20 + افزونه فایرفاکس برای توسعه دهندگان و طراحان وب
تبهای اولیه
فایرفاکس مرورگری کدباز، رایگان و انعطاف پذیر برای تمام کاربرانی است که می خواهند ضمن داشتن امنیت در اینترنت، از وب گردی لذت ببرند. معمولاً فایرفاکس انتخاب اول کاربران حرفه ای و البته برنامه نویسان و توسعه دهندگان وب است. کاربران فایرفاکس می توانند با نصب افزونه (Extension) های مختلف کارایی های این مروگر را افزایش دهند و آن را با نیازهای خود تطبیق دهند. افزونه ها به اصطلاح برنامه های اضافی کوچکی هستند که برای هدفی خاص و در جهت بهبود امکانات مرورگر فایرفاکس روی آن نصب می شوند. در این مطلب به معرفی 20 افزونه سودمند برای توسعه دهندگان و طراحان وب خواهیم پرداخت.
فایرفاکس مرورگری کدباز، رایگان و انعطاف پذیر برای تمام کاربرانی است که می خواهند ضمن داشتن امنیت در اینترنت، از وب گردی لذت ببرندسلام. من درمورد طراحي وب تخصصي ندارم
(اول كه تاپيك رو ديدم خوشحال شدم فكر كردم افزونه هايي هست كه به درد منم ميخوره)
فقط يه عرضي داشتم. افزونه هاي فايرفاكس معمولاً باعث سنگيني اين مرورگر ميشه ، بخصوص اگر تعدادش زياد باشه. در اين مورد هم اگر ممكنه توضيحي بفرماييد
افزونه هاي فايرفاكس معمولاً باعث سنگيني اين مرورگر ميشه
اگر شما طراح وب تخصصی ندارید پس نیازی به این افزونه ها ندارید..
میشه بپرسم از کدوم ورژن اون استفاده می کنید؟
در اين مورد هم اگر ممكنه توضيحي بفرماييد
احتمال داره بخاطر برنامه هایی باشه که به طور پنهانی و خودکار درحال آپدیت شدن هستند و شایدسرعت نت شما پایین اومده..
یک مرورگر دیگر رو هم امتحان کردید؟؟
بنده خودم از این افزونه هایی که نام بردم استفاده میکنم و تابه حال سرعتم کاهش پیدا نکرده..
یک راه دیگر هم وجود داره اینکه مرورگر را باز کنید و با کلید های ترکیبی shift + ctrl +delete رو فشار بدید و پنجره ای باز میشه که برای حذف کردن آرشیو مرورگره.حتما گزینه ی cache روهم علامت دار کنید و بعد گزینه ی cleare now رو بزنین.
اگه راه های بالا جوا ندادند مرورگر خود رو از قسمت controlpanel/programs and feauchers مرورگر خود رو حذف کنین و نسخه ی جدید تری رو نصب کنین.
اگر شما طراح وب تخصصی ندارید پس نیازی به این افزونه ها ندارید..بله ميدونم. خودم يك سري افزونه گذاشتم رو فايرفاكس ولي خب كمي سنگين شده
البته اين سنگيني بيشتر در لود اوليه هست و در حين كار چندان مشهود نيست
میشه بپرسم از کدوم ورژن اون استفاده می کنید؟الان دقيق يادم نيست (اين سيستم كه دارم باهاش كار ميكنم مال خودم نيست)
ولي فكر ميكنم ورژن 28 يا 30 باشه
یک مرورگر دیگر رو هم امتحان کردید؟؟نه عمراً فايرفاكس رو عوض كنم (كروم خر است) :Nishkhand:
ولي مطمئنم كه از افزونه هاست. چون يه بار همه رو حذف كردم دوباره سرعتش خوب شد
اما خب همشون رو نياز دارم و نميتونم حذفشون كنم