شیخ عباس قمی

داستان عجیب شیخ عباس قمی و پدرش


[="Blue"]
مرحوم شیخ عباس قمى نویسنده کتاب مفاتیح الجنان در خاطرات خود برای پسرش آورده است که:
وقتى کتاب منازل الاخرة را نوشته و به چاپ رساندم، در قم شخصى بود به نام «عبدالرزاق مسأله گو» که همیشه قبل از ظهر در صحن مطهر حضرت معصومه احکام شرعی را برای مردم مى گفت.

مرحوم پدرم «کربلائى محمد رضا» از علاقه مندان منبر شیخ عبدالرزاق بود به حدى که هر روز در مجلس او حاضر مى شد و شیخ هم بعد از مسأله گفتن، کتاب منازل الاخرٍة مرا مى گشود و از آن براى شنوندگان و حاضران از روایات و احادیث آن مى خواند.

روزى پدرم به خانه آمد و مرا صدا زد و گفت شیخ عباس! کاش مثل عبدالرزاقِ مسئله گو مى شدى و مى توانستى منبر بروى و از این کتاب که او براى ما مى خواند، تو هم مى خواندى.
چند بار خواستم بگویم پدرجان! این کتاب از آثار و تألیفات من است اما هر بار خوددارى کردم و چیزى نگفتم و فقط عرض کردم دعا بفرمائید خداوند توفیقى مرحمت نماید.
[="Red"]ببخشید![/]
[="Blue"]لطفا یک دقیقه اجازه بدهید:[/]
[="Purple"][="DarkGreen"]این داستان در شما چه حسی ایجاد کرد؟[/][/]
[="Magenta"]لطفا بنویسید.[/]
[="Purple"]از شما ممنونم.[/][/]

زندگینامه شیخ عباس قمی


زندگینامه شیخ عباس قمی

منبع


شیخ عباس قمی معروف به محدث قمی از محدثان شیعی پرکار قرن چهاردهم هجری است . وی در سال ۱۲۹۴ ه‍.ق (۱۲۵۴ ه‍.ش) در قم متولد شد. در سن بیست و دو سالگی به نجف رفت و شش سال آنجا ماند. پس از آن دوباره به ایران برگشت و تا آخر عمر، یعنی تا شصت و پنج سالگی در قم درس خواند و درس داد. پدرش محمدرضا، کاسبی متدین و آگاه به احکام دین مبین اسلام بود چنانکه مردم برای آگاهی از فروع فقهی و وظایف مذهبی خویش به ایشان رجوع می کردند .

یکصد کلمه ی قصار از امیرالمؤمنین علیه السلام - شیخ عباس قمی(دانلود)

برای دانلود این کتاب ارزشمند که با توضیحات موجز مرحوم آیت الله شیخ عباس قمی همراه است با یک صلوات از فایل پیوستی را کلیک بفرمایید .

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم