آشپزباشی

تب‌های اولیه

46 پستها / 0 جدید
آخرین ارسال
آشپزباشی

کدوم غذا رو خوب درست میکنید؟

دستورشو برا مون بذارید.اگه غذای باحالی رو هم از اینترنت یا جاهای دیگه پیدا کردید هم میتونید بذارید

ممنون

برچسب: 

توپ های سیب زمینی سوخاری

سیب زمینی بزرگ 4 عدد . گوشت چرخ کرده 200 گرم . تخم مرغ 2 عدد . فلفل دلمه ای 1 عدد
گوجه فرنگی 2 عدد . شیر 1 قاشق غذاخوری . آب جوش 1 قاشق غذاخوری . پیاز 1 عدد . سیر 3 حبه
پودر آویشن 1 قاشق چایخوری . آرد سوخاری و آرد ساده مقدار لازم . نمک و فلفل مقدار لازم

طرز تهیه : پیاز و سیرها را ریز خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شوند سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید را رنگ گوشت تغییر کند ؛ پس از تغییر رنگ گوشت فلفل دلمه ای خرد شده ، گوجه های پوست گرفته خرد شده و پودر آویشن را اضافه کنید و تفت دهید تا آب مواد کشیده شود ، در انتهای کار نمک و فلفل بزنید و از روی حرارت بردارید.

سیب زمینی ها را بپزید و پوست بکنید سپس خوب بکوبید تا نرم شود ، در ادامه 1 قاشق شیر گرم و 1 قاشق آب جوش و نصف قاشق چایخوری نمک اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید تا به شکل خمیری یکدست شود ، کمی صبر کنید تا سیب زمینی ها خنک شوند سپس مقداری از خمیر سیب زمینی بردارید و کف دست تان پهن کنید و مقداری مایه گوشت داخل ان قرار دهید وبه شکل توپ گرد کنید ( تمام توپ ها را به همین صورت آماده کنید ).
تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید و با چنگال بزنید تا کف کند ، توپ های سیب زمینی را به نوبت در تخم مرغ بزنید سپس در آرد سفید بزنید و مجدد در تخم مرغ بزنید و در آخر در آرد سوخاری بزنید تا تمام سطح توپ های سیب زمینی به ارد سوخاری آغشته شود.

داخل قابلمه یا سرخ کن مقدار زیادی روغن بریزید و بگذارید داغ شود سپس توپ های سیب زمینی را داخل روغن داغ بریزید ، توپ ها را چند بار با چنگال این طرف و آن طرف کنید تا خوب طلایی و برشته شوند ( توپ ها باید در روغن شناور باشند ) ، پس از سرخ شدن توپ ها را روی توری یا دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی شان برود سپس بهمراه سس دلخواه سرو کنید.

نکته ها : میتوانید داخل این توپ ها از مقداری پنیر پیتزا استفاده کنید ، همچنین میتوانید داخل این توپ ها را با مواد دیگری مانند مرغ پخته ، قارچ ، سبزیجات و … پر کنید ، این پیش غذای عالی را به راحتی در منزل تهیه کنید و از طعم لذیذ آن لذت ببرید.

بسمه الرزّاق

با سلام

حتما خاطره ی خوب خورش قیمه های نذری،همیشه در خاطرتان هست و گاهی دوست دارید

مثل همان را بپزید،در این صورت به دستور طبخ زیر عمل کنید:

ابتدا گوشت گوسفند را می گذارید بی هیچ ادویه و چاشنی بپزد.

لپه ها را هم در ظرفی به مدت یک تا دوساعت خیس دهید.

پیاز خرد شده(به مقدار زیاد،اگر رنده شود بهتر است) تفت دهید تا طلایی شود

سپس لپه را داخل همان پیاز تفت دهید و گوشت را هم به همین شکل(با پیاز تفت دهید)

بعد نوبت اضافه کردن ربّ گوجه فرنگی است(در همان مخلوط و به مقدار لازم)

وقتی همه اینها تفت داده شد دو لیوان آب(به اندازه ی دو بند انگشت آب روی مواد باشد) اضافه کنید.

و سپس ادویه شامل:

پودر لیمو عمانی

دارچین

زعفران

هل

فلفل سیاه و نمک،به مقدار لازم اضافه کرده، روی شعله ی ملایم بپزید.

بسیار جا افتاده و لذیذ می شود.

پ.ن

1-موقع کشیدن خورش، سیب زمینی خلال و سرخ شده را کنار ظرف خورش برای تزئین استفاده بفرمائید.

2-هل را می توانید به شکل سائیده،یا دانه ی هل استفاده کنید،ولی اگر دانه ی هل را در خورش استفاده

کردید هنگام کشیدن بردارید.

با سلام

خورش بامیه با گوشت چرخ کرده

گوشت چرخ کرده 500 گرم

بامیه تقریبا 8، 10تا 12 عدد

سیر 3تا 4 عدد

پیاز کوچیک 2عدد

رب گوجه فرنگی دو قاشق غذا خوری سرصاف

نمک وفلفل وزردچوبه به میزان لازم

گوجه فرنگی هم یک تا دو عدد نگینی خرد شده

لیمو عمانی هم یک عدد البته بزرگ یا دو عدد متوسط

ایتدا یه پیاز کوچیک رو رنده میکنیم و 250 گرم گوشت چرخ شده رو به اون اضافه میکنیم ،نمک وفلفل رو بهش اضافه

میکنیم اونا رو به شکل کوفته ریزه درمیاریم وجدا در تابه سرخ میکنیم.

یک قاشق روغن رو در قابلمه ریخته واون رو، روی حرارت میذاریم سیر و پیاز های خرد شده رو داخل روغن تف میدیم سپس

250 گرم گوشت چرخ شده رو اضافه میکنیم ،نمک وفلفل وزردچوبه رو به اون اضافه کرده کمی که تف خورد گوجه های خرد شده

رو به اون اضافه میکنیم اونقدر تف میدیم تا به روغن بیفته بعد رب گوجه رو اضافه میکنیم کمی تف میدیم سپس مقداری آب به اون اضافه

کرده اندازه 2 استکان تا جوش بزنه اونموقع حرارت رو کم میکنیم تا آروم غذا جا بیفته .

بامیه ها رو هم جدا سرخ میکنیم وداخل خورش میریزیم ،کوفته ریزهای سرخ شده رو هم همینطور

بعدش لیموی عمانی رو اضافه میکنیم تا غذا جا بیفته

اگه دوست داشتیم سیب زمینی سرخ شده رو هم واسه ی تزیین لای خورش میزاریم و با پلو سرو میکنیم.

آش گوشت

مواد لازم:
نخود آبگوشتی : یک پیمانه

برنج (نیم دانه): یک پیمانه

گندم (پوست کنده): یک پیمانه

گوشت گوشاله لخم: 250 گرم

پیاز : 2 کیلو
(پیمانه ای که من در نظر گرفتم لیوان دسته داره.)

نخود را یکی دو روز قبل خیس می دهیم،و همچنین گندم و برنج را (البته برنج و گندم به مدت یکروز کافیست)

برنج را با نمک خیس می دهیم،

نخود و گندم را جدا جدا پخته چرخ می کنیم،(گندم وقتی سرد شد چرخ می کنیم)

گوشت را پخته و خلال می کنیم،

توجه: آب نخود و گندم و گوشت را نگه می داریم،
پیاز را خلالی (نازک) کرده با زردچوبه و فلفل سرخ می کنیم تا طلایی پررنگ شود،

تا اینجا همه مواد اولیه پخته شد و چرخ شد و گوشت هم خلال شد پیاز هم سرخ شد،

برنجی که خیسانده شده بود را با آب فراوان می گذاریم تا بجوش بیاد و یک پلو شل شل بشه (یعنی کاملا وا بره)

بعد اولین چیزی که اضافه میشه پیاز سرخ شده ،

بعد از چند دقیقه نخود ،

بعد گندم،

خوب هم می زنیم تا مواد کاملا مخلوط و صاف و یکدست بشه.

توضیح:
اگر حتیاج به آب داشت از آب های باقیمانده از گوشت و نخود و گندم استفاده می کنیم،

در انتها گوشت را اضافه می کنیم، از آنجائیکه گوشت سنگین است و به ته دیگ می رود مرتب هم می زنیم تا ته نگیره،

زمانی که جا افتاد آماده سرو است، برای تزئین از پیاز داغ و دارچین استفاده می کنیم ،
و سر سفره از آب نارنج برای مزه دار شدن .

نوش جانتان

تخم مرغ
مواد لازم:
تخم مرغ + ماهیتابه + روغن(اختیاری)+ نمک( اختیاری)
ابتدا تخم مرغ را برداشته در صورتی که داشتیم یکم روغن قبلش میریزیم تو ماهیتابه ( البته من بی روغن هم پختم و میشه) البته قبلش ماهیتابه رو میزاریم رو گاز روغنو که ریختیم تخم مرغو برمیداریم البته نمک هم باید اماده کنیم بعد ازین که تخم مرغ رو شکستیم البته توی یه ظرف جداگونه چون ممکنه توش خون داشته باشه بعد که تخم مرغ رو ریختیم توی روغن البته روغن رو صبر میکنیم داغ بشه یکم اونوقت میتونیم نمک رو اضافه کنیم
منتظر اموزش های بعدی باشید

[="Times New Roman"][="Navy"][="3"]سلام
طاعات و عبادات قبول
یه تاپیکم قبلنا برا آشپزی بود لینکشو میذارم استفاده بفرمایید.

۞مهارت آشپزي ويژه کاربران اسك ديني۞

همینطور تو گروه هنر ما هم یه بخش مخصوص هنر آشپزی بود که این روزا تقریبا غیر فعال شده.

http://www.askdin.com/group.php?discussionid=2134&do=discuss

ان شاالله به حق کریم اهل بیت علیه السلام سفره های همه مردم این شبا رنگین باشه.
التماس دعا[/][/][/]

[="Purple"]من همچنان دستور پخت حرفه ای نیمرو رو میتونم اینجام بزارم 8->[/]

ترگل;811541 نوشت:
من همچنان دستور پخت حرفه ای نیمرو رو میتونم اینجام بزارم

خب من دقت نکردم مث اینکه دوستان از قبل زحمتشو کشیدن

امااا برای رنگین تر کردن سفره افطارتون دوتا دستور ساده بهتون میدم که هم خوشمزه س هم سالم تر از بیرونیاشه ...

اول طرز تهیه خرمای توپی:

هسته و پوست خرما رو میگیری بعد کاملا له ش میکنیم تا یه حالت یه دستی به دست بیاد( البته من خودم تو کره کمی تفت میدم راحت له میشه بعد میزارم سرد میشه) بعدش اندازه گردو جدا میکنین توی مغز پسته نارگیل یا هر چیزی که دوس داشتین می غلطانید:)

اما طرز تهیه بامیه=P~

اول باید شربتشو درست کنین

شکر 2لیوان آب 1لیوان (این واسه دستورشه اگه احساس کردین کمه اضافه کنین به همون مقدار شکر )
گلاب 1تا 1ونیم لیوان زعفرون دم کرده (هرچقد دوس دارین Smile ) آبلیمو 1 ق غ

اول آب و شکر رو میزاریم رو حرارت به جوش که اومد حل شد گلاب و زعفرونو ابلیمو رو میریزین بعد چند دیقه بردارین بزارینش کنار (5 الی 10 مین)

بامیه:
ارد 1 لیوان اب 1 لیوان تخم مرغ 2تا کره 50 گرم شکر 2 ق غ (قیف و ماسوره)

اب و کره رو میزارین رو حرارت جوش کنه بعدش ارد و شکر رو که بهتره از قبل مخلوط شده باشه اضافه کنین بعد مرتب و تند تند هم بزنین
و دو قاشق از شربتتونو بهش اضافه کنین تا به خورد خمیر بره

بعد یه ده مین رو حرارت ملایم تفت بدین تا خمیرتون بپزه بعد بزارین کنار تا سرد شه
وقتی خنک شد تخم مرغا رو بهش اضافه کنین خوب مخلوط کنین باید خمیر نرم بشه

بعد توی قابلمه مقدار زیادی روغن بریزین خمیر رو بریزین داخل قیف که از قبل ماسوره رو روش گذاشتین
بعد یه قیچی که سرشو روغنی کردین تاخمیر بهش نچسبه بردارین
توی روغن اروم اروم قیچی کنین و هم بزنین که نچسبن
بعد که سرخ شد همونجوری داغ بریزین تو شربت تا شربتو به خودش جذب کنه
چند دیقه بمونه کافیه بعدشم بزارین تو یخچال سرد شه
عکسشم میزارم چون خیلی تا افطار مونده:D;))

بسمه الشکور

ترگل;811565 نوشت:
بعد یه قیچی که سرشو روغنی کردین تاخمیر بهش نچسبه بردارین
توی روغن اروم اروم قیچی کنین و هم بزنین که نچسبن

سلام و عرض ارادت

طاعات و عباداتتون قبول حق ان شاالله.

ترگل خانم یعنی خمیر را با قیف ابتدا بطور کامل داخل روغن

می ریزیم بعد با قیچی به شکل قطعات بامیه جدا می کنیم؟

نمی شه از همون اول با قیف به این شکل در بیاد؟

سؤال دوم:سایز ماسوره لارج باشه؟

متشکر