مشكلات

من زنده ام (رويارويي با سختي ها)

[="Tahoma"][="DarkGreen"][=&quot]من زنده ام[/][=&quot][/]
[=&quot]نویسنده :معصومه آباد[/][=&quot][/]
[=&quot]قیمت: 210000 ریال[/][=&quot][/]
[=&quot]تعداد صفحه: 552[/][=&quot][/]
[=&quot]نوع جلد: گالینگور[/][=&quot][/]
[=&quot]قطع: رقعی[/]


گزارش تصويري [/][/]

برچسب: 

اگر مشكلات امانت رو بريده بخون!

انجمن: 

همان گونه که دام مشکلات را سر راه انسان نهاده اند، راه گریز از آن‌ها را نیز به او آموخته اند. این راه حلها به صورت‌های گوناگونی پیش پای آدمی نهاده می‌شود که از جمله آن‌ها الهام به دل است، که البته این حال زمانی دست می‌دهد که امید آدمی از همه جا جز خداوند بریده باشد.

نقل قول:

در طول یک سال اخیر، در اثر تجدید بنای منزل، گرفتار بدهی‌های سنگینی در حدّ امور اقتصادی و شرایط زندگانی خاص خود شدم. تهیه پول از یک سو، انجام تعهدات و قراردادهای کاری نظیر ترجمه و ویرایش و … از سوی دیگر به صورت کلاف سردرگمی درآمده بود. خلاصه، گاهی کار بسیار بر من سخت می‌شد و پریشانی خاطر عجیبی به من دست می‌داد.


روزی بر دلم خطور کرد که حضرت نوح (ع) درهنگامی که کار تبلیغ بر او گران آمد و مردم را می‌دید که در کفر و انکار سخت مقاومت می‌کنند، عرضه داشت: «ربّ اِنّی مغلوب فَانْتَصِر؛ پروردگارا، من توان خود را از دست داده‌ام، پس تو از من دست گیری نما»

و نیز به یاد حضرت موسی (ع) افتادم که در آن صحرا پس از آب دادن گوسفندان دختران شعیب (ع)، برای استراحت زیر درختی نشست و گفت: «رَبِّ اِنّی لِما اَنْزَلْتَ اِلَی مِنْ خَیر فَقیر؛ خداوندا، من به هر خیری که بر من فرو فرستی سخت نیازمندم»، و منظورش غذا و لقمه نانی بود که گرسنگی خود را برطرف سازد.

نقل قول:
از این رو به نظرم رسید که در قنوت نمازها و در سجده آخر نماز این دو آیه را بخوانم، شاید خداوند گشایشی در کارم پدید آورد. خدا را گواه می‌گیرم که با خواندن این دو آیه در نمازها از عمق دل، مشکلاتم هر یک به هنگام خود به طرز معجزه آسایی حل می‌شد؛ و هنوز نیز به خواندن این دو آیه در نمازها ادامه می‌دهم.


یک سال گذشت، تا روزی در کتاب شریف بحارالانوار دعایی از شرح مرحوم علامه مجلسی به چشمم خورد که در واقع شرح حال من بود:

«خداوندا، بسا بنده‌ای که تو را صدا زد: رَبِّ اِنّی مَغْلوب فَانْتَصِر، و تو از باب یاری او درهای آسمان را با فرستادن باران سیل آسای خود گشودی، از زمین چشمه‌هایی جوشاندی، آب آسمان و زمین برای گشایش کار وی بر آنچه مقدّر شده بود به هم پیوست، و او را از باب کفایت خود بر کشتی نجات برنشاندی. پروردگارا، من نیز مغلوبم، پس یاری خود را برسان (سه بار)، بر محمد و آل محمد درود فرست و بر من نیز از باب یاری خود درهای آسمان را به باران رحمت خود بگشا و چشمه‌های یاری خود را از زمین بجوشان تا آب گشایش کار من نیز بر آن چه مقدر شده به هم پیوندد و مرا نیز بر کشتی نجات برنشان …».

http://armandaily.ir/?News_Id=8085
برچسب: 

4 تکنیک برای رهایی از مشکلات

انجمن: 

نماز

بهترین راه برای شکرگزاری از نعمت‌هایی که در اختیار داریم، نماز است چرا که وقتی خداوند بزرگترین و بهترین نعمت عالم هستی یعنی وجود مبارک حضرت زهرا سلام الله علیها را به پیامبرش عطا می‌کند، به پیامبر اکرم راه شکر گزاری را نماز معرفی می‌کند و می‌فرماید: إِنَّا أَعْطَیْناكَ الْكَوْثَرَ *فَصَلِّ لِرَبِّكَ وَ انْحَرْ: ما تو را چشمه‏كوثر دادیم، پس براى پروردگارت نمازگزار و قربانى كن.

از مشکلات استقبال کنیم

(وَ الَّذینَ صَبَرُوا ابْتِغاءَ وَجْهِ رَبِّهِمْ: و كسانى كه براى طلب خشنودى پروردگارشان شكیبایى كردند) مشکلات و سختی‌ها را می‌توان ستون‌های یک زندگی موفق معرفی کرد، ستون‌هایی که خواه ناخواه در هر زندگی وجود دارند و تنها کسانی می‌توانند با مشکلات مقابله کنند که از تکنیک‌های لازم برخوردار باشند و در آیات الهی اولین و مهمترین تکنیک برای یک زندگی موفق و مقابله با مشکلات چیزی نیست مگر صبر: (وَ لَنَبْلُوَنَّكُمْ بِشَیْ‏ءٍ مِنَ الْخَوْفِ وَ الْجُوعِ وَ نَقْصٍ مِنَ الْأَمْوالِ وَ الْأَنْفُسِ وَ الثَّمَراتِ وَ بَشِّرِ الصَّابِرین: و قطعاً شما را به چیزى از [قبیلِ‏] ترس و گرسنگى، و كاهشى در اموال و جانها و محصولات مى‏آزماییم؛ و مژده ده شكیبایان را)( البقرة: 155) صبر در برابر مشکلات و تصمیم عاقلانه برای مقابله با آنها در منطق قرآن کریم یکی از تکنیک‌های خوشبختی و رستگاری در زندگی است آنچنان که خداوند متعال می‌فرماید: (یا أَیُّهَا الَّذینَ آمَنُوا اصْبِرُوا وَ صابِرُوا وَ رابِطُوا وَ اتَّقُوا اللَّهَ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُون: اى كسانى كه ایمان آورده‏اید، صبر كنید و ایستادگى ورزید و مرزها را نگهبانى كنید و از خدا پروا نمایید، امید است كه رستگار شوید.)( آل‏عمران:200) چرا که کسانی که مدام در مقابله با مشکلات بی‌تابی و جزع و فزع می‌کنند، هرگز نمی‌توانند بر آنها پیروز شوند و در نتیجه نمی‌توانند یک زندگی موفق را تجربه کنند.

همیشه شکرگزار باشیم

(وَ أَقامُوا الصَّلاةَ: و نماز برپا داشتند) شکرگزاری و رضایت از نعمت‌هایی که در اختیار داریم، علاوه بر اینکه سبب می‌شود که نعمت‌های بیشتری را به زندگی خود جذب کنیم، سبب می‌شود تا بتوانیم زندگی موفق و شیرینی را هم تجربه کنیم و بهترین راه برای شکرگزاری از نعمت‌هایی که در اختیار داریم، نماز است چرا که وقتی خداوند بزرگترین و بهترین نعمت عالم هستی یعنی وجود مبارک حضرت زهرا سلام الله علیها را به پیامبرش عطا می‌کند، به پیامبر اکرم راه شکرگزاری را نماز معرفی می‌کند و می‌فرماید: إِنَّا أَعْطَیْناكَ الْكَوْثَرَ *فَصَلِّ لِرَبِّكَ وَ انْحَرْ: ما تو راچشمه‏ كوثر دادیم، پس براى پروردگارت نمازگزار و قربانى كن. (الكوثر: 1- 2) مشکلات و سختی‌ها را می‌توان ستون‌های یک زندگی موفق معرفی کرد‌، ستون‌هایی که خواه ناخواه در هر زندگی وجود دارند و تنها کسانی می‌توانند با مشکلات مقابله کنند که از تکنیک‌های لازم برخوردار باشند و در آیات الهی اولین و مهمترین تکنیک برای یک زندگی موفق و مقابله با مشکلات چیزی نیست مگر صبر

کمک به نیازمندان را فراموش نکنیم

(وَ أَنْفَقُوا مِمَّا رَزَقْناهُمْ سِرًّا وَ عَلانِیَةً: و از آنچه روزیشان دادیم، نهان و آشكارا انفاق كردند)

بخشیدن آسان نیست اما معجزه می‌کند

(وَ یَدْرَوُنَ بِالْحَسَنَةِ السَّیِّئَةَ: و بدى را با نیكى مى‏زدایند) هیچ کسی قائل به این مطلب نیست که بخشیدن کسانی که شما را به نحوی ناراحت کرده‌اند و یا موجبات آزرده خاطر شدن شما را فراهم کرده اند، کار آسانی است اما برای کسب آرامش خودتان و برای فراهم کردن یک زندگی موفق توصیه می‌شود که دیگران را ببخشید زیرا شما لیاقت آرامش را دارید و باید برای به‌دست آوردن آن تلاش و کوشش کنید‌‌. بخشیدن دیگران در منطق قرآن کریم دو فایده مهم و اساسی برای شما در پی خواهد داشت: فایده اول اینکه شما به یک زندگی موفق و توأم با آرامش دست پیدا می‌کنید و فایده دیگر این که با گذشت و خوبی کردن شما در مقابل بدی دیگران‌، دشمنی‌ها و کدورت‌ها از بین می‌رود و روح مهربانی و عطوفت را در جامعه حکمفرما می‌کند:
(وَ لا تَسْتَوِی الْحَسَنَةُ وَ لاَ السَّیِّئَةُ ادْفَعْ بِالَّتی‏ هِیَ أَحْسَنُ فَإِذَا الَّذی بَیْنَكَ وَ بَیْنَهُ عَداوَةٌ كَأَنَّهُ وَلِیٌّ حَمیم: و نیكى با بدى یكسان نیست. [بدى را] به آنچه خود بهتر است دفع كن؛ آنگاه كسى كه میان تو و میان او دشمنى است، گویى دوستى یك دل مى‏گردد.)(فصلت: 34) و در مرحله آخر و قسمت پایانی آیه شریفه سوره رعد(أُولئِكَ لَهُمْ عُقْبَى الدَّار: ایشان راست فرجام خوش سراى باقى) خوشبختی و سعادت و موفقیت در دنیا و آخرت در انتظار کسانی است که تکنیک‌های بیان شده را در زندگی خود جاری و ساری کنند.

http://armandaily.ir/?News_Id=7824

برچسب: