نایب امام

آیا امام زمان (عج) در زمان غیبت کبری نائب دارند؟

سلام و عرض ادب خدمت شما اساتید و دوستان عزیز و بزرگوار اسک دین
با گوش کردن به یکی از سخنرانی های استاد رائفی پور (سخنرانی ارتباط با قیام امام حسین ع و امام زمان عج - 30 ام مرداد ماه 1393 - شهرستان فریمان) ایشون فرمودند خود امام زمان عج همینک نایبانی داره که به صورت لایه بندی با ایشون در ارتباط هستند و کسی نمی دونه و ازشون اطلاعی نداره. در مجموع اینها حدود 360 یا بیشتر آدم هستند که در لایه اول 4 نفر هستند و در لایه دوم اگر اشتباه نکنم 7 نفر و لایه سوم فکر می کنم 20 نفر و ...
هر کدوم از افراد در لایه ها از دنیا برند، از لایه دورتر و بیرونی، فردی وارد لایه درونی تر و نزدیک تر به امام عج می شه!
ایشون می فرمودند که امام زمان عج توسط این افراد برنامه هاشونو پیاده می کنند و معمولا کسی از این افراد خبر نداره!
حالا سوال من اینه که:
با توجه به اینکه استاد رائفی پور در زمینه صهیونیست شناسی و البته مهدویت استاد توانا و بزرگی هستند، ولی تا جایی که قبلا می دونستم در غیبت کبری امام زمان عج نائبی ندارند (شاید نائب آشکار نداشته باشند)
ولی اخبار زیادی از افرادی می شنویم که با حضرت در ارتباط هستند و نمونه اش اخباری که گفته می شد از امام خمینی ره به فردی گفته شده بود که در زمان شروع جریان انقلاب اسلامی فرموده بودند: صاحبش (امام زمان عج) فرمودند مردم بریزند خیابون!
حالا پاسخ صحیح چی هست؟ آیا کتاب یا حدیثی در مورد این ساختار لایه بندی کنونی هست و یا اصلا بزرگان اسکدین این مورد رو تکذیب می کنند و یا ؟؟؟؟

عصر غيبت----- نایب خاص امام در زمان غيبت

با سلام

دوستان اين تايپك را با اين نيت شروع مي كنيم كه از عصر غيبت بنويسيم از همه افراد در عصر غيبت از مردمانش ، اتفاقاتش ،حكومت هايش ،و.....

منتظر مطالب تان.....


رجوع به فقها در عصر غیبت

قال مولانا الامام المهدی-عجل الله تعالی فرجه الشریف- :
(أَمَّا الْحَوادِثُ الْواقِعَهُ فَارْجِعوُا فیها إِلى رُواهِ حَدیثِنا، فَإِنَّهُمْ حُجَّتی عَلَیْكُمْ وَأَنَا حُجَّهُ اللّهِ عَلَیْهِمْ)(1)

امّا در رویدادهاى زمانه، به راویان حدیث ما رجوع كنید. آنان، حجت من بر شمایند و من، حجّت خدا بر آنانم.

شرح
این حدیث، از جمله مطالبى است كه امام زمان(عج) در جواب مسائل اسحاق بن یعقوب فرموده اند.
در این حدیث شریف، حضرت به وظیفه ى شیعیان در حوادث پیش آمده در عصر غیبت اشاره كرده اند.

حضرت، شیعیان را براى فهمیدن احكام شرعى و سایر مسائل اجتماعى، به راویان احادیث، كه همان فقهاى شیعه هستند، ارجاع مى دهد; زیرا آنان هستند كه احادیث را خوب فهمیده اند، و عام و خاص، محكم و متشابه، و صحیح و باطل را مى شناسند.

«روات حدیث» از نظر حضرت كسانى نیستند كه روایت را فقط نقل مى كنند بدون این كه آن را درست بفهمند; زیرا چنین افرادى، نمى توانند گره از مشكلات فقهى و ... بگشایند.
رجوع به فقها در عصر غیبت، نه یك امر مستحب، بلكه یك واجب شرعى است; زیرا، آنان منصوب امام براى این كار هستند و از فرمان حضرت نمى توان تخلّف كرد.

پي نوشت:

1-كمال الدین، ج2، ص484، ح10 ; الغیبه، شیخ طوسى، ص291، ح247 ; احتجاج، ج2، ص284 ; إعلام الورى، ج2، ص271 ; كشف الغمه، ج3، ص338 ; الخرائج و الجرائح، ج3، ص1114 ; بحارالأنوار، ج53، ص181، ح10 ; و وسائل الشیعه، ج27، ص140، ح33424 .