تلویزیون خاموش
تبهای اولیه
نظرتان را در مورد خاموش کردن تلویزیون برای تمام مدت در زندگی می خواستم. البته یکی از دوستان این طور در وبلاگش نوشته است:
اصولا سریال ها و برنامه های مختلف تلویزیون ساخته و پرداخته ذهن گارگردانان و نویسندگان است که هر کدام حالات و احوالات ِ خاصی دارند که گاهی شاید روحشان طهارت کافی برای این کار نداشته باشد و راستش را اگر بخواهید اصلا چند تا مثل شهید آوینی با آن روح متعالی پیدا میشود که با روایت فتح ،روح مارا اوج بدهد.اصلا مگر اینهمه ما را از همنشینی با افراد کج رفتار منع نکرده اند،خوب آیا من و شما بچه کوچکمان را جائی می بریم که دو نفر دائم در حال درگیری و فحاشی هستند! یا اصلا من و زهرا که اهل موسیقی نیستیم و آگاهانه این راه را انتخاب کرده ایم با چه منطقی اجازه می دهیم فرزند مان پای برنامه های کودکانه ی لهوی بنشیند که در اصل برنامه رقص و آواز و لوس بازی است با رنگ و بوی کودکانه و عین این موارد به دهها مثال دیگر هم میشود اشاره کرد.حالا این که تلویزیون خودمان است ،پناه می بریم به خدا از شرِ آن شیِ متنجس (ماهواره را میگویم).خوب برای من که کاری ندارد ،روی پشت بام خانه ما از هشت واحد،هفت واحد دیش ماهواره دارند من هم یک دیش به آن دیش ها اضافه میکنم ،سقف خانه دنیای ما که خراب نمی شود اما نگران سقف خانه آخرتمان هستم!نگران دختر بچه یازده ساله همسایه مان هستم که پدرش تا قبل از نصب ماهواره با شلوار و تی شرت در خانه می گشت اما این دفعه آخر که رفتم شارژ ساختمان را بدهم با زیر پیراهن رکابی و شورتک دم در آمد! ما که خنگ نیستیم! نگران فلان رفیق شفیقم هستم که تا دیروز حالِ عبادتش ،نیایش بعد از نماز صبحش زبانزد خاص و عام بود حالا بعد از یکسال و اندی که مشتری "من و تو " و "فارسی ۱" شده حال و روزش دیدنی است...بگذارید با زبان و ذهن ِ روزه اینقدر خاطر خودم و شما را مشوش نکنم ،انشاالله خدا علم و آگاهی اینقدر به مردان جامعه ما بدهد که به این درک برسند که وقتی فلان مجری بی بی سی یقه اش را تا فلان جایش باز میگذارد این برای احترام یا کلاس کار نیست این برای حیا زدائی است ! ما تا در منزل مادری مان زندگی میکردیم همچنین منظره هائی را ندیدیم که حالا در خانه خودمان پایمان را روی هم بیاندازیم و تن و بدن هر زن و مرد هرزه ای را به بهانه دیدن خبر یا تماشای فلان مستند علمی برانداز کنیم!سریال های آلوده که جای خود. ما هنوز شیعه ی امیرالمومنین هستیم.ما هنوز درصد حماقتمان اینقدر بالا نرفته! اصلا ما زیر دوش حمام هنوز وقتی آب یکدفعه داغ میشود،میسوزیم ! پناه می بریم به خدا از آتش جهنم که خیلی هم دور نیست از ما اگر آدم نشویم ...
كلينى از جمله با سند خود روايت مىكند از زُرَارَة كه گفت:
من از امام جعفر صادق عليه السّلام راجع به حلال و حرام پرسيدم.
قَالَ: حَلَالُ مُحَمَّدٍ حَلَالٌ أبَداً إلَى يَوْمِ الْقِيَمَةِ، وَ حَرَامُهُ حَرَامٌ أبَداً إلَى يَوْمِ الْقِيَمَةِ. لَا يَكُونُ غَيْرَهُ وَ لَا يَجِىءُ غَيْرُهُ.
فرمود: حلال محمّد حلال است هميشه تا روز قيامت، و حرام او حرام است هميشه تا روز قيامت. غير او نمىباشد و غير از او چيزى نخواهد آمد.
اصول کافی جلد یک صفحه 58
لطفا اشتباه نكنيد! اين به اين معنا نيست كه تلويزيون يك دروغ بزرگ است، بلكه تلويزيون يك واقعيت بزرگ و قدرتمند است. منتها آنقدر ضمير ناخودآگاه فردي و جمعي ما تحت تاثير آن است كه نسبت به اين واقعيت، خودآگاهي خود را از دست داده ايم.
خاموش كردن تلويزيون به اين معناست كه از آن به شكل آگاهانه فاصله بگيريم تا ببينيم چه امپراتور قدرتمندي در خانه هاي ما حكمفرماست و اين جعبه جادو صرفاً يك سرگرمي و براي غني كردن اوقات فراغت نيست، بلكه با امكانات و قدرت پنهان و آشكاري كه دارد زندگي فردي، خانوادگي و اجتماعي ما را هدايت مي كند و تحت تأثير خود قرار مي دهد. چه طرفدار آن گروهي از انديشمندان باشيم كه به تاثير مخرب تلويزيون اعتقاد دارند و چه جزو آن طيفي باشيم كه بر سازندگي آن تأكيد مي كنند، گاهي با خاموشي و فقدان اين جعبه جادو مي توانيم به جادويي بودنش پي ببريم.
داشتن دیدگاه سفید یا سیاه در مورد تلویزیون منطقی نبوده و باید سعی نمود از این وسیله بسیار سرگرم کننده، با توجه به فواید و مضراتی که دارد به موقع و در حد مناسب استفاده کرد.
l"]هر چیزی فی نفسه نمی تونه بد باشه بستگی داره به نوع استفاده ای که ما ازش می کنیم اگه بخوایم تلویزیون راسیاه بینیم پس نت روسیاه تر اگرم کاملا سفید پس ماهواره با برنامه هاش می شه برادر خونده ی تلویزیون .
به نظر من هرکسی باید خودش هوای خودش را داشته با شه که ابته خیلی سخته اما چراغ خاموش تو یک جاده ی بدون دست انداز رانندگی کردن هنر نیست
بسم الله
كارشناسان محترم لطفآ از طريق كتاب الله و احاديث معتبر اين موضوع مهم را تبيين نماييد.بنده شخصآ عاجزم از رسيدن به يك پاسخ درست وهمه جانبه بسيار دررابطه با تبليغات ورسانه واثرات مثبت ومنفي انها كه حتي ممكن است بدون آگاهي وبه صورت مخفي باشد فكر كردم اما درنهايت به پاسخي براي خود نرسيدم البته يك سري موارد كه حرام قطعي است ومسلمان با كمي سطح معلومات ديني متوجه ميشود اما منظورم در مواردي است كه حرامي دركار نيست اما از جهت فكري ممكن است مرا سرباز خودكنند
لطفآ از طريق كتاب الله و احاديث معتبر اين موضوع مهم را تبيين نماييد
با سلام
تا آمدن کارشناسان محترم در جواب بگویم که خدای متعال فرمود : بل الانسان علی نفسه بصیره : یعنی هر کس بخوبی بر نفس خودش آگاه است و میداند که چه چیزی او را هدایت و گمراه میکند هر چند عذر تراشی کند اما سرخود وسر خدا نمیتواند کلاه بگذارد .(فالهمها فجورها وتقواها)
بنابراین ممکن است که تلویزیون و بالاتر از آن برای برخی مومنین مشکلی ایجاد نکند اما رادیو برای برخی محرک و مهیج باشد پس تشخیص با مکلف است واحتیاط طریق نجات .
دین اسلام، عمومیت مکانی دارد و مختص همه افراد جهان است و با تمایلات و خواسته های آنها در تناقض نیست.عمومیت زمانی هم دارد یعنی خاص همه زمان ها است.ازابتدای رسالت تا روز محشر که پرونده این دنیا بسته می شود.بنابراین کسی نمی تواند ادعا کند که با پیشرفت تکنولوژی و مدرنیته شدن زندگی دیگر دین اسلام پاسخگوی نیازهای انسان نیست و باید احکام و قوانین اسلام را کنار گذاشت.زیرا اسلام مختص و مربوط به هزار و چهارصد سال پیش است، اینگونه تفکرات ناشی از کج فهمی و عدم درک عمق دین اسلام است.غیر ممکن است که انسانی، عمق وحی را که با فطرت و دل انسان ارتباط مستقیمی دارد، درک کند اما جملاتی بر زبان بیاورد که خلاف آن را می گوید.
آیات و روایات فراوانی دال بر فرازمانی بودن اسلام است که برخی از آن ها عبارتند از:
1)"و اوحی الی هذا القرآن لا نذرکم به ومن بلغ"
به من این قرآن وحی شده است که شما و هر کس را که (این پیام)به او برسد بدان هشدار دهم.(انعام،19)
2)"ان هو الا ذکر و قرآن مبین لینذر من کان و یحق القول علی الکافرین"
این(سخن)جزیادآوری و قرآنی روشن نیست تا آن را که (دلش)زنده است بیم دهد و سخن (عذاب)برکافران تحقق یابد.(یس،69-70)
3)از جمله احادیثی که بیان گر جاودانگی اسلام است، "حلال محمد حلال الی یوم القیامه و حرام محمد حرام الی یوم القیامه"(کلینی، ج1ص58)
اگر بخواهيم توضيح بيشتري بدهيم آنكه درواقع اساس دین اسلام و اصول اعتقادی ای که زیربنای معارف اسلام را تشکیل می دهند و همه مسلمانان اجماع نظر عمومی در این زمینه دارند عبارتند از:1-توحید، 2-معاد، 3-نبوت.تمام فرقه ها و گرایش های متعدد و متنوع اسلامی بر این اصل متفق اند و هیچ اختلافی ندارند.اما ازمیان این فرقه ها تنها شیعه اثنی عشری است که بر این باوراست، اسلام مبتنی بر پنج رکن و اصل اساسی است و آن اصول عبارت است از:1-توحید 2-معاد 3-نبوت 4-امامت 5-عدل می باشند.ازنقطه نظر شیعه، نبی و امام در تمام اصول و مبانی لازم و ضروری برای تبلیغ و تبیین دین خدا مشترکند.تنها تفاوت آنها در نزول وحی و دریافت پیام های الهی از فرشته وحی است.بنابراین با توجه به این مباحث، تمایز چندانی میان این دو نیست زیرا مهم ترین شرط و اصلی ترین پارامتر لازم برای اجرای احکام الهی که همان عصمت نبی یا امام است در هر دو مشترک و موجود است.و هردو(نبی و امام )باید معصوم باشند.زیرا در تفکر ناب اسلامی، عصمت ویژگی ضروری و جدایی ناپذیر حاکم الهی است.
با عرض تشکر بابت این موضوع خوب با نظر برادر عزیز کابر "داداش" کاملا موافقم.
اولا اگر شما جلوتون یه دیس پر از غذای خوشمزه و پاک و طهور باشه و شما خیلی تمایل به خوردنش داشته باشید ولی یه نفر توش یه تف بیاندازه شما بازم می تونید به اون غذا لب بزنید؟
میخوام بگم روح از جسم حساس تره و یه خوراک و یا تصویر و صدای مسموم از تلویزیون می تونه سلامت روح رو به خطر بیاندازه و روح رو لکه دار کنه که البته مومنانی که دل و روح سالمی دارند فورا نسبت به این لکه عکس حساسیت و العمل نشون میدن.
دوما یه قاعده ی کلی وجود داره اونم اینکه شما از هرچیزی به نفع رشد روح و فطرتتون استفاده کنید خوب و پسندیده و پایدار و در غیر این صورت اون کار ناپسند هستش و ناشکری تلقی میشه.
سوما اکثر برنامه های تلویزیون وقت تلف کردنه و ما داریم از وقتمون یعنی با ارزش ترین سرمایه امون که باهاش ابدیتمون ساخته میشه خرج میکنیم و اونو صرف دیدن برنامه های بی ارزش میکنیم.
از خودتون سوال کنید که مثلا اگر سریال "خدافظ بچه" یا مثلا "زیر تیغ" رو نمی دیدید چی از شما کم میشد؟
بهتر نبود جاش یه کار خوب میکردید؟چون هر ثانیه ی دنیا در مقیاس ابدیت هزاران سال آخرت رو میسازه.
در آخر اینکه قدر ثانیه ثانیه عمرتون رو بدونید و وقتتون رو با این خر دجال زیاد تلف نکنید و خیلی مواظب ورودی های روحتون باشید و در غیر اینصورت از خودتون توقع خروجی خوب نداشته نباشید که...به قول امام رضا (ع) : هرچه بکاری همان میدروی.
بنام او
آيا ميشودگفت..بنابراين اونايي كه موافق بودن تلويزيون اند همچنان پاي كامپيوترواينترنت كه اززيرمجموعه هاي اين جعبه جادويند بمانند و اوناييكه مخالف تلويزيون هستند واگرواقعا هم مخالف هستند ازهمين لحظه تلويزيون واينترنت و رايانه خودراخاموش نمايند تا بعداز ده الي بيست سال همگان يا حداقل خودشون ببينند چه كساني چي شدند و كداميك ازاين دوگروه و فرزندانشان درعلم و دين پيشرفت بيشتري نموده اند؟؟
چون اونيكه خودش نسخه ميپيچه احتمالا بايدخودش اولين نفري باشه كه عمل ميكنه..
وحالاگذشته ازاين حرف وسوال ..
بنظرمن نه ميشه به فيلمها وبرنامه هاي داخلي خودمون صددرصداتكا كنيم كه متاسفانه كارگردانان كمي پيدا ميشوند كه درفيلمهايشان اين واقعيت رالحاظ كنند كه شايد كودكان هم همراه والدين دل به ديدن برنامه هاي اونها ميبندند وميدن و اگرصحنه اي داراي بارمنفي رادريك فيلم ياسريال كمدي ببينند خيلي زود وصريح تقليد ميكنند و نميشودهرلحظه هم مراقب فرزند باشي كه چي ببينه وچي نبينه و يا...
وماهواره هم كه من چون فرزندانم كوچك اند ندارم ولي خدايي اش وقتي تلويزيون هاي داخلي نتوانند خواسته هاي بيننده داخلي خودشان را برآورده نمايند..معلوم است كه افرادبهروسيله اي متوسل ميشوندتا جاي خالي اوقات فراغت خود و خانواده راپرنمايند و مخصوصا كه هرروز و هرساعت هم نميشود رفت پارك وگردش وديدوبازديد و فيلم سي دي و دي وي دي كرايه كرد و اين جدا از اين است كه يا ازتعداد پاركها كاسته ميشوديا راهشان دورترميشوديا ترافيكها اعصاب خوردتر ميشونديا قيمت سوخت و كرايه ها بالاترميروند يا..و ياتعدادي نيزفقط اسم پارك رادارند ولي ..
واين براي خانواده هاي داراي فرزندان بالاي سيزده سال بمراتب مشكلسازتر نيز ميباشد وخدا ميداند كه اگرفرزندان ما هم به سن سيزده وچهارده برسند آياحريفشان خواهيم شد كه ماهواره و اينترنت بداست وتازه تعدادي نيزعقيده دارند همين ماهواره واينترنت ازخياباني و كوچه اي شدن فرزندانشان ومعتادشدن و ول شدن و خراب شدنشان نيز دراين سالهاي حساس اوايل جواني جلوگيري هم نموده و مينمايند..
فقط اي كاش تلويزيونهاي داخلي تا ميتوانستند فيلم وبرنامه هاي سرگرم كننده خوب تهيه مينمودند واي كاش اين كارها را چندين سال پيش انجام ميدادند .. سالهايي كه هنوزهيچكس نميدانست ماهواره چيست ونه حالا كه هيچكس هم ميداند ماهواره چيست و .. ومتاسفانه زور هم كه نميتوان و نميشود گفت كه آقا ماهواره نگاه نكن ؟؟ چون اگر زور خوب بود كه خداوند خودش بزرگترين زورگوي دنيا ميشد..
وحالا خودبگوييد و بگوييم .. من وشما وديگران با فرزندانمان دراين عصرتكنولوژي و ارتباطات گسترده چه كنيم و چه ميتوانيم بكنيم؟؟
نسخه اي عادلانه ومنطقي وخداپسندانه و نه دراينجا كه درذهن..
باتقديروتشكر..
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
کافی است هر یک از ما به زندگی خود نظر کنیم تا جایگاه قدرتمند این جعبه جادو را که اینک در بهترین و بالاترین مکان خانه قرار میگیرد، دریابیم. بدیهی است رسانهای مثل تلویزیون کارکردهای زیادی از تامین سرگرمی تا فرهنگسازی و جامعهپذیری دارد و نمیتوان آن را از ساختار زندگی مدرن حذف کرد. حتی دیگر تلویزیون نشانه مرفهبودن نیست و اقشار فقیر هم حداقل یک دستگاه تلویزیون کوچک در خانه دارند. با این حال نمیتوان از تاثیرات مخرب تلویزیون برافراد جامعه بهخصوص کودکان که قدرت قضاوت و مهارت انتزاعی کمتری برای تشخیص دارند، چشم پوشید. «سروان شرایبر» نویسنده کتاب «نیروی پیام» با اشاره به واکنش بیشتر مردم به برنامههای تلویزیون، مینویسد: «برنامه، چه خوب باشد و چه بد، مردم جلوی تلویزیون مینشینند، حتی وقتی برنامه بیش از اندازه بد است، شکایت میکنند اما از تماشای آن چشم نمیپوشند.» وی در اثبات نظر خود، به نتایج و تجربههایی اشاره میکند که حکایت از تاثیر مخدر رسانههای جمعی بهخصوص تلویزیون، روی مردم دارد. اعتیاد به تلویزیون در پدیدآمدن «فرهنگ تماشا» و جانشینی آن با بسیاری از فعالیتهای مفید و ارزشمند مانند ورزش، تفریح و گردش در اوقاتفراغت و آزمایش و مطالعه، موثر بوده است تا جایی که بهنظرمیرسد هر قدر رسانههای جمعی بیشتر گسترش یابند، فاصله انسان با حرکت، زندگی و طبیعت بیشتر میشود.
آنچه به عنوان تهدیدات تلویزیون بهخصوص برای کودکان شناخته میشود، بیشتر به سلامت روانی و عاطفی آنها برمیگردد؛ مثلا تاثیری که این جعبه جادو به گرایش و میل به خشونت و پرخاشگری دارد. به اعتقاد جان کندری، محقق رسانهها، تلویزیون نمیتواند برای کودکان منبع مفید اطلاعات باشد زیرا افکار غلط و غیرواقعی به آنها عرضه میكند. وی با اشاره به نظریه جایگزینی، به انتقاد از تلویزیون میپردازد و میگوید: «وقتی بچهها ساعتها جلوی تلویزیون مینشینند، فواید دیگر فعالیتهایی که میتواند به پیشرفت آنها كمك كند از دست میدهند و این تازه اول کار است، زیرا محتوای تلویزیون بر شخصیت، باورها و رفتار کودکان تاثیر میگذارد.» امروزه از یک اعتیاد مدرن که یک اعتیاد اجتماعی ـ رفتاری است، صحبت میشود که با اعتیاد به تلویزیون شناخته میشود. البته این اعتیاد دامنه و تنوع زیادی دارد و تا اعتیاد به اینترنت هم کشیده میشود. به طورکلی منتقدان اعتیاد کودکان به تلویزیون، این رسانه را به دلیل محدود کردن مهارتهای یادگیری، آسیب رساندن به رشد اجتماعی و کاهش کارایی در مدرسه متهم میکنند. برخی از آنها معتقدند تلویزیون برای بچهها، نه تنها بد، بلکه خطرناک هم است زیرا به کنترل مخاطبان خود میپردازد.
ژان کارنو، پژوهشگر شهیر ارتباطات، مینویسد: «منتقدان، تلویزیون را از این جهت محکوم میکنند که کودکان را از انجام تكالیف تحصیلی بازمیدارد، به آنها صحنههای خشونتآمیز نشان میدهد، عواطفشان را جریحهدار میكند و خیلی زود به سوی زندگی بزرگسالی سوقشان میدهد.»
کارل پوپر، فیلسوف اتریشی نیز با انتقاد از کارکرد تلویزیون در غرب، ایرادهای وارد را به نوع سازماندهی امروزی این رسانه نسبت میدهد و معتقد است با سازماندهی مناسب و هدایت و کنترل بهتر تلویزیون، میتوان به کودکان آموزش داد و آنها را تربیت کرد. مطالعههای انجام شده در آمریکا نشان میدهد ?? درصد کودکان تا به سن 2 سالگی برسند، مرتب برنامههای تلویزیونی تماشا میكنند. در بیشتر موارد به نظر نمیرسد این موضوع که تلویزیون پرستار کودک شده، چندان باعث نگرانی والدین شود و بیشتر آنها معتقدند برنامههای مخصوص کودکان، توانایی ذهنی و مهارتهای کلامی و شناختی فرزندشان را تا حدی گسترش میدهد.
درباره میزان تماس کودک با وسایل ارتباط جمعی، نکاتی قابل ذکراست:
1) زمان اختصاص وقت کودک به تلویزیون پس از 3 سالگی، در همه کشورها کاهش یافته است و شاید دلیل آن تنوع و تعدد دلمشغولیهای کودک و بعد نوجوان و جوان باشد.
2) زمان تماشای تلویزیون كودك تا حدودی ناشی از میزان جذب یا دفع محیط پیرامون او است؛ وقتی «گرایشهای دفع» بر «گرایشهای جذب» غلبه میكنند، کودک به تلویزیون پناه میبرد، حتی بعضی به نوعی «انحصار» یا «یکتایی» تلویزیون در این زمینه معتقدند. تلویزیون تنها وسیلهای است که طفل برای فرار از مشکلات خود به آن پناه میبرد (البته امکان دارد، نبودن تلویزیون بدون آنکه کمکی به حل مشکل طفل کند، باعث روآوردن او به چیزهای دیگر شود.)
در این حال، تلویزیون جایگزین واقعیت میشود و به نوعی فرار از آن را ممکن میكند. رابطه مفرط کودک و تلویزیون تا حد زیادی نشاندهنده تنازع یا آرامش خانوادگی است. به نظر شران، هرگاه طفلی در محیط خانواده و خارج از آن روابط مناسب، صحیح و لذتبخشی با اولیا و همسالان خود نداشته باشد، برآن میشود به دنیای شیرین تلویزیون پناه ببرد و آن را چون مامنی برای فراموش کردن مسایل و مشکلات زندگی واقعی خود مییابد.
از این دیدگاه تلویزیون، به عنوان روزنهای برای «گریز از واقعیت» حتی تامینکننده نوعی خلسه روانی است اما بسیاری دیگر، علاوه بر این، بر ویژگی دیگر یعنی «بلع» تاکید دارند.
فارغ از مباحث سلامت محور در مورد تاثیرات تلویزیون بر کودکان، باید به نوع برنامهسازیهای کودک با توجه به مسایل روانشناختی و جامعهشناسی کودک امروز توجه شود. آیا واقعا برنامههای کودک تلویزیون ما در شرایط حاضر به ویژگیها و تغییر و تحولات هوشی و اجتماعی کودک امروز توجه میکند و متناسب با روحیات او است یا خیر؟ بدیهی است کودک دهه 90 با کودک دهه 60 تغییرات اساسی و بنیادی دارد و خواسته و نیازهای او متفاوت از آن برنامههایی است که 2 دهه پیش ساخته میشد. کودک امروز، در بین انواع و اقسام وسایل ارتباط جمعی و رسانهای متولد شده و در یک جامعه شبکهای و رسانهای بزرگ میشود و به همان اندازه نیز به رسانه، بهخصوص رسانههای بصری مثل تلویزیون، وابسته است. آیا این وابستگی به معنای اعتیاد و اسیر شدن او در دستان قدرتمند جعبه جادوست یا در رشد و سلامت جسمانی و روانی او تاثیر دارد؟ نباید قدرت تلویزیون را دست کم گرفت تا بتوانیم کودکان سالمی برای آینده تربیت كنیم.
[h=1]چرا میترسی خاموشش کنی؟[/h]
دوست موفقی دارم که مدتهاست دست به قلم نبرده…امروز دیداری داشتیم و حرفی زد که برام جالب بود و ازش خواستم برای خوانندگان سایتمون بنویسه :
چرا تلويزيون هميشه در همه خانه ها فارغ از اينکه بيننده دارد يا ندارد روشن است؟ چرا وقتي به خانه مي رسيم اولين کاري که مي کنيم روشن کردن جعبه جادوست؟ چرا وقتي توي ماشين مي نشينيم بلافاصله راديو يا ضبط را روشن مي کنيم؟ چرا توي ميهمانيهاي خانوادگي هم دست از سر اين جعبه جادو بر نميداريم؟
جواب به نظر من اين است:
اين يک واقعيت پنهان است. ما حاضر نيستيم با خود تنها باشيم چون ممکن است از خود بپرسيم آيا اين است آن زندگي که بايد داشته باشم؟ آيا مسيري که در آن قرار دارم هماني است که بايد باشد يا رخت عافيت و مصلحت بر تن حقيقت کرده ام؟ تلويزيون بايد حضوري حتي فراتر از عضو اصلي و درجه يک خانواده داشته باشد(شما به کدام عضو خانواده خود روزي چند ساعت نگاه ميکنيد و يا اينکه به حرفهايش گوش مي دهيد؟) چونکه ما با اعضاي حقيقي خانواده خود حرفي براي گفتن نداريم. با همسر و فرزند و پدر و مادر خود قادر به ترسيم نقاط مشترک نيستيم. بشر امروز به شدت تنهاست بيش از آنچه که نمايان است تنهاست و به اعتقاد من بخش عمده اي از گسترش و نفوذ روز افزون رسانه هاي ديداري و شنيداري مرهون اين تنهايي بي انتهاست. راستي شما چقدر تنهاييد؟
منبع: سلامت ایران
سلام
من به خاطر شرایطم هر ماه یا سه هفته یکبار چشمم به تلویزیون میخوره. هیچی رو هم از دست ندادم. اخبارو از رادیو و اینترنت پیگیری میکنم. بقیه وقتم هم به مطالعه و... میگذره.
مطمئن باشید که چیزی از دست نمیدید اگه کنار بذاریتش. البته به نظرم بهتره با برنامه از هرچیز استفاده کنیم و دیدگاه صفر ویکی نداشته باشیم.
دوستان سلام
جز یک عده برنامه محدود مثل برنامه های معرفت و زاویه از شبکه 4 ، سمت خدای شبکه 3، قندپهلو و مشاعره شبکه آموزش و ... سایر برنامه ها مطلوب نیستند.
متاسفانه اخبار نیز همه چیز را نمی گوید و آنچه را که می گوید نیز در بشیاری از مواقع مهم نیستند.
اینها گذشته از آهنگ های تند و زننده ای است مثل نقل و نبات پخش می کنند.
واقعا نمی دانم اخبار چه نیازی به این آهنگ های تند دارد؟
نداشتن تلویزیون واقعا نعمتی است.
علی علی
با سلام و درود.
3ماه پیش جمعیتی اومدن خونه واسه خداحافظی و التماس دعا,قرار بود بریم حج.تو مجلس تلوزیون 45"lcd و dvr و ps3 و vcd player ,ریا نشه ها نمیخوام پز بدم ولی همش مارک...
یه نفر گفت:احمد آقا والیبال داره مگه نگاه نمیکنی؟گفتم نه والا زیاد علاقه ای ندارم.بابام گفت:پسرم بزن نگاه کنیم.من گفتم:شما اومدین پیش من یا اومدین پیش تلوزیونم؟؟؟
بابام گفت منطق جواب نداره...
4ساله ازدواج کردم الحمدالله بهترین امکانات دارم ولی علاقه ای به تلوزیون ندارم.چون اعتقادم اینه آدم رو بی غیرت,بی آبرو,و هزارا چیز دیگر...میکنه.اینهمه سال نگاه کردیم چیزی یاد نگرفتیم.
تو این 4سال میتونم به جرات بگم آب از آب تکون نخورده.آیا کسی از نگاه تلوزیون نکردن مرده؟آیا کم عقل شده؟و هزاران آیا های دیگر...
به یاد مرحوم حاج احمد اقای کافی هرکی تلوزیون داره اوف اوف...
همه چیز خوبه به اندازه.بنده منکر این نیستم که به درد نمیخوره,نه.فیلم امام علی رو ببنید.شاهکاره,مختار,مهشره,تنهاترین سردار, استوره هستش ولی در مقابلش....
بیخیال....
این قصه سر دراز دارد....
بی خودی شعار ندهید.
نو که بیاد به بازار کهنه می شه دل آزار.
وقتی کامپیوتر و موبایل و تبلت و مانند اینها هست دیگر چه کسی سراغ تلویزیون می رود.یک زمانی ویدئو هم برای خودش عظمتی داشت ولی الان فقط در سمساری ها می شود پیدایش کرد.
راستی مهلت حکم رئیس صدا و سیما ضرغامی خیلی وقت است که تمام شده است به رهبری بگویید اگر نمی خواهد عوضش کند حداقل حکمش را تمدید کند.شاید یادش رفته است.
اگر به رئیس صدا و سیما انتقاد دارید چرا آن را روی تلویزیون بدبخت بی جان خالی می کنید؟
شما اسلام گرایانی هستید که اسلام رو بدنام کردین .
اسلام گفته علم یاد بگیر نگفته از هر چی تکنولوژیه عقب بمون .
دوست من شما تلوزیونتون رو روی کانال های مذهبی و آموزشی تنظیم کن هم به خدا نزدیک تر شو هم علم یاد بگیر .
قرار نیست فقط سریال ببینی .
علاوه بر اون تفریح برای بدن لازمه امروز تلوزیون فردا تلفن پس فردا موبایل .
یه کاری کنین دیگه اجاق گاز و فر و همه چیزو خاموش کنین با چوب و نفت و اینا غذا درست کنین دیگه فقط بخورین و خدارو عبادت کنین . علم و اینارم بیخیال پیشنهاد منه .
دوستان سلام
الان عمده برنامه های صدا و سیما دست کمی از ماهواره ندارد، بنابراین اثرات مخرب ماهواره نیز بر آن مترتب خواهد بود.
http://www.askdin.com/thread32069-52.html#post557184
http://www.askdin.com/thread32069-45.html#post551654
http://www.askdin.com/thread32069-50.html#post552031
در جنگ نرم و تهاجم فرهنگی، هیچ گاه یک پازل را به صورت کامل یا تمامی قطعات آن را در یک زمان و یک جا در اختیار شما قرار نمی دهند. بلکه قطعات پازل را طبق نقشه ای که خود دارند در زمان و مناسب و مکان مناسب قرار می دهند.
ممکن است قطعه ای را در تلویزیون، قطعه ای را در معماری خانه، قطعه دیگر را در شبهات و ... قرار دهند و ما نیز متوجه نمی شویم.
علی علی
فریب دجال را خوردن هرگز...
روزگار ما همان دجال و خرش هستند فريبش را نخوريد اين از من حقير به شما نصيحت بزرگوارن قبل از هرچيزي بيانديشيد غرق اين دنيا نشويد كه دجال همين هست كه مي بينيد .
[/HR] يا رب برسان ظهور مهدي فاطمه را....صلوات الله علیه
اللهم عجل لوليك الفرج
