سنگ قبر

سنت پیامبر (ص) در مورد سنگ قبر و قبرستان چیست؟

با سلام سنی ها می گویند پیامبر (ص) با گذاشتن سنگ قبر و مشخص کردن قبرها مخالف بودند چرا که مخالف مرده پرستی و آمدن به سر قبر مرده بودند و معتقد بودند نباید برای مردگان عزاداری کرد و از اراده خداوند ناراحت شد بهمین جهت قبرستان سنی ها با ما تفاوت دارد آنها پس از دفن مرده میروند و دیگر به سر قبر بر نمی گردند و مثل ما عزاداری ختم و هفت و چهله و سال ندارند و معتقدند مرده را باید فراموش کرد و تسلیم اراده خدا بود در حالیکه ما سنگ قبر می گذاریم و بسیار عزاداری می کنیم و مانند آنها تسلیم اراده خدا نمی شویم و لذا تا مدتها ناراحت هستیم و آرامشی که سنی ها در قبال این مسئله دارند را ما نداریم خواستم ابتدا بطور صحیح اعتقاد سنی ها را درین خصوص بفرمایید و سپس اعتقاد شیعیان را بفرمایید و در آخر بفرمایید کدام به سنت پیامبر نزدیکتر است ضمن اینکه همه میدانیم قبرستان بقیع که به آن شکل است از زمان پیامبر بدین گونه بوده است. با تشکر.

آیا اینکه در حین خواندن فاتحه، با سنگ به قبر می زنند، دلیل شرعی دارد؟

بسم الله الرحمن الرحیم

سلام و عرض ادب
ضمن خسته نباشید خدمت مدیران و کارشناسان گرامی سایت نورانی گفتوگوی دینی
:Gol:
سوالی داشتم از دوستان و کارشناسان عزیز:
[h=2]آیا اینکه در حین خواندن فاتحه، با سنگ به قبر می زنند، دلیلی اسلامی دارد؟[/h]پیشاپیش ممنون از پاسخگویی:Gol:

•:【 سنگ قبر عجیب در گلزار شهدا 】:• شهید بهمن دُرولی

بسم الله الرحمن الرحیم

سنگ قبر عجیب در گلزار شهدا
«از خسارت زدگان به جسمم بپرس به چه جرمی آن را دریدند...»

به طور معمول در همه گلزارهای شهدا در شهرهای گوناگون، دیده می شود که مزار مطهر شهدا یک یا چند وجب از سطح زمین بالاترند؛ این بلندی مزار، در برخی از شهرها به یک متر هم می‌رسد. سنگ مزار شهدا هم معمولاً از نوع مرغوب انتخاب می‌شود.

اما در میان گلزار بهشت علی دزفول، تنها یک قبر وجود دارد که بی نام، ساده و همسطح زمین است و آن مزار عارف وارسته فرمانده شهید بهمن ـ محمد جواد ـ دُرولی است.

بهمن دُرولی همان دانشجوی ـ دانشگاه علم و صنعت ـ شهیدی است که وصیت کرد:

قبرم را ساده و هم سطح زمین درست کنید و با اندکی سیمان روی آن را بپوشانید و فقط با انگشت روی آن بنویسد: «پر کاهی تقدیم به آستان قدس الهی»