطبان ما دارید؟
* نوروزی، از نقش همسرش در مسلمان شدنش سخن به میان می‌آورد و می‌گوید: تعصب دینی و حس اعتماد به نفس آقای نوروزی که با برخوردهایی که با وی در دانشگاه داشتم مرا به سوی اسلام کشاند اگر شخص مسلمانی سر راهم قرار می‌گرفت که با اسلام بیگانه و بی‌تفاوت بود شاید من هرگز جذب اسلام نمی‌شدم.
همچنین اکبر نوروزی همسر ویکتوریا نیز متولد 1345 اصفهان، دوران تحصیلات ابتدایی و دیپلم را در اصفهان گذرانده و ورودی 70 دانشگاه علوم پزشکی دولتی کاشان است.
وی در سال 72 تصمیم به ادامه تحصیل در خارج می‌گیرد و در همان سال راهی روسیه و در آکادمی شماره یک مسکو موصوف به سچنوف تحصیلاتش را شروع می‌کند.
به گفته اکبر نوروزی، وی در سال آخر تحصیلاتش در دانشگاه به صورت تصادفی با ویکتوریا همکلاس که و متانت و پوشش ظاهری و رفتار شایسته وی سبب ابراز علاقه و ازوداج این دو زوج می‌شود.

http://www.mashreghnews.ir/fa/news

رئیس فرقه کیهانی:


توفان نوح حادثه طبیعی بوده، نه اعجاز الهی! + صوت


سخن پیرامون دین الهی و راه رسیدن به تعالی و رفتن به سوی خدا بس دقیق و حساس است و لغزشگاه‌های فراوانی دارد. کاش عرفان کیهانی پیش از عرضه عمومی، بر بزرگان دین و عرفان این سرزمین عرضه می‌شد تا درستی و نادرستی آن به عنوان مکتب عرفانی آشکار شود، چه، عرفانی که قصد اعتلای عرفان ایران را دارد، نباید به توهین آن بینجامد.
انسان امروز با وجود نابسامانی‌ها، پریشانی‌ها، نگرانی‌ها و گرفتاری‌ها و تلاش برای رهایی از بحران‌ها، در پی راهی هماهنگ‌تر و کم‌تعارض‌تر با خواسته‌های خود می‌گردد. در این میان ظهور مکاتب گوناگون فکری و معنوی با رویکردی هر چند موافق‌تر و کم‌تنش‌تر با خواسته‌های انسان رو به فزونی است.

به بیان دیگر، انسان امروزه گرفتار است و برون‌رفتی می‌جوید اما برون‌رفتی تا جایی که بشود، موافق با خواسته خود. از این روی، روح حاکم بر مکاتب و فرقه‌های معنوی نوظهور روح انسان‌محورانه است. در این عرفان‌ها یا خدا نیست و یا در حاشیه است.

به گزارش «تابناک»، در حالی که طی چند روز گذشته، نشست رسیدگی به اتهامات محمدعلی طاهری، رهبر فرقه انحرافی حلقه برگزار شد، با روشن شدن هرچه بیشتر تفکرات باطل و ضد دین این شخص، ابعاد بیشتری از انحرافات فکری نامبرده روشن گشت.

در همین باره فایل صوتی جدیدی که از نامبرده به دست آمده، در یکی از موارد، بر خلاف نص صریح قرآن واقعه توفان نوح را رد کرده است.

این در حالی است که قرآن کریم، ظالمترین انسان‌ها را کسی معرفی می‌کند که بر خدا افترا زده و دیگران را از راه او باز دارد؛ « وَمَنْ أظْلَمُ مِمَّنِ افْتَرَى عَلَى اللَّهِ کَذِبًا أوْ قَالَ اُوحِیَ إِلَیَّ وَلَمْ یُوحَ إِلَیْهِ شَیْءٌ وَمَنْ قَالَ سَاُنْزِلُ مِثْلَ مَا أنْزَلَ اللَّهُ«9 (چه کسى ستمکارتر است از کسى که دروغى به خدا ببندد یا بگوید وحى بمن فرستاده شده، در حالى که وحى به او نشده باشد و کسى که بگوید من هم همانند آنچه خدا نازل کرده نازل می‌کنم).

از این روست که سخن پیرامون دین الهی و راه رسیدن به تعالی و رفتن به سوی خدا بس دقیق و حساس است و لغزشگاه‌های فراوانی دارد. کاش عرفان کیهانی پیش از عرضه عمومی، بر بزرگان دین و عرفان این سرزمین عرضه می‌شد تا درستی و نادرستی آن به عنوان مکتب عرفانی آشکار شود، چه، عرفانی که قصد اعتلای عرفان ایران را دارد نباید به توهین آن بینجامد.

این لیدر فرقه‌ای بر خلاف آیات قران کریم در جلسات فرقه‌اش واقعه کشتی بزرگ نوح را ردّ کرده و گزینش مذکر و مونث حیوانات را افسانه خیالی خوانده بود، در اظهار نظر عجیب و متناقض با آیات الهی، جریان اعجاز توفان نوح و مجازات کفار بواسطه غرق شدن را حادثه ای طبیعی قلمداد کرده و با تمسخر قرآن کریم، پیش‌بینی کرده با آب شدن یخ‌های قطب دوباره شاهد توفان نوح خواهیم بود!

برای تشریح در آغاز نگاهی به آیات الهی می‌اندازیم:

و نوح را بر مردمش به پیامبرى فرستادیم. گفت: من براى شما بیم‌دهنده‌اى آشکارم، (25) که جز خداى یکتا را نپرستید، زیرا از عذاب روز سخت قیامت بر شما بیمناکم. (26) مهتران قومش که کافر بودند گفتند: ما تو را جز انسانى همانند خویش نمى‌بینیم و نمى‌بینیم که جز اراذل قوم از تو پیروی کنند و نمى‌بینیم که شما را بر ما فضیلتى باشد، بلکه پنداریم که دروغ مى‌گویید. (27) گفت: اى قوم من، چه مى‌گویید اگر از پروردگارم حجتى به همراه داشته باشم و او مرا رحمت خویش ارزانى کرده باشد و شما از دیدن آن ناتوان باشید. آیا در حالى که خود نمى‌خواهید، شما را به اکراه به قبول آن واداریم؟ (28)

اى قوم من، در برابر تبلیغ رسالت خویش مالى از شما نمى‌طلبم. مزد من تنها با خداست. آنهایى را که ایمان آورده‌اند از خود نمى‌رانم؛ آنان با پروردگار خویش دیدار خواهند کرد. ولى مى‌بینم که شما مردمى نادان هستید. (29) اى قوم من، اگر آنها را از خود برانم، چه کسى در قبال خدا مرا یارى خواهد کرد؟ آیا حقیقت را درنمى‌یابید؟ (30) به شما نمى‌گویم که خزاین خدا در نزد من است و علم غیب هم نمى‌دانم و نمى‌گویم که فرشته هستم و نمى‌گویم که خدا به آنان که شما به حقارت در آنها مى‌نگرید، خیر خود را عطا نکند.

خدا به آنچه در دل‌هاى آنهاست آگاه‌تر است. اگر چنین کنم، از ستمکاران خواهم بود. (31) گفتند: اى نوح، با ما جدال کردى و بسیار هم جدال کردى. اگر راست مى‌گویى، هر وعده‌اى که به ما داده‌اى بیاور. (32) گفت: خداست که اگر بخواهد آن وعده را آشکار مى‌کند و شما از آن نتوانید گریخت. (33) و اگر خدا خواسته باشد که گمراهتان سازد، اگر من بخواهم شما را اندرز دهم، اندرزم سود نخواهد کرد. اوست پروردگار شما و همه بدو باز مى‌گردید. (34) یا مى‌گویند که آن را به خدا دروغ بسته است. بگو: اگر آن را به خدا دروغ بسته باشم، گناهش بر من است و من از گناهى که مى‌کنید، مُبرا هستم. (35) و به نوح وحى رسید که از قوم تو جز آن گروه که ایمان آورده‌اند، دیگر ایمان نخواهند آورد. از کردار آنان اندوهگین مباش. (36) کشتى را زیر نظر و الهام ما بساز و درباره این ستمکاران با من سخن مگوى، که همه غرقه‌اند. (37)

نوح کشتى مى‌ساخت و هر بار که مهتران قومش بر او مى‌گذشتند مسخره‌اش مى‌کردند. مى‌گفت: اگر شما ما را مسخره مى‌کنید، زودا که ما هم همانند شما مسخره‌تان خواهیم کرد. (38) به زودى خواهید دانست که عذاب بر که رسد و خوارش سازد و عذاب جاوید بر که فرود آید. (39)

چون فرمان ما فراز آمد و تنور جوشید، گفتیم: از هر نر و ماده دو تا و نیز خاندان خود را در کشتى بنشان ـ مگر آن کس را که حکم درباره‌اش از پیش صادر شده باشد ـ و نیز آنهایى را که به تو ایمان آورده‌اند و جز اندکى به او ایمان نیاورده بودند. (40) گفت: بر آن سوار شوید، که به نام خدا به راه افتد و به نام خدا بایستد، زیرا پروردگار من، آمرزنده و مهربان است. (41)

کشتى آنان را در میان امواجى چون کوه مى‌برد. نوح پسرش را که در گوشه‌اى ایستاده بود ندا داد: اى پسر، با ما سوار شو و با کافران مباش. (42) گفت: من بر سر کوهى که مرا از آب نگه دارد، جا خواهم گرفت. گفت: امروز هیچ نگهدارنده‌اى از فرمان خدا نیست، مگر کسى را که بر او رحم آورد. ناگهان موج میان آن دو حایل شد و او از غرق‌شدگان بود. (43) و گفته شد: اى زمین آب خود فرو بر و اى آسمان بازایست. آب فرو شد و کار به پایان آمد و کشتى بر کوه جودى قرار گرفت و ندا آمد که اى لعنت باد بر مردم ستمکاره. (44) سوره مبارکه هود.

با توجه به مطالب گفته شده، آیا زیر سؤال بردن نصوص آیات وحی مصداق بارز منکر ضروری دین نیست؟!

فایل صوتی مذکور

http://www.tabnak.ir/fa/news/200446

تصاویر/ قرآن خواندن به سبک وهابیت


IMAGE(http://www.shia-news.com/files/fa/news/1390/7/28/12110_235.jpg)

IMAGE(http://www.shia-news.com/files/fa/news/1390/7/28/12112_410.jpg)

IMAGE(http://www.shia-news.com/files/fa/news/1390/7/28/12111_393.jpg)

http://www.ghatreh.com/news/8493830.html



یعنی در این حالت قران تلاوت کردن ایراد شرعی دارد؟ حکم آن چیست؟

یعنی در این حالت قران تلاوت کردن ایراد شرعی دارد؟ حکم آن چیست؟

با سلام
دوست گرامی این تاپیک مربوط به اخبار است چنانچه شبهه ای دارید ان را در تاپیکی دیگر عنوان کنید !

و سلام به شما
پس بهتره اول خبر تعریف بشه! خبر فقط باید خوانده بشه؟ تفکر؟ لابد لازم نیست! فقط بخون و رد شو!

کسی که خبری میده لازمه راجبش هم پاسخگو باشه، لازم نیست اینجا پست بزنید یه جا که فکر میکنید جاشه جواب بدید

و سلام به شما
پس بهتره اول خبر تعریف بشه! خبر فقط باید خوانده بشه؟ تفکر؟ لابد لازم نیست! فقط بخون و رد شو!

کسی که خبری میده لازمه راجبش هم پاسخگو باشه، لازم نیست اینجا پست بزنید یه جا که فکر میکنید جاشه جواب بدید

با سلام
دوست گرامی شما لطف کنید و به عنوان تاپیک یه نگاه بیاندازید تا
متوجه شوید هر حرف جایی و هر نقطه مکانی دارد این تاپیک در ارتباط با اخبار مذهبی فرهنگی ایجاد شده بنده کاملا واقفم که کجا پست بزنم
در حد توان و بضاعت علمی کم پاسخگو بودیم و خواهیم بود !اما در جای خودش

در این تاپیک هم جای مناقشه نیست اگر سخنی دارید ان را در تاپیکی جدا عنوان کنید
با تشکر

[FONT=Times New Roman]اسلحه کشی بخاطر ولیعهدی در عربستان
( جانشینی ولیعهدی درام القری وهابیت بخاطر اسلام ؟ !! )

در پی مرگ سلطان بن عبدالعزیز ولیعهد پیشین عربستان سعودی به تازگی اخباری از کاخ پادشاهی این کشور در محافل خصوصی منتشر شده که حکایت از درگیری مسلحانه خاندان آل سعود در جریان انتخاب ولیعهد جدید دارد.

به تازگی اطلاعاتی از جلسه انتخاب ولیعهد عربستان منتشر شده که بیانگر درگیری مسلحانه و اسلحه کشی یکی از شاهزاده های معترض به ولیعهدی نایف بن عبدالعزیز به سمت ملک عبدالله پادشاه این کشور است.
به گزارش «فارس» در پی مرگ سلطان بن عبدالعزیز ولیعهد پیشین عربستان سعودی به تازگی اخباری از کاخ پادشاهی این کشور در محافل خصوصی منتشر شده که حکایت از درگیری مسلحانه خاندان آل سعود در جریان انتخاب ولیعهد جدید دارد.
در این ماجرا یکی از شاهزاده های معترض به انتخاب نایف بن عبدالعزیز به عنوان ولیعهد فعلی، به سمت ملک عبدالله پادشاه این کشور اسلحه کشیده که منجر به نزاع و درگیری بین شاهزاده ها شده است.
این شاهزاده اعتراض کرده بود که چرا وزیر کشور بعنوان ولیعهد انتخاب شده است. هرچند خاندان حاکم تلاش داشته اند که این خبر به بیرون از کاخ پادشاهی درز نکند، اما بعد از مرگ ولیعهد و بالاگرفتن اختلافات بین شاهزاده ها این خبر بصورت محرمانه توسط یک مقام مسئول در کاخ پادشاهی به دست خبرنگار فارس در ریاض رسید.
به دلیل دودستگی بین خاندان سعودی درباره جانشینی ولیعهد، اختلافات به قدری شدید شده بود که حتی تلویزیون العربیه و مجموعه شبکه های "ام بی سی" خبر مرگ ولیعهد را در رده سوم و چهارم اخبار خود منتشر کردند، بعنوان مثال شبکه العربیه وابسته به خاندان آل سعود با توجه به خصومتی که با دولت سوریه دارد، خبر سوریه را در راس اخبار خود قرار داد و این درحالی است که خبر مرگ ولیعهد و تعیین جانشین وی مهمترین خبر این روزها در عربستان سعودی است.
این نشان می دهد که جنگ قدرت در عربستان بسیار جدی است و نگرانی های جدی در خاندان سلطنتی عربستان دیده می شود. برخی شاهزاده ها تمایل به غرب و کشورهایی مانند انگلیس و فرانسه دارند، برخی دیگر متمایل به آمریکا هستند و برخی هم استقلال نسبی دارند و بین این سه گروه اختلافات شدیدی وجود دارد ضمن اینکه از نظر اعتقادی نیز بین این شاهزاده ها اختلافات زیادی به چشم می خورد.
با توجه به وضعیت جسمانی نامساعد پادشاه عربستان مسئوله انتخاب ولیعهد تبدیل به یکی از دغدغه های جدی خاندان آل سعود شده است.
دامنه این اختلافات به خانه های شاهزاده های عربستان نیز کشیده شده و همسران آنان به مدت سه سال است که با این مسئله درگیر هستند، زیرا مسئله انتخاب ولیعهد در عربستان به چالشی جدی برای خاندان حاکم تبدیل شده است.
با توجه به اعتراضات اخیر و درگیری مسلحانه بین شاهزاده ها به نظر می رسد پایه های حکومت آل سعود سست شده و این امر بعنوان یک بحران جدی، آینده این کشور را در هاله ای از ابهام قرارداده است و هرگونه احتمال جنگ داخلی در این کشور محتمل است.

منبع

یعنی در این حالت قران تلاوت کردن ایراد شرعی دارد؟ حکم آن چیست؟

چنانچه شبهه ای دارید ان را در تاپیکی دیگر عنوان کنید !

به نام خدا
با عرض سلام وتحیات
با تشکر از شما دو بزرگوار
انجام شد
در چه حالتی قرآن بخوانیم ؟
http://www.askdin.com/showthread.php?t=14669&p=156337

درددل‏های استاد ضد فراماسونری در غرفه ابنا + عکس

رائفی‏پور با انتقاد از انتشار شایعات گفت: فردی در ماهشهر گفته بود رائفی با آیت الله مصباح جلسه داشته و ایشان به او گفته بگو فلانی فراماسونر است اما رائفی قبول نکرده و گفته من سند ندارم و حرف آیت الله مصباح را گوش نکرده است.این در حالی است که من تا به حال هیچ جلسه‏ای با آیت الله مصباح نداشته‏ام.

IMAGE(http://abna.ir/a/uploads/154/6/154629_m.jpg) به گزارش خبرگزاري اهل بيت (ع) ـ ابنا ـ «علي اكبر رائفي پور» استاد دانشگاه و محقق در زمينه‏هاي فراماسونري و صهيونیسم شناسي ميهمان ويژه غرفه خبرگزاري ابنا در دومین روز از هجدهمین نمايشگاه مطبوعات و خبرگزاری‏ها بود.
این محقق ضمن ابراز گلايه از نحوه برخورد برخي مسئولين با برنامه‏هايش گفت :جریانی در دنیا به دنبال آن بوده و هست که از طریق لو دادن نمادهای فرماسونری مطالب انحرافی را تحت این عنوان مطرح کند و ذهن بچه های ما را در اختیار بگیرد.تنها راه مبارزه با این جریان این بود که ما وارد شویم و در رابطه با موضوع فرماسونری مطالب درست را بگوییم و به ضرر آنها استفاده کنیم که این کار را کردیم. براین اساس موفق شدیم بحث «شیطان بزرگ؛آمریکا» را که امام(ره) مطرح کرده بودند دوباره زنده کنیم.
وی با انتقاد از پخش ناقص برنامه‏هایی که تاکنون در دانشگاه‏ها ارائه کرده ابراز داشت: در دانشگاه علامه 12 سخنرانی داشتم؛ 5 جلسه در موضوع صهیونیسم شناسی و 7 جلسه درباره جبهه الهی. اما عده‏ای تنها 5 جلسه جبهه شیطان و صهیونیسم شناسی را پخش کردند. طبیعی است در این شرایط وقتی من را می‏بینند می‏پرسند چرا فقط در مورد جبهه شیطان صحبت می‏کنید و درباره قدرت خودمان نمیگویید؟ این شرایط باعث شد که در سال جاری دیگر صحبتی نکنم.
رائفی پور برخوردهای صورت گرفته با خود را نادرست دانست و افزود: یکی از تئوریهایی که علیه من به کار گرفتند تئوری موضع گیری است؛ براساس این تئوری به عنوان مثال می روند و از دل روحانیت به شما فحش می‏دهند اما وقتی می‏خواهید جواب بدهید کسی را نمی‏بینید. یا از دل راست‏ها و چپ‏ها به ما فحش دادند تا مخاطبان ما ریزش کند. دلیل این برخوردها این بود که تشخیص دادند سیاسی هستیم اما از سیاسی بازی بدمان می‏آید. نه چپ هستیم و نه راست؛ بلکه تنها مسیر ولایت را می شناسیم.
وی ادامه داد: مستقل بودن ما و حرکت در مسیر ولایت نقطه قوت ما در دانشگاهها بود و به همین دلیل هم بچه‏های اصلاح طلب و هم بچه‏های اصولگرا ما را به دانشگاه دعوت می‏کردند. به عنوان مثال یکی از بهترین برنامه‏های خود را دانشگاه اردبیل به میزبانی انجمن اسلامی این دانشگاه که عموما چپ بودند برگزار کردیم.
رائفی‏پور با انتقاد از انتشار شایعات گفت: فردی در ماهشهر گفته بود رائفی با آیت الله مصباح جلسه داشته و ایشان به او گفته بگو فلانی فراماسونر است اما رائفی قبول نکرده و گفته من سند ندارم و حرف آیت الله مصباح را گوش نکرده است. این فرد خواسته با چنین حرفهایی بخشی از مخاطبان مرا که طرفدار آیت‏الله مصباح هستند بگیرد؛ این در حالی است که من تا به حال هیچ جلسه‏ای با آیت الله مصباح نداشته‏ام.
وی در بخش دیگری از این گفت‏وگو با تاکید بر به کارگیری شیوه‏ صحیح صحبت با جوانان گفت: پیامبر اکرم(ص) با مخاطب شناسی و به شکل گام به گام تبلیغ دین می‏کردند. ما هم باید زبان جوانان را بفهمیم، درک کنیم و با زبان خودشان با آنها صحبت کنیم تا تاثیرگذار باشیم.
گفتنی است هجدهمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری‏ها از سوم آبان ماه در مصلی تهران در حال برگزاری است و تا دهم آبان ماه ادامه خواهد داشت. علاقه‏مندان می‏توانند در این روزها با حضور در غرفه ابنا (واقع در شبستان اصلی، پس از محراب) با فعالیت‏های این خبرگزاری آشنا شوند.
............................
پایان پیام/153 ـ 161
IMAGE(http://abna.ir/a/uploads//154/5/154506.jpg)
IMAGE(http://abna.ir/a/uploads//154/5/154511.jpg)

IMAGE(http://abna.ir/a/uploads//154/5/154513.jpg)
.......................

http://rss.isda.ir/redirect.aspx?id=521614

پاسخ خاص آیت الله مکارم به سوالات عجیب یک خانم

پایگاه اطلاع رسانی دفتر آیت الله مکارم شیرازی: یکی از تازه‌ترین استفتائات از آیت‌الله مکارم شیرازی سوال خانمی است که نظر آیت‌الله مکارم شیرازی را را نسبت به شروط مورد علاقه او برای عقد ازدواج جویا شده است.

این خانم، شروط را در اینترنت دیده است و پس از مشورت با دوستان خود، آن را با خواستگار خود هم مطرح نموده است اما پس از موافقت خواستگار با این شروط، محضردار از تایید این شروط و ثبت عقد ازدواج خودداری کرده است.متن سوال این خانم و پاسخ آیت الله مکارم شیرازی چنین است:

بنده از اینترنت شرایطی را در مورد ازدواج دیدم که خیلی خوب و عادلانه هم بود و من از آنها پرینت گرفتم و به دوستانم هم نشان دادم و آنها هم تایید کردند که شرایط بسیار خوبی است و می‌تواند برای دختری که قصد ازدواج دارد بسیار مفید باشد برای همین با خواستگارم مطرح کردم و او هم پذیرفت ولی وقتی رفتیم محضر، محضردار که یک روحانی هم بود گفت اکثر این‌ها شرایط خلاف شرع هستند و به درد نمی‌خورند و حتی به تمسخر گفتند که شاید هر کس این‌ها را نوشته قصد دست انداختن خانم‌ها را داشته است، من خیلی ناراحت شدم. واقعاً همین مسایل است که باعث می‌شود ما جوان‌ها دین‌گریز شویم. چرا نباید به شرایط مورد توافق طرفین احترام قایل شد؟
من شرایط را هم برایتان ارسال می‌کنم و از شما خواهش دارم که مرا راهنمایی فرمایید.
از لطف شما هم ممنونم

1-زوج به زوجه وکالت بلاعزل با حق توکیل به غیر داد تا زوجه در هر زمانی که بخواهد از جانب زوج اقدام به متارکه کرده و خود را از علقه زوجیت رها سازد به هر طریق اعم از بذل یا اخذ مهریه.
2-زوج به زوجه وکالت بلا عزل داد تا هر زمان خواست مهریه را به هر میزان که خواست افزایش دهد.
3- زوجه اجازه دارد هر زمان اراده نمود به خارج از کشور مسافرت نموده و نیازی به اجازه مجدد زوج نباشد چه برای اخذ یا تمدید یا تجدید گذرنامه و این اجازه دائمی است.
4- زوجه حق ادامه تحصیل را تا هر مرحله‌ای که لازم بداند خواهد داشت در هر مکان و محلی که ایجاب کند .
5- زوج، زوجه را در انتخاب هر شغلی که مایل باشد و در هر محلی که صلاح بداند مخیر می‌نماید.
6- زوج مکلف است هنگام جدایی اعم از اینکه متارکه به درخواست زوج باشد یا به درخواست زوجه، کلیه دارایی خود را اعم از منقول و غیر منقول و وجوه نقدی بلا عوض به زوجه منتقل نماید.

7- حق انتخاب مسکن و تعیین کشور و شهر یا محل آن با زوجه خواهد بود.
8- حضانت فرزندان بعد از طلاق مطلقاً با زوجه خواهد بود و در صورت خروج از کشور نیز نیازی به اذن پدر نخواهد بود.
9-اختیار زمان بچه‌دار شدن مطلقاً در اختیار زوجه خواهد بود.
10-نزدیکی و تمکین در اختیار زوجه بوده و هر زمان که اراده نمود زوج مکلف به همبستری با زوجه خواهد بود.
11-اگر احیاناً تقاضای همبستری از سوی زوج باشد زوج باید قبلاً مبلغی (که از سوی زوجه تعیین می شود) به شماره حساب زوجه واریز نماید با این حال زوجه در نزدیکی مخیر بوده و این امر موجد هیچ حقی هم برای زوج نخواهد بود.
12-زوج به هیچ عنوان حق طلاق زوجه را نخواهد داشت.
13-زوج پس از متارکه به هیچ عنوان حق ازدواج را نخواهد داشت اعم از نکاح دائم یا نکاح منقطع.
14-زوجه هر وقت مصلحت بداند می تواند زوج را تنبیه بدنی نماید و زوج حق هر گونه اعتراض بعدی را در این خصوص از خود سلب و ساقط می‌نماید.
15-زوج مکلف به انجام کلیه کارهای منزل بوده و در موقع جدایی نیز حق درخواست اجرت المثل را از این حیث نخواهد داشت.
16-زوجه هر گونه که مقتضی و صلاح بداند در برقراری ارتباط با دیگران مخیر بوده و زوج حق هر گونه اعتراض بعدی را از خود سلب و ساقط می‌نماید.
17-درخصوص تربیت اولاد زوجه هر گونه صلاح بداند اقدام خواهد نمود و زوج حق دخالت در این خصوص را نخواهد داشت.
18-ریاست خانواده با زوجه خواهد بود.
19-زوجه شرط نمود که زوج ضمن اطاعت کامل از زوجه از والدین ایشان نیز تبعیت کامل داشته باشد.
20-زوجه شرط نمود عند اللزوم نفقه والدین ایشان نیز با زوج باشد.
21-حق رجوع بعد از طلاق با زوجه خواهد بود.
22-نفقه زوجه علاوه بر مصادیق قانونی که عبارت از تهیه مسکن و البسه و خوراک و هزینه های بهداشتی و دارویی می‌باشد شامل کلیه تفریحات زوجه نیز از قبیل مسافرت خارج از کشور و غیره خواهد بود و میزان نفقه نیز توسط زوجه بدون لحاظ کردن وضعیت مالی زوج تعیین خواهد شد.

پاسخ آیت‌الله مکارم شیرازی:

فکر می‌کنیم آنچه نوشته‌اید، منظورتان مزاح و شوخی بوده. هیچ برده‌ای هم در دوران بردگی دارای چنین محدودیتی نبوده و اگر زوجی را پیدا کنید که زیر بار این شرایط برود حتما باید او را به طبیب روانی معرفی کنید. :Kaf:

http://www.fardanews.com/fa/news/167827

بیچاره زوج!

13-زوج پس از متارکه به هیچ عنوان حق ازدواج را نخواهد داشت اعم از نکاح دائم یا نکاح منقطع.

بله
این یکی رو از سایت یکی از قبایل هندی برداشته که اتفاقا در مورد زنها بوده ایشون اشتباها فکر کرده در مورد مردهاست

پاسخ خاص آیت الله مکارم به سوالات عجیب یک خانم

پایگاه اطلاع رسانی دفتر آیت الله مکارم شیرازی: یکی از تازه‌ترین استفتائات از آیت‌الله مکارم شیرازی سوال خانمی است که نظر آیت‌الله مکارم شیرازی را را نسبت به شروط مورد علاقه او برای عقد ازدواج جویا شده است.

این خانم، شروط را در اینترنت دیده است و پس از مشورت با دوستان خود، آن را با خواستگار خود هم مطرح نموده است اما پس از موافقت خواستگار با این شروط، محضردار از تایید این شروط و ثبت عقد ازدواج خودداری کرده است.متن سوال این خانم و پاسخ آیت الله مکارم شیرازی چنین است:

بنده از اینترنت شرایطی را در مورد ازدواج دیدم که خیلی خوب و عادلانه هم بود و من از آنها پرینت گرفتم و به دوستانم هم نشان دادم و آنها هم تایید کردند که شرایط بسیار خوبی است و می‌تواند برای دختری که قصد ازدواج دارد بسیار مفید باشد برای همین با خواستگارم مطرح کردم و او هم پذیرفت ولی وقتی رفتیم محضر، محضردار که یک روحانی هم بود گفت اکثر این‌ها شرایط خلاف شرع هستند و به درد نمی‌خورند و حتی به تمسخر گفتند که شاید هر کس این‌ها را نوشته قصد دست انداختن خانم‌ها را داشته است، من خیلی ناراحت شدم. واقعاً همین مسایل است که باعث می‌شود ما جوان‌ها دین‌گریز شویم. چرا نباید به شرایط مورد توافق طرفین احترام قایل شد؟
من شرایط را هم برایتان ارسال می‌کنم و از شما خواهش دارم که مرا راهنمایی فرمایید.
از لطف شما هم ممنونم

1-زوج به زوجه وکالت بلاعزل با حق توکیل به غیر داد تا زوجه در هر زمانی که بخواهد از جانب زوج اقدام به متارکه کرده و خود را از علقه زوجیت رها سازد به هر طریق اعم از بذل یا اخذ مهریه.
2-زوج به زوجه وکالت بلا عزل داد تا هر زمان خواست مهریه را به هر میزان که خواست افزایش دهد.
3- زوجه اجازه دارد هر زمان اراده نمود به خارج از کشور مسافرت نموده و نیازی به اجازه مجدد زوج نباشد چه برای اخذ یا تمدید یا تجدید گذرنامه و این اجازه دائمی است.
4- زوجه حق ادامه تحصیل را تا هر مرحله‌ای که لازم بداند خواهد داشت در هر مکان و محلی که ایجاب کند .
5- زوج، زوجه را در انتخاب هر شغلی که مایل باشد و در هر محلی که صلاح بداند مخیر می‌نماید.
6- زوج مکلف است هنگام جدایی اعم از اینکه متارکه به درخواست زوج باشد یا به درخواست زوجه، کلیه دارایی خود را اعم از منقول و غیر منقول و وجوه نقدی بلا عوض به زوجه منتقل نماید.

7- حق انتخاب مسکن و تعیین کشور و شهر یا محل آن با زوجه خواهد بود.
8- حضانت فرزندان بعد از طلاق مطلقاً با زوجه خواهد بود و در صورت خروج از کشور نیز نیازی به اذن پدر نخواهد بود.
9-اختیار زمان بچه‌دار شدن مطلقاً در اختیار زوجه خواهد بود.
10-نزدیکی و تمکین در اختیار زوجه بوده و هر زمان که اراده نمود زوج مکلف به همبستری با زوجه خواهد بود.
11-اگر احیاناً تقاضای همبستری از سوی زوج باشد زوج باید قبلاً مبلغی (که از سوی زوجه تعیین می شود) به شماره حساب زوجه واریز نماید با این حال زوجه در نزدیکی مخیر بوده و این امر موجد هیچ حقی هم برای زوج نخواهد بود.
12-زوج به هیچ عنوان حق طلاق زوجه را نخواهد داشت.
13-زوج پس از متارکه به هیچ عنوان حق ازدواج را نخواهد داشت اعم از نکاح دائم یا نکاح منقطع.
14-زوجه هر وقت مصلحت بداند می تواند زوج را تنبیه بدنی نماید و زوج حق هر گونه اعتراض بعدی را در این خصوص از خود سلب و ساقط می‌نماید.
15-زوج مکلف به انجام کلیه کارهای منزل بوده و در موقع جدایی نیز حق درخواست اجرت المثل را از این حیث نخواهد داشت.
16-زوجه هر گونه که مقتضی و صلاح بداند در برقراری ارتباط با دیگران مخیر بوده و زوج حق هر گونه اعتراض بعدی را از خود سلب و ساقط می‌نماید.
17-درخصوص تربیت اولاد زوجه هر گونه صلاح بداند اقدام خواهد نمود و زوج حق دخالت در این خصوص را نخواهد داشت.
18-ریاست خانواده با زوجه خواهد بود.
19-زوجه شرط نمود که زوج ضمن اطاعت کامل از زوجه از والدین ایشان نیز تبعیت کامل داشته باشد.
20-زوجه شرط نمود عند اللزوم نفقه والدین ایشان نیز با زوج باشد.
21-حق رجوع بعد از طلاق با زوجه خواهد بود.
22-نفقه زوجه علاوه بر مصادیق قانونی که عبارت از تهیه مسکن و البسه و خوراک و هزینه های بهداشتی و دارویی می‌باشد شامل کلیه تفریحات زوجه نیز از قبیل مسافرت خارج از کشور و غیره خواهد بود و میزان نفقه نیز توسط زوجه بدون لحاظ کردن وضعیت مالی زوج تعیین خواهد شد.

پاسخ آیت‌الله مکارم شیرازی:

فکر می‌کنیم آنچه نوشته‌اید، منظورتان مزاح و شوخی بوده. هیچ برده‌ای هم در دوران بردگی دارای چنین محدودیتی نبوده و اگر زوجی را پیدا کنید که زیر بار این شرایط برود حتما باید او را به طبیب روانی معرفی کنید. :kaf:

http://www.fardanews.com/fa/news/167827

واقعا آیت‌الله مکارم شیرازی پاسخ درستی دادن.
به نظر من این شرط ها خیلی احمقانه هست و بیشتر به درد خندیدن میخوره.

حالا نه تمام تبصره ها و بند هایی که اون خانوم گفته
ولی دیگه چند موردش شروط ضمنه عقده دیگه مث حق طلاق - مسکن - کار - حضانت بچه و نصف دارایی
نکنه همونارم میخوان از خانمها بگیرن؟ :Gig:
ولی چقد خوب میشد خانمها اینقدر حق تو زندگی داشتن :khandeh!:

آخر خنده و مسخره بازی بود:Khandidan!:

بهنظرم به جای این همه تبصره بهتر بود بگه زن مرد را بگیرد
حالا جداً یارو قبول کرده بوده؟:Gig: من که باور نمیکنم

ولی چقد خوب میشد خانمها اینقدر حق تو زندگی داشتن

هیچم خوب نبود
بلاخره مردی گفتن؛ زنی گفتن.

14-زوجه هر وقت مصلحت بداند می تواند زوج را تنبیه بدنی نماید و زوج حق هر گونه اعتراض بعدی را در این خصوص از خود سلب و ساقط می‌نماید.

این یکی دیگه آخرشه
چه زوجی میشدند اینها! :Khandidan!:

یه چیز رو جا انداختن، حق شیر دادن به بچه، اینکه زوجه هروقت خواست به بچه شیر میده هر وقت نخواست نمیده و زوج به عنوان ولی بچه حق هر گونه اعتراض بعدی را در این خصوص از بچه سلب و ساقط می‌نماید :khaneh:

یک رسانه فرانسوی که تاب تحمل پیروزی اسلام گراها در انتخابات تونس را نداشت، بار دیگر از در توهین وارد شده و به پیامبر اسلام جسارت کرد که همین امر موجب شد تا دفترش به آتش کشیده شود.

به گزارش سرویس اجتماعی جام نیوز؛ در پی اهانت یک هفته نامه فرانسوی به ساحت پیامبر عظیم الشان اسلام، محل آن مورد حمله قرار گرفت.
این خبر در حالی از سوی یورو نیوز مخابره شد که روز گذشته سایت بی بی سی فارسی، گزارش مفصلی را در این خصوص ارائه کرده و خبر چنین تصمیمی را از سوی نشریه هتاک فرانسوی داده بود.
واقعه دردناک توهین به پیامبر اکرم (ص)در شرایطی رخ می دهد که بیش از هر زمان دیگری فریاد دموکراسی خواهی و احترام به ادیان در کشورها و رسانه های غربی بلند است، بی بی سی در خصوص بهانه چنین تحرکات زشتی چنین می نویسد: «هفته نامه “شارلی ابدو” شماره این هفته خود را به موضوع اعلام اجرای قوانین شرعی در لیبی اختصاص داده است. این هفته نامه طنز فرانسوی همچنین به مناسبت پیروزی حزب اسلام گرای نهضت در تونس، حضرت محمد، پیامبر اسلام را به عنوان "سردبیر" شماره آینده خود اعلام کرده است!»
بعد از آن بود که یورونیوز هم امروز 2 نوامبر،(11آبان) نوشت: «مقر هفته نامه فکاهی فرانسوی “شارلی ابدو” به دلیل چاپ کاریکاتوری از پیامبر اسلام و تمسخر اعلام اجرای قوانین شرعی در لیبی، با کوکتل مولوتوف مورد حمله قرار گرفت.»
البته مدیر این هفته نامه به جای آنکه پاسخ گوی رفتار زشت و احمقانه خود باشد، در واکنش به این اقدام با حالتی طلب کارانه مدعی شده است: «این کار یک عده احمق افراطی است. کار اکثر مسلمانان نیست. آنها یک اقلیت هستند که این اعمال خشن را انجام می دهند. خیلی زجر آور است که در فرانسه بتوانیم راجع به همه چیز صحبت و یا شوخی کنیم به جز اسلام و پیامدهای اسلام گرایی.»
پیداست که اسلام گراها در تونس طی یک فرآیند دموکراتیک حائز اکثریت شده اند اما آنچه مایه تعجب است یک بام و دو هوای غرب در گردن نهادن به آن و احترام به خواست عمومی تونسی هاست، آنچه شاهدیم این است که آنها نه تنها از چنین وضعی راضی نیستند بلکه به شدت در تلاشند با ایجاد تنش و برانگیختن احساسات مسلمانان شیرینی این پیروزی را در کام آنها تلخ کنند.
گفتنی است در انتخابات سراسری اخیر در تونس، کاندیداهای حزب نهضت، اکثر کرسی های پارلمان را در اختیار گرفتند.
راستی آنگونه که مدیر این رسانه فرانسوی مدعی است در این کشور راجع به همه چیز می توان صحبت یا شوخی کرد، از او می پرسیم آیا همه چیز شامل افسانه هولو کاست هم می شود؟

منبع : جام نیوز

فکر می‌کنیم آنچه نوشته‌اید، منظورتان مزاح و شوخی بوده. هیچ برده‌ای هم در دوران بردگی دارای چنین محدودیتی نبوده و اگر زوجی را پیدا کنید که زیر بار این شرایط برود حتما باید او را به طبیب روانی معرفی کنید.

سلام

حالا واقعا اینطوری جواب دادند؟

به نظر من این شرط ها خیلی احمقانه هست و بیشتر به درد خندیدن میخوره.

دوره آخر الزمونه دیگه!!!!

جای زن و مرد عوض می شه!!!!!

این شرایط یک سری شون حق قانونی مرد است!!

و تازه با این قوانین مرد فقط یک برده یا یک آدم آهنی می شه!!!:Gol:

اهانت رسانه فرانسوی به پیامبر اسلام، دفترش را خاکستر کرد

سلام.
کاش خودشو منفجر می کردن.
خیلی زجر آور است که در فرانسه بتوانیم راجع به همه چیز صحبت و یا شوخی کنیم به جز اسلام و پیامدهای اسلام گرایی

چون خودشون مسخره اند می تونن با خودشون شوخی کنند. ولی نمی فهمن دین خدا رو نمیشه مسخره کرد.

مجری شبکه قم: "أشهد أن علي ولی الله"بدعت است!

در این هنگام مجری برنامه در اقدامی بی سابقه و با وجود این که کارشناس در برنامه در محل حضور داشت، پاسخ داد: بله، این نیز بدعتی است که از زمان صفویه وارد اذان شده! IMAGE(http://shia-online.ir/upload/article/20945/20945_PB3JT1C8_pic.jpg)به گزارش شیعه آنلاین، شب گذشته شبکه استانی قم در برنامه ای زنده به موضوع بدعت ها در اسلام پرداخت.

در این برنامه به بدعت هایی که در اسلام وارد شده اشاره شد و در این میان مجری برنامه گفت: یکی از بینندگان پرسشی را با این عنوان مطرح کرده که آیا در مذهب تشیع بدعتی وارد شده و پرسیده که آیا گفتن "أشهد أن علي ولی الله" در اذان بوده یا خیر!؟

در این هنگام مجری برنامه در اقدامی بی سابقه و با وجود این که کارشناس در برنامه در محل حضور داشت، پاسخ داد: بله، این نیز بدعتی است که از زمان صفویه وارد اذان شده!

اخبار رسیده از شهر مقدس قم حاکی از آن است که پس از این برنامه، موجی از خشم و اعتراض در میان شهروندان شهر مقدس قم به وجود آمد.

این توهین مجری شبکه استانی قم، و خشم شهروندان قمی از طریق پیامک رد و بدل شد آنان از یکدیگر خواستند که با تماس گرفتن به شماره تلفن 0251292999162 ، اعتراض شدید خود به این توهین را ابراز کنند و خواستار برخورد جدی، قاطع و فوری با این مجری شوند، به ویژه اینکه این توهین در شب عرفه و در برنامه ای زنده رخ داد.

http://shia-online.ir/article.asp?id=20945&cat=1

به گزارش شیعه آنلاین، یک زن 40 ساله روسی در حوزه علمیه امام علی علیه السلام کلاردشت مسلمان شد.

این زن روسی به نام لاریسا سالاویه از اهالی نان چیک روسیه به اتفاق همسر خود علی مقدم با حضور در حوزه علمیه امام علی علیه السلام با جاری کردن شهادتین نزد حجت الاسلام سید یحیی میرتبار موسس و رئیس حوزه علمیه امام علی علیه السلام کلاردشت مسلمان و شیعه اثنی عشری شد.

لاریسا پس از تشرف به دین مبین اسلام، در یک مراسم نمادین با هزار دلار مهریه به عقد شرعی مقدم اهل تنکابن درآمد.

علی مقدم، همسر لاریسا در خصوص آشنایی با لاریسا گفت: لاریسا که یک مسیحی ارتدکس بود، خودش و بدون هیج فشاری در خصوص اسلام پرس و جو و مطالعه می کرد و دوست داشت از اسلام بیشتر بداند.

وی با علاقه خود و رعایت موازین شرعی، حوزه علمیه امام علی علیه السلام و الزهرای کلاردشت را برای مسلمان شدن و جاری شدن خطبه عقد توسط آقای میرتبار انتخاب کرد. منبع:ابنا

گزارش تصویری / حضور زائران بیت الله الحرام در منا و رمی الجمرات

مکه - خبرگزاری مهر: حضور زائران بیت الله الحرام در منا و رمی الجمرات

IMAGE(http://www.mehrnews.com/mehr_media/image/2011/11/717468_orig.jpg)


IMAGE(http://www.mehrnews.com/mehr_media/image/2011/11/717469_orig.jpg)


IMAGE(http://www.mehrnews.com/mehr_media/image/2011/11/717470_orig.jpg)


IMAGE(http://www.mehrnews.com/mehr_media/image/2011/11/717471_orig.jpg)


IMAGE(http://www.mehrnews.com/mehr_media/image/2011/11/717472_orig.jpg)


IMAGE(http://www.mehrnews.com/mehr_media/image/2011/11/717473_orig.jpg)


IMAGE(http://www.mehrnews.com/mehr_media/image/2011/11/717474_orig.jpg)


IMAGE(http://www.mehrnews.com/mehr_media/image/2011/11/717475_orig.jpg)


IMAGE(http://www.mehrnews.com/mehr_media/image/2011/11/717477_orig.jpg)


IMAGE(http://www.mehrnews.com/mehr_media/image/2011/11/717476_orig.jpg)


IMAGE(http://www.mehrnews.com/mehr_media/image/2011/11/717479_orig.jpg)


IMAGE(http://www.mehrnews.com/mehr_media/image/2011/11/717478_orig.jpg)


IMAGE(http://www.mehrnews.com/mehr_media/image/2011/11/717480_orig.jpg)


IMAGE(http://www.mehrnews.com/mehr_media/image/2011/11/717483_orig.jpg)


IMAGE(http://www.mehrnews.com/mehr_media/image/2011/11/717482_orig.jpg)


IMAGE(http://www.mehrnews.com/mehr_media/image/2011/11/717485_orig.jpg)


IMAGE(http://www.mehrnews.com/mehr_media/image/2011/11/717484_orig.jpg)


IMAGE(http://www.mehrnews.com/mehr_media/image/2011/11/717487_orig.jpg)


IMAGE(http://www.mehrnews.com/mehr_media/image/2011/11/717486_orig.jpg)


IMAGE(http://www.mehrnews.com/mehr_media/image/2011/11/717488_orig.jpg)


IMAGE(http://www.mehrnews.com/mehr_media/image/2011/11/717490_orig.jpg)


عکس/ رضا مقدم