دیه سقط جنین

تب‌های اولیه

3 پستها / 0 جدید
آخرین ارسال
دیه سقط جنین
با سلام و خسته نباشید و تشکر از زحماتتون متاسفانه من و همسرم در سالهای قبل ۲ بار سقط جنین انجام دادیم و خیلی خیلی الان پشیمونیم  میخاستم ببینم چقدر باید دیه بدیم بچه اول ۵ هفته بود و دومی ۶ هفته بود من موافق سقط بودم ولی مادر همسرم برای سقط همراه خانمم بود یعنی دکتر رو اون معرفی کرد علی رغم میلش.کامل توضیح دادم چون میگن ربط داره به هم تو محاسبه دیه.لطفا راهنمایی کنید چون خیلی گرفتار شدیم و هیچ راهی نداریم. ببخشید و ممنونم.
با نام و یاد دوست       کارشناس بحث: استاد نور
با سلام و خسته نباشید و تشکر از زحماتتون متاسفانه من و همسرم در سالهای قبل ۲ بار سقط جنین انجام دادیم و خیلی خیلی الان پشیمونیم  میخاستم ببینم چقدر باید دیه بدیم بچه اول ۵ هفته بود و دومی ۶ هفته بود من موافق سقط بودم ولی مادر همسرم برای سقط همراه خانمم بود یعنی دکتر رو اون معرفی کرد علی رغم میلش.کامل توضیح دادم چون میگن ربط داره به هم تو محاسبه دیه.لطفا راهنمایی کنید چون خیلی گرفتار شدیم و هیچ راهی نداریم.   ببخشید و ممنونم.
با سلام و احترام به نظر مشهور مراجع دیه برعهده پزشک مباشر است یعنی کسی مستقیما سقط را انجام داده است البته برای دریافت پاسخ دقیق در مقدار دیه و اینکه دیه برعهده چه کسی است نام مرجع تقلیدتان را ارسال نمایید. در این خصوص به نظر مراجع ذیل توجه بفرمایید: حضرت آیة الله العظمی خامنه ای (مد ظله العالی): سقط جنین شرعاً حرام است و در هیچ حالتى جایز نبوده و توبه جدى از آن لازم است و باید دیه سقط جنین پرداخت شود که ‏اگر علقه باشد دیه آن چهل دینار است و اگر مضغه باشد شصت دینار است و اگر استخوان بدون گوشت باشد هشتاد ‏دینار است و دیه به وارث جنین با رعایت طبقات ارث پرداخت مى‏شود ولى وارثى که مباشر سقط جنین بوده از آن، سهمى ‏ندارد. ‏دینار شرعى معادل سکه طلا به وزن یک مثقال شرعى (6 /3 گرم) مى‌باشد و قیمت آن را مى‌توان از بازار بدست آورد.   حضرت آیة الله العظمی مکارم شیرازی (مد ظله العالی): اسقاط جنین حرام است، ولى هرگاه جنین در مراحل ابتدایى باشد، و به صورت انسان کامل در نیامده باشد، و باقیماندن جنین در آن حالت و سپس تولّد ناقص آن به تصدیق اهل اطّلاع متدیّن باعث عسر و حرج شدید براى پدر و مادر گردد، پایان دادن به حاملگى جایز است، و احتیاطاً باید دیه را بدهند و دیه جنین بر کسانی است که در سقط دست داشته اند، و چنانچه مادر با میل و اختیار، خود را در اختیار طبیب قرار داده که سقط کند نیمی از دیه بر عهده اوست، و باید علاوه بر پرداخت دیه از گناه بزرگی که مرتکب شده اند بطور جدی توبه کنند و با اعمال نیک آینده گذشته را جبران نمایند و توجه داشته باشید جنین قبل از آن که روح در آن دمیده شود دارای پنج مرحله است، نطفه، علقه، مضغه، عظام و لحم، و دیه آن بنابر احتیاط واجب به شرح زیر است: در بیست روز اوّل (که نطفه است) 15 مثقال معمولی طلا، و در بیست روز دوّم (که علقه است) 30مثقال، و در بیست روز سوّم (که مضغه است) 45 مثقال، و در بیست روز چهارم (که عظام است) 60 مثقال، و در بیست روز پنجم ( که لحم است) قبل از آن که خلقت جنین کامل شود و در شکم مادر به حرکت درآید 75 مثقال، و پس از دمیدن روح در پسر دیه کامل، و در دختر نصف دیه کامل تعلّق می گیرد. استفتائات موجود در سایت آیات عظام
موضوع قفل شده است