احكام شرعي،احكام فقهي،مسائل جديد،استفتاء

نسبيت در احكام شرعی

سلام  اخیرا یه جریان قوی شکل گرفته از بانیان این جریان نام نمی برم چون هم زیادند هم پر مخاطب  عقیده اصلی شون اینه که قران بعضی چیز ها حکم هستند بعضی چیز ها حکم نیستند بلکه کاوش های حضرت محمد(عموما) و سایر پیامبران و اصحاب  را توضیح داده اند تا ما با آشنایی با اون داستان یا کاوش ها بتوانیم خودمان حکم صادر کنیم و اون احکام جزئی فقهی با توجه به فرهنگ اعراب بوده و هر فرهنگی می تونه در اون تغییراتی ایجاد کنه البته اینو راجع به همه جای قران نمی گن بلکه برای یه سری آیه ها  مثلا میگن چون توی دانمارک طول روز۲۱ ساعته و نمی شه که هم ۲۱ ساعت روزه گرفت هم امرار معاش و کار کرد می گن روزه یه توصیه الهی است سعی کنید تا جایی که می تونید بگیرید و تمرین کنید و جایی که دیدن بهتون لطمه می زنه افطار کنید  یا یه عده میگن به اندازه طول روز مکه در دانمارک روزه بگیرید  نظره شما راجع به گسترش این تفکر چیه ؟ و نقطه مثبت و منفی اش چیست ؟ و چه راه حل جایگزینی دارید؟

پرسش هاي زيبا و پاسخ هاي شنيدني (سال خمسي قبل از گرفتن حقوق)

انجمن: 

پرسش:
ارتباط با نامحرم... شرح : با عرض سلام و خسته نباشيد... اگر کسي با نامحرم به قصد ازدواج ارتباط داشته باشد تا او را بهتر بشناسد چه حکمي دارد؟ پاسخ :

پاسخ:
بايد در اينگونه ارتباطات و صحبت ها حدود شرعي رعايت شود نبايد هيچگونه سخن و كار محرّك شهوت و مناسب زن و شوهر ، بين آن دو انجام شود و اگر اين صحبت ها و ارتباطات ، ايجاد مفسده كند (1) يعني مثلا به قصد لذت و ريبه (ترس از افتادن در گناه) باشد يا موجب گناه ديگري شود ، جايز نيست.
و كلا بايد در اين موارد به مقدار ضرورت اكتفاء شود و همانگونه كه معمول است يعني در كنار پدر و مادر و با نظارت آنها صورت گيرد .

منبع:
1. سايت مقام معظم رهبري به آدرس :
http://www.wilayah.org/tree/index.php?catid=49
و نيز مسائل جديد از ديدگاه علما و مراجع تقليد ج 2 ص 51