شاخص

شاخص‌های نامزد اصلح برای ریاست جمهوری

بسم الله الرحمن الرحیم


چند روزی تا آغاز رقابت های داغ انتخاباتی باقی نمانده و هر روز دامنه این رقابت گسترده تر خواهد شد تا روز سرنوشت ساز 29 اردیبهشت که آرای ملت رییس جمهور منتخب را معلوم و این بار سنگین را بر دوش او خواهد گذاشت.
اما آنچه در این بین وظیفه ماست انتخاب فردی است که یقین داشته باشیم با قدرت تمام در جهت رفع کاستی های موجود قدم برداشته و کشور را در مسیر توسعه و پویایی قرار خواهد داد.

قطعا تا روز انتخابات حرف و حدیث های فراوانی زده خواهد شد که متاسفانه ممکن است برخی هم ناشی از بداخلاقی های سیاسی باشد اما ما باید با دوری از این دعواها وظیفه خود را انجام داده و با معیارهایی که مشخص شده فرد مطلوب را انتخاب کنیم.

در اینجا به چند مورد از این معیار ها که توسط مقام معظم رهبری بیان شده اشاره میکنیم :

1.رییس جمهور منتخب باید کار اجرایی بلد باشد و توانایی کشیدن بار سنگین اداره مملکت را داشته باشد

آن کسانی که وارد میدان میشوند، باید کسانی باشند که در خود توانائیِ کشیدن این بار را بیابند؛ صلاحیتهائی را هم که در قانون اساسی است و شورای محترم نگهبان بر روی آنها تکیه خواهد کرد، در خودشان ملاحظه کنند و واقعاً وابسته و دلبسته‌ی به نظام و قانون اساسی باشند؛ بخواهند قانون اساسی را اجرا کنند؛ چون رئیس جمهور سوگند میخورد که قانون اساسی را اجرا کند؛ قسم دروغ که نمیشود خورد. کسانی که این را احساس میکنند، در آن میدان می‌آیند؛ کسانی هم که نه، قصد ندارند در این صحنه حاضر شوند، در صحنه‌ی انتخاب کردن و کمک به پرشور شدن انتخابات شرکت خواهند کرد.

2. معتقد به قانون اساسی و دارای روحیه مقاوم در برابر دشمنان باشد

نامزد انتخابات اولاً باید به خدا و به این انقلاب و به قانون اساسی و به این مردم ایمان و اعتقاد داشته باشد؛ ثانیاً دارای روحیه‌ی مقاوم باشد. این ملت اهداف بلندی دارد، کارهای بزرگی دارد، تسلیم نیست، کسی نمیتواند با این ملت با زبان زور حرف بزند. کسانی که در رأس قوه‌ی اجرائی قرار میگیرند، باید کسانی باشند که در مقابل فشارهای دشمنان مقاوم باشند؛ زود نترسند، زود از میدان خارج نشوند؛ این یکی از شرطهای لازم است

3. با برنامه، باتدبیر و باحکمت باشد

انسانهای با تدبیری باشند، با حکمت باشند. ما در سیاست خارجی گفتیم «عزت و حکمت و مصلحت»؛ در اداره‌ی کشور هم همین جور است، در مسائل داخلی هم همین جور است، در اقتصاد هم همین جور است؛ باید با برنامه، با حکمت، با تدبیر، با نگاه بلندمدت و همه‌جانبه، با یک هندسه‌ی صحیح کارها را مشاهده کنند، نگاه کنند، وارد میدان شوند.

4. سیاست‌های اقتصاد مقاومتی داشته باشد

روزمرّه فکر کردن در مسائل اقتصادی، مضر است؛ تغییر سیاستهای اقتصادی به طور دائم، مضر است - در همه‌ی بخشها، بخصوص در اقتصاد - تکیه کردن بر نظرات غیر کارشناسی، مضر است؛ اعتماد کردن به شیوه‌های تزریقیِ اقتصادهای تحمیلی شرق و غرب، مضر است. سیاستهای اقتصاد باید سیاست‌های «اقتصاد مقاومتی» باشد - یک اقتصاد مقاوم - باید اقتصادی باشد که در ساخت درونیِ خود مقاوم باشد، بتواند ایستادگی کند؛ با تغییرات گوناگون در این گوشه‌ی دنیا، آن گوشه‌ی دنیا متلاطم نشود؛ این چیزها لازم است. رئیس جمهوری که میخواهد این کشور بزرگ را اداره کند، این راه پرافتخار را به کمک مردم و برای مردم طی کند، باید اینچنین خصوصیاتی داشته باشد

5.مهذب به اخلاق باشد، به حاشیه‌ها نپردازد و وعده بی‌مبنا ندهد
باید تهذیب اخلاقی داشته باشد؛ نپرداختن به حواشی. اینها چیزهای لازمی است. بنده توصیه‌ام به همه‌ی دولتها همیشه همین بوده است. میدانید من از دولتها و از رؤسای جمهور در طول این سالهای متمادی همواره حمایت کردم؛ توصیه هم کردم، در موارد متعدد و زیادی از آنها توضیح هم خواستم. تکیه این بوده است که برای مردم هزینه درست نکنند، مشکل درست نکنند، دغدغه‌آفرینی نکنند، مردم را دچار تشویش و نگرانی نکنند؛ البته وعده‌ی بیخود و بی‌مبنا هم ندهند، درِ باغ سبزهای بی‌منطق هم باز نکنند؛ منطقی، معقول، منطبق با واقعیت و با توکل به خدای متعال حرکت را پیش ببرند؛ ان‌شاءاللَّه در آینده هم باید همین جور باشد


6. انسانی شایسته‌، وارسته‌، باعزمِ، مؤمن، انقلابی و با همت جهادی باشد

هدف ملت ایران چگونه تأمین خواهد شد؟ با دو عامل، این هدف تأمین میشود: یک عامل این است که انتخابات، انتخابات گرم و پرشوری باشد؛ افراد زیاد شرکت کنند، مردم با شور و شوق شرکت کنند، بیایند پای صندوقها. دوم اینکه این انتخابات منتهی شود به انتخاب یک انسان شایسته‌ی وارسته‌ی باعزمِ مؤمنِ انقلابیِ با همت جهادی. با این دو چیز، مقصود ملت ایران حاصل میشود.

7. شعارهایی بدهد که منطبق با واقعیات کشور باشد

شعارها را نگاه کنید، ببیند شعارهائی که تعیین میکنند، چه جور شعارهائی است؟ گاهی بعضی‌ها - البته اشتباه میکنند - برای جلب آراء، شعارهائی میدهند که این شعارها از حدود قدرت و اختیاراتشان بیرون است؛ اینها را مردم هوشمند ما میتوانند بشناسند، مراقبت کنند، دقت کنند. آنچه که برای مردم لازم است، آنچه که فوریت بیشتری دارد، آنچه که با واقعیات و امکانات کشور سازگار است، آنچه که به افزایش قدرت درونی ملت می‌انجامد، آنها را در شعارهایشان بگنجانند؛ این یکی از معیارها است

ان شاالله همگی با حضور پرشور و آگاهانه در انتخابات ریاست جمهوری و شورای شهر ضمن اینکه درک سیاسی و اجتماعی مان را به رخ جهانیان خواهیم کشید ،امید مستکبرین ، دشمنان و معاندین را هم ناامید خواهیم کرد.

شهدای شاخص سال 93 اعلام شدند+زندگینامه




به نقل از پایگاه اینترنتی بسیج، سردار علی فضلی فرمانده قرارگاه راهیان نور سپاه و بسیج و جانشین رئیس سازمان بسیج مستضعفین در نشست خبری قرارگاه راهیان نور سپاه و بسیج که ظهر امروز سه‌شنبه برگزار شد، شهدای شاخص بسیج در سال 93 را معرفی کرد.

سردار فضلی در حاشیه نشست خبری، شهیدان فوزیه شیردل، مولوی مصطفی جنگی زهی و مالکوم لطیف شباز را به عنوان سه شهید شاخص در سال 93 معرفی و در حاشیه این نشست خبری، از تمثال این سه شهید جهان اسلام رونمایی کرد.


شهداي شاخص ايران اسلامي در سال ۹۲ معرفي شدند

شهيدان «سيده طاهره هاشمي»، «عبدالحميد ديالمه» و «سليمان خاطر» به عنوان شهداي شاخص ايران اسلامي در سال ۹۲ معرفي شدند.


به گزارش حوزه دفاعي امنيتي باشگاه خبرنگاران، به نقل از پايگاه اينترنتي بسيج، اسماعيل احمدي معاون روابط عمومي سازمان بسيج مستضعفين اظهار داشت: علي رغم آنكه در كشور ما الگوهاي بسيار جامع و كامل به لحاظ ويژگي هاي برجسته اخلاقي در هزاران شهيد وجود دارد اما تاكنون تعداد محدود و انگشت شماري از اين شهدا به صورت سطحي در جامعه معرفي شدند كه همين تعداد محدود برادران شهيد هستند و زنان شهيده حتي در اين تعداد محدود معرفي نشدند.

وي ادامه داد: سازمان بسيج مستضعفين در رويكرد جديد به منظور معرفي الگوهاي حقيقي به عموم مردم به ويژه جوانان هر ساله در سطوح قشري و ملي شهدايي را كه در طول انقلاب اسلامي علي رغم ويژگي هاي برجسته‌شان گمنام بوده اند، به جامعه معرفي مي‌كند.

معاون روابط عمومي سازمان بسيج مستضعفين بيان داشت: اين معرفي به صورت سالانه بوده و هر استان شهيد شاخص خود را در اقشار 20 گانه بسيج از جمله دانش آموزي، دانشجويي، اصناف، مهندسين، پزشكان، اساتيد و رسانه به مخاطبان معرفي مي كند؛ از سوي سازمان بسيج مستضعفين نيز هر سال يك شهيد خواهر و يك شهيد برادر به عنوان شهداي شاخص ايران اسلامي در آن سال معرفي مي‌شود.

وي يادآور شد: طي دو سال گذشته شهيد محسن وزوايي و شهيده مريم فرهانيان، سال 90 شهيد مهدي رجب بيگي و شهيده نسرين افضل، امسال شهيد حجت الاسلام عبدالله ميثمي و شهيده ناهيد فاتحي كرجو معرفي شدند؛ در سال 92 نيز شهيد «سيده طاهره هاشمي»، شهيد «عبدالحميد ديالمه» و شهيد جهان اسلام در عرصه بين الملل «سليمان خاطر» معرفي خواهند شد.

احمدي بيان داشت: در راستاي معرفي اين شهيدان و بيان سيره آنها اقداماتي براي توليد آثار فرهنگي در بخش هاي مستند، كتاب، نماهنگ و شعر آنها صورت گرفته است؛ علاوه بر اين در نمايشگاه هاي فرهنگي كشور اين شهدا در غرفه ويژه قهرمانان معرفي مي‌شوند.