مدیتیشن

آیا استفاده از اذکار بدون معنی مشکل شرعی دارد؟

انجمن: 

سلام .
امیدوارم که خوب و خوش و سلامت باشین .

یه سوال برام پیش اومده گفتم از حضورتون بپرسم . قبلش چند مساله که باهاش برخور کردم رو عنوان میکنم و بعد سوالم رو میپرسم .

1. من خیلی پیش تر ها جایی خونده بودم که استفاده از ذکرهای بدون معنی حرام هست .

2. گربه ای رو در درون یک دیگ مسی قرار بدین و آرام آرام زیر اون دیگ مسی رو گرم کنین و در همین حین کسی شروع به دف زدن یا دمبک زدن بکنه ... به مرور زمان پاهای گربه شروع به سوختن میکنه و صدای اون دف یا دمبک رو همزمان میشنوه ... بعدش گربه رو از درون ظرف در بیارین و این عمل را چند بار دیگر در زمانهای دیگر تکرار کنین .... بعد از مدتی این گربه هر وقت صدای دف یا تمبک رو بشنوه شروع به بالا و پایین پریدن میکنه و اصطلاحا میگن گربه داره میرقصه .

3. آزمایشهای متعدد زیاد دیگری هم در مورد میمون ها در این ارتباط انجام شده و حالات مشابهی مانند آنچه در مثال فوق اتفاق افتاد برای اون میمونها هم میوفته .

4. در بودیسم ... اون جور که من مطالعه کردم افراد میتونن ذکری رو تقدیس کنن ... مثلا میتونن یک نوع عود بخصوص که نوعی مخدر هست رو تنفس کنند و در همین حین ذکری رو تقدیس میکنند ( هزاران بار در درون ذهنشون میگن ) مثلا با بخور خاصی اراده شون بیشتر میشه در این زمان ذکری که میتونه بی معنا باشه رو در ذهن و روحشون تقویت میکنند . مثلا در حالی که در کنار هم جمع هستند و قدرت روحی و اراده رو در درون خودشون احساس میکنند مثلا میگن ... آکوالاما ...
بعدا هر جا نیاز به اراده داشتند مدیتیشن میکنند و لفظ آکوالاما رو تکرار میکنن .

5. یا مثلا وقتی بودایی ها در حال تقویت یکی از چاکراه های بدنشون هستند یک ذکر دلخواه بی معنا رو مرتب تکرار میکنند . با این کلمه کلیدی ذهن و فکر خودشون رو نشانه گذاری میکنند تا هر زمانی که خواستند بتونند سریع تغیر مود بدن و اون چاکراه رو فعال کنند و در مودی جدید load بشن .

6. حالا فرض کنیم من مودهای متفاوتی بخوام برای خودم تعریف کنم ... مثلا

مود یادگیری علم جدید
مود فراموشی مساله ای
مود تمرکز
مود اراده بالا
مود کار و تلاش
و ....
و برای هر کدوم از اونها ذکری بی معنا تعریف کنم و بخوام با اونها مغزم رو نشانه گذاری کنم وضعیت چگونه هست

6. طبق پرسشی که قبلا از جناب سمیع پرسیدم ... ممکن هست بکاربری علوم غریبه حرام نباشه و بسته به نو ع کاربردش حرام بودنش مصداق پیدا کنه .

7. آیا من میتونم از اذکار بدون معنی استفاده کنم .

متشکرم .

آیا اعمالی با نام مدیتیشن ،شیطانی و جادوگری است؟

[="Georgia"]سلام
نمیدونم عنوانم خوبه یا نه هرچی فکر کردم نفهمیدم چی بگم :Khandidan!:

یه سوال داشتم
داشتم تو اینترنت میچرخیدم یه سایتی رو یهو دیدم درمورد نمیدونم چاکرا و .... بود

یه مطالبی خیلی عجیبی داشت مثلا تمرین تکان دادن اجسام با قدرت ذهن !:Moteajeb!::Moteajeb!: (تمریناتشم مثلا این بود چشاتو ببندی دستاتو بچسبونی به هم و به کف دستات توجه کنی و کلی چیز دیگه )
یا مثلا اگاهانه وارد رویا شدن :Gig:

یه کلمه ای هم بود اسمش مدیتیشن بود . که مثلا چشاتو ببندی به هیچ چیز فکر نکنی تا ذهنت اروم بگیره

کلا یه سری از این چیزای عجیب و غریب بودش

من یهو یاد کارهای شیطانی و نمیدونم جادوگری اینا افتادم

خیلی هم متقاضی داشتش سایتش تقریبا 1000 تا نظر داشت که همه میگفتن نمیدونم من تا اینجاش یاد گرفتم بقیشو دارم یاد میگیرم
یاهم نظر بودش که من بلاخره موفق شدم با قدرت ذهنم تکون بدم

من خیلی تعجب کرده بودم :Moteajeb!:
اومدم از شما عزیزان بپرسم ایا این کارها کارهای شیطانی هستش ؟؟؟ و اگه کارهای شیطانی هستش چرا کسی جلوشونو نمیگیره کمه کم همین یه وبلاگ 400-500 تا بازدید روزانه داشت

ممنونم . هرکی میتونه کمک کنه پست بده[/]

برچسب: 

موسیقی های مدیتیشن و خلسه و نفی خواطر

با سلام و عرض ادب خدمت استادان گرامی...
بنده علاقه خاصی به موسیقی های مدیتیشن و آرام بخش و بدون کلام دارم....
و در زمان های قبل وقتی وقتی چشم هارو میبستم و در حالت آرامی قرار میگرفتم و به این موسیقی ها گوش میدادم نوعی انرژی خاص در بدن من پخش میشد..و گویا تعادلی در چاکراه ها به وجود میارد...
آیا در عرفان اسلامی که نفی خواطر و خلسه پیشنهاد شده آیا این روش آرامش و خاموش کردن افکار به این نوع موسیقی ها مورد پسند هست یا خیر؟
و آیا این موسیقی ها میتواند برای روان آدمی مثبت باشد یا خیر؟ چون جناب ابن سینا گویا عبارتی دارند که گفتند موسیقی صدای خداست...
و

. همچنین گویا در مورد موسیقی درمانی هم سخنانی داشتند ..

وه در نَمَط (فصل) نُهم کتاب «اشارات و تنبیهات» می‌نویسد: "گاهی عارف به «نغمه رخم»، یعنی آهنگ ملایم نیاز دارد تا او را متّعظ کند"(الإشارات و التّنبیهات-صفحه ی360)

___________

و در مورد اینکه آیا شب ها در محیطی آرام نشستن و چشم هارو بستن و در حدود 15 دقیقه یا 30 دقیقه افکار رو خاموش کردن و نفی خواطر کردن میتواند تاثیر مثبتی روی روان آدمی داشته باشد و یا در یک جا نشستن و تفکر در قوه های نفس بیشتر میتواند تاثیر داشته باشد ؟
__________
با تشکر از استادان گرامی :Gol::Gol::Gol: