ذ. 1

درخواست متن کامل حدیثی از کتاب طب الرسول در مورد درمان سیاتیک

با سلام و عرض احترام

حدیثی شنیدم از یکی از وعاظ در مورد درمان سیاتیک که در کتاب « طب الرسول » آمده است به این مضمون : « برای درمان سیاتیک ناخن های انگشتان دست و پا را از چپ بگیرید و درون کیسه ای بگذارید و بر کمر خویش ببندید و ... »

لطفا متن کامل عربی و ترجمه آن بهمراه منبع این روایت را بگذارید . ( کتاب طب الرسول یا هر کتاب دیگر )

سپاس :Rose:

15 بلا برای سبک شمردن نماز

انجمن: 


[/HR] مقصود از سبک شمردن نماز، اهمیت ندادن به آن است. یكى از مصادیق سبک شمردن نماز این است كه شخص گاهى نماز را ترک مى‏كند و یا با نداشتن عذر شرعى، نماز را از اول وقت به تأخیر مى‏اندازد ....
[/HR]
هم چنین با سرعت زیاد خواندن، ركوع و سجود را صحیح و درست انجام ندادن، قرائت و اذكار را بدون توجه و غلط خواندن، شرایط نماز (مثل طهارت، قبله شناختن، وقت و ...) را رعایت نكردن، با بودن مسجد و جماعت نماز را فرادا خواندن و ... همه اینها از مصادیق سبک شمردن نماز است. امام صادق(علیه السلام) فرمود: اولین عملی كه از انسان محاسبه می شود نماز اوست و اگر درست بود، به مابقی اعمال او نظر می شود و اگر نه به مابقی اعمال او نگاه نمی شود. و امام باقر(علیه السلام) فرمود: اولین چیزی كه(در روز قیامت) محاسبه می شود نماز است اگر پذیرفته شد مابقی اعمال را می پذیرند.(و گرنه پذیرفته نمی شود). (منتخب المیزان، همان، ص298 روایت 3591-3604)
پس سبک شمردن نماز یکی از عوامل محرومیت از شفاعت است و ما خوب می دانیم که اگر امید به شفاعت نداشته باشیم این اعمال خرده و ریز ما در مقابل سیل گناهان هیچ است.
عن الصادق(علیه السلام) قال قال رسول الله(صلی الله علیه و آله): «لیس منی من استخف بالصلوه لایرد علی الحوض لا والله ؛ امام صادق(علیه السلام) فرمود كه رسول اكرم(صلی الله علیه و آله) فرموده است : به خدا قسم از من نیست كسی كه نماز را سبک بشمارد و در حوض كوثر بر من وارد نمی شود»(سفینه البحار، شیخ عباس قمی، ماده صلاة).

- تأخیر انداختن نماز مصداق بارز سبک شمردن نماز است. عن النبی(صلی الله علیه و آله): «هیچ بنده ای نیست كه به وقت های نماز (اول وقت ) و حركت های خورشید برای نماز اهتمام ورزد مگر این كه من سه چیز را برایش ضمانت می كنم : 1- نشاطی آرامش بخش هنگام مردن2- جدایی از ناراحتی ها و اندوه ها 3- نجات از آتش.

پیامبراكرم صلى الله علیه و آله فرمود: نمازتان را تباه نكنید، زیرا كسى كه نمازش را تباه كند خدا او را با قارون و فرعون و هامان محشور كند

حضرت فاطمه(سلام الله علیها ) از پدر بزرگوارش پرسید: پدر جان، یا رسول الله! زنان و مردانى که نسبت به نماز بى‌‌اعتنا هستند و نماز را سبک مى‌‌شمارند، چه عواقبى را در پیش دارند؟ رسول خدا(صلی الله علیه و آله) فرمود: فاطمه جان! هر کسى از مردان و زنان نمازش را سبک بشمارد، خداوند او را به پانزده بلا مبتلا مى‌‌سازد:
شش مورد در دنیا، سه مورد در وقت مرگ، و سه مورد آنها در قبر و سه مورد در قیامت زمانى که از قبر خارج شود.
الف) اما آن شش بلایى که در دنیا دامنگیرش مى‌‌شود:
1- خداوند برکت را از عمرش مى‌‌برد.
2- خداوند برکت را از رزقش مى‌‌برد.
3- خداوند عزوجل سیماى صالحین را از چهره‌‌اش محو مى‌‌کند.
4- هر عملى که انجام مى‌‌دهد پاداش داده نمى‌‌شود.
5- دعایش به آسمان نمى‌‌رود.
6- بهره‌‌اى از صالحین براى او نیست.
ب) اما آن سه بلایى که هنگام مرگ گرفتارش خواهد شد:
1- ذلیل از دنیا مى‌‌رود.
2- هنگام مرگ در حال گرسنگى خواهد بود.
3- تشنه از دنیا خواهد رفت، اگر چه آب نهرهاى دنیا را به او بدهند.
ج) اما آن سه بلایى که در قبر دامنگیرش مى‌‌شود:
1- خداوند ملکى در قبر براى او مى‌‌گمارد تا او را زجر دهد.
2- قبرش براى او تنگ خواهد شد.
3- گرفتار ظلمت و تاریکى قبر خواهد شد.
د) اما آن سه بلایى که در روز قیامت گرفتارش خواهد شد:
1- خداوند ملکى را موکل مى‌‌سازد تا او را با صورت بر زمین بکشد، در حالى که خلایق تماشا مى‌‌کنند.
2- محاسبه اعمالش به سختى انجام مى‌‌شود.
3- خدا به نظر لطف به او نمى‌‌نگرد و براى اوست عذاب همیشگى.(فلاح السائل : 22)

هیچ بنده ای نیست كه به وقت های نماز (اول وقت ) و حركت های خورشید برای نماز اهتمام ورزد مگر این كه من سه چیز را برایش ضمانت می كنم : 1- نشاطی آرامش بخش هنگام مردن 2- جدایی از ناراحتی ها و اندوه ها3- نجات از آتش

قالَ النَّبِىُ صلی الله علیه و آله: لاتُضَیِّعُوا صَلاتَكُمْ فَاِنَّ مَنْ ضَیَّعَ صَلاتَهُ حَشَرَهُ اللّهُ مَعَ قارُونَ وَ فِرْعَوْنَ وَهامانَ. پیامبراكرم صلى الله علیه و آله فرمود: نمازتان را تباه نكنید، زیرا كسى كه نمازش را تباه كند خدا او را با قارون و فرعون و هامان محشور كند. (بحارالأنوار، ج 82، ص 224)

کدام نماز پذیرفته می شود؟

قالَ الصّادِقُ علیه السلام: «قالَ اللّهُ تَبارَكَ وَ تَعالى: اِنَّما اَقْبَلُ الصَّلاةَ لِمَنْ تَواضَعَ لِعَظَمَتى، وَیَكُفُّ نَفْسَهُ عَنِ الشَّهَواتِ مِنْ اَجْلى، وَیَقْطَعُ نَهارَهُ بِذِكْرى، وَلایَتَعاظَمُ عَلى خَلْقى، وَیُطْعِمُ الْجایِعَ وَیَكْسُو الْعارى، وَیَرْحَمُ الْمُصابَ، وَیُۆْوِى الْغَریبَ. (بحارالانوار، ج 84، ص 242.میزان الحكمه ، ج 5، ص 386)
امام صادق علیه السلام فرمود: خداوند متعال فرمود: نماز كسى را مى پذیرم كه:
1 ـ در مقـابل عظمت من فروتنى كند.
2 ـ از خواسته هاى نفسانى بخـاطر من خود را دور كند.
3 ـ روزش را با یاد من بپایان برد.
4 ـ بر بندگانم بزرگى نفروشد.
5 ـ به گرسنه غذا دهد.
6 ـ برهنه را بپوشاند.
7 ـ به مصیبت دیده مهربانى كند.
8 ـ غریب را پناه دهد.

قرآن درمانی

پیام زیر را چند روز پیش در یکی از شبکه‌ها اجتماعی دریافت کردم. آیا احادیثی در تأیید آن هست:

[=#4b0082]

هشت جلد کافی

خسته نباشید
هرچه گشتم نتونستم هشت جلد کتاب کافی مرحوم کلینی را پیدا کنم
و در بحث های مختلف هم نیازش دارم
معمولا تا جلد چهارم گیر میاد

به خصوص توی یه بحثی با یکی از طرفدارای اقای اللهیاری من نیاز دارم منبع زیر رو داشته باشم
الکافی ج : 8 ص : 264
که ظاهرا اقای مومن قمی گفتن که تو این ادرس توی خود کتاب کافی گفته شده قیام هایی قبل از ظهور که طاغوت هستن شرایط داره و میتونه خوب هم باشه
و حتی از زید هم تعریف کردن و فقط یه گریه نبوده
(و البته خیلی احادیث دیگه که به جهت ارائه یا برای تحقیق در مورد کامل حقیقت بودن یا نبودن کتاب و ... نیاز دارم)

حالا خلاصه اینکه باور کنید شدییییییییییید به کتاب کافی نیاز دارم
اگر pdf هم بود از هیچی بهتره و اگر عکس باشه هم از این بخش خوبه و اگر انتشاراتی رو سراغ داشته باشد که عاااااااااااااااالی میشه
ممنون میشم کمک کنید

لطفاً اعراب صحیح این صلوات را بفرمایید

سلام و احترام
پرسش کننده ای در اینجا به این صورت پرسش اکنون بنده را پرسیده بود.اما پاسخش را که خواندم ناقص بود!آیا ممکن است اعراب صحیح کلماتی را که مشخص نمودم بفرمایید؟

به این صورت:
بسمه تعالي
با سلام
لطفا اعراب كامل و معني صلوات ذيل را براي بنده بفرستيد:

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی سَیِّدَنا وَ حَبیبِنا وَ شَفیعِنا مُحَمَّدٍ حاءِ الرَّحْمَه وَ میمی الْمُلک وَ دالِ الدَّوامِاَسَّیَّد الْکامِلِ الْفاتِحِ الْخاتِمِ کُلَّما ذَکَرَکَ وَ ذَکَرَهُ الذّاکِروُنَ وَ کُلَّما سَهی وَ غَفَلَ عَنْ ذِکْرِکَ وَ ذِکْرِهِ الْغافِلُونَ صَلَواهً دائِمَهً بِدَوامِکَ باقِیّهً بِبَقائِکَ لامُنْتَهی لَها دُونَ ذلِکَ وَ عَلی الِهِ وَ اَصْحابِه کَذلِکَ اَنَّکَ عَلی کُلِ شَیٍْ قَدیر وَ بِالاِجابَهِ جَدیر.
پاسخ:
پرسشگر گرامي با سلام و سپاس از ارتباطتان با اين مرکز
دعاي فوق در کتاب گنجينه هاي معنوي آمده و اعراب آ ن مطابق همان کتاب است و اشکالي ندارد . (1)
اما تر جمه : خدايا !درود فرست برآقا و دوست ، و شفا عت کننده ما مسلمانان محمد ( ص) پيامبري که حاء رحمت ، ميم ملک و پادشاهي ،دال دوام وهميشگي است . کسي که سرور کامل و پيروز ميدان هاي نبرد حق عليه باطل وخاتم پيامبران است ، به اندازه اي که ديگران او را ياد کرده اند و نيز به تعداد افرادي که از او غفلت و فراموش نموده اند ،درود هميشگي و مستمر که هيچ محدويتي ندارد بر تو باد ، همچنين درود و صلوات بر آل پيامبر واصحابش باد ،به همان صورت که ذکر شد .به درستي که تو اي خدا ، برهر چيز توانايي و به اجابت کردن شايسته اي .
پي نوشت :
1. رضا جاهد ، گنج هاي معنوي ،ص 294 .

حدیثی از امام سجاد علیه السلام درباره راه صحیح به دست آوردن دین

با سلام و عرض ادب و احترام خدمت شما

لطفا منبع و متن عربی حدیث زیر را قرار دهید . متشکرم

امام سجاد علیه السلام فرمودند :

« دین خدا با عقل ناقص و رای باطل و قیاس بدست نمی آید بلکه با تسلیم بودن حاصل می شود . »

احادیث و روایاتی در مورد مدت زمان شیر دادن مادر به نوزاد

با سلام

از یکی از دوستانم موضوعی رو شنیدم که دختر بچه شیر خوار تا 2سال و دو ماه باید شیر بخوره و پسر بچه ها 2 سال دو ماه کم

آیا آیه و حدیثی هست که نشون دهنده این موضوع باشه یا این مطالب براساس اعتقادات عرف مردم؟

آیه و حدیثی در مورد اینکه مادر چه مدت باید به نوزاد شیر بده و اینکه بین نوزاد دختر و پسر از این نظر تفاوتی وجود داره هست؟

ممنونم:Gol:

آیه و حدیث برای دلیل آوردن!

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم؛
بنده میخواستم ببینم آیه ای، حدیثی، کلامی از علما در مورد دلیل آوردن بر حرف نیست؟
مثلا من میگم برای هر حرفی باید دلیل بیاریم؛ چنین حدیثی داریم؟داریم؟؟؟

کتابهای موجود در نرم افزار اسناد شیخ صدوق ره

با سلام

میخواستم بپرسم چه کتابهایی از جناب شیخ صدوق ره در نرم افزار « اسناد شیخ صدوق ره » موجوده ؟ لینک نرم افزار

تشکر

بر فرزندان اعاجم منت نهاد و او را از قرابت پيغمبرش (صلي الله عليه و آله) بازگردانيد

انجمن: 


سلام

در كافي و بحارالانوار در ذيل احوال اولاد حضرت امام رضا عليه السلام مسطور است كه علي بن اسباط گفت در حضرت رضا عليه التحية و الثناء عرض كردم كه مردي قصد برادرت ابراهيم را نمود ابراهيم با او گفت پدرت موسي عليه السلام زنده است يعني نمرده است، همانا تو مي داني آنچه را كه ديگران نمي دانند يعني بر وفات و حيات پدرت آگاهي داري فرمود:«سبحان الله يموت رسول الله صلي الله عليه و آله و لا يموت موسي قدو الله مضي كما مضي رسول الله صلي الله عليه و آله و لكن الله تبارك و تعالي لم يزل منذ قبض نبيه هلم جرا يمن بهذا الدين علي اولاد الاعاجم و يصرفه عن قرابة نبيه صلي الله عليه و آله فيعطي هؤلاء و يمنع هؤلاء لقد قضيت عنه في هلال ذي الحجة الف دينار بعدا شفي علي طلاق نسائه و عتق مماليكه ولكن قد سمعت ما لقي يوسف من اخوته»

سبحان الله ! رسول خدا صلي الله عليه و آله مي ميرد و موسي عليه السلام را مرگي نيست، سوگند با خداي محققا موسي عليه السلام بمرد چنان كه رسول خداي وفات كرد ولكن خداوند تعالي همواره از زماني كه پيغمبر خودش را قبض روح فرمود هلم جرا به اين دين مبين بر فرزندان اعاجم يعني سواي عرب منت نهاد و او را از قرابت پيغمبرش صلي الله عليه و آله بازگردانيد پس به اين جماعت عطا كرد و آن جماعت را ممنوع فرمود همانا در هلال اين ماه ذي الحجة هزار دينار دين او را بگذاشتم از آن پس كه بر طلاق زنهاي آن حضرت و آزاد نمودن مماليك او مشرف گشتم ولكن شنيده ام آنچه را كه يوسف از برادرانش بديد.

جمله زیر یعنی چه ؟

هلم جرا يمن بهذا الدين علي اولاد الاعاجم ....